jol9 כתב:roy1000 כתב:שחף1 כתב:צביקה זה רעיון רע, ימי השיא שלו זה עוד כשהיה שעון 30 שניות ולא 24
היה הרבה יותר קל לפני חודשיים להביא מאמן, או באופן מפתיע, במהלך הקיץ...
צביקה לחצי שנה נראה לי אופציה סבירה בהחלט.
אני מסכים.
+1
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:roy1000 כתב:שחף1 כתב:צביקה זה רעיון רע, ימי השיא שלו זה עוד כשהיה שעון 30 שניות ולא 24
אני מסכים.
שועל כתב:roy1000 כתב:התנין 2 כתב:תחשבו איזה מסר נוראי זה לשחקנים שמעיפים עוד מאמן. הם מבחינתם מבינים שאין שום סיכוי שמישהו יעז לגעת בהם.
מה אתה יכול לעשות בגזרת השחקנים? להעיף את צירבס? יש לו חוזה לשנתיים? ווימס? גאודלוק? מקל? מה אתה יכול לעשות?
למה לא להעיף? מה יש כבר להפסיד?
roy1000 כתב:שחף1 כתב:צביקה זה רעיון רע, ימי השיא שלו זה עוד כשהיה שעון 30 שניות ולא 24
jol9 כתב:שועל כתב:roy1000 כתב:התנין 2 כתב:תחשבו איזה מסר נוראי זה לשחקנים שמעיפים עוד מאמן. הם מבחינתם מבינים שאין שום סיכוי שמישהו יעז לגעת בהם.
מה אתה יכול לעשות בגזרת השחקנים? להעיף את צירבס? יש לו חוזה לשנתיים? ווימס? גאודלוק? מקל? מה אתה יכול לעשות?
הרבה מאוד כסף, אבל בלי קשר, אין שום סיבה שמי שאחראי מקצועית במועדון הזה לא יסיים את תפקידו.
ורמי הדר לא אחראי, הוא פשוט לא מספיק טוב בלי קשר.
ד"א, שיהיה בהצלחה למצוא מחליף להדר, אם כל מה שיעשו זה לפטר אותו.
אף אחד לא יכניס את הראש שלו לקן הצפעים הזה.
התנין 2 כתב:רוי, מכבי כבר כבר העיפו את פיני עם חוזה לשלוש שנים של מיליון דולר לעונה, עד כמה שזכור לי. אני חושב שבמצב הנוכחי אין ברירה, ולהיפרד מווימס או גאודלוק. אני הייתי נפרד מגאודלוק, שהוא שחקן נפלא אבל לא התחבר לכאן, מקצועית וחברתית, בשיט.
צריך להתפלל שמילר יחזור בכושר סביר (לא מאמין שיקרה) ואז להעיף גם את ראד הנזק המהלך הזה.
שועל כתב:roy1000 כתב:התנין 2 כתב:תחשבו איזה מסר נוראי זה לשחקנים שמעיפים עוד מאמן. הם מבחינתם מבינים שאין שום סיכוי שמישהו יעז לגעת בהם.
שחף1 כתב:roy1000 כתב:שחף1 כתב:צביקה זה רעיון רע, ימי השיא שלו זה עוד כשהיה שעון 30 שניות ולא 24
למה שצביקה יסכים לזה
התנין 2 כתב:רוי, מכבי כבר כבר העיפו את פיני עם חוזה לשלוש שנים של מיליון דולר לעונה, עד כמה שזכור לי. אני חושב שבמצב הנוכחי אין ברירה, ולהיפרד מווימס או גאודלוק. אני הייתי נפרד מגאודלוק, שהוא שחקן נפלא אבל לא התחבר לכאן, מקצועית וחברתית, בשיט.
צריך להתפלל שמילר יחזור בכושר סביר (לא מאמין שיקרה) ואז להעיף גם את ראד הנזק המהלך הזה.
RomanR כתב:האמת, הייתי משחרר את ווימס אתמול, הוא יותר מזיק ממועיל בשלב הזה.
צביקה לחצי שנה, ושאחרי זה יחליף את ניקולה מיודענו
roy1000 כתב:שועל כתב:roy1000 כתב:התנין 2 כתב:תחשבו איזה מסר נוראי זה לשחקנים שמעיפים עוד מאמן. הם מבחינתם מבינים שאין שום סיכוי שמישהו יעז לגעת בהם.
שוב פעם לשלם כסף לשחקנים שלא משחקים בקבוצה? ושוב פעם להגיע לקיץ עם גיבנת ענקית?
שילכו עם צבירה לחצי שנה ואז יביאו את טרינקיירי בקיץ ושהוא יחליט מי הולך ומי נשאר.
היחידי שהייתי משחרר באופן מיידי זה מקל אם זה לא כרוך בעלויות נוספות לשנה הבאה.
Holiday_Armadillo כתב:לא צריך לשחרר לא את ווימס ולא את גאודלוק
Holiday_Armadillo כתב:לא צריך לשחרר לא את ווימס ולא את גאודלוק
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־18 אורחים