פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יש חיזוק: דיימון סימפסון על סף חתימה במכבי ת"א

01 מרץ 2017, 08:18

החתמה סבירה לליגה. בעונות שהיה בארץ אני זוכר אותו כדומיננטי. יהיה דומיננטי יותר בפן ההגנתי ובריבאונדים אני מניח מאשר בפן ההתקפי. בסך הכל עוד עלה שיתנדף בקיץ.

01 מרץ 2017, 08:33

שוב פעם מכבי מחתימה שחקן בלי שום מחשבה על הסגל הקיים.
אם חסר לנו שחקן כמו סימפסון יכול להיות , אם סימפסון יחולל שינוי משמעותי כלשהו ממש לא.

סימפסון לא יכול לשחק לא עם שגב לא עם אייברסון וגם עם אלכסנדר זה שילוב לא הכי אידאלי.
סימפסון יכול לשחק רק בעמדה 5 אז גם ככה למשחקים החשובים בליגה מכבי יעדיפו לרשום את אייברסון כששגב ואלכסנדר מגבים מהספסל .

01 מרץ 2017, 08:55

שיהיה

01 מרץ 2017, 09:27

A_P_18 כתב:שוב פעם מכבי מחתימה שחקן בלי שום מחשבה על הסגל הקיים.
אם חסר לנו שחקן כמו סימפסון יכול להיות , אם סימפסון יחולל שינוי משמעותי כלשהו ממש לא.

סימפסון לא יכול לשחק לא עם שגב לא עם אייברסון וגם עם אלכסנדר זה שילוב לא הכי אידאלי.
סימפסון יכול לשחק רק בעמדה 5 אז גם ככה למשחקים החשובים בליגה מכבי יעדיפו לרשום את אייברסון כששגב ואלכסנדר מגבים מהספסל .

בדיוק ככה. יש לך 5 זרים לרשום לליגה - ראד, גאודלוק, אייברסון ודווין נרשמים בטוח. אז נשאר לך מקום אחד בין סילי ולסימפסון (או מילר). אם אתה משאיר את סילי בחוץ את רוטציית הגארדים שלך זה מקל/אוחיון/גאודלוק. לא נראה לי הגיוני.

01 מרץ 2017, 09:28

לפי פיק החוזה הוא לחודש בלבד וגינזבורג אמר לבגאצקיס לקחת אותו רק אם אין לו ברירה. הזוי. אז מה, שוב חזרנו לאופנת החוזים לחודש? זאת שפדרמן אמר שלעולם לא ישוב אליה? אני במקום סימפסון חותך לאסטודיאנטס אם יש לי שכל

01 מרץ 2017, 09:30

er79 כתב:לפי פיק החוזה הוא לחודש בלבד וגינזבורג אמר לבגאצקיס לקחת אותו רק אם אין לו ברירה. הזוי. אז מה, שוב חזרנו לאופנת החוזים לחודש? זאת שפדרמן אמר שלעולם לא ישוב אליה? אני במקום סימפסון חותך לאסטודיאנטס אם יש לי שכל

אז אתה אומר לי שפדרמן פושט הרגל הוא לא אדם אמין? באמת?

01 מרץ 2017, 09:48

ייבחנו אותו ביורוליג, האם הוא מתאים לליגה?

Makes sense

01 מרץ 2017, 10:16

toja27 כתב:גבר, ניצחת בהתערבות איתי על רמי הדר , שגם את ההתערבות הזאת עשיתי למען הפיקנטריה בעיקר, להוסיף קצת פלפל ועניין בפורום.כשבתוכי היה ברור שההתערבות נוטה לכיוונך. ואת מספר הפעמים שכאן טעית לא ניתן לספור גם על אצבעות של 10 ידיים, אבל מה אפילו פעם אחת לא הודית. אפילו כשהיה כתוב שחור על גבי לבן שהחברה שבאה לבדוק את וימס היא חברה רשמית, לא הודית בטעות כשבכל אתר חדשות היה רשום אחרת.

היית רוצה להיות חצי "מאותו חבר לא יציב" שלי. הוא לא רואה אותך ממטר בכל אספקט שתבחר.

לא היית שום "טעות" בנושא של ווימס (וזה גם ממש לא מעניין אף אחד החברה הזו), ואני לא טועה גם בנושא של סימפסון. אם יגיע הוא ייכשל.

אתה והחבר שלך טעיתם בכל ויכוח איתי בנושאי כדורסל. החל מהסגל של מכבי דרך גל מקל וכל דבר שטענתם. אל תצמצם את זה לרמי הדר.

לגבי המשפט האחרון - אשמח אם תוכל להרחיב. זה מסוג הקביעות שמסקרנות אותי.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 01 מרץ 2017, 10:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

01 מרץ 2017, 10:17

אם ההחתמה הייתה נעשית על ידי אורי אלון, הרוב פה היו מתלהבים ואומרים שזה חיזוק חכם. ברגע שזה הנהלת מכבי, זה בטוח שגוי

01 מרץ 2017, 10:18

RomanR כתב:אם ההחתמה הייתה נעשית על ידי אורי אלון, הרוב פה היו מתלהבים ואומרים שזה חיזוק חכם. ברגע שזה הנהלת מכבי, זה בטוח שגוי

לא.

01 מרץ 2017, 10:22

אני עדיין חושב שזו חוצפה של ההנהלה, להבטיח סגל יורוליג, ובעונה כזו מאכזבת, אחרי שהכוכבים הגדולים והיקרים הודחו, להביא שחקנים בשנקל שנחתכו מפקינג נס ציונה ועברו לקבוצה צ'כית שנכשלה במפעל קיקיוני של פיבא. פשוט זלזול באוהדים, ועוד מעט הם יתחילו בקמפיין שיסביר למה המנויים בשנה הבאה צריכים להיות יקרים יותר.

01 מרץ 2017, 10:23

roy1000 כתב:
er79 כתב:לפי פיק החוזה הוא לחודש בלבד וגינזבורג אמר לבגאצקיס לקחת אותו רק אם אין לו ברירה. הזוי. אז מה, שוב חזרנו לאופנת החוזים לחודש? זאת שפדרמן אמר שלעולם לא ישוב אליה? אני במקום סימפסון חותך לאסטודיאנטס אם יש לי שכל

אז אתה אומר לי שפדרמן פושט הרגל הוא לא אדם אמין? באמת?

שוקינג

01 מרץ 2017, 10:23

RomanR כתב:אם ההחתמה הייתה נעשית על ידי אורי אלון, הרוב פה היו מתלהבים ואומרים שזה חיזוק חכם. ברגע שזה הנהלת מכבי, זה בטוח שגוי

כי יש הבדל בין מכבי לירושלים.

Re: יש חיזוק: דיימון סימפסון על סף חתימה במכבי ת

01 מרץ 2017, 11:04

איתי-שגב כתב:

כי יש הבדל בין מכבי לירושלים.

כבר שנתיים שאין הבדל!!!

01 מרץ 2017, 11:06

roy1000 כתב:
toja27 כתב:גבר, ניצחת בהתערבות איתי על רמי הדר , שגם את ההתערבות הזאת עשיתי למען הפיקנטריה בעיקר, להוסיף קצת פלפל ועניין בפורום.כשבתוכי היה ברור שההתערבות נוטה לכיוונך. ואת מספר הפעמים שכאן טעית לא ניתן לספור גם על אצבעות של 10 ידיים, אבל מה אפילו פעם אחת לא הודית. אפילו כשהיה כתוב שחור על גבי לבן שהחברה שבאה לבדוק את וימס היא חברה רשמית, לא הודית בטעות כשבכל אתר חדשות היה רשום אחרת.

היית רוצה להיות חצי "מאותו חבר לא יציב" שלי. הוא לא רואה אותך ממטר בכל אספקט שתבחר.

לא היית שום "טעות" בנושא של ווימס (וזה גם ממש לא מעניין אף אחד החברה הזו), ואני לא טועה גם בנושא של סימפסון. אם יגיע הוא ייכשל.

אתה והחבר שלך טעיתם בכל ויכוח איתי בנושאי כדורסל. החל מהסגל של מכבי דרך גל מקל וכל דבר שטענתם. אל תצמצם את זה לרמי הדר.

לגבי המשפט האחרון - אשמח אם תוכל להרחיב. זה מסוג הקביעות שמסקרנות אותי.

לגבי וימס, טעית כל הדרך ולא הודית בטעות. הנה קישור לאחת מכתבות רבות בנושא שכולן אומרות אותו דבר :
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/860/ ... =620&loc=7
ההודעה אישרה למעשה את מה שהיה ידוע: השחקן התחמק מבדיקת סמים. מכיוון שמדובר בגוף רשמי, שעליו חלה חובת הדיווח, הנושא יועבר לאיגוד הכדורסל ומשם לפיב"א.

הפוך ממה שטענת לאורך כל הדרך, וגם אחרי כל הכתבות, לא הפריע לך לטעון שהמקורות שלהם לא נכונים. רק מראה עד כמה אתה מחוייב למה שאמרת בכל נושא, אם קשור לכדורסל ישירות או בעקיפין.
מצאת לך איזו נוסחא שאתה חושב שעובדת על מישהו, לחזור על אותו דבר שאמרת לפני , עם שינויים קטנים בנוסח האמירות שלך, כאילו שבכך זה הופך אותך לצודק.

לגבי ויכוחים מקצועיים , למה לי ללכת רחוק ? הנה מה שכתבתי במשחק לפני ירושלים:

זה היום של גל מקל?
אני מאמין שאם מכבי יכולים לנצח היום זה יהיה בגלל שחקנים כמו סילי, ראד ומקל .
אישית פחות "בפרנצ'יס פלייר" שלנו .
אבל נראה היום.

הנה התגובה שלך:
גל מקל הושא שחקן טוב למשחקים מול קריית גת. מול ג'רלס, דייסון ואפילו טימור אין לו הרבה מה למכור.

אז ראינו מה קרה.. אז ללכת לפתוח בקבוקי שמפניה כמו שהבטחת?

במה טעיתי לגבי מקל? שהוא שחקן טוב יותר מאוחיון ולא ההפך כמו שטענת? אני עדיין טוען שהוא שחקן שלם יותר וטוב יותר מאוחיון. לעומת זאת הקביעה שלך נראית לי מגוכחת גם כיום. אז כן, ציפיתי ממנו לכושר טוב יותר בתחילת העונה, אחרי זה השתפר. אבל זה מאוד רחוק מרוח הדברים שלך.

בקשר לסגל של העונה, אני אמרתי גם בהתחלה שחסרים בקבוצה שחקנים הגנתיים ויותר מדי שחקנים שאוהבים את הכדור. אתה יכול לבדוק. אם הייתי בונה את הסגל, הוא לא היה קרוב באופי שלו ובצורתו למה שנבנה כאן, בטח כשאחד משני השחקנים הכוכבים של הקבוצה הוא שחקן שאני סולד ממנו באופן חזק. כן שמרתי על אופטימיות, ואמרתי שהתגובות של הפורום לסגל שנבנה הן מוגזמות. בפועל, לא ידעתי שצירבס יתברר כסנטר רכיכה , ווימס יהיה כל כך רע ושהמאמן יפוטר אחרי שני מחזורים. אז כן אפשר להגיד שבשורה תחתונה הצדק נטה יותר לכיוונך. אבל אם יורשה לי, אני אגיד שזה לא בגלל איזו טביעת עין מקצועית שאתה חושב שניחנת בה. הרי אנחנו כולנו יודעים שכל שנה, הדעה המקצועית שלך נוטה לצד השלילי, גם בשנים היותר מוצלחות. אותה רוח של דברים. אז כשאתה טועה , אתה נעלם לאיזה חור שחור ומסתורי וכשאתה צודק אתה לא מפסיק להתרברב על זה. יצא ככה שהשנתיים האחרונות היו מהיותר גרועות של מכבי אי פעם, וזה התיישר עם רוח הדברים שלך, אותה רוח פסימית כל שנה. מזכיר לי משתמש אחר מפורום אחר maccabeo, שהיה כותב כל שנה שיהיה הרע מכל. יצא שבשנתיים האחרונות צדק. לא הופך אותו פתאום למומחה גדול.

לגבי המשפט האחרון, זו דעתי הסובייקטיבית. אני אשאיר את הנימוקים לעצמי.

01 מרץ 2017, 11:17

רשמי

01 מרץ 2017, 11:21

toja27 כתב:הפוך ממה שטענת לאורך כל הדרך, וגם אחרי כל הכתבות, לא הפריע לך לטעון שהמקורות שלהם לא נכונים. רק מראה עד כמה אתה מחוייב למה שאמרת בכל נושא, אם קשור לכדורסל ישירות או בעקיפין.
מצאת לך איזו נוסחא שאתה חושב שעובדת על מישהו, לחזור על אותו דבר שאמרת לפני , עם שינויים קטנים בנוסח האמירות שלך, כאילו שבכך זה הופך אותך לצודק.

לא הפוך ולא נעליים ואני ממש לא מתכוון להיכנס לזה. מדובר בנקודה כל כך שולית שלא מעניינת אף אחד. אם זה עושה לך טוב אז "טעיתי" לגבי משהו (לא ברור לי מה) בנוגע לחברה הזו. זה לא משנה שום דבר לגבי הסיפור עם ווימס.

הנה התגובה שלך:
גל מקל הושא שחקן טוב למשחקים מול קריית גת. מול ג'רלס, דייסון ואפילו טימור אין לו הרבה מה למכור.

נכון. גל מקל נתן משחק גדול בגמר הגביע ונתתי לו ברכות על זה. הוא באמת שחקן ליגה מצויין שטוב לא רק נגד קריית גת, אלא יכול להיות יעיל (לפעמים) אפילו מול קבוצת יורוקאפ כמו ירושלים. זה לא ישנה בכלום את זה שהוא ככל הנראה אחד השחקנים הגרועים ביורוליג.

במה טעיתי לגבי מקל? שהוא שחקן טוב יותר מאוחיון ולא ההפך כמו שטענת? אני עדיין טוען שהוא שחקן שלם יותר וטוב יותר מאוחיון. לעומת זאת הקביעה שלך נראית לי מגוכחת גם כיום. אז כן, ציפיתי ממנו לכושר טוב יותר בתחילת העונה, אחרי זה השתפר. אבל זה מאוד רחוק מרוח הדברים שלך.

http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2016

http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2016

יש אולי שני אנשים בעולם שיראו את המספרים האלה ויגידו ששחקן א' טוב יותר משחקן ב'. עצוב שאתה אחד מהם כי לגבי השני אין הרבה מה להגיד.

toja27 כתב:בקשר לסגל של העונה, אני אמרתי גם בהתחלה שחסרים בקבוצה שחקנים הגנתיים ויותר מדי שחקנים שאוהבים את הכדור. אתה יכול לבדוק. אם הייתי בונה את הסגל, הוא לא היה קרוב באופי שלו ובצורתו למה שנבנה כאן, בטח כשאחד משני השחקנים הכוכבים של הקבוצה הוא שחקן שאני סולד ממנו באופן חזק. כן שמרתי על אופטימיות, ואמרתי שהתגובות של הפורום לסגל שנבנה הן מוגזמות. בפועל, לא ידעתי שצירבס יתברר כסנטר רכיכה , ווימס יהיה כל כך רע ושהמאמן יפוטר אחרי שני מחזורים. אז כן אפשר להגיד שבשורה תחתונה הצדק נטה יותר לכיוונך. אבל אם יורשה לי, אני אגיד שזה לא בגלל איזו טביעת עין מקצועית שאתה חושב שניחנת בה. הרי אנחנו כולנו יודעים שכל שנה, הדעה המקצועית שלך נוטה לצד השלילי, גם בשנים היותר מוצלחות. אותה רוח של דברים. אז כשאתה טועה , אתה נעלם לאיזה חור שחור ומסתורי וכשאתה צודק אתה לא מפסיק להתרברב על זה. יצא ככה שהשנתיים האחרונות היו מהיותר גרועות של מכבי אי פעם, וזה התיישר עם רוח הדברים שלך, אותה רוח פסימית כל שנה. מזכיר לי משתמש אחר מפורום אחר maccabeo, שהיה כותב כל שנה שיהיה הרע מכל. יצא שבשנתיים האחרונות צדק. לא הופך אותו פתאום למומחה גדול.

אתה ממשיך עם הקשקושים. הדעות שלי מנומקות. לא סתם זרקתי ניחוש, אלא הסברתי בפירוט בדיוק מה הבעיות בסגל של מכבי וצדקתי אחד לאחד. רוצה לחזור לויכוחים שלנו מתחילת העונה ולראות איך טעית? מתי בדיוק היו השנים "היותר טובות"? טעיתי לגבי טייריס רייס אם על זה אתה מדבר. ולא, אני לא מעלם לשום "חור שחור".

toja27 כתב:לגבי המשפט האחרון, זו דעתי הסובייקטיבית. אני אשאיר את הנימוקים לעצמי.

למה? בבקשה שתף? אני סקרן. האם מדובר בזוכה פרס נובל? מדען מוביל? יזם מצליח? לא בכל יום אני נתקל בהצהרות מרחיקות לכת כאלה.

01 מרץ 2017, 11:23

רשמי
לא מבין למה רק ליורוליג אבל בסדר

01 מרץ 2017, 11:25

מי שעדיין לא ראה :
https://www.youtube.com/watch?v=iM0NBf4zt7Y

01 מרץ 2017, 11:34

arel123 כתב:רשמי
לא מבין למה רק ליורוליג אבל בסדר