החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:אנחנו מכירים את הנפשות הפועלות במכבי לא מהיום.
מכבי לא תשלם 2 מיליון דולר נטו לשחק, טוב ככל שיהיה. זאת החלטה עקרונית שלקחו אחרי עונת ארויו.
עברו 7 שנים מאז ארויו, יא טרול
תגובה לא מכבדת. ממש לא במקום חציל, אני מופתע ממך.
בשביל מה מילות הגנאי?
כמה דברים השתנו מאז 2008-09?
למה לא נלך להחלטות עקרוניות שנלקחו ב2003-04?
"אנחנו מכירים את הנפשות הפועלות במכבי" לא תופס אחרי הקיץ הזה, שפשוט שבר את כל החוקים.
נדמה לי שיש לנו יותר שחקנים שמרוויחים מעל מיליון דולר (ברוטו) ברוסטר מאשר כאלה שלא.
היורוליג השתנה, הליגה השתנתה, מבנה ההנהלה השתנה, הכספים בכל השוק השתנו.
מילא היה חותם על חוזה לעונה, או אופציה דו צדדית, אבל הוא אשכרה חתום על חוזה לעונה הבאה!
נראה לך שאם הוא נותן עונה טובה הוא לא ימשיך?
וכן, להתייחס להחלטות עקרוניות שנלקחה לפני 8 עונות זה מגוחך, על גבול הטרול.
אין לי בעיה שתקרא לי טרול אם אני אבוא ביציאה דומה בעתיד. מספיק עם הרגשנות, יש לנו מספיק כוסיות פה.
שום רגשנות, יש כבוד בסיסי ודרך לנהל דיון בפורום. אני לא אקרא לך טרול או אכנה אותך ב"ברכות" אחרות כי אני מכבד אותך. כך גם כל חבר פורום אחר צריך להתנהג.
מכבי השקיעה העונה מעט יותר בזכות החסויות מהיורוליג. בעונה שעברה היו לנו שלושה שחקנים שהרוויחו מעל מיליון דולר- סמית', רוצ'סטי ופארמר.
העונה יש לך גאדולוק, ווימס וצירבס שמרוויחים מעל מיליון דולר. מה ההבדל הגדול? אולי בעומק של הספסל (סילי ב 500K), אבל לא משהו מהותי.
שום דבר דרסטי לא השתנה במכבי.
ההחלטה העקרונית הזאת יוצאת לפועל כמעט כל עונה מחדש. העבודות מדברות בעד עצמן- מאז ארויו, אף שחקן לא הרוויח במכבי מעל ל- 2 מיליון דולר וההנהלה לא פעם צוטטה בתקשורת בנושא.
רק לפני שנתיים טייריס רייס עשה פה עונת MVP ולא היו מוכנים להציע לו חוזה של 1.2 מיליון דולר כי האמינו שזה לא שווי השוק שלו. היו כמובן עוד רבים לפניו (כמו אידסון ולנגפורד) שמכבי לא הייתה מוכנה לשלם את הסכומים.
אז צר לי אבל אני לא רואה שינוי, ואני מוכן לחתום לך שגם אם גאודלוק ייתן עונה טובה הוא לא ימשיך בעונה הבאה.
דרך אגב, אני זוכר טוב מאוד שכעסת על אנשים שירדו על אמירת ה- 30+20 המפורסמת שלך. אז תסתכל רגע על עצמך לפני שאתה פותח בנאומים על "רגשנות".