פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: NBA 16/17 V3

01 ינואר 2017, 21:00

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:כרמל (באווירת הכינויים, כמעט וכתבתי "כרמלה"), לא נראה לי שאפילו שאלתי אותך, ואני יודע שיש נאחס וכאלה, אבל עדיין, מתעניין בדעתך:
את חושבת שבסה"כ, אתם יותר טובים עם דוראנט, בסגל קצר, מאשר בלעדיו, בסגל ארוך? ואם כן, את חושבת שאתם פייבוריטים לאליפות? מאפשר לך להתחמק מהשאלה השנייה

אני רואה פחות משחקים השנה, אין לי ברירה, אז אני לא בדיוק יודעת את כל האיכויות

ברור לי שהכוח שלנו היה בסגל העמוק
ברור לי שאי אפשר להגיד לא לשחקן כמו דוראנט

ולא, אני חושבת שקליבלנד מועמדת לאליפות

ושאלת המשך:

הבנתי שאם הוא נשאר בשנה הבאה, איגי או ליווינגסטון חייבים ללכת. את בעד? (בהנחה ולא יביאו להם מחליפים ברמתם, כמובן. כי זה מצריך גניבה רצינית)

כמובן שהוא יותר טוב משניהם גם יחד, אבל מבחינת היכולות של הקבוצה בoverall, האם זה שווה את זה לדעתך?

רק בגלל הגיל של שניהם, כן
אם היית שואל לפני שנתיים הייתי אומרת לא (למרות שהכל תלוי בתוצאה של סוף השנה)

גם איגי יושב על חוזה דיי גדול

כן, ושמתי לב, במעט שצפיתי, שהתקפית הוא די מקרטע. אולי סתם נפלתי על משחקים לא טובים. תכל'ס, המהלך הזה יהיה הכי מרתק באוף סיזן. זה תלוי, אני מניח, בעיקר באליפות. אני דווקא חושב שיש יותר סיכוי שהוא נשאר אם הוא לא לוקח אליפות

01 ינואר 2017, 21:04

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:כרמל (באווירת הכינויים, כמעט וכתבתי "כרמלה"), לא נראה לי שאפילו שאלתי אותך, ואני יודע שיש נאחס וכאלה, אבל עדיין, מתעניין בדעתך:
את חושבת שבסה"כ, אתם יותר טובים עם דוראנט, בסגל קצר, מאשר בלעדיו, בסגל ארוך? ואם כן, את חושבת שאתם פייבוריטים לאליפות? מאפשר לך להתחמק מהשאלה השנייה

אני רואה פחות משחקים השנה, אין לי ברירה, אז אני לא בדיוק יודעת את כל האיכויות

ושאלת המשך:

הבנתי שאם הוא נשאר בשנה הבאה, איגי או ליווינגסטון חייבים ללכת. את בעד? (בהנחה ולא יביאו להם מחליפים ברמתם, כמובן. כי זה מצריך גניבה רצינית)

כמובן שהוא יותר טוב משניהם גם יחד, אבל מבחינת היכולות של הקבוצה בoverall, האם זה שווה את זה לדעתך?

כן, ושמתי לב, במעט שצפיתי, שהתקפית הוא די מקרטע. אולי סתם נפלתי על משחקים לא טובים. תכל'ס, המהלך הזה יהיה הכי מרתק באוף סיזן. זה תלוי, אני מניח, בעיקר באליפות. אני דווקא חושב שיש יותר סיכוי שהוא נשאר אם הוא לא לוקח אליפות

כן, איגי של השנה זה לא איגי של השנים הקודמות
אולי הוא עוד יתעורר בהמשך אבל כרגע זה לא זה

אל תשכח, שצריך עוד לחדש לסטף את החוזה

01 ינואר 2017, 21:04

דונטאס מוטיאיונאס במו"מ מתקדם עם ניו אורלינס.
הם לא יכולים להציע לו יותר מ-800 אלף דולר ברוטו עד סוף העונה.

01 ינואר 2017, 21:05

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני רואה פחות משחקים השנה, אין לי ברירה, אז אני לא בדיוק יודעת את כל האיכויות

ושאלת המשך:

זה בעצם המבחן הגדול של הצוות המקצועי. לא שאני מזלזל במה שהם עשו עד עכשיו, אבל לקבל את סטף קרי בשקל וחצי זה משהו שלא קורה.

01 ינואר 2017, 21:06

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
ושאלת המשך:

זה בעצם המבחן הגדול של הצוות המקצועי. לא שאני מזלזל במה שהם עשו עד עכשיו, אבל לקבל את סטף קרי בשקל וחצי זה משהו שלא קורה.

זה משהו שגם לא יקרה שוב

02 ינואר 2017, 10:56

"לעזאזל, כספי שחקן טוב, סקרמנטו לא מתאימה"
בארה"ב לא מבינים את הנסיגה המחודשת במעמדו של הישראלי וטוענים שהוא צריך לעזוב: "מתאים לקליפרס ולסן אנטוניו, יכול להפוך את טורונטו לאימתנית"

http://one.co.il/Article/16-17/2,12,227 ... tml?ref=hp

03 ינואר 2017, 14:40

ג'ימי באטלר

03 ינואר 2017, 16:02

ראס עם 30+7+6
מרשים, לא?
רק שהקבוצה הפסידה, היו לו 5 איבודים על 6 אסיסטים (יחס מזעזע במידה ותהיתם) והוא קלע 9/28 מהשדה (32 אחוזים עלובים) כולל 2/10 מחוץ לקשת.

על כל תצוגה שנראית מטורפת על הנייר הוא פוגע בקבוצה שלו עם 5 תצוגות מזוויעות כאלה.

03 ינואר 2017, 16:05

MaccabiTA כתב:ראס עם 30+7+6
מרשים, לא?
רק שהקבוצה הפסידה, היו לו 5 איבודים על 6 אסיסטים (יחס מזעזע במידה ותהיתם) והוא קלע 9/28 מהשדה (32 אחוזים עלובים) כולל 2/10 מחוץ לקשת.

על כל תצוגה שנראית מטורפת על הנייר הוא פוגע בקבוצה שלו עם 5 תצוגות מזוויעות כאלה.

שלא נדבר על זה שלמרות האחוזים שלו לשלוש, הוא מתעקש לקחת שלשות במצבי קלאץ', לעיתים קרובות. אנשים טועים לחשוב שהאינטנסיביות שלו היא "קילריות", אבל זה לא. הוא שחקן קלאץ' רע. וגם דוראנט, מה שהיה ממש בעייתי בציוות שלהם

03 ינואר 2017, 16:06

איזה כיף לצפות בפריק.

03 ינואר 2017, 16:12

גם הארדן עם תצוגה די מגעילה אגב, הקבוצה שלו אומנם ניצחה. (שיחקה מול הוויזארדס בבית+משחק גדול של גורדון)
אבל הארדן פינק עם 23 נקודות ב6/24 מהשדה ו2/11 מבחוץ ו6 איבודים על 10 אסיסטים

03 ינואר 2017, 16:13

MaccabiTA כתב:גם הארדן עם תצוגה די מגעילה אגב, הקבוצה שלו אומנם ניצחה. (שיחקה מול הוויזארדס בבית+משחק גדול של גורדון)
אבל הארדן פינק עם 23 נקודות ב6/24 מהשדה ו2/11 מבחוץ ו6 איבודים על 10 אסיסטים

MVP

03 ינואר 2017, 16:15

LIAV10 כתב:איזה כיף לצפות בפריק.

התחליף המושלם בשבילך כשלברון ידעך

03 ינואר 2017, 16:17

yanay21 כתב:
מרשים, לא?

שלא נדבר על זה שלמרות האחוזים שלו לשלוש, הוא מתעקש לקחת שלשות במצבי קלאץ', לעיתים קרובות. אנשים טועים לחשוב שהאינטנסיביות שלו היא "קילריות", אבל זה לא. הוא שחקן קלאץ' רע. וגם דוראנט, מה שהיה ממש בעייתי בציוות שלהם

דוראנט לא שחקן קלאץ' רע. אני זוכר כמה סלים גדולים שלו בקלאץ', כולל בפלייאוף.

03 ינואר 2017, 16:19

yanay21 כתב:ג'ימי באטלר

רק עכשיו ראיתי מה הוא עשה הלילה
פאק

03 ינואר 2017, 16:19

שמואל1 כתב:
yanay21 כתב:
מרשים, לא?

דוראנט לא שחקן קלאץ' רע. אני זוכר כמה סלים גדולים שלו בקלאץ', כולל בפלייאוף.

זה לא שאין לו קליעות קלאץ' בכלל, שלא תבין. אבל בסופו של דבר, לרוב, כשהוא צריך להגיע, הוא לא מגיע. דוגמה מצויינת קיבלנו במשחק מול קליבלנד. (אפשר גם להאשים את סטף, אבל דוראנט היה לוהט כל המשחק, והוא הטופ סקורר של הקבוצה)

03 ינואר 2017, 16:20

MaccabiTA כתב:
yanay21 כתב:ג'ימי באטלר

רק עכשיו ראיתי מה הוא עשה הלילה
פאק

ואת כל זה הוא עשה רק עם שלשה אחת. בהיילייטס לא מראים את זה, אבל ראוי לציין שהאיש עשה 21 מ22 מהעונשין.

05 ינואר 2017, 00:28

היום הבולס פוגשים את הקאבס.

בהנחה ולוח הפצועים של ESPN מעודכן(אני מניח שיכול להשתנות שנייה לפני המשחק), כל הטריו של הקאבס+מייק דאנליבי בחוץ. כמובן שזה נכון לעכשיו, יפתיע אותי אם כולם באמת ישבו בחוץ. אצל הבולס, דנזל ולנטיין בחוץ, והSG האהוב על כולנו יחליט ממש לפני המשחק.

05 ינואר 2017, 01:00

yanay21 כתב:היום הבולס פוגשים את הקאבס.

בהנחה ולוח הפצועים של ESPN מעודכן(אני מניח שיכול להשתנות שנייה לפני המשחק), כל הטריו של הקאבס+מייק דאנליבי בחוץ. כמובן שזה נכון לעכשיו, יפתיע אותי אם כולם באמת ישבו בחוץ. אצל הבולס, דנזל ולנטיין בחוץ, והSG האהוב על כולנו יחליט ממש לפני המשחק.

חלמתי שראיתי משחק שלו ואז התעוררתי ונזכרתי שזה באמת קרה.

05 ינואר 2017, 01:01

LIAV10 כתב:
yanay21 כתב:היום הבולס פוגשים את הקאבס.

חלמתי שראיתי משחק שלו ואז התעוררתי ונזכרתי שזה באמת קרה.

כבר במשך כמה חודשים אני חולם שאתה מת בייסורים אחרי שנפלת מהגג של האמריקן איירליינס ארנה. מחר הולך לשים פתק בכותל
נושא נעול