פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג חצי גמר פיינל פור !

19 מאי 2017, 23:46

שועל כתב:מנופולטיבי כרגיל.
בעומק, וביתרון של אודו בקו הקדמי. קבוצה טובה יותר כמעט מכל בחינה, זו דעתי.
אני גם לא שותף לזלזול בלאסו.

החוזקה של אוברדוביץ' זה גם בסגלים שהוא במאמן/ בונה.

* מניפולטיבי.

ולא, אני אומר את הדברים כמו שהם. אני בספק אם אפילו אתה מאמין לעצמך כשאתה כותב שקו האחורי של ריאל פחות טוב מזה של פנר.

לפנרבחצ'ה אין שום יתרון בעומק על ריאל. זלזול באינטליגנציה לחזור על זה שוב ושוב.
ומי אמר שלאסו מאמן רע? מולו פשוט עומד המאמן האירופי הטוב בכל הזמנים. אז כן, לפנר יש יתרון ברור בצד הזה, בטח במשחקים שכאלו.

19 מאי 2017, 23:50

אחדשיודע כתב:

* מניפולטיבי.

ולא, אני אומר את הדברים כמו שהם. אני בספק אם אפילו אתה מאמין לעצמך כשאתה כותב שקו האחורי של ריאל פחות טוב מזה של פנר.

ומי אמר שלאסו מאמן רע? מולו פשוט עומד המאמן האירופי הטוב בכל הזמנים. אז כן, לפנר יש יתרון ברור בצד הזה, בטח במשחקים שכאלו.

בוגדן (שחקן בטופ לכל הדעות) סלוקאס דיקסון, שלשה מנהלי משחק, שניים מהם מנהלי משחק מצוינים, אחד טוב, שלושתם גם מייצרים נקודות ברמה טובה עד טובה מאוד, שניים מהם שומרים טוב, מולם יול והילד בלי הניסיון, בתוספת קרול על קליעתו המצוינת מקאצ' אנד שוט אבל שחקן חסר מאוד.

20 מאי 2017, 00:04

שועל כתב:
אחדשיודע כתב:

* מניפולטיבי.

בוגדן (שחקן בטופ לכל הדעות) סלוקאס דיקסון, שלשה מנהלי משחק, שניים מנהלי משחק מצוינים, אחד טוב, שלושתם גם מייצרים נקודות ברמה טובה עד טובה מאוד, שניים מהם שומרים טוב, מולם יול והילד בלי הניסיון, בתוספת קרול על קליעתו המצוינת מקאצ' אנד שוט אבל שחקן חסר מאוד.

מילים זה יפה, בוא נשווה בסטטיסטיקה - שם אי אפשר למכור סיפורים.
סרחיו, קארול, דונצ'יץ', פרננדס, דרייפר (בלי טיילור ששיחק לפעמים בעמדה 2) - 43.3 נק' ו-15.7 אס' למשחק.
בוגדנוביץ', דיקסון, סלוקס, מחמוטוגלו - 39.7 נק' ו-11.7 אס' למשחק.

לא באיכות ולא בעומק.

20 מאי 2017, 00:13

אחדשיודע כתב:
שועל כתב:
אחדשיודע כתב:

* מניפולטיבי.

בוגדן (שחקן בטופ לכל הדעות) סלוקאס דיקסון, שלשה מנהלי משחק, שניים מנהלי משחק מצוינים, אחד טוב, שלושתם גם מייצרים נקודות ברמה טובה עד טובה מאוד, שניים מהם שומרים טוב, מולם יול והילד בלי הניסיון, בתוספת קרול על קליעתו המצוינת מקאצ' אנד שוט אבל שחקן חסר מאוד.

מילים זה יפה, בוא נשווה בסטטיסטיקה - שם אי אפשר למכור סיפורים.
סרחיו, קארול, דונצ'יץ', פרננדס, דרייפר (בלי טיילור ששיחק לפעמים בעמדה 2) - 43.3 נק' ו-15.7 אס' למשחק.
בוגדנוביץ', דיקסון, סלוקס, מחמוטוגלו - 39.7 נק' ו-11.7 אס' למשחק.

לא באיכות ולא בעומק.

אז תסתמך על הילד שיתרום לך במשחק הזה.
רודי משחק לא מעט בעמדה 3, בפנר קלאנניץ' או ננאלי נותנו דקות בעמדה 2, בפרט כשבוגדן היה חסר, לבוגדן גם לקח זמן להיכנס לכושר.

אני חושב שזה ברור לכל בד דעת איזה שחקנים יתרמו יותר במשחקים מסוג כזה.

20 מאי 2017, 00:48

מתישהו התייחסתי למה שיקרה/אמור לקרות במשחק הספציפי הזה? התייחסתי אך ורק לקביעות המגוכחות שלך - שהסגל של ריאל לא מספיק רחב ומאוזן (מתחילת הת׳רד), ושהקו האחורי שלהם לא מספיק עמוק בהשוואה לזה של פנרבחצ׳ה (ממהלך המשחק). משחק פיינל פור בעיר של היריבה לא משקף על הבדלי הכוחות, ולרגע לא חשבתי שישקף.
אבל גם אם אתה לוקח את המשחק הזה אגב (ומתעלם בהפגנתיות מכל מה שקרה בעונה הסדירה), שריאל הפסידה בו, הגארדים של ריאל לקחו בקלות את אלו של פנרבחצ׳ה (גם בלי נקודות מצד פרננדס, דרייפר ודונצ׳יץ׳) - 39 נק׳ לעומת 32, ו-12 אס׳ לעומת 5. אז אפשר לספר כמה סיפורים שרק רוצים על הקו האחורי של ריאל, אבל הוא יותר טוב ועמוק מזה של פנר. הקו הקדמי של פנרבחצ׳ה לעומת זאת עשה בית ספר במשחק הזה לזה של ריאל (בייחוד אודו, וסלי וקאליניץ׳).

20 מאי 2017, 04:07

אחדשיודע כתב:מתישהו התייחסתי למה שיקרה/אמור לקרות במשחק הספציפי הזה? התייחסתי אך ורק לקביעות המגוכחות שלך - שהסגל של ריאל לא מספיק רחב ומאוזן (מתחילת הת׳רד), ושהקו האחורי שלהם לא מספיק עמוק בהשוואה לזה של פנרבחצ׳ה (ממהלך המשחק). משחק פיינל פור בעיר של היריבה לא משקף על הבדלי הכוחות, ולרגע לא חשבתי שישקף.
אבל גם אם אתה לוקח את המשחק הזה אגב (ומתעלם בהפגנתיות מכל מה שקרה בעונה הסדירה), שריאל הפסידה בו, הגארדים של ריאל לקחו בקלות את אלו של פנרבחצ׳ה (גם בלי נקודות מצד פרננדס, דרייפר ודונצ׳יץ׳) - 39 נק׳ לעומת 32, ו-12 אס׳ לעומת 5. אז אפשר לספר כמה סיפורים שרק רוצים על הקו האחורי של ריאל, אבל הוא יותר טוב ועמוק מזה של פנר. הקו הקדמי של פנרבחצ׳ה לעומת זאת עשה בית ספר במשחק הזה לזה של ריאל (בייחוד אודו, וסלי וקאליניץ׳).

לא מסכים איתך, אני עדיין חושב שעמדות 1-2 (ורודי לא שיחק הרבה ב2 העונה) של פנר טובות יותר, במיוחד לאור העובדה שדונצ'יץ' לא אמור להיות רכז מחליף במעמדים האלו, ולאור זה שבוגדן היה פצוע הרבה זמן העונה.

הייתה היום התעלות יוצאת דופן של קארול, גם יול התעלה, גם בגלל שהקו הקדמי של ריאל לא תפקד. אני עדיין חושב שסלוקאס בוגדן ודיקסון זה קו אחורי טוב יותר מנוסה ושלם יותר על כל נייר מיול דונצ'יץ' וקארול.

20 מאי 2017, 04:19

כל נייר מוכיח אחרת. רודי שיחק ומשחק בעמדה 2 לא מעט העונה (קצת יותר מג'פרי טיילור, שלא הכללתי בחישוב) לא יעזור אם תנסה להתכחש לזה כדי להצדיק את הטענה המגוכחת שלך. זה שבוגדנוביץ' היה פצוע לא משנה את העובדה שבשכלול הנתונים שלו, הקו האחורי של פנרבחצ'ה עדיין תורם פחות מזה של ריאל.

לא הייתה התעלות של סרחיו וקארול כמו שהם פשוט לקחו על עצמם יותר כי האחרים לא הופיעו. כלומר, הם קלעו במקום שאר השחקנים בקו האחורי. הממוצע העונתי של הקו האחורי בריאל אפילו גבוה יותר מזה שנרשם במשחק של אתמול.

20 מאי 2017, 04:24

אחדשיודע כתב:כל נייר מוכיח אחרת. רודי שיחק ומשחק בעמדה 2 לא מעט העונה (קצת יותר מג'פרי טיילור, שלא הכללתי בחישוב) לא יעזור אם תנסה להתכחש לזה כדי להצדיק את הטענה המגוכחת שלך. זה שבוגדנוביץ' היה פצוע לא משנה את העובדה שבשכלול הנתונים שלו, הקו האחורי של פנרבחצ'ה עדיין תורם פחות מזה של ריאל.

מגוכחת לדעתך. רודי שיחק מעט בעמדה 2, גם בפנר היו שחקנים ששיחקו בעמדה 2 שלא לקחת בחשבון, אתה לוקח מה שנוח לך. חוץ מזה שהסטט' לא מספרת הכל, כי לפנר יש קו קדמי טוב שמטבע הדברים מייצר חלק גדול יותר מהנקודות. לא הכל מספרת הסטט', לפחות לדעתי.
אין לריאל על מי לסמוך בהובלת כדור במעמד כזה חוץ מעל יול.

20 מאי 2017, 05:03

שועל כתב:
אחדשיודע כתב:כל נייר מוכיח אחרת. רודי שיחק ומשחק בעמדה 2 לא מעט העונה (קצת יותר מג'פרי טיילור, שלא הכללתי בחישוב) לא יעזור אם תנסה להתכחש לזה כדי להצדיק את הטענה המגוכחת שלך. זה שבוגדנוביץ' היה פצוע לא משנה את העובדה שבשכלול הנתונים שלו, הקו האחורי של פנרבחצ'ה עדיין תורם פחות מזה של ריאל.

מגוכחת לדעתך. רודי שיחק מעט בעמדה 2, גם בפנר היו שחקנים ששיחקו בעמדה 2 שלא לקחת בחשבון, אתה לוקח מה שנוח לך. חוץ מזה שהסטט' לא מספרת הכל, כי לפנר יש קו קדמי טוב שמטבע הדברים מייצר חלק גדול יותר מהנקודות. לא הכל מספרת הסטט', לפחות לדעתי.
אין לריאל על מי לסמוך בהובלת כדור במעמד כזה חוץ מעל יול.

לא מה שנוח חביבי, מה שהמספרים מספרים. מאצ'יוליס 16 דקות בממוצע, ג'פרי טיילור 15 דקות בממוצע למשחק, נוצ'יוני 6 דקות בחצי מהמשחקים. עם כמה נשארנו? גם אם נניח שנו'ציוני שיחק את כל הדקות שלו בעמדה 4 ומא'צוליוס העביר גם הוא מספר דקות שם - יש לך רק כ-10-15 דקות דקות פנויות בעמדה 3. רודי שיחק 23 דקות בממוצע למשחק. במקרה הגרוע, הוא העביר קצת פחות מחצי מהדקות שלו בעמדה 2 העונה.
והאמת שלא בכוונה השמטתי את נאנלי מהמשוואה הזאת, ולכן אתה מוזמן להוסיף אותו. 43.3 נק' של ריאל לעומת 45.3 של פנר, ו-15.7 אס' של ריאל לעומת 13.5 אס' של פנר. אם נניח שאסיסט הוא 2 נק', אז הקו האחורי של ריאל מייצר 74.7 נק' במשחק, לעומת 72.3 (וזה ב-9 דקות פחות בהשוואה ל-5 השחקנים של פנר). אי אפשר להגיד שהקו האחורי של ריאל לא מספיק עמוק ואיכותי בהשוואה לזה של פנרבחצ'ה, זה מנותק מהמציאות ומהעובדות.

בכל מקום אחר שהוא לא איסטנבול, ריאל ככל הנראה הייתה לוקחת את פנרבחצ'ה ב-6 מתוך 10 משחקים - עם כל הניסיון של אוברדוביץ' וחוסר הניסיון של דונצ'יץ', לצד היתרון הגדול של אודו בעמדות הפנים. כמו שאמרתי לפני כן, ריאל לא סתם סיימה ראשונה בעונה של 30 מחזורים, לפני צסק"א (שאתה בעצמך העדת עליה שהיא הקבוצה הכי עמוקה באירופה של השנים האחרונות) ופנר.

20 מאי 2017, 05:22

היא לא סותרת בכלל את העובדות כשאתה מכניס למשוואה את העובדה שדונצ'יץ' לא אמור לתפקד כרכז מחליף במעמד כזה, זו דרישה גבוהה משחקן בגילו, ולעומת זאת לפנר יש 3 מובילי כדור, ואתה גם צריך להוריד חלק מהנק' של רודי או להוסיף את של מקביליו בעמדה 3 אצל פנר.

אודו הוא יתרון עצום, ווסלי + דאוטמה שמשחק גם ב3 וגם ב4 הם גם יתרון, גם אם ווסלי נחלש העונה. לריאל יש כנגדם את רנדולף ואיון, שניהם שחקנים טובים, במיוחד איון (רנדולף לטעמי היה תמיד מוערך יתר על המידה), אבל לא ברמה של אודו בשני צידי המגרש.

אני פחות מייחס חשיבות לעונה הרגילה, במיוחד כשלריאל הייתה עונה נטולת פציעות ולצסק"א ולפנר היו פציעות של שחקנים משמעותיים מאוד. ושוב, לא מזמן, בעונה הקודמת, ריאל בקושי גירדה הצלבה.

הסגל של פנר טוב יותר לטעמי על הנייר.

20 מאי 2017, 05:34

שועל כתב:היא לא סותרת בכלל את העובדות כשאתה מכניס למשוואה את העובדה שדונצ'יץ' לא אמור לתפקד כרכז מחליף במעמד כזה, זו דרישה גבוהה משחקן בגילו, ולעומת זאת לפנר יש 3 מובילי כדור, ואתה גם צריך להוריד חלק מהנק' של רודי או להוסיף את של מקביליו בעמדה 3 אצל פנר.

אודו הוא יתרון עצום, ווסלי + דאוטמה שמשחק גם ב3 וגם ב4 הם גם יתרון, גם אם ווסלי נחלש העונה. לריאל יש כנגדם את רנדולף ואיון, שניהם שחקנים טובים, במיוחד איון (רנדולף לטעמי היה תמיד מוערך יתר על המידה), אבל לא ברמה של אודו בשני צידי המגרש.

בוודאי שהיא סותרת את העובדות - הסטט' מול העיניים שלך, תמשיך להתכחש. דונצ'יץ' אחלה של רכז מחליף ויש גם את דרייפר שנותן עבודה חביבה בתור רכז שלישי. זה שדונצ'יץ' חסר ניסיון במעמדים האלו לא אומר שהיה נותן תצוגה זהה גם במקום אחר שאינו איסטנבול, הרי גם רודי פרננדס המנוסה לא קלע נקודות אתמול. וזה מתקשר בסופו של דבר לעובדה ששיחקו במגרש חוץ מול אלפי אוהדים פנאטיים של היריבה.

להוריד חלק מהנקודות של רודי? למה? לקחתי 5 שחקנים של ריאל שמשחקים בעמדות 1-2, לעומת 5 שחקנים של פנר שמשחקים בעמדות 1-2. וכמו שכתבתי, השחקנים של פנברחצ'ה עם 9 דקות יותר בממוצע, כך שאם יש עודף - הוא אצלם.

אף אחד לא מתכווח על זה שעמדה 3 ועמדה 5 של פנרבחצ'ה טובות יותר. אני מתווכח איתך על האימרה המגוחכת שהסגל של ריאל לא מספיק רחב ומאוזן, ועל זה שהקו האחורי של ריאל לא מספיק עמוק. פחות אכפת לי שתחשוב שהם טובים יותר מריאל, זו זכותך.

שועל כתב:
אני פחות מייחס חשיבות לעונה הרגילה, במיוחד כשלריאל הייתה עונה נטולת פציעות ולצסק"א ולפנר היו פציעות של שחקנים משמעותיים מאוד. ושוב, לא מזמן, בעונה הקודמת, ריאל בקושי גירדה הצלבה.

פחות מייחס חשיבות לעונה הרגילה? אז למה אתה מייחס חשיבות? למשחק שראית בחלום?
עם כל השחקנים ששיחקו היום, פנר הפסידה לריאל לפני כמעט חודש וחצי לערך.

ריאל גירדה את ההצלבה לפני שנה עם סגל אחר לחלוטין, וגם זכתה באליפות אירופה לפני שנתיים. זה לא רלוונטי לשום דבר.

20 מאי 2017, 14:46

20 מאי 2017, 21:00

חחח איזה לוזרים
איך הם תמיד מפסידים להם במעמד הזה

20 מאי 2017, 21:03

rc4991 כתב:חחח איזה לוזרים
איך הם תמיד מפסידים להם במעמד הזה

אולי'
שנה שעברה הם גם איבדו הפרש מטורף ובנס ניצחו את פנר' בגמר...
זה לא אולי' כמו שזו צסקא הלוזרית

20 מאי 2017, 21:22

אחדשיודע כתב:
שועל כתב:היא לא סותרת בכלל את העובדות כשאתה מכניס למשוואה את העובדה שדונצ'יץ' לא אמור לתפקד כרכז מחליף במעמד כזה, זו דרישה גבוהה משחקן בגילו, ולעומת זאת לפנר יש 3 מובילי כדור, ואתה גם צריך להוריד חלק מהנק' של רודי או להוסיף את של מקביליו בעמדה 3 אצל פנר.

בוודאי שהיא סותרת את העובדות - הסטט' מול העיניים שלך, תמשיך להתכחש. דונצ'יץ' אחלה של רכז מחליף ויש גם את דרייפר שנותן עבודה חביבה בתור רכז שלישי. זה שדונצ'יץ' חסר ניסיון במעמדים האלו לא אומר שהיה נותן תצוגה זהה גם במקום אחר שאינו איסטנבול, הרי גם רודי פרננדס המנוסה לא קלע נקודות אתמול. וזה מתקשר בסופו של דבר לעובדה ששיחקו במגרש חוץ מול אלפי אוהדים פנאטיים של היריבה.

להוריד חלק מהנקודות של רודי? למה? לקחתי 5 שחקנים של ריאל שמשחקים בעמדות 1-2, לעומת 5 שחקנים של פנר שמשחקים בעמדות 1-2. וכמו שכתבתי, השחקנים של פנברחצ'ה עם 9 דקות יותר בממוצע, כך שאם יש עודף - הוא אצלם.

אף אחד לא מתכווח על זה שעמדה 3 ועמדה 5 של פנרבחצ'ה טובות יותר. אני מתווכח איתך על האימרה המגוחכת שהסגל של ריאל לא מספיק רחב ומאוזן, ועל זה שהקו האחורי של ריאל לא מספיק עמוק. פחות אכפת לי שתחשוב שהם טובים יותר מריאל, זו זכותך.

שועל כתב:

פחות מייחס חשיבות לעונה הרגילה? אז למה אתה מייחס חשיבות? למשחק שראית בחלום?
עם כל השחקנים ששיחקו היום, פנר הפסידה לריאל לפני כמעט חודש וחצי לערך.

ריאל גירדה את ההצלבה לפני שנה עם סגל אחר לחלוטין, וגם זכתה באליפות אירופה לפני שנתיים. זה לא רלוונטי לשום דבר.

אתה מסלף פה כמה דברים, אבל בניגוד אליך אני לא עומד להשקיע את כל זמני בשביל לצאת צודק ולחפש נתונים שמאוד קשה בסופו של דבר להסיק מהם משהו. אני חושב ולא רואה סיבה לחזור בי שהקו האחורי והסגל בכלל של פנר טוב יותר, תחשוב מה שאתה רוצה.

20 מאי 2017, 21:25

אה, אני זה שמסלף דברים. טוב לדעת.
אמר הבחור שמבסס את הטענות המופרכות שלו על כלום ושום דבר.
בקיצור, תמשיך לבלבל את המוח ואני אמשיך להביא נתונים.

20 מאי 2017, 21:57

אחדשיודע כתב:אה, אני זה שמסלף דברים. טוב לדעת.
אמר הבחור שמבסס את הטענות המופרכות שלו על כלום ושום דבר.
בקיצור, תמשיך לבלבל את המוח ואני אמשיך להביא נתונים.

אם אתה מרגיש טוב עם עצמך אחרי כל ההשקעה ואיסוף הנתונים בשביל זה (הלא ממש מדויקים ובחלקם מסולפים) זה מעולה. אני לא הולך להתחרות עם הכפייתיות הזו.
כרגיל אתה גם מדבר יפה כמו ילד בוגר.

20 מאי 2017, 22:04

נו, ברור. אין לך מה לכתוב ולהגיד על הנושא עצמו, אז בטיפשותך אתה עובר לפן האישי.
"ההשקעה ואיסוף הנתונים" + "הכפייתיות" = 5 דקות באתר היורוליג. בשביל חסר מושג כמוך, זה כנראה קשה.
"הנתונים" זאת סטט' פשוטה מהאתר של היורוליג. גם אם תחזור על זה 100 פעם, אין מה לסלף פה.

20 מאי 2017, 23:57

עכשיו אני רואה שאולי' קלעו 14 שלשות ב42 אחוז..פסיכי לחלוטין...
קבוצה מרגשת!

חלום שלי שהם יזכו...הם הופכים את היורוליג למקום הרבה יותר חם ונעים הרבה יותר מאשר כל המועדונים העלומים/טורקים..

21 מאי 2017, 00:56

my man כתב:עכשיו אני רואה שאולי' קלעו 14 שלשות ב42 אחוז..פסיכי לחלוטין...
קבוצה מרגשת!

חלום שלי שהם יזכו...הם הופכים את היורוליג למקום הרבה יותר חם ונעים הרבה יותר מאשר כל המועדונים העלומים/טורקים..

כן, אבל הם קלעו גרוע מאוד ל 2 נקודות
פרסם תגובה