המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:רק שתדעו, שהשחקנים של מכבי מוכנים לדרושפאקה לפי הסנאפצ'אט של מכבי, תזכרו את זה בסוף המשחק
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק שתדעו, שהשחקנים של מכבי מוכנים לדרושפאקה לפי הסנאפצ'אט של מכבי, תזכרו את זה בסוף המשחק
עוד לא התאוששתי מהנאחס שעשו לפני גביע ווינר
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק שתדעו, שהשחקנים של מכבי מוכנים לדרושפאקה לפי הסנאפצ'אט של מכבי, תזכרו את זה בסוף המשחק
עוד לא התאוששתי מהנאחס שעשו לפני גביע ווינר
"עשו"? כולכם עשיתם
איתי-שגב כתב:כרגיל.. חונים 7 דקות בערך הליכה מההיכל. משתלם.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:מקאדו 3 כתב:הכי טוב להחנות בבית על הספה , ככה גם לא כואב כלום גם לא בכיס .
חסר לי המכות עם אלה שיושבים מאחורי.
מה גורם לאנשים ללכת מכות בהיכל? בקושי כפיים שומעים שם, אז יהיו מכות?
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:מקאדו 3 כתב:הכי טוב להחנות בבית על הספה , ככה גם לא כואב כלום גם לא בכיס .
חסר לי המכות עם אלה שיושבים מאחורי.
מה גורם לאנשים ללכת מכות בהיכל? בקושי כפיים שומעים שם, אז יהיו מכות?
מכבי בפיגור+ילד שב+דפיקות על הכתף
LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:כרגיל.. חונים 7 דקות בערך הליכה מההיכל. משתלם.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
הבנתי, אבל איפה?
החציל האצטקי כתב:אני תמיד הייתי מהילדים המאוסים שלא סותמים ת'פה בהיכל ומקללים וקופצים כל המשחק.
גם כשטסתי עם אבא שלי לפיינל פור בברצלונה, התקמבנו על מקומות פסיכיים לגמרי (עד היום אבא שלי לא אומר לי איך השיג אותם בכלל, שורה שביעית או שמינית במרכז האולם),
גם כשמאחוריי יושבת אדריאנה לימה, משמאלי סשה ג'ורג'ביץ' ומימיני דושן שאקוטה, חזרתי על אותם הרגלים. הם פשוט לא הבינו מי זה הטמבל הזה שהם נתקעו לידו (גם אבא).
סעמק, אני הולך להתגעגע העונה להיכל.
איתי-שגב כתב:החציל האצטקי כתב:אני תמיד הייתי מהילדים המאוסים שלא סותמים ת'פה בהיכל ומקללים וקופצים כל המשחק.
גם כשטסתי עם אבא שלי לפיינל פור בברצלונה, התקמבנו על מקומות פסיכיים לגמרי (עד היום אבא שלי לא אומר לי איך השיג אותם בכלל, שורה שביעית או שמינית במרכז האולם),
גם כשמאחוריי יושבת אדריאנה לימה, משמאלי סשה ג'ורג'ביץ' ומימיני דושן שאקוטה, חזרתי על אותם הרגלים. הם פשוט לא הבינו מי זה הטמבל הזה שהם נתקעו לידו (גם אבא).
סעמק, אני הולך להתגעגע העונה להיכל.
לא חידשת ?.
MTA2311 כתב:מקווה בשבילך שבאמת תתגעגע
MTA2311 כתב:הלוואי שהשחקנים במכבי היום היו שומרים על עצמם פיזית כמו שפארקר שמר אחרי הפרישה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים