02 אוקטובר 2016, 00:30
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איןדבר
יותר
מעיק
משיחה
בוואטסאפ
שלא
מעניינת
אותך
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אני מנומסת מדי בשביל להתעלם
זה בנאדם חשוב? כי את יודעת לשים זין כשאת מעוניינת(תכונה שאני אוהב בך, שלא תביני לא נכון)
אין לי בוואטסאפ (או באנשי קשר) אנשים שאני לא בקשר דיי קבוע איתם אז..זה לא ''חשוב'' כמו..לא נעים
סבתא של אור שם? כי זו שיחה שהייתי רוצה לראות
בחיים לא מסננת אותה
אתה יודע איזה קניידלעך היא מכינה? לא יכולה להרשות לעצמי שהיא תסנן אותי בחזרה בפסח
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איןדבר
יותר
מעיק
משיחה
בוואטסאפ
שלא
מעניינת
אותך
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אני מנומסת מדי בשביל להתעלם
זה בנאדם חשוב? כי את יודעת לשים זין כשאת מעוניינת(תכונה שאני אוהב בך, שלא תביני לא נכון)
אין לי בוואטסאפ (או באנשי קשר) אנשים שאני לא בקשר דיי קבוע איתם אז..זה לא ''חשוב'' כמו..לא נעים
סבתא של אור שם? כי זו שיחה שהייתי רוצה לראות
בחיים לא מסננת אותה
אתה יודע איזה קניידלעך היא מכינה? לא יכולה להרשות לעצמי שהיא תסנן אותי בחזרה בפסח
02 אוקטובר 2016, 00:33
yanay21 כתב:מכינה? זה כזה חמוד שאנשים עם כל כך הרבה כסף מתחת לבלטות מבשלים. אני לא הייתי נוקף אצבע. למעשה, אני כבר לא נוקף אצבע.
ועשית לי חשק מפחיד לקניידעלך. מזל שסבתא שלי עושה(אני לעיתים מחלל קודש ואוכל מרק קניידעלך עם חילבה)
MTA2311 כתב:אם יש משהו שסבתא יודעת לעשות לא פחות טוב מקניידלעך זה לנטור טינה
02 אוקטובר 2016, 00:35
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מכינה? זה כזה חמוד שאנשים עם כל כך הרבה כסף מתחת לבלטות מבשלים. אני לא הייתי נוקף אצבע. למעשה, אני כבר לא נוקף אצבע.
ועשית לי חשק מפחיד לקניידעלך. מזל שסבתא שלי עושה(אני לעיתים מחלל קודש ואוכל מרק קניידעלך עם חילבה)
אנחנו מופרעים, אוכלים קניידלעך גם לא בפסחMTA2311 כתב:אם יש משהו שסבתא יודעת לעשות לא פחות טוב מקניידלעך זה לנטור טינה
פולנייה?
02 אוקטובר 2016, 00:36
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מכינה? זה כזה חמוד שאנשים עם כל כך הרבה כסף מתחת לבלטות מבשלים. אני לא הייתי נוקף אצבע. למעשה, אני כבר לא נוקף אצבע.
אנחנו מופרעים, אוכלים קניידלעך גם לא בפסחMTA2311 כתב:אם יש משהו שסבתא יודעת לעשות לא פחות טוב מקניידלעך זה לנטור טינה
פולנייה?
אני מוכן לאכול קניידעלך כל השנה, הבעיה שאף אחד לא מכין. וכאילו, מה, אני אכין?
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מכינה? זה כזה חמוד שאנשים עם כל כך הרבה כסף מתחת לבלטות מבשלים. אני לא הייתי נוקף אצבע. למעשה, אני כבר לא נוקף אצבע.
פולנייה?
אני מוכן לאכול קניידעלך כל השנה, הבעיה שאף אחד לא מכין. וכאילו, מה, אני אכין?
02 אוקטובר 2016, 00:39
02 אוקטובר 2016, 00:39
yanay21 כתב:לאור-אני יודע, יש גם בירושלים, אבל זה לא כמו של בית.
ולכרמל-hell no. עוד שנייה תצפי שאני גם אשטוף כלים
02 אוקטובר 2016, 00:40
LIAV10 כתב:וואו וואו וואו: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3275918638
הלוואי והייתי שם עכשיו, מקנא בך רוי על ההזדמנות לחיות שם.
02 אוקטובר 2016, 00:40
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:לאור-אני יודע, יש גם בירושלים, אבל זה לא כמו של בית.
גם זה צריך
02 אוקטובר 2016, 00:43
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:וואו וואו וואו: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3275918638
הוא גר פעם בניו יורק?O.O כיף!@#$
מנהטן![]()
![]()
02 אוקטובר 2016, 00:44
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:לאור-אני יודע, יש גם בירושלים, אבל זה לא כמו של בית.
גם זה צריך
סתם, את הכלים אני עושה. אבל אני כל כך שונא לבשל. אני מכין בסבבה טוסטים וחביתות וכאלה, וחותך סלט. אבל דברים שממש צריך לעשות אין לי עצבים, למרות שאני אהיה חייב לעשות את זה השנה
02 אוקטובר 2016, 00:47
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:וואו וואו וואו: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3275918638
הוא גר פעם בניו יורק?O.O כיף!@#$
מנהטן![]()
![]()
אם אני לא טועה אמר 9 שנים...?
02 אוקטובר 2016, 00:48
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:לאור-אני יודע, יש גם בירושלים, אבל זה לא כמו של בית.
גם זה צריך
סתם, את הכלים אני עושה. אבל אני כל כך שונא לבשל. אני מכין בסבבה טוסטים וחביתות וכאלה, וחותך סלט. אבל דברים שממש צריך לעשות אין לי עצבים, למרות שאני אהיה חייב לעשות את זה השנה
תתחיל, זה לא כזה גרוע
02 אוקטובר 2016, 00:53
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:לאור-אני יודע, יש גם בירושלים, אבל זה לא כמו של בית.
גם זה צריך
תתחיל, זה לא כזה גרוע
אני איהפך לצמחוני בעל כורחי כשזה יקרה
02 אוקטובר 2016, 00:55
02 אוקטובר 2016, 00:56
yanay21 כתב:כי בכל הפעמים שניסיתי להכין בשר, זה יצא כל כך רע. לא ניסיתי הרבה, אבל עדיין. שלא לדבר על זה שזה לא חומר שכיף להתעסק איתו. מזל שאני גר קרוב למסעדות, איי גס
02 אוקטובר 2016, 00:58
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:כי בכל הפעמים שניסיתי להכין בשר, זה יצא כל כך רע. לא ניסיתי הרבה, אבל עדיין. שלא לדבר על זה שזה לא חומר שכיף להתעסק איתו. מזל שאני גר קרוב למסעדות, איי גס
אתה מתכנן לעבוד השנה?