20 אוקטובר 2016, 17:29
20 אוקטובר 2016, 17:38
תצלמו את המסך....
תוצאת הסיום היום תיהיה
84:79 למכבי
זה בדוק ואל תשאלו מאיפה המידע...
20 אוקטובר 2016, 17:40
20 אוקטובר 2016, 17:40
MTA2311 כתב:מקבוצת הפייסבוק של אוהדי מכבי. פרסום ראשון:תצלמו את המסך....
תוצאת הסיום היום תיהיה
20 אוקטובר 2016, 17:41
MTA2311 כתב:מקבוצת הפייסבוק של אוהדי מכבי. פרסום ראשון:תצלמו את המסך....
תוצאת הסיום היום תיהיה
20 אוקטובר 2016, 17:43
יוסי22 כתב:משחק שמעורר התרגשות אחרי הרבה מאוד זמן בעיקר בגלל ההרכב שמכבי בנו , סוף סוף קו אחורי ברמת טופ יורוליג שפוגש קבוצה נהדרת .
מחכה לערב ...
20 אוקטובר 2016, 17:44
jol9 כתב:יוסי22 כתב:משחק שמעורר התרגשות אחרי הרבה מאוד זמן בעיקר בגלל ההרכב שמכבי בנו , סוף סוף קו אחורי ברמת טופ יורוליג שפוגש קבוצה נהדרת .
מחכה לערב ...
יש פה כמה אנשים שנראה לי מחכים יותר לראות את יול, מאשר את ווימס את אנדרו.
20 אוקטובר 2016, 17:46
my man כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:משחק שמעורר התרגשות אחרי הרבה מאוד זמן בעיקר בגלל ההרכב שמכבי בנו , סוף סוף קו אחורי ברמת טופ יורוליג שפוגש קבוצה נהדרת .
מחכה לערב ...
למה אתה מתכוון? גם אתה התחלת עם ה"אתם לא אוהדים אמיתיים"?
20 אוקטובר 2016, 17:48
jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:משחק שמעורר התרגשות אחרי הרבה מאוד זמן בעיקר בגלל ההרכב שמכבי בנו , סוף סוף קו אחורי ברמת טופ יורוליג שפוגש קבוצה נהדרת .
מחכה לערב ...
אל תיקחו קשה.
מי שלא חושב פעמיים לכתוב שלמכבי אין סיכוי לנצח בפורום אוהדי
מכבי, צריך להיות מוכן לקבל ביקורת מהצד השני.
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:מקבוצת הפייסבוק של אוהדי מכבי. פרסום ראשון:תצלמו את המסך....
תוצאת הסיום היום תיהיה
איבד אותי ב-79.
20 אוקטובר 2016, 17:49
20 אוקטובר 2016, 17:50
jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:משחק שמעורר התרגשות אחרי הרבה מאוד זמן בעיקר בגלל ההרכב שמכבי בנו , סוף סוף קו אחורי ברמת טופ יורוליג שפוגש קבוצה נהדרת .
מחכה לערב ...
אל תיקחו קשה.
20 אוקטובר 2016, 17:52
MTA2311 כתב:jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:משחק שמעורר התרגשות אחרי הרבה מאוד זמן בעיקר בגלל ההרכב שמכבי בנו , סוף סוף קו אחורי ברמת טופ יורוליג שפוגש קבוצה נהדרת .
מחכה לערב ...
אל תיקחו קשה.
יוני, אתה תתעצבן שאני אומר את זה, אבל אחד הדברים הכי יפים לראות כל עונה זה איך אתה הופך מיוסי לרוי תוך חודשיים-שלושה.
וזה בלי קשר לזה שאני מסכים איתך לגבי המשחק היום.
20 אוקטובר 2016, 17:55
my man כתב:מה? מה זה קשור? הדיון הוא ענייני לחלוטין! חוץ מאנדרו ווימס שחוזרים מפציעה שום דבר בקבוצה הזו לא גורם לי להאמין שנוכל לנצח את ריאל על ששת גבוהיה עם יול וקארול..
אין פה שום דבר שקשור בחוסר אהדה! מה אתה חושב שאני נהנה לסבול ב3 שנים האחרונות וממשיך לצפות ולעקוב באדיקות אחרי הקבוצה הזו?
זה לדעתי לא במקום!
20 אוקטובר 2016, 17:59
מחכה לערב ...
אל תיקחו קשה.
20 אוקטובר 2016, 18:06
שועל כתב:למכבי אין סיכוי מול ריאל, תרשמו.
yehooda כתב:אפשר לצפות הערב למשחק חד צדדי לטובת ריאל ובהפרש גבוה... מהסיבה הפשוטה: בקו האחורי, למכבי יש סיי אמיתי: גאודלוק ווימס וסמית' איכותיים מספיק. הבעיה בקו הקידמי : כשלריאל שחקנים אתלטיים וחזקים למכבי איטיים ומהוססים. וכשהקו הקידמי שלך מחורר כמו גבינה שוויצרית ההתקפה היריבה חוגגת.
ובמסר לעתיד: כל עוד לא יחליפו את שלישיית הדמיקולו: צירבס, אייברסון וגל מקל בשחקנים איכותיים מכבי לא תגיע לטופ 8 בדוק. מחלקת הסקאוט של מכבי היא ברמה של ילדים בני 5. "פשוט לעשות קופי פייסט והנה לך קבוצה". להביא את צירבס למכבי שלא עונה על שום קריטריון של שחקן ציר דומיננטי, אלא שחקן רוטציה בינוני, במיליון דולר נטו, זה פשע. ולהביא את גל מקל - שחקן בינוני מינוס באירופה שמעולם לא התחיל (ניז'ני) או סיים (דאלאס ניו אורלינס הכוכב האדום) עונה בקבוצה בה חתם, ב- 1.3 מילון דולר ברוטו זו טיפשות ממדרגה ראשונה. איך אמר פעם פיני... "שודדים על טרנינג".
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:יול
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:יול
קראת את הכתבה בוואלה של יונתן אליהו?
זה נראה כמו משו כזה:...יול...יול...יול...יול...יול...יול...יול...יול...יול...יול...יול...יול...יול...
20 אוקטובר 2016, 18:09
my man כתב:הבעיה עם גל מקל היא לא במה שהוא לא יודע - היא במה שהוא כן יודע! הוא יודע שהוא רוצה להוביל ולקבל החלטות במכבי תל אביב- והוא טועה!
האוזמן
20 אוקטובר 2016, 18:09