המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:בנוסף אני לא מבין איפה כל הגארדים ישחקו במיוחד שמסתמן שדיבה תופס מעמד ולכן לדעתי אין מנוס ולשים את קיין רק בשלוש.
MTA2311 כתב:פורום דכאוני ורוטן. אני תוהה למה, הרי עוברות עלינו שנים כל כך יפות..
תודה לך מכבי, על כך שלא היית צריכה נס כולל פאול תוקף ושלשה מהחצי בשביל לחלץ הארכה מול אילת. תודה!!
אלה הסטנדרטים החדשים מסתבר.
ושוב , כרגיל, עולות פה טענות מקצועיות, על יכולת והתאמה של שחקנים, ותגובת הנגד היחידה היא שטות אמורפית על "חיבור, התאמה" וכו'
מה שמכבי עשתה, זה אחרי כמה שנים מהגרועות בתולדות הפרנצ'ייז, פשוט חתכה איזה 30% מתקציב השחקנים. אין שום סיבה לתת להם קרדיט, אין שום סיבה לנהוג כלפיהם בסבלנות.
אתם מוזמנים להמשיך לשכנע את עצמכם ש"אם לא נהיה כל כך שליליים אז גם המציאות לא תהיה כל כך שלילית". זה בסדר, זכותכם. רק תהיו מוכנים לקבל על זה בראש עם טענות אמיתיות כל פעם שזה קורה.
המשך ערב נפלא.
החציל האצטקי כתב:השחקנים של מכבי יעמדו עכשיו במבחן אחד: יורוליג.
צריך להחליף דיסקט ולהבין שביורוליג בלאו הכי נאכל חרא, אז צריך לפתח סבלנות ולקוות ששחקנים ישתפרו ויגיעו מוכנים למאני טיים. של הליגה.
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:השחקנים של מכבי יעמדו עכשיו במבחן אחד: יורוליג.צריך להחליף דיסקט ולהבין שביורוליג בלאו הכי נאכל חרא, אז צריך לפתח סבלנות ולקוות ששחקנים ישתפרו ויגיעו מוכנים למאני טיים. של הליגה.
MTA2311 כתב:הסכמתי ד"א עם מה שכתבת, חוץ מהקטע על דיברתולומיאו.
הוא הראשון שאין לי מושג מה אקבל ממנו ביורוליג.
MTA2311 כתב:כן, אבל כל זה נכון לרמת ליגה. קשה לי לראות גארד בסייז שלו מתרגם משהו מזה ליורוליג, אבל יכול להיות. הלוואי, הוא דווקא מאלה שאני פחות שונא.
בכל מקרה, גם אם ימשיך לתת תפוקה כזאת רק בליגה אני סבבה עם זה.
אחדשיודע כתב:יכול להסכים עם רוח הדברים, אבל לא עם המשפט המודגש. לא תמיד עולות פה טענות מקצועיות, יש פה גם אנשים שאפשר לנחש מה יכתבו עוד לפני שהמשחק שוחק. אותן מנטרות, עם קשר או בלי קשר למהלך המשחק או לעובדות. אפשר גם לפתוח את הראש ולהרגיע עם התגובות הילדותיות והאובססיביות לגבי מסומן כזה או אחר. זה יהפוך את השהות בפורום למהנה יותר עבור כולם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Itaycohen7 ו־23 אורחים