המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
לאף אחד לא אכפת מגליל.Holiday_Armadillo כתב:Weems13 כתב:הדבר היחידי שמפריע לי בהפסד הזה, הוא שמפסידים לקבוצה שהבעלים שלה הוא חיים אוחיון האינפנטיל
תראה איך הם שמחים
קבוצה שזה הדבר היחידי שהיא תשיג השנה
who gives a fuck
itai7 כתב:העיקר ננצח במילאנו בחמישי
שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:לא צריך פה שחקן שישי ישראלי. שגב כן קיבל דקות, ואנחנו לא אמורים לראות כדורסל כזה במכבי.
כמה שפחות כך ייטב.
כן צריך. צריך כמה שיותר שחקנים שיוכלו לקחת דקות לבכירים.
בעיניי כל דקה של שגב מבורכת. פחות מעניין אותי מה הוא נותן.
לא צריך. אנחנו צריכים יתרון גם בליגה, ובסופו של דבר היתרון בא מהיתרון של הזרים והם בין כך משחקים כמות משמעותית של דקות. 5 ישראלים זה די והותר, אפילו 4, ושיביאו זר נוסף במחיר של ישראלי רק לליגה, הוא בוודאות יתרום יותר.
חביבי, יש לך כבר יתרון בליגת הפח. מכבי במקום הראשון בליגה, עם שני הפסדים בלבד, כשבכל המשחקים הללו היא משחקת בהילוך ראשון ונותנת דקות לכל הישראלים שלה (ברוב המשחקים) - כולל לשגב. אין שום סיבה בעולם לסחוט את הזרים שלך בליגת הפח, שמוכרעת במילא בשני משחקים בסוף העונה.
יש יתרון, והזרים משחקים לא מעט, ועדיין מכבי מפסידה משחקים הרבה יותר מידיי מבעבר. דווקא בגלל שהליגה הזו כל כך חלשה זה ההפסדים מביכים יותר, וגם משפיעים על הביטחון של הקבוצה. אין שום צורך ב6 ישראלים, זו גוזמה מיותרת. צריך את המינימום.
שמואל1 כתב:לאף אחד לא אכפת מגליל.Holiday_Armadillo כתב:Weems13 כתב:הדבר היחידי שמפריע לי בהפסד הזה, הוא שמפסידים לקבוצה שהבעלים שלה הוא חיים אוחיון האינפנטיל
תראה איך הם שמחים
who gives a fuck
אכפת לנו ממכבי, שממשיכה להיראות רע במנורה מבטחים ולהיות שטיח רצפה לכל קבוצה קיקיונית בליגה. מבחינתי זה unacceptable.
שמואל1 כתב:לאף אחד לא אכפת מגליל.Holiday_Armadillo כתב:Weems13 כתב:הדבר היחידי שמפריע לי בהפסד הזה, הוא שמפסידים לקבוצה שהבעלים שלה הוא חיים אוחיון האינפנטיל
תראה איך הם שמחים
who gives a fuck
אכפת לנו ממכבי, שממשיכה להיראות רע במנורה מבטחים ולהיות שטיח רצפה לכל קבוצה קיקיונית בליגה. מבחינתי זה unacceptable.
אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:כן צריך. צריך כמה שיותר שחקנים שיוכלו לקחת דקות לבכירים.
לא צריך. אנחנו צריכים יתרון גם בליגה, ובסופו של דבר היתרון בא מהיתרון של הזרים והם בין כך משחקים כמות משמעותית של דקות. 5 ישראלים זה די והותר, אפילו 4, ושיביאו זר נוסף במחיר של ישראלי רק לליגה, הוא בוודאות יתרום יותר.
חביבי, יש לך כבר יתרון בליגת הפח. מכבי במקום הראשון בליגה, עם שני הפסדים בלבד, כשבכל המשחקים הללו היא משחקת בהילוך ראשון ונותנת דקות לכל הישראלים שלה (ברוב המשחקים) - כולל לשגב. אין שום סיבה בעולם לסחוט את הזרים שלך בליגת הפח, שמוכרעת במילא בשני משחקים בסוף העונה.
יש יתרון, והזרים משחקים לא מעט, ועדיין מכבי מפסידה משחקים הרבה יותר מידיי מבעבר. דווקא בגלל שהליגה הזו כל כך חלשה זה ההפסדים מביכים יותר, וגם משפיעים על הביטחון של הקבוצה. אין שום צורך ב6 ישראלים, זו גוזמה מיותרת. צריך את המינימום.
אז לפי ההיגיון שלך, עדיף לסחוט את השחקנים הבכירים במשחקי ליגה חסרי כל חשיבות ממשית, כדי שלמכבי יהיה הפסד ליגה אחד פחות? ברור, מה זה יורוליג בהשוואה לליגת הפח? למה שלא נפרוש מהיורוליג ונתמקד במה שחשוב באמת?
לקבל 94 נקודות בבית מגליל זה להיות שטיח רצפה.RomanR כתב:שמואל1 כתב:לאף אחד לא אכפת מגליל.Holiday_Armadillo כתב:Weems13 כתב:הדבר היחידי שמפריע לי בהפסד הזה, הוא שמפסידים לקבוצה שהבעלים שלה הוא חיים אוחיון האינפנטיל
תראה איך הם שמחים
who gives a fuck
איך היא שטיח רצפה, איך? הפסידה בפיגור של 3, אחרי שזה המשחק החמישי שלה בתשעה ימים.
בוא, לא כיף להפסיד ובטח שלא לחיים אוחיון, אבל זו הגזמה
אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:כן צריך. צריך כמה שיותר שחקנים שיוכלו לקחת דקות לבכירים.
אז לפי ההיגיון שלך, עדיף לסחוט את השחקנים הבכירים במשחקי ליגה חסרי כל חשיבות ממשית, כדי שלמכבי יהיה הפסד ליגה אחד פחות? ברור, מה זה יורוליג בהשוואה לליגת הפח? למה שלא נפרוש מהיורוליג ונתמקד במה שחשוב באמת?
זה לא קשור לזרים. מכבי משחקת רע כבר תקופה, בכל המסגרות.reuelc כתב:שמואל1 כתב:לאף אחד לא אכפת מגליל.Holiday_Armadillo כתב:Weems13 כתב:הדבר היחידי שמפריע לי בהפסד הזה, הוא שמפסידים לקבוצה שהבעלים שלה הוא חיים אוחיון האינפנטיל
תראה איך הם שמחים
who gives a fuck
כמו שאמרו קודם, אתה יכול לסחוט את הזרים בליגה ואולי לא תפסיד לקבוצות קטנות, אבל תשלם על זה מחיר ביורוליג. מה אתה מעדיף?
תראה איך הם שמחים
who gives a fuck
תרגיעי מהר.Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:לאף אחד לא אכפת מגליל.Holiday_Armadillo כתב:Weems13 כתב:הדבר היחידי שמפריע לי בהפסד הזה, הוא שמפסידים לקבוצה שהבעלים שלה הוא חיים אוחיון האינפנטיל
תראה איך הם שמחים
who gives a fuck
מבחינתי אתה חולה נפש, מעניין מי יותר קרוב למציאות
שמואל1 כתב:תרגיעי מהר.Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:לאף אחד לא אכפת מגליל.Holiday_Armadillo כתב:Weems13 כתב:הדבר היחידי שמפריע לי בהפסד הזה, הוא שמפסידים לקבוצה שהבעלים שלה הוא חיים אוחיון האינפנטיל
תראה איך הם שמחים
who gives a fuck
מבחינתי אתה חולה נפש, מעניין מי יותר קרוב למציאות
שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:לא צריך. אנחנו צריכים יתרון גם בליגה, ובסופו של דבר היתרון בא מהיתרון של הזרים והם בין כך משחקים כמות משמעותית של דקות. 5 ישראלים זה די והותר, אפילו 4, ושיביאו זר נוסף במחיר של ישראלי רק לליגה, הוא בוודאות יתרום יותר.
הם צריכים לשחק והם משחקים. בליגה יש בכל רגע נתון 2 ישראלים, וזה די והותר בשביל לתת מנוחה מסוימת לזרים, ועם 5 ישראלים ברוב המשחקים הנתונים אפשר לשתף עוד יותר ישראלים בכל רגע נתון.
צריכים להיות פה 4 ישראלים וזר זול במחיר של אחד מהם שישחק בליגה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־11 אורחים