ליגת ווינר מח' 1: אילת - מכבי, שני, 20:00, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר מח' 1: אילת - מכבי, שני, 20:00, ספורט 5

הודעהעל ידי ankram » 09 אוקטובר 2017, 22:12

זה הפורום הכי דכאוני ורוטן ששהיתי בו. שנה שעברה היינו צריכים נס בנהרייה כולל פאול תוקף של פניני ושלשה מהחצי של אנדרו לחלץ הארכה. ופה אם ספחיה לא משחק עם כולם זה 30 קל, ופה קוטלים ורוטנים.
יכול להיות שבולדן הוא בלוף, אבל אני רואה גם הרבה הגנה וריבאונד ממנו, משהו שלדוגמא ראד מעולם לא הביא, גם שזרק לבנים מבחוץ.
הקבוצה הזאת חדשה לגמרי. לשפוט אינדיבידואלים על סמך 2-3 משחקים עם הרוסטר שאשכרה הביאו ולא עם דיבה כמוביל כדור בודד זה לא רק עוול , זה אשכרה חוסר הבנה לכמה זמן קבוצה של אנשים צריכה כדי לחוש בנוח ביחד, על אחת וכמה שמדובר במועדון במשבר.
גם אם משעור נראה ככה וקול עוד לא מחובר עדיין אפשר להסתכל על זה ככה ואפשר גם לפחות לראות עבודה טובה יותר בהגנה הרבה יותר ריבאונד הרבה יותר בשר וגודל בצבע מאשר בשתי העונות האחרונות גם יחד.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 אוקטובר 2017, 22:20

פורום דכאוני ורוטן. אני תוהה למה, הרי עוברות עלינו שנים כל כך יפות..

תודה לך מכבי, על כך שלא היית צריכה נס כולל פאול תוקף ושלשה מהחצי בשביל לחלץ הארכה מול אילת. תודה!!
אלה הסטנדרטים החדשים מסתבר.

ושוב , כרגיל, עולות פה טענות מקצועיות, על יכולת והתאמה של שחקנים, ותגובת הנגד היחידה היא שטות אמורפית על "חיבור, התאמה" וכו'

מה שמכבי עשתה, זה אחרי כמה שנים מהגרועות בתולדות הפרנצ'ייז, פשוט חתכה איזה 30% מתקציב השחקנים. אין שום סיבה לתת להם קרדיט, אין שום סיבה לנהוג כלפיהם בסבלנות.

אתם מוזמנים להמשיך לשכנע את עצמכם ש"אם לא נהיה כל כך שליליים אז גם המציאות לא תהיה כל כך שלילית". זה בסדר, זכותכם. רק תהיו מוכנים לקבל על זה בראש עם טענות אמיתיות כל פעם שזה קורה.

המשך ערב נפלא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 09 אוקטובר 2017, 22:32

מה חשבת? שירכיבו וילחימו 12 שחקנים שמעולם לא נפגשו לקבוצה אחת ונרקוד על המכרש עם 70% מהשדה? שנראה את כל השחקנים בשיא כושרם עכשיו? למה בדיוק ציפית בשלב הזה של העונה?
זה עוד ייקח זמן, אבל אני גם בטוח שאם יהיו סבלנים ולא יחליפו פה שחקנים על ימין ושמאל אלא אם מדובר על פציעה ארוכה, ויתנו לקבוצה הזאת להתגבש ( כן מילה אמורפית משהו) מכבי עוד תיתן משחקים טובים השנה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שועל » 09 אוקטובר 2017, 22:36

קבוצה מדאיגה מאוד. אישית, קבוצתית. אין זמן בשביל להתחבר, ועושה רושם שחיבור רחוק מלהיות הבעיה היחידה של הקבוצה הזו.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 אוקטובר 2017, 22:38

אף אחד לא ציפה לטיקי טאקה באוקטובר. זאת לא הנקודה בשום צורה. כשאומרים שבולדן לא יכול להיות 4 יחיד בקבוצת יורוליג, או שאין 2 בקבוצה, או שעמדה 5 לא חזקה מספיק, אין לכך שום קשר לחיבור, או לזמן. אלה בעיות שקשורות לבניית הסגל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 09 אוקטובר 2017, 22:39

אני חושב שמכבי צריכים לשתף יותר פראחובסקי גם בדקות שהוא משחק וגם בזמן שהוא על המגרש. אני חושב שהוא עושה עבודה לא רעה גם בהגנה.
תומאס לדעתי משחק יפה מאוד מאז פתיחת העונה, לדעתי נמשיך לראות ממנו עבודה יפה בסקורינג גם ביורוליג.
ג'קסון מצד אחד שחקן מוכשר בטירוף. יש לו רגש יפה בזריקה, ראיית המגרש גם בהתקפה וגם בהגנה ויודע למסור אבל מצד שני אני מרגיש שהוא כאילו תמיד משחק בהילוך שני או שהוא מאוד מתאמץ שזה יראה ככה. בסה"כ אני חושב שהוא סוג של שחקן שיעשה מדדים גבוהים גם ביורוליג בגלל הקליעה מבחוץ, אסיסטים ,חטיפות והיכולת לסחוט עבירות אבל חושש שהוא מסוג של השחקנים שגורמים לקבוצה לפתח תלות בו .
בולדן שחקן נחמד מאוד לדעתי, הוא משחק בלי אגו עם גישה טובה ,לוקח ריבאונדים ושומר לא רע. כן חסר לו רגש בזריקה וזה פוגע במשחק שלו.
סה"כ עדיין יש עבודה רבה אבל מצד שני יש דברים מעודדים כמו העובדה שמכבי לקחה את גביע וינר כמעט בהליכה בלי שלושה שחקנים כששניים מהם מרכזיים.
אנ חושב שהחיסרון של רול היה מורגש במשחק הזה. רול סוג של שחקן שמשרה שקט והיום היה חסר.
בנוסף אני לא מבין איפה כל הגארדים ישחקו במיוחד שמסתמן שדיבה תופס מעמד ולכן לדעתי אין מנוס ולשים את קיין רק בשלוש.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי A_P_18 » 09 אוקטובר 2017, 22:56

toja27 כתב:בנוסף אני לא מבין איפה כל הגארדים ישחקו במיוחד שמסתמן שדיבה תופס מעמד ולכן לדעתי אין מנוס ולשים את קיין רק בשלוש.

קיין הוא הזר הכי מיותר שיכלו להביא . תוצאה של החתמה פזיזה לפני שידעו מי בכלל יהיה ה2 לצידו של ג'קסון.
ברגע שהחליטו ללכת על קול לקיין אין שום מקום בסגל הזה היה כבר עדיף להחתים עוד 4 , הניסיונות האלה עם ג'ק כהן לא יעבדו ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי ביבו » 09 אוקטובר 2017, 23:02

אנקראם.
כל מילה בסלע.
ולכל מאמני הכדורסל- לפחות כמה ימי חסד לקבוצה שבינתיים רק מנצחת- תו"כ המון נסיונות ופציעות...
ביבו

הודעהעל ידי אחדשיודע » 10 אוקטובר 2017, 00:02

MTA2311 כתב:פורום דכאוני ורוטן. אני תוהה למה, הרי עוברות עלינו שנים כל כך יפות..

תודה לך מכבי, על כך שלא היית צריכה נס כולל פאול תוקף ושלשה מהחצי בשביל לחלץ הארכה מול אילת. תודה!!
אלה הסטנדרטים החדשים מסתבר.

ושוב , כרגיל, עולות פה טענות מקצועיות, על יכולת והתאמה של שחקנים, ותגובת הנגד היחידה היא שטות אמורפית על "חיבור, התאמה" וכו'

מה שמכבי עשתה, זה אחרי כמה שנים מהגרועות בתולדות הפרנצ'ייז, פשוט חתכה איזה 30% מתקציב השחקנים. אין שום סיבה לתת להם קרדיט, אין שום סיבה לנהוג כלפיהם בסבלנות.

אתם מוזמנים להמשיך לשכנע את עצמכם ש"אם לא נהיה כל כך שליליים אז גם המציאות לא תהיה כל כך שלילית". זה בסדר, זכותכם. רק תהיו מוכנים לקבל על זה בראש עם טענות אמיתיות כל פעם שזה קורה.

המשך ערב נפלא.

יכול להסכים עם רוח הדברים, אבל לא עם המשפט המודגש. לא תמיד עולות פה טענות מקצועיות, יש פה גם אנשים שאפשר לנחש מה יכתבו עוד לפני שהמשחק שוחק. אותן מנטרות, עם קשר או בלי קשר למהלך המשחק או לעובדות. אפשר גם לפתוח את הראש ולהרגיע עם התגובות הילדותיות והאובססיביות לגבי מסומן כזה או אחר. זה יהפוך את השהות בפורום למהנה יותר עבור כולם.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 אוקטובר 2017, 00:05

אני לא מעוניין לדבר בשם אחרים. ההודעה של אנקראם הייתה כללית, ולא הופנתה למשתמש ספציפי, אז עניתי מהזווית שלי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 אוקטובר 2017, 01:32

אני בסה"כ מרוצה מהעובדה שמכבי שייטה ויכולתי להתעסק בטלפון בערך מהרבע השני.
ימי הגארבז' העליזים לגמרי עדיפים על התקפי הלב שהיו לנו פה בימי ראשון-שני בשנתיים האחרונות.
מכבי במשחק לא טוב ריסקה את אילת בלי בעיות. ניתוח מקצועי? לא כזה רלוונטי.
את כל הטעויות והשטויות שאפשר לסלוח עליהם ברמת הקרוז בליגה נשים בצד. הזירה הזאת לא רלוונטית עד משחקי הגביע, ואחרי הברייק הקצר- הזה עד חודש מאי.
השחקנים של מכבי יעמדו עכשיו במבחן אחד: יורוליג.

מול באמברג מכבי תבוא בסגל מלא, עם היררכיה שונה, ונבן יצטרך להראות לנו עם מי אפשר ללכת למשחקי יורוליג במטרה לנצח.
כרגע אני לא רואה איזו הברקה מיוחדת. הרכזים שחזרו מפציעות נראו חצי כוח. אף אחד לא ממש נראה כמו מניה בטוחה. גם בגזרת הביג מנים בערך אותו דבר. קצת יותר גרוע.

מה יש לנו? את ג'ון דיברתולומאו, שהוא גם שחקן שלא ממש מכיר את הרמות האלה, אבל נראה בערך כמו השחקן היחיד בסגל הזה שאשכרה יש לך מושג מה תקבל ממנו בכל ערב,
ואת דשון תומאס- שאתה יודע כמה זריקות הוא ייקח, אבל ביורוליג- אין מושג כמה מתוכן הוא יקלע. השאר נעלמים. אפילו זוסמן נראה כמו שחקן יציב בהשוואה ליתר.

ממש לא מצב אופטימלי, אבל מול באמברג החלשה זה גם לא כל כך נורא. שיהיה להם בהצלחה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 אוקטובר 2017, 01:35

החציל האצטקי כתב:השחקנים של מכבי יעמדו עכשיו במבחן אחד: יורוליג.

צריך להחליף דיסקט ולהבין שביורוליג בלאו הכי נאכל חרא, אז צריך לפתח סבלנות ולקוות ששחקנים ישתפרו ויגיעו מוכנים למאני טיים. של הליגה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 אוקטובר 2017, 01:38

MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:השחקנים של מכבי יעמדו עכשיו במבחן אחד: יורוליג.

צריך להחליף דיסקט ולהבין שביורוליג בלאו הכי נאכל חרא, אז צריך לפתח סבלנות ולקוות ששחקנים ישתפרו ויגיעו מוכנים למאני טיים. של הליגה.

זה אותו דבר אבאל'ה.
בליגה, לא משנה כמה יהיה חרבנה, הם יגיעו למאני טיים. אין מה לנתח.
ביורוליג אפשר יהיה לאכול חרא וגם לחשוב איך אפשר להשתפר. בליגה אין צורך להשתפר. מה שיש יספיק.

הליגה פה כזאת שכונה שאם היית בא לפיינל פור בשנה שעברה עם הסגל של הפריסיזן, ארז אדלשטיין על הקווים, ואפס במאזן המשחקים (נניח לפני הפריסיזן), כנראה שמכבי הייתה מנצחת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 אוקטובר 2017, 01:47

הסכמתי ד"א עם מה שכתבת, חוץ מהקטע על דיברתולומיאו.

הוא הראשון שאין לי מושג מה אקבל ממנו ביורוליג.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 אוקטובר 2017, 01:49

MTA2311 כתב:הסכמתי ד"א עם מה שכתבת, חוץ מהקטע על דיברתולומיאו.

הוא הראשון שאין לי מושג מה אקבל ממנו ביורוליג.

הוא כנראה השומר הכי טוב שיש לך בבק קורט כרגע (לקיין ולקול יש פוטנציאל לא רע, אבל כרגע- לא לגמרי ממומש; בטח לא קול), אחד הקלעים הכי אמינים שיש לך, ומוביל כדור "סביר" לכל הפחות.
אין שום סיבה שלא ישחק והרבה. בכושר הנוכחי שלו? בהצלחה לכל היתר עם דקות. הוא באנקר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 אוקטובר 2017, 01:57

כן, אבל כל זה נכון לרמת ליגה. קשה לי לראות גארד בסייז שלו מתרגם משהו מזה ליורוליג, אבל יכול להיות. הלוואי, הוא דווקא מאלה שאני פחות שונא.

בכל מקרה, גם אם ימשיך לתת תפוקה כזאת רק בליגה אני סבבה עם זה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 אוקטובר 2017, 02:02

MTA2311 כתב:כן, אבל כל זה נכון לרמת ליגה. קשה לי לראות גארד בסייז שלו מתרגם משהו מזה ליורוליג, אבל יכול להיות. הלוואי, הוא דווקא מאלה שאני פחות שונא.

בכל מקרה, גם אם ימשיך לתת תפוקה כזאת רק בליגה אני סבבה עם זה.

תסכים איתי שהוא יותר טוב מאוחיון בכל דבר בערך?
וזה היה הגארד הפותח שלך ב5 שנים האחרונות.

ספאחיה ישמח להפוך אותו לרוצח השקט שלו ואני די מאמין ביכולות שלו לעשות את זה. הוא פיזי, ולמרות שהוא גמד הוא חתיכת קרציה. אז מדי פעם יקלעו מעליו.

כרגע, עם כל השמות והכוכבים, הוא השחקן הכי טוב והכי יציב של הקבוצה בפער.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 10 אוקטובר 2017, 04:27

אחדשיודע כתב:יכול להסכים עם רוח הדברים, אבל לא עם המשפט המודגש. לא תמיד עולות פה טענות מקצועיות, יש פה גם אנשים שאפשר לנחש מה יכתבו עוד לפני שהמשחק שוחק. אותן מנטרות, עם קשר או בלי קשר למהלך המשחק או לעובדות. אפשר גם לפתוח את הראש ולהרגיע עם התגובות הילדותיות והאובססיביות לגבי מסומן כזה או אחר. זה יהפוך את השהות בפורום למהנה יותר עבור כולם.

הסר דאגה מליבך. אין שום ״מסומן״ ספציפי. חצי קבוצה ״מסומנת״.
וכמובן שגם התגובה הזו ממוחזרת 50 פעם בלי קשר לעובדות ובלי קשר לכלום.
roy1000

הודעהעל ידי גל גל » 10 אוקטובר 2017, 06:42

קול וגקסון חזרו לרוטציה לא הכי מדהים
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי MM3 » 10 אוקטובר 2017, 08:48

קצת הרגיש כאילו מכבי עדיין לא עשו סוויץ ממשחקי ההכנה .. אבל עם זאת לקחו את המשחק בהליכה. אחד הדברים המענינים בקבוצה הזאת לשם שינוי בכל הקשור למכבי זה השליטה בריבאונד ובכלל הסייז. וכאחד שחשב שבולדן לא היה קשור לרמות האלה בהתחלה אני יכול להבין מה ראו בו .. אם רק ישפר את הקליעה כי כרגע הוא לא באמת פאקטור כסטראץ פור הוא יהיה שחקן סבבה.

בכל הקשור לקול למרות הבלחות של כישרון .. אם הוא ימשיך להראות ככה כנראה שהנבואה של רוי תתממש .

אין ספק שהקבוצה הזאת בנויה מצוין לליגה וכנראה זה מה שהם כיוונו ... אני מקווה לניצחון בחמישי ובניית מומנטום חיובי שיצליח להוציא מהקבוצה הזאת יותר מסך חלקיה
MM3

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Itaycohen7 ו־23 אורחים