המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אורי כתב:אני עדיין לא מבין איך אחריי כל הדיבורים על קיצוץ בתקציב ואובדן ספונסר מרכזי, צסק''א מביאה כספים...
שימו לב שמדברים בכתבה שתוך חמש שנים התקציב של בארסה יהיה ''רק'' 20 מיליון, וגם זה אף פעם לא בטוח(חילופי נשיאים וכו').
אני חושב שהשפיות תעשה טוב לכדורסל באירופה. כי מצד אחד, הכסף הגדול לא ממש הצליח להחזיר לפה כוכבים אירופים משמעותיים מה-NBA(להוציא מקרים יוצאי דופן שאינם מעידים על הכלל), והביא לכך ששחקנים בינוניים מרוויחים יותר ממה שהם שווים.
אני מקווה שעם ירידת התקציבים יעלה כוחן של האיטלקיות שיחזרו להוות גורם משפיע בצמרת הכדורסל האירופי(ומילאנו עושה רושם של אחת שרוצה להגיע לשם), ושנראה לשם שינוי אלופה שהיא לא פאו, צסק''א או ברצלונה.
itai7 כתב:כתבה על המשבר בכדורסל היווני והאירופאי
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000659454
אורי כתב:אני עדיין לא מבין איך אחריי כל הדיבורים על קיצוץ בתקציב ואובדן ספונסר מרכזי, צסק''א מביאה כספים...
שימו לב שמדברים בכתבה שתוך חמש שנים התקציב של בארסה יהיה ''רק'' 20 מיליון, וגם זה אף פעם לא בטוח(חילופי נשיאים וכו').
אני חושב שהשפיות תעשה טוב לכדורסל באירופה. כי מצד אחד, הכסף הגדול לא ממש הצליח להחזיר לפה כוכבים אירופים משמעותיים מה-NBA(להוציא מקרים יוצאי דופן שאינם מעידים על הכלל), והביא לכך ששחקנים בינוניים מרוויחים יותר ממה שהם שווים.
אני מקווה שעם ירידת התקציבים יעלה כוחן של האיטלקיות שיחזרו להוות גורם משפיע בצמרת הכדורסל האירופי(ומילאנו עושה רושם של אחת שרוצה להגיע לשם), ושנראה לשם שינוי אלופה שהיא לא פאו, צסק''א או ברצלונה.
Euro_Basket כתב:מה הסיכויים שישדרו משחקים מהליגה האיטלקית אם מקל באמת יחתום בבנטון?
אורי כתב:פליקס, אני זוכר שלגביי צסק''א היו דיבורים במהלך העונה שהעתיד של הקבוצה לא ברור. דברים אלה נאמרו ע''י ואטוטין.
Holiday_Armadillo כתב:
זה לא כאילו שידרו משחקים מהליגה הצ'כית\צרפתית כי אפיק ניסים שיחק שם..
אבל אני מקווה ש-ONE ינצלו את הקיץ בשביל לקנות הרבה שידורים שאין בארץ(ליגות כדורסל מכל אירופה,גם ליגות נידחות)
Euro_Basket כתב:Holiday_Armadillo כתב:
זה לא כאילו שידרו משחקים מהליגה הצ'כית\צרפתית כי אפיק ניסים שיחק שם..
אבל אני מקווה ש-ONE ינצלו את הקיץ בשביל לקנות הרבה שידורים שאין בארץ(ליגות כדורסל מכל אירופה,גם ליגות נידחות)
הליגה הצ'כית פחות מעניינת מהליגה הארצית.
ולא חשבתי שישדרו משחקים נגד קבוצות כמו ואנולי שלא מעניינות אף אחד.
התכוונתי למשחקים נגד קבוצות חזקות כמו סיינה, קאנטו, מילאנו ובולוניה.
כמדומני גם שידרו משחקים של הליגה הבלגית בכדורגל בספורט 5 בגלל הליגיונרים, לא?
Assaf M כתב:התקשורת הסרבית מדווחת ששני האחים ששולטים בפאו ואול' ישארו בסופו של דבר, כנ"ל המאמנים
ספנוליס ישאר באול' לפי מה שהם אומרים וטפיץ יחזור לפרטיזן.
6 לב צהוב כתב:Assaf M כתב:התקשורת הסרבית מדווחת ששני האחים ששולטים בפאו ואול' ישארו בסופו של דבר, כנ"ל המאמנים
איזה אכזבה מטפיץ חשבתי יצא ממנו עוד שחקן בפאו אחרי העונה הדי טובה שלו בפרטיזן...
נו שיהיה פאו כנראה ינסו שנה הבאה עם סרבי אחר מפרטיזן.
Euro_Basket כתב:מילאנו לא עוצרת. קרובה להחתים את מאליק היירסטון מסיינה
http://www.sportando.net/eng/italy/seri ... rston.html
felix_r כתב:6 לב צהוב כתב:Assaf M כתב:התקשורת הסרבית מדווחת ששני האחים ששולטים בפאו ואול' ישארו בסופו של דבר, כנ"ל המאמנים
איזה אכזבה מטפיץ חשבתי יצא ממנו עוד שחקן בפאו אחרי העונה הדי טובה שלו בפרטיזן...
נו שיהיה פאו כנראה ינסו שנה הבאה עם סרבי אחר מפרטיזן.
תשמע, טפיץ' אוהב לשחק רכז וזה התפקיד בו הצטיין בפרטיזן, אבל אוברדוביץ' כבר בהתחלה התאכזב מאיכויות הרכז של טפיץ' ושיתף אותו בתפקיד סווינגמן.
זה עדיין לא אומר, שטפיץ' לא יתפתח בעתיד לרכז טוב, להזכירך, גם פאפאלוקאס (שחקן בעל מימדים דומים), נחשב לשחקן די בינוני עד גיל מאוחר של 27-28, והיה רכז מחליף בצסקא של איבקוביץ'.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־15 אורחים