01 מרץ 2017, 08:18
01 מרץ 2017, 08:33
01 מרץ 2017, 08:55
01 מרץ 2017, 09:27
A_P_18 כתב:שוב פעם מכבי מחתימה שחקן בלי שום מחשבה על הסגל הקיים.
אם חסר לנו שחקן כמו סימפסון יכול להיות , אם סימפסון יחולל שינוי משמעותי כלשהו ממש לא.
סימפסון לא יכול לשחק לא עם שגב לא עם אייברסון וגם עם אלכסנדר זה שילוב לא הכי אידאלי.
סימפסון יכול לשחק רק בעמדה 5 אז גם ככה למשחקים החשובים בליגה מכבי יעדיפו לרשום את אייברסון כששגב ואלכסנדר מגבים מהספסל .
01 מרץ 2017, 09:28
01 מרץ 2017, 09:30
er79 כתב:לפי פיק החוזה הוא לחודש בלבד וגינזבורג אמר לבגאצקיס לקחת אותו רק אם אין לו ברירה. הזוי. אז מה, שוב חזרנו לאופנת החוזים לחודש? זאת שפדרמן אמר שלעולם לא ישוב אליה? אני במקום סימפסון חותך לאסטודיאנטס אם יש לי שכל
01 מרץ 2017, 09:48
01 מרץ 2017, 10:16
toja27 כתב:גבר, ניצחת בהתערבות איתי על רמי הדר , שגם את ההתערבות הזאת עשיתי למען הפיקנטריה בעיקר, להוסיף קצת פלפל ועניין בפורום.כשבתוכי היה ברור שההתערבות נוטה לכיוונך. ואת מספר הפעמים שכאן טעית לא ניתן לספור גם על אצבעות של 10 ידיים, אבל מה אפילו פעם אחת לא הודית. אפילו כשהיה כתוב שחור על גבי לבן שהחברה שבאה לבדוק את וימס היא חברה רשמית, לא הודית בטעות כשבכל אתר חדשות היה רשום אחרת.
היית רוצה להיות חצי "מאותו חבר לא יציב" שלי. הוא לא רואה אותך ממטר בכל אספקט שתבחר.
01 מרץ 2017, 10:17
01 מרץ 2017, 10:18
RomanR כתב:אם ההחתמה הייתה נעשית על ידי אורי אלון, הרוב פה היו מתלהבים ואומרים שזה חיזוק חכם. ברגע שזה הנהלת מכבי, זה בטוח שגוי
01 מרץ 2017, 10:22
01 מרץ 2017, 10:23
roy1000 כתב:er79 כתב:לפי פיק החוזה הוא לחודש בלבד וגינזבורג אמר לבגאצקיס לקחת אותו רק אם אין לו ברירה. הזוי. אז מה, שוב חזרנו לאופנת החוזים לחודש? זאת שפדרמן אמר שלעולם לא ישוב אליה? אני במקום סימפסון חותך לאסטודיאנטס אם יש לי שכל
אז אתה אומר לי שפדרמן פושט הרגל הוא לא אדם אמין? באמת?
01 מרץ 2017, 10:23
RomanR כתב:אם ההחתמה הייתה נעשית על ידי אורי אלון, הרוב פה היו מתלהבים ואומרים שזה חיזוק חכם. ברגע שזה הנהלת מכבי, זה בטוח שגוי
01 מרץ 2017, 11:04
איתי-שגב כתב:RomanR כתב:אם ההחתמה הייתה נעשית על ידי אורי אלון, הרוב פה היו מתלהבים ואומרים שזה חיזוק חכם. ברגע שזה הנהלת מכבי, זה בטוח שגוי
כי יש הבדל בין מכבי לירושלים.
01 מרץ 2017, 11:06
roy1000 כתב:toja27 כתב:גבר, ניצחת בהתערבות איתי על רמי הדר , שגם את ההתערבות הזאת עשיתי למען הפיקנטריה בעיקר, להוסיף קצת פלפל ועניין בפורום.כשבתוכי היה ברור שההתערבות נוטה לכיוונך. ואת מספר הפעמים שכאן טעית לא ניתן לספור גם על אצבעות של 10 ידיים, אבל מה אפילו פעם אחת לא הודית. אפילו כשהיה כתוב שחור על גבי לבן שהחברה שבאה לבדוק את וימס היא חברה רשמית, לא הודית בטעות כשבכל אתר חדשות היה רשום אחרת.
היית רוצה להיות חצי "מאותו חבר לא יציב" שלי. הוא לא רואה אותך ממטר בכל אספקט שתבחר.
לא היית שום "טעות" בנושא של ווימס (וזה גם ממש לא מעניין אף אחד החברה הזו), ואני לא טועה גם בנושא של סימפסון. אם יגיע הוא ייכשל.
אתה והחבר שלך טעיתם בכל ויכוח איתי בנושאי כדורסל. החל מהסגל של מכבי דרך גל מקל וכל דבר שטענתם. אל תצמצם את זה לרמי הדר.
לגבי המשפט האחרון - אשמח אם תוכל להרחיב. זה מסוג הקביעות שמסקרנות אותי.
ההודעה אישרה למעשה את מה שהיה ידוע: השחקן התחמק מבדיקת סמים. מכיוון שמדובר בגוף רשמי, שעליו חלה חובת הדיווח, הנושא יועבר לאיגוד הכדורסל ומשם לפיב"א.
זה היום של גל מקל?
אני מאמין שאם מכבי יכולים לנצח היום זה יהיה בגלל שחקנים כמו סילי, ראד ומקל .
אישית פחות "בפרנצ'יס פלייר" שלנו .
אבל נראה היום.
גל מקל הושא שחקן טוב למשחקים מול קריית גת. מול ג'רלס, דייסון ואפילו טימור אין לו הרבה מה למכור.
01 מרץ 2017, 11:17
01 מרץ 2017, 11:21
toja27 כתב:הפוך ממה שטענת לאורך כל הדרך, וגם אחרי כל הכתבות, לא הפריע לך לטעון שהמקורות שלהם לא נכונים. רק מראה עד כמה אתה מחוייב למה שאמרת בכל נושא, אם קשור לכדורסל ישירות או בעקיפין.
מצאת לך איזו נוסחא שאתה חושב שעובדת על מישהו, לחזור על אותו דבר שאמרת לפני , עם שינויים קטנים בנוסח האמירות שלך, כאילו שבכך זה הופך אותך לצודק.
הנה התגובה שלך:
גל מקל הושא שחקן טוב למשחקים מול קריית גת. מול ג'רלס, דייסון ואפילו טימור אין לו הרבה מה למכור.
במה טעיתי לגבי מקל? שהוא שחקן טוב יותר מאוחיון ולא ההפך כמו שטענת? אני עדיין טוען שהוא שחקן שלם יותר וטוב יותר מאוחיון. לעומת זאת הקביעה שלך נראית לי מגוכחת גם כיום. אז כן, ציפיתי ממנו לכושר טוב יותר בתחילת העונה, אחרי זה השתפר. אבל זה מאוד רחוק מרוח הדברים שלך.
toja27 כתב:בקשר לסגל של העונה, אני אמרתי גם בהתחלה שחסרים בקבוצה שחקנים הגנתיים ויותר מדי שחקנים שאוהבים את הכדור. אתה יכול לבדוק. אם הייתי בונה את הסגל, הוא לא היה קרוב באופי שלו ובצורתו למה שנבנה כאן, בטח כשאחד משני השחקנים הכוכבים של הקבוצה הוא שחקן שאני סולד ממנו באופן חזק. כן שמרתי על אופטימיות, ואמרתי שהתגובות של הפורום לסגל שנבנה הן מוגזמות. בפועל, לא ידעתי שצירבס יתברר כסנטר רכיכה , ווימס יהיה כל כך רע ושהמאמן יפוטר אחרי שני מחזורים. אז כן אפשר להגיד שבשורה תחתונה הצדק נטה יותר לכיוונך. אבל אם יורשה לי, אני אגיד שזה לא בגלל איזו טביעת עין מקצועית שאתה חושב שניחנת בה. הרי אנחנו כולנו יודעים שכל שנה, הדעה המקצועית שלך נוטה לצד השלילי, גם בשנים היותר מוצלחות. אותה רוח של דברים. אז כשאתה טועה , אתה נעלם לאיזה חור שחור ומסתורי וכשאתה צודק אתה לא מפסיק להתרברב על זה. יצא ככה שהשנתיים האחרונות היו מהיותר גרועות של מכבי אי פעם, וזה התיישר עם רוח הדברים שלך, אותה רוח פסימית כל שנה. מזכיר לי משתמש אחר מפורום אחר maccabeo, שהיה כותב כל שנה שיהיה הרע מכל. יצא שבשנתיים האחרונות צדק. לא הופך אותו פתאום למומחה גדול.
toja27 כתב:לגבי המשפט האחרון, זו דעתי הסובייקטיבית. אני אשאיר את הנימוקים לעצמי.
01 מרץ 2017, 11:23
01 מרץ 2017, 11:25
01 מרץ 2017, 11:34
arel123 כתב:רשמי
לא מבין למה רק ליורוליג אבל בסדר