בשלות כתב:בהנחה שבלאט כבר לא יבוא לכאן , מי נשאר מועמד עדיין ?
שאראס וברצוקאס לדעתי. גם איטודיס בקונסטלציה מסוימת בה בלאט הולך לצסקא
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
בשלות כתב:בהנחה שבלאט כבר לא יבוא לכאן , מי נשאר מועמד עדיין ?
Adam כתב:סתם מתוך סקרנות, הייתי שמח לדעת מה אנשים חושבים פה על Nick Minnerath? נותן עונה ענקית, עם כי אני לא יודע איך הוא בצד ההגנתי של המשחק.
arel123 כתב:הייתי רוצה שחקן כמו היגינס בקבוצה, הלוואי שיחתום
החציל האצטקי כתב:arel123 כתב:הייתי רוצה שחקן כמו היגינס בקבוצה, הלוואי שיחתום
אני פחות תופס ממנו. הוא שחקן טוב, אבל לא מנהיג ולא כשרון על.
חבל על הכסף.
כנ״ל ג׳קסון.
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:arel123 כתב:הייתי רוצה שחקן כמו היגינס בקבוצה, הלוואי שיחתום
חבל על הכסף.
כנ״ל ג׳קסון.
אני מחבב את היגינס יותר מג'קסון
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:arel123 כתב:הייתי רוצה שחקן כמו היגינס בקבוצה, הלוואי שיחתום
חבל על הכסף.
כנ״ל ג׳קסון.
אני מחבב את היגינס יותר מג'קסון
היגינס שחקן טוב אבל הוא לא לידר בשום צורה. זכור שגם בטריומף וגם בגזיאנטפ הוא לא ממש השיג כלום עם הקבוצות שלו, ואפילו לא קרע את הרשת עם סטטיסטיקות מרשימות.
הוא שחקן שעושה הכל טוב ונראה לי כמו אחד שמשחק חזק בשביל הקבוצה, אבל מכבי לא צריכה לכוון לשם. ברור שהוא יהיה אוברפייד בקטע מטורף.
felix_r כתב:אף אחד לא אמר שכולם חייבים להיות לידרים. ראינו כבר העונה איך ווימס וגאודלוק הפסידו את המשחקים בדקות האחרונות כי שניהם חשבו שהם הלידרים... העיקר ששחקן יבין את "תפקידו בכוח" ולא יחשוב שהוא איזה שחקן NBA כמו שמקל חושב מעצמו.
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:אף אחד לא אמר שכולם חייבים להיות לידרים. ראינו כבר העונה איך ווימס וגאודלוק הפסידו את המשחקים בדקות האחרונות כי שניהם חשבו שהם הלידרים... העיקר ששחקן יבין את "תפקידו בכוח" ולא יחשוב שהוא איזה שחקן NBA כמו שמקל חושב מעצמו.
שאלת המחיר היא החשובה.
גאודלוק שחקן פנטסטי, והוא יכול (צריך?) להשאר כאן, גם בסכומים נמוכים יותר מהחוזה של ה-2 מיליון דולר.
קלעים כאלה אין הרבה באירופה.
היגינס יכול לאזן אותו בצורה מצויינת ולסגור עמדה 2 מצויינת, אבל זה יהיה סיפור יקר מאוד.
felix_r כתב:Adam כתב:סתם מתוך סקרנות, הייתי שמח לדעת מה אנשים חושבים פה על Nick Minnerath? נותן עונה ענקית, עם כי אני לא יודע איך הוא בצד ההגנתי של המשחק.
היום הודיעו ברוסיה, שהוא מסיים את דרכו באבטודור הרוסית ומעוניין להמשיך בקבוצה אירופית גדולה יותר.
שחקן מוכשר התקפית, אבל בדומה לויקטור ראד הוא משאיר את מלאכת ההגנה לחבריו
felix_r כתב:בכל מקרה, קודם צריך לדעת מי המאמן, ואיך יבנה הסגל החדש
felix_r כתב:felix_r כתב:Adam כתב:סתם מתוך סקרנות, הייתי שמח לדעת מה אנשים חושבים פה על Nick Minnerath? נותן עונה ענקית, עם כי אני לא יודע איך הוא בצד ההגנתי של המשחק.
היום הודיעו ברוסיה, שהוא מסיים את דרכו באבטודור הרוסית ומעוניין להמשיך בקבוצה אירופית גדולה יותר.
הנשיא של אבטודור אמר, שהעונה מינראט קיבל פחות מ 200 אלף דולר, אבל עכשיו הוא רוצה לקבל 700-800 אלף דולר. זאת הסיבה שאבטודור לא יכולה להאריך את החוזה עם השחקן.
felix_r כתב:felix_r כתב:Adam כתב:סתם מתוך סקרנות, הייתי שמח לדעת מה אנשים חושבים פה על Nick Minnerath? נותן עונה ענקית, עם כי אני לא יודע איך הוא בצד ההגנתי של המשחק.
הנשיא של אבטודור אמר, שהעונה מינראט קיבל פחות מ 200 אלף דולר, אבל עכשיו הוא רוצה לקבל 700-800 אלף דולר. זאת הסיבה שאבטודור לא יכולה להאריך את החוזה עם השחקן.
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:felix_r כתב:Adam כתב:סתם מתוך סקרנות, הייתי שמח לדעת מה אנשים חושבים פה על Nick Minnerath? נותן עונה ענקית, עם כי אני לא יודע איך הוא בצד ההגנתי של המשחק.
שילך לחפש מי ינענע אותו
Adam כתב:felix_r כתב:felix_r כתב:Adam כתב:סתם מתוך סקרנות, הייתי שמח לדעת מה אנשים חושבים פה על Nick Minnerath? נותן עונה ענקית, עם כי אני לא יודע איך הוא בצד ההגנתי של המשחק.
הוא נבחר לחמישייה הראשונה של ה-VTB, ביחד עם שמות כמו אלכסיי שבד וננדו דה קולו.
לא מאמין שהוא שווה את הסכומים האלה, אבל כן הייתי שם עליו 500 אלף דולר. מדובר בסטרץ' פור אתלטי במיוחד, שיכול גם לשחק בעמדה 5. לא ריבאונדר בחסד, וכמו שאמרתי - אני לא יודע איך הוא בהגנה.
אם מכבי יציעו לו חוזה, אני בטוח שהוא יסכים לבוא לשחק ביורוליג, אך בטוח עוד קבוצות גדולות ישימו עליו עין בקיץ הקרוב.
jol9 כתב:מכבי צריכה גם שחקנים שהם לידרים וגם שחקנים שהם לא. מכבי צריכה הכל, כי היא תבנה קבוצה כמעט מאפס.
אני הייתי מעדיף שהלידר שלה יהיה הרכז. לכן באופן עקרוני היגיניס נשמע לי כמו חשיבה טובה.
felix_r כתב:jol9 כתב:מכבי צריכה גם שחקנים שהם לידרים וגם שחקנים שהם לא. מכבי צריכה הכל, כי היא תבנה קבוצה כמעט מאפס.
אני הייתי מעדיף שהלידר שלה יהיה הרכז. לכן באופן עקרוני היגיניס נשמע לי כמו חשיבה טובה.
אשרי המאמין...
כדי לבנות קבוצה מ-0 צריך הרבה כסף, וכסף חסר כבר עכשיו.
אפשר כמובן להחתים 10 שחקנים זולים כמו הפועל ת"א בכדורגל, אבל ראינו מה התוצאה של החתמות כאלה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים