ההנהלה הכושלת בעולם הספורט V5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ההנהלה הכושלת בעולם הספורט V5

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 מאי 2017, 11:17

goshimon כתב:אני לא יודע אם ההתארגנות הזו זו בדיחה או לא, שמעתי אחד מהם ברדיו והוא לא נשמע מאד מפוקס. המסר צריך להיות בהיר וחד: לא מחדשים את המנויים עד שהניהול יהיה מקצועי ולא על בסיס נפוטיזם וחשבונות מימי פנאן. כלומר, ניקולה, פדרמן ורקנאטי ג'וניורס חייבים ללכת ובמקומם להביא אנשי מקצוע. לא צריך להביא מכביסטים כמו שנאמר ברדיו, אלא אנשי מקצוע. כאלה שלא יבואו למאמן בזמן משחק ויגידו לו להכניס שחקנים כמו שעשו לרמי הדר ולבגצקיס.

פשוט מאד: לא מחדשים מנויים אם לא מחדשים את ההנהלה.

+1
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 12 מאי 2017, 11:22

goshimon כתב:אני לא יודע אם ההתארגנות הזו זו בדיחה או לא, שמעתי אחד מהם ברדיו והוא לא נשמע מאד מפוקס. המסר צריך להיות בהיר וחד: לא מחדשים את המנויים עד שהניהול יהיה מקצועי ולא על בסיס נפוטיזם וחשבונות מימי פנאן. כלומר, ניקולה, פדרמן ורקנאטי ג'וניורס חייבים ללכת ובמקומם להביא אנשי מקצוע. לא צריך להביא מכביסטים כמו שנאמר ברדיו, אלא אנשי מקצוע. כאלה שלא יבואו למאמן בזמן משחק ויגידו לו להכניס שחקנים כמו שעשו לרמי הדר ולבגצקיס.

פשוט מאד: לא מחדשים מנויים אם לא מחדשים את ההנהלה.

רע מאוד.
הם צריכים למכור, אחרת נחזור לאותם מצבים, ולאותה התנהלות יהירה, מסורבלת וחובבנית.
האנשים שאחראיים לכל זה, אלו שמאפשרים לווי'צ'יץ' להיות כאן ויצרו את התרבות הארגונית שמאפשרת לוויצ'יץ' להתנהל כפי שהוא התנהל אתמול, אלו שנותנים סמכויות לאנשים כמו דני ואבי אבן, הם אלו שצריכים ללכת.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שועל » 12 מאי 2017, 11:24

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הסיכויים שיהיה מעניין עד שלא יפסיקו לחדש מנויים הם נמוכים ביותר
שום ''קולות'' לא יהפכו את העניין לפיקנטי כל עוד לא יהיה מאחורי זה משהו

ההנהלה הזאת הרבה יותר ממולחת מכל מארגני מחאה

תראי, גם סגל חדש זה מעניין. גם צוות מקצועי חדש זה מעניין. גם שינויים כאלה ואחרים בשדרת הניהול/הניהול המקצועי זה מעניין.

מה שאני אומר, זה שבתחושה שלי, לא יהיה קיץ שגרתי, ולצורך העניין שני הקיצים הקודמים לאחר הכשלונות, היו שגרתיים לחלוטין.

מעניין? אולי כמו שמרשרשים לתינוק עם מפתחות רכב מול העיניים וזה מצחיק אותו לחצי שעה

יפה אמרת
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 מאי 2017, 11:34

"השחקנים רוצים שאהיה קרוב. לא מתערב למאמן"
אחרי ההפסד החמישי ברציפות של מכבי בליגה, וויצ'יץ' הסביר לערוץ הספורט את תקרית גאודלוק: "אין לי שום כוונה להתערב בניהול המשחק". השחקנים מתוסכלים מהיכולת בהיכל: "נראה שאנחנו פשוט לא מסוגלים לנצח פה". ג'ו אלכסנדר: "צריכים שינויים ומהר"

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 42418.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 12 מאי 2017, 11:43

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הסיכויים שיהיה מעניין עד שלא יפסיקו לחדש מנויים הם נמוכים ביותר
שום ''קולות'' לא יהפכו את העניין לפיקנטי כל עוד לא יהיה מאחורי זה משהו

ההנהלה הזאת הרבה יותר ממולחת מכל מארגני מחאה

תראי, גם סגל חדש זה מעניין. גם צוות מקצועי חדש זה מעניין. גם שינויים כאלה ואחרים בשדרת הניהול/הניהול המקצועי זה מעניין.

מה שאני אומר, זה שבתחושה שלי, לא יהיה קיץ שגרתי, ולצורך העניין שני הקיצים הקודמים לאחר הכשלונות, היו שגרתיים לחלוטין.

מעניין? אולי כמו שמרשרשים לתינוק עם מפתחות רכב מול העיניים וזה מצחיק אותו לחצי שעה

כולנו פה בשביל מפתחות מרשרשים...
כל אחד נהנה ממשהו אחר.

אם סף העניין שלך עומד על מכירת הקבוצה לבעלים אחרים ומעלה, אז זה בסדר.
אני מתעניין לראות את התפקוד של האנשים במצבי לחץ וחירום. בעיניי זה לא פחות מעניין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 מאי 2017, 11:45

זה כמו לשחק משחק מחשב ולעשות ריסט כל פעם לנקודה האחרונה בשביל לראות באיזה עוד דרכים אפשר להרוג את הדמות ואיך זה נראה אז

אין לי עניין בזה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 12 מאי 2017, 11:48

Holiday_Armadillo כתב:זה כמו לשחק משחק מחשב ולעשות ריסט כל פעם לנקודה האחרונה בשביל לראות באיזה עוד דרכים אפשר להרוג את הדמות ואיך זה נראה אז

אין לי עניין בזה

לגיטימי.
אני חושב שזה כן מעניין
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 12 מאי 2017, 11:53

jol9 כתב:תראי, גם סגל חדש זה מעניין. גם צוות מקצועי חדש זה מעניין. גם שינויים כאלה ואחרים בשדרת הניהול/הניהול המקצועי זה מעניין.

לאיזה עניין אתה בדיוק מצפה פה? שאראס?

מה לא יהיה שגרתי? שיעיפו את וויצ'יץ'? זה הכל קשקוש.

עוד זרים בחצי מליון דולר? עזוב, כל הבטחה לשינויים תהיה בלי כיסוי. לפי מה שפורסם, אתה הולך לקבוצה בתקציב של מגדל. זה רק הולך להיות גרוע יותר.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 12 מאי 2017, 11:55

roy1000 כתב:
jol9 כתב:תראי, גם סגל חדש זה מעניין. גם צוות מקצועי חדש זה מעניין. גם שינויים כאלה ואחרים בשדרת הניהול/הניהול המקצועי זה מעניין.

לאיזה עניין אתה בדיוק מצפה פה? שאראס?

מה לא יהיה שגרתי? שיעיפו את וויצ'יץ'? זה הכל קשקוש.

עוד זרים בחצי מליון דולר? עזוב, כל הבטחה לשינויים תהיה בלי כיסוי. לפי מה שפורסם, אתה הולך לקבוצה בתקציב של מגדל. זה רק הולך להיות גרוע יותר.

גם זה סוג של עניין.
עניין שלילי הוא גם עניין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 12 מאי 2017, 12:00

jol9 כתב:גם זה סוג של עניין.
עניין שלילי הוא גם עניין.

יש כבר שתי עונות של עניין שלילי. זה מיצה את עצמו לחלוטין.
הסוף קרוב.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 12 מאי 2017, 12:43

די מצחיק לראות את האוהדים של מגדל מתבכיינים על עליית מחירי המנויים שלהם..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 12 מאי 2017, 12:48

my man כתב:די מצחיק לראות את האוהדים של מגדל מתבכיינים על עליית מחירי המנויים שלהם..

לא יותר מצחיק מלראות את שלנו מתבכיינים על עליית מחירי המנויים.

"מה זה! המנוי יקר יותר, והורידו משחק אחד ביורוליג, ואפילו לא הגענו לפיינל פור בארץ, אנחנו חייבים להרים מחא..היי, רגע, מה זה, פופקורן?"
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 12 מאי 2017, 12:49

yanay21 כתב:
my man כתב:די מצחיק לראות את האוהדים של מגדל מתבכיינים על עליית מחירי המנויים שלהם..

"מה זה! המנוי יקר יותר, והורידו משחק אחד ביורוליג, ואפילו לא הגענו לפיינל פור בארץ, אנחנו חייבים להרים מחא..היי, רגע, מה זה, פופקורן?"

לזה התכוונתי..
אין להם סיבה אמיתית כרגע להתבכיין..
שיבואו איזה יום לראות איזה זבל האוהדים שלנו אוכלים מההנהלה ועדיין מעלים להם את המחירים..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 12 מאי 2017, 12:52

my man כתב:
yanay21 כתב:

לזה התכוונתי..
שיבואו איזה יום לראות איזה זבל האוהדים שלנו אוכלים מההנהלה ועדיין מעלים להם את המחירים..

הקטע איתם זה שהם יסתדרו עם כישלונות כי הם עדיין לוזרים באופי, ומרגישים כמו קבוצה שאם היא לוקחת אליפות זה הישג עצום. לאוהדי מכבי מלכתחילה אין ציפיות אמיתיות, הם פשוט שבעים או אדישים. לא יודע מה יותר עצוב
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 12 מאי 2017, 12:54

yanay21 כתב:
my man כתב:
yanay21 כתב:

לזה התכוונתי..

הקטע איתם זה שהם יסתדרו עם כישלונות כי הם עדיין לוזרים באופי, ומרגישים כמו קבוצה שאם היא לוקחת אליפות זה הישג עצום. לאוהדי מכבי מלכתחילה אין ציפיות אמיתיות, הם פשוט שבעים או אדישים. לא יודע מה יותר עצוב

אנחנו בדרך לאבדון...תסיק לבד מה יותר עצוב
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי RomanR » 12 מאי 2017, 12:59

היכן ראית שהם מתבכיינים?
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי my man » 12 מאי 2017, 13:00

בצ'ה
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 12 מאי 2017, 14:17

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4961059,00.html

אז המהפכה זה לתת לדני פדרמן ושי רקאנטי את הקבוצה? ברצינות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 מאי 2017, 14:49

נשבר הזין.
כוס של אחותם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 מאי 2017, 14:57

roy1000 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4961059,00.html

אז המהפכה זה לתת לדני פדרמן ושי רקאנטי את הקבוצה? ברצינות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כבר היינו בסרט הזה לא?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים