19 מאי 2017, 23:46
שועל כתב:מנופולטיבי כרגיל.
בעומק, וביתרון של אודו בקו הקדמי. קבוצה טובה יותר כמעט מכל בחינה, זו דעתי.
אני גם לא שותף לזלזול בלאסו.
החוזקה של אוברדוביץ' זה גם בסגלים שהוא במאמן/ בונה.
19 מאי 2017, 23:50
אחדשיודע כתב:שועל כתב:מנופולטיבי כרגיל.
* מניפולטיבי.
ולא, אני אומר את הדברים כמו שהם. אני בספק אם אפילו אתה מאמין לעצמך כשאתה כותב שקו האחורי של ריאל פחות טוב מזה של פנר.
לפנרבחצ'ה אין שום יתרון בעומק על ריאל. זלזול באינטליגנציה לחזור על זה שוב ושוב.
ומי אמר שלאסו מאמן רע? מולו פשוט עומד המאמן האירופי הטוב בכל הזמנים. אז כן, לפנר יש יתרון ברור בצד הזה, בטח במשחקים שכאלו.
20 מאי 2017, 00:04
שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:מנופולטיבי כרגיל.
* מניפולטיבי.
ולא, אני אומר את הדברים כמו שהם. אני בספק אם אפילו אתה מאמין לעצמך כשאתה כותב שקו האחורי של ריאל פחות טוב מזה של פנר.
ומי אמר שלאסו מאמן רע? מולו פשוט עומד המאמן האירופי הטוב בכל הזמנים. אז כן, לפנר יש יתרון ברור בצד הזה, בטח במשחקים שכאלו.
בוגדן (שחקן בטופ לכל הדעות) סלוקאס דיקסון, שלשה מנהלי משחק, שניים מנהלי משחק מצוינים, אחד טוב, שלושתם גם מייצרים נקודות ברמה טובה עד טובה מאוד, שניים מהם שומרים טוב, מולם יול והילד בלי הניסיון, בתוספת קרול על קליעתו המצוינת מקאצ' אנד שוט אבל שחקן חסר מאוד.
20 מאי 2017, 00:13
אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:מנופולטיבי כרגיל.
* מניפולטיבי.
בוגדן (שחקן בטופ לכל הדעות) סלוקאס דיקסון, שלשה מנהלי משחק, שניים מנהלי משחק מצוינים, אחד טוב, שלושתם גם מייצרים נקודות ברמה טובה עד טובה מאוד, שניים מהם שומרים טוב, מולם יול והילד בלי הניסיון, בתוספת קרול על קליעתו המצוינת מקאצ' אנד שוט אבל שחקן חסר מאוד.
מילים זה יפה, בוא נשווה בסטטיסטיקה - שם אי אפשר למכור סיפורים.
סרחיו, קארול, דונצ'יץ', פרננדס, דרייפר (בלי טיילור ששיחק לפעמים בעמדה 2) - 43.3 נק' ו-15.7 אס' למשחק.
בוגדנוביץ', דיקסון, סלוקס, מחמוטוגלו - 39.7 נק' ו-11.7 אס' למשחק.
לא באיכות ולא בעומק.
20 מאי 2017, 00:48
20 מאי 2017, 04:07
אחדשיודע כתב:מתישהו התייחסתי למה שיקרה/אמור לקרות במשחק הספציפי הזה? התייחסתי אך ורק לקביעות המגוכחות שלך - שהסגל של ריאל לא מספיק רחב ומאוזן (מתחילת הת׳רד), ושהקו האחורי שלהם לא מספיק עמוק בהשוואה לזה של פנרבחצ׳ה (ממהלך המשחק). משחק פיינל פור בעיר של היריבה לא משקף על הבדלי הכוחות, ולרגע לא חשבתי שישקף.
אבל גם אם אתה לוקח את המשחק הזה אגב (ומתעלם בהפגנתיות מכל מה שקרה בעונה הסדירה), שריאל הפסידה בו, הגארדים של ריאל לקחו בקלות את אלו של פנרבחצ׳ה (גם בלי נקודות מצד פרננדס, דרייפר ודונצ׳יץ׳) - 39 נק׳ לעומת 32, ו-12 אס׳ לעומת 5. אז אפשר לספר כמה סיפורים שרק רוצים על הקו האחורי של ריאל, אבל הוא יותר טוב ועמוק מזה של פנר. הקו הקדמי של פנרבחצ׳ה לעומת זאת עשה בית ספר במשחק הזה לזה של ריאל (בייחוד אודו, וסלי וקאליניץ׳).
20 מאי 2017, 04:19
20 מאי 2017, 04:24
אחדשיודע כתב:כל נייר מוכיח אחרת. רודי שיחק ומשחק בעמדה 2 לא מעט העונה (קצת יותר מג'פרי טיילור, שלא הכללתי בחישוב) לא יעזור אם תנסה להתכחש לזה כדי להצדיק את הטענה המגוכחת שלך. זה שבוגדנוביץ' היה פצוע לא משנה את העובדה שבשכלול הנתונים שלו, הקו האחורי של פנרבחצ'ה עדיין תורם פחות מזה של ריאל.
20 מאי 2017, 05:03
שועל כתב:אחדשיודע כתב:כל נייר מוכיח אחרת. רודי שיחק ומשחק בעמדה 2 לא מעט העונה (קצת יותר מג'פרי טיילור, שלא הכללתי בחישוב) לא יעזור אם תנסה להתכחש לזה כדי להצדיק את הטענה המגוכחת שלך. זה שבוגדנוביץ' היה פצוע לא משנה את העובדה שבשכלול הנתונים שלו, הקו האחורי של פנרבחצ'ה עדיין תורם פחות מזה של ריאל.
מגוכחת לדעתך. רודי שיחק מעט בעמדה 2, גם בפנר היו שחקנים ששיחקו בעמדה 2 שלא לקחת בחשבון, אתה לוקח מה שנוח לך. חוץ מזה שהסטט' לא מספרת הכל, כי לפנר יש קו קדמי טוב שמטבע הדברים מייצר חלק גדול יותר מהנקודות. לא הכל מספרת הסטט', לפחות לדעתי.
אין לריאל על מי לסמוך בהובלת כדור במעמד כזה חוץ מעל יול.
20 מאי 2017, 05:22
20 מאי 2017, 05:34
שועל כתב:היא לא סותרת בכלל את העובדות כשאתה מכניס למשוואה את העובדה שדונצ'יץ' לא אמור לתפקד כרכז מחליף במעמד כזה, זו דרישה גבוהה משחקן בגילו, ולעומת זאת לפנר יש 3 מובילי כדור, ואתה גם צריך להוריד חלק מהנק' של רודי או להוסיף את של מקביליו בעמדה 3 אצל פנר.
אודו הוא יתרון עצום, ווסלי + דאוטמה שמשחק גם ב3 וגם ב4 הם גם יתרון, גם אם ווסלי נחלש העונה. לריאל יש כנגדם את רנדולף ואיון, שניהם שחקנים טובים, במיוחד איון (רנדולף לטעמי היה תמיד מוערך יתר על המידה), אבל לא ברמה של אודו בשני צידי המגרש.
שועל כתב:
אני פחות מייחס חשיבות לעונה הרגילה, במיוחד כשלריאל הייתה עונה נטולת פציעות ולצסק"א ולפנר היו פציעות של שחקנים משמעותיים מאוד. ושוב, לא מזמן, בעונה הקודמת, ריאל בקושי גירדה הצלבה.
הסגל של פנר טוב יותר לטעמי על הנייר.
20 מאי 2017, 14:46
20 מאי 2017, 21:00
20 מאי 2017, 21:03
rc4991 כתב:חחח איזה לוזרים
איך הם תמיד מפסידים להם במעמד הזה
20 מאי 2017, 21:22
אחדשיודע כתב:שועל כתב:היא לא סותרת בכלל את העובדות כשאתה מכניס למשוואה את העובדה שדונצ'יץ' לא אמור לתפקד כרכז מחליף במעמד כזה, זו דרישה גבוהה משחקן בגילו, ולעומת זאת לפנר יש 3 מובילי כדור, ואתה גם צריך להוריד חלק מהנק' של רודי או להוסיף את של מקביליו בעמדה 3 אצל פנר.
אודו הוא יתרון עצום, ווסלי + דאוטמה שמשחק גם ב3 וגם ב4 הם גם יתרון, גם אם ווסלי נחלש העונה. לריאל יש כנגדם את רנדולף ואיון, שניהם שחקנים טובים, במיוחד איון (רנדולף לטעמי היה תמיד מוערך יתר על המידה), אבל לא ברמה של אודו בשני צידי המגרש.
בוודאי שהיא סותרת את העובדות - הסטט' מול העיניים שלך, תמשיך להתכחש. דונצ'יץ' אחלה של רכז מחליף ויש גם את דרייפר שנותן עבודה חביבה בתור רכז שלישי. זה שדונצ'יץ' חסר ניסיון במעמדים האלו לא אומר שהיה נותן תצוגה זהה גם במקום אחר שאינו איסטנבול, הרי גם רודי פרננדס המנוסה לא קלע נקודות אתמול. וזה מתקשר בסופו של דבר לעובדה ששיחקו במגרש חוץ מול אלפי אוהדים פנאטיים של היריבה.
להוריד חלק מהנקודות של רודי? למה? לקחתי 5 שחקנים של ריאל שמשחקים בעמדות 1-2, לעומת 5 שחקנים של פנר שמשחקים בעמדות 1-2. וכמו שכתבתי, השחקנים של פנברחצ'ה עם 9 דקות יותר בממוצע, כך שאם יש עודף - הוא אצלם.
אף אחד לא מתכווח על זה שעמדה 3 ועמדה 5 של פנרבחצ'ה טובות יותר. אני מתווכח איתך על האימרה המגוחכת שהסגל של ריאל לא מספיק רחב ומאוזן, ועל זה שהקו האחורי של ריאל לא מספיק עמוק. פחות אכפת לי שתחשוב שהם טובים יותר מריאל, זו זכותך.שועל כתב:
אני פחות מייחס חשיבות לעונה הרגילה, במיוחד כשלריאל הייתה עונה נטולת פציעות ולצסק"א ולפנר היו פציעות של שחקנים משמעותיים מאוד. ושוב, לא מזמן, בעונה הקודמת, ריאל בקושי גירדה הצלבה.
הסגל של פנר טוב יותר לטעמי על הנייר.
פחות מייחס חשיבות לעונה הרגילה? אז למה אתה מייחס חשיבות? למשחק שראית בחלום?
עם כל השחקנים ששיחקו היום, פנר הפסידה לריאל לפני כמעט חודש וחצי לערך.
ריאל גירדה את ההצלבה לפני שנה עם סגל אחר לחלוטין, וגם זכתה באליפות אירופה לפני שנתיים. זה לא רלוונטי לשום דבר.
20 מאי 2017, 21:25
20 מאי 2017, 21:57
אחדשיודע כתב:אה, אני זה שמסלף דברים. טוב לדעת.
אמר הבחור שמבסס את הטענות המופרכות שלו על כלום ושום דבר.
בקיצור, תמשיך לבלבל את המוח ואני אמשיך להביא נתונים.
20 מאי 2017, 22:04
20 מאי 2017, 23:57
21 מאי 2017, 00:56
my man כתב:עכשיו אני רואה שאולי' קלעו 14 שלשות ב42 אחוז..פסיכי לחלוטין...
קבוצה מרגשת!
חלום שלי שהם יזכו...הם הופכים את היורוליג למקום הרבה יותר חם ונעים הרבה יותר מאשר כל המועדונים העלומים/טורקים..