יורוליג, מח' 24: מכבי ת"א נגד צסק"א - חמישי 21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מח' 24: מכבי ת"א נגד צסק"א - חמישי 21:00

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 מרץ 2018, 15:19

אמממממממממ איך זה קשור למה שאמרתי ואיך זה רלוונטי לשיחה בכלל אממממממממממממ

הקבוצה שלך מקום 8 באירופה, מתבזה כבר 3 שנים בכל פלטפורמה, המועדון זורק עליך אלף זין והדבר הכי מביך מבחינתך בתבוסה הביתית התורנית הוא ההתנהלות של הקהל, ששם יותר כסף על הקבוצה מהבעלים שלה.

אמממממממממ נשמע הגיוני אמממממממממ
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

Re: יורוליג, מח' 24: מכבי ת

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 מרץ 2018, 15:26

Rampel כתב:עצוב לגלות שאתה רולקס חציל.. רק תעשה טובה, אל תכליל - גם אני יושב ביציע 3 ושרו איתנו לא מעט אנשים - זה מבזה את האוהדים שמעודדים.

תלמד מהכדורגל, שמגיעים אלפי אוהדים לראות חבורה של אנשים שמנסים להראות משהו שדומה לכדורגל, קהל שהיה מקום 8 בארץ, לא רואה אליפות כבר 3 שנים ולא שומעים אותו בוכה כמו את הקהל של הכדורסל.

הפכנו לקהל שבע וזה עצוב, לא משנה מול מי משחקים או כמה הליגה הישראלית היא פח, פשוט מבזה לראות את כמות הקהל או את ההתנהגות..

לתקוף את הקהל שמעודד זה מגוחך.. כמעט כמו לקנות מנוי וללכת ל-10-15 משחקים.. במחיר הזה אפשר לקנות טלוויזיה 60 אינץ' ולשרוק עליה בוז!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

עצוב לך?
אני יושב בכל מקום בהיכל מגיל 12. עכשיו אני באולם 3. מה זה משנה?
אני אוהב את הקבוצה, משקיע בה זמן וכסף, מעודד כשבא לי (ואני לא שואל אותך או את הגייט מתי).
לא בא לי טלוויזיה. בא לי לשבת בהיכל ולצאת מתי שבא לי (לא שאני עושה את זה, אבל זכותי).

אף טמפיט לא יחנך אותי ובטח לא אוהדים ותיקים ומסורים ממני שהשקיעו בקבוצה הזאת עשרות אלפי שקלים.
אתה כלום חבר. תשיר ותעודד. אחר כך פשוט תסתום.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Rampel » 03 מרץ 2018, 16:01

MTA2311 כתב:אמממממממממ איך זה קשור למה שאמרתי ואיך זה רלוונטי לשיחה בכלל אממממממממממממ

הקבוצה שלך מקום 8 באירופה, מתבזה כבר 3 שנים בכל פלטפורמה, המועדון זורק עליך אלף זין והדבר הכי מביך מבחינתך בתבוסה הביתית התורנית הוא ההתנהלות של הקהל, ששם יותר כסף על הקבוצה מהבעלים שלה.

MTA2311 כתב:אמממממממממ איך זה קשור למה שאמרתי ואיך זה רלוונטי לשיחה בכלל אממממממממממממ

בדיוק! הקבוצה שלי מקום 8 באירופה!.. איזה אפסים הם.. צודק..

המועדון לא זורק זין על אף אחד, לבעלים "נגמר הכסף" לשים על המועדון. על זה שהם הנהלה ביזיונית אין עוררין אבל זה שיח ברמה הכללית.

מבחינתי מכבי היא לא פדרמן את רקנאטי, זה הרבה מעבר לזה ומי שמייצג אותה זו חבורת השחקנים על הפרקט ולא אף אחד אחר. ההנהלה אולי אחראית לזה שאלו הם השחקנים, אבל הם אלו שלובשים את המדים.

אני דיברתי על המשחק שלשום. לא על כל העונה. בניגוד לשבוע שעבר ולמשחק מול מלאגה בבית ולמשחק מול אנאדולו בבית, לא ראיתי שום דבר ביזיוני אתמול. להפך, ראיתי את הקבוצה הטובה באירופה משחקת כדורסל נהדר ומנצחת בצדק.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 מרץ 2018, 16:19

צר לי, מיציתי את הדיונים האלה בקיץ האחרון.

לא האמנתי שיש אוהדי מכבי שעוד מסוגלים להפיק כזה בולשיט אחרי השנים האחרונות. מסתבר שטעיתי.

הקהל היה הכי מביך ביום חמישי, הבעיות של מכבי נובעות מהשיר פאק יו וסלי, ההנהלה לא שמה זין, פשוט נגמר לה הכסף ומקום 8 באירופה למועדון עם ההכנסות הכי גבוהות מחוץ לנבא זה אש.

סבבה גבר. כאילו חזרנו 4 שנים אחורה פה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Rampel » 03 מרץ 2018, 17:16

MTA2311 כתב:צר לי, מיציתי את הדיונים האלה בקיץ האחרון.

לא האמנתי שיש אוהדי מכבי שעוד מסוגלים להפיק כזה בולשיט אחרי השנים האחרונות. מסתבר שטעיתי.

הקהל היה הכי מביך ביום חמישי, הבעיות של מכבי נובעות מהשיר פאק יו וסלי, ההנהלה לא שמה זין, פשוט נגמר לה הכסף ומקום 8 באירופה למועדון עם ההכנסות הכי גבוהות מחוץ לנבא זה אש.

סבבה גבר. כאילו חזרנו 4 שנים אחורה פה.

קשה לך לנהל דיון אז אתה מעוות את הדברים?!

א. אני מבין שלא הסבירו לך ש"מרכאות" מסמנות שהתוכן ביניהן הוא חרטא בפיתה.. אז "נגמר הכסף" זה חרטא בפיתה, אבל זו המציאות. זה מה שהבעלים מוכנים להשקיע! אבל אחרי העונות האחרונות, הם לקחו צעד אחורה ונתנו לאנשי מקצוע לבנות את הקבוצה. אז נכון, הם נתנו להם לעבוד עם תקציב של סופר, אבל במקביל הם הורידו את מחירי המנויים - אז זו לא זריקת זין, זה פשוט עונה כלכלית וחוץ מלהגיד את זה בקולי קולות הם עשו הכל בשביל להבהיר את זה.. בכל אופן, כמו שאמרתי, על זה שזו הנהלה גרועה אין עוררין. אתה צריך לראות את זה במילים שלך כדי להבין?! ההנהלה היא הבעיה הגדולה ביותר של המועדון! בבקשה.
בכל אופן, זה ממש לא קשור לדיון ולמה שאני רשמתי.. אגב דברים שרשמתי - זה ש*חלק* מהקהל היה ביזינוי לא אומר שהבעיות של מכבי נובעות משם, זה נטו ביקורת לגיטימית על חלק מהקהל.

ב. ממתי זה שמחירי המנויים הם מהגבוהים באירופה אומר שההכנסות הן הגבוהות ביותר?! שנה שעברה מכבי הלכה לעונה של ההשקעה התקציבית הכי גבוהה שהיא ידעה ועדיין לפי ההערכות התקציב שלה היה בין הנמוכים ביורוליג במתכונתו החדשה. קבוצות אחרות מכניסות כסף לא רק ממנויים וכרטיסים ומכבי ממש לא מכניסה יותר ממועדונים אחרים באירופה. אם יש לך דרך להוכיח שכן, אתה מוזמן.
בהתחשב בנתונים האלו, מקום 8 הוא מקום ריאלי וסביר. תם הבית זונות ביורוליג. אי אפשר לנצח את לימוז' ולשחק סביר מינוס, כדי לספר שעלית להצלבה. צריך לנצח את ריאל ופנר.. ואיזה קטע, זה קרה העונה, גם עם קבוצת נפלים כמו שיש לנו..

ג. אתה מוזמן להמשיך ולבטל כל מה שאני רושם, אתם מוזמנים להנות מהמרמור שלכם ולהמשיך לשרוק בוז.. אני לתומי חשבתי שבפורום עם אנשים שגם מבינים קצת כדורסל ידעו להבין שלגיטימי שהסגל הזה יקבל תבוסה מצסקא..

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 מרץ 2018, 17:30

גבר, אתה חדש פה. כל הדיונים האלה מוצו פה כבר לפני שנים.

אתה לא מביא פה שום עמדה חדשה, וגם את העמדה הזאת, שהופרכה פה בעקביות במשך שנים אתה מציג בצורה שטחית ולא אינטליגנטית. בעיקר המון סימני קריאה וכוכביות.

אין לי מושג על סמך מה אתה טוען שאתה מבין בכדורסל. אני קורא אותך כבר איזה חודש, ולא מצאתי שום תוכן משמעותי, מאף בחינה, באף הודעה שלך.

כמו שאמרתי קודם, אני ממש לא מתכוון להחיות את כל הדיונים האלה, ודאי שלא עם משתמש ברמת ההבנה שלך. אם אתה מעוניין ב"הוכחות" (השתמשתי נכון במרכאות? תודה שלימדת אותי את הקונספט הנפלא הזה אגב), תריץ חיפוש בפורום. הכל פה.

שיהיה בהצלחה, ואל תשכח לתת הכל בהיכל 40 דקות כל משחק כמו אוהד אמיתי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Rampel » 03 מרץ 2018, 17:53

חחחחחחחחחחחח בדיוק כמו ילד קטן ירדת לעלבונות אישיים ואינפנטיליים - אם נשים בצד את זה שבדיון הזה אין צורך בהבנה בכדורסל, רק בהבנה שצסקא גדולה ממכבי בכמה רמות, כשאומרים שהפורום מבין כדורסל אני מדבר על חברי הפורום, לא על עצמי, רוצה ללכת אחורה בפורום?! לך עמוד אחד אחורה בפורום הכרות, תראה שרשמתי שאני כאן כדי להכיר כדורסל טוב יותר ולדבר עם אנשים שמבינים.. מעולם לא התיימרתי להכריז על עצמי כאחד שמבין ברמה גבוהה. אני ממש לא מתכוון לקרוא על מה חמומי מוח כמוך דיברו פה לפני 4 שנים. גם כי יש לי חיים וגם כי זה פשוט לא רלוונטי.

ואגב, לא, אתה לא יודע להשתמש במרכאות.. לא רק שהדגמת את השימוש השני של מרכאות כציטוט, גם השתמשת בו לא נכון.. כשתצליח תדבר איתי על אינטליגנציה..

סמל אישי של המשתמש
Rampel

Re: יורוליג, מח' 24: מכבי ת

הודעהעל ידי שועל » 03 מרץ 2018, 22:24

Rampel כתב:עצוב לגלות שאתה רולקס חציל.. רק תעשה טובה, אל תכליל - גם אני יושב ביציע 3 ושרו איתנו לא מעט אנשים - זה מבזה את האוהדים שמעודדים.

תלמד מהכדורגל, שמגיעים אלפי אוהדים לראות חבורה של אנשים שמנסים להראות משהו שדומה לכדורגל, קהל שהיה מקום 8 בארץ, לא רואה אליפות כבר 3 שנים ולא שומעים אותו בוכה כמו את הקהל של הכדורסל.

הפכנו לקהל שבע וזה עצוב, לא משנה מול מי משחקים או כמה הליגה הישראלית היא פח, פשוט מבזה לראות את כמות הקהל או את ההתנהגות..

לתקוף את הקהל שמעודד זה מגוחך.. כמעט כמו לקנות מנוי וללכת ל-10-15 משחקים.. במחיר הזה אפשר לקנות טלוויזיה 60 אינץ' ולשרוק עליה בוז!

קבל שבע? קהל אדיש מרוב אכזבה שלה יש אחראיים מאוד ברורים. ממה בדיוק הוא יכל לשבוע?
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים