MTA2311 כתב:צר לי, מיציתי את הדיונים האלה בקיץ האחרון.
לא האמנתי שיש אוהדי מכבי שעוד מסוגלים להפיק כזה בולשיט אחרי השנים האחרונות. מסתבר שטעיתי.
הקהל היה הכי מביך ביום חמישי, הבעיות של מכבי נובעות מהשיר פאק יו וסלי, ההנהלה לא שמה זין, פשוט נגמר לה הכסף ומקום 8 באירופה למועדון עם ההכנסות הכי גבוהות מחוץ לנבא זה אש.
סבבה גבר. כאילו חזרנו 4 שנים אחורה פה.
קשה לך לנהל דיון אז אתה מעוות את הדברים?!
א. אני מבין שלא הסבירו לך ש"מרכאות" מסמנות שהתוכן ביניהן הוא חרטא בפיתה.. אז "נגמר הכסף" זה חרטא בפיתה, אבל זו המציאות. זה מה שהבעלים מוכנים להשקיע! אבל אחרי העונות האחרונות, הם לקחו צעד אחורה ונתנו לאנשי מקצוע לבנות את הקבוצה. אז נכון, הם נתנו להם לעבוד עם תקציב של סופר, אבל במקביל הם הורידו את מחירי המנויים - אז זו לא זריקת זין, זה פשוט עונה כלכלית וחוץ מלהגיד את זה בקולי קולות הם עשו הכל בשביל להבהיר את זה.. בכל אופן, כמו שאמרתי, על זה שזו הנהלה גרועה אין עוררין. אתה צריך לראות את זה במילים שלך כדי להבין?! ההנהלה היא הבעיה הגדולה ביותר של המועדון! בבקשה.
בכל אופן, זה ממש לא קשור לדיון ולמה שאני רשמתי.. אגב דברים שרשמתי - זה ש*חלק* מהקהל היה ביזינוי לא אומר שהבעיות של מכבי נובעות משם, זה נטו ביקורת לגיטימית על חלק מהקהל.
ב. ממתי זה שמחירי המנויים הם מהגבוהים באירופה אומר שההכנסות הן הגבוהות ביותר?! שנה שעברה מכבי הלכה לעונה של ההשקעה התקציבית הכי גבוהה שהיא ידעה ועדיין לפי ההערכות התקציב שלה היה בין הנמוכים ביורוליג במתכונתו החדשה. קבוצות אחרות מכניסות כסף לא רק ממנויים וכרטיסים ומכבי ממש לא מכניסה יותר ממועדונים אחרים באירופה. אם יש לך דרך להוכיח שכן, אתה מוזמן.
בהתחשב בנתונים האלו, מקום 8 הוא מקום ריאלי וסביר. תם הבית זונות ביורוליג. אי אפשר לנצח את לימוז' ולשחק סביר מינוס, כדי לספר שעלית להצלבה. צריך לנצח את ריאל ופנר.. ואיזה קטע, זה קרה העונה, גם עם קבוצת נפלים כמו שיש לנו..
ג. אתה מוזמן להמשיך ולבטל כל מה שאני רושם, אתם מוזמנים להנות מהמרמור שלכם ולהמשיך לשרוק בוז.. אני לתומי חשבתי שבפורום עם אנשים שגם מבינים קצת כדורסל ידעו להבין שלגיטימי שהסגל הזה יקבל תבוסה מצסקא..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk