פותחים עונה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פותחים עונה

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 יוני 2018, 20:14

רול מקבל חצי מיליון דולר נטו לעונה וונאמייקר לא שווה 2 מיליון ל3 עונות?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2018, 20:16

MTA2311 כתב:רול מקבל חצי מיליון דולר נטו לעונה וונאמייקר לא שווה 2 מיליון ל3 עונות?

הפוך, ההצעה של בארסה היא 3 מיליון ל 2 עונות, לא 2 מיליון ל 3 עונות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 15 יוני 2018, 20:21

אם מכבי מציעים לו יותר ממיליון וחצי יורו לעונה זה יותר מידי
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 יוני 2018, 20:22

מכבי כמובן לא מציעה סכומים כאלה, אבל זה ממש לא יותר מדי
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2018, 20:30

אני לא מבין איך וונאמייקר הפך בכלל לשכורה בשוק. פנרבחצ'ה לא רוצה שימשיך?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 15 יוני 2018, 21:08

felix_r כתב:
er79 כתב:גם לדעתי. בסכום כזה כבר אפשר להגיש הצעה לאדאמס אבל אין מצב שמכבי הגישה לו הצעה כזו

מה כבר אדאמס עשה בחיים שלו שהוא שווה את זה?

הביא את לאבוראל לפיינל פור למשל. מה וונאמייקר עשה? בערך אותו דבר אבל אי אפשר להגדיר אותו מעמודי התווך של פנר. אין לי בעיה איתו אבל אני אוהב יותר את הכשרון של אדאמס
er79

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2018, 22:26

er79 כתב:
felix_r כתב:
er79 כתב:גם לדעתי. בסכום כזה כבר אפשר להגיש הצעה לאדאמס אבל אין מצב שמכבי הגישה לו הצעה כזו

מה כבר אדאמס עשה בחיים שלו שהוא שווה את זה?

הביא את לאבוראל לפיינל פור למשל. מה וונאמייקר עשה? בערך אותו דבר אבל אי אפשר להגדיר אותו מעמודי התווך של פנר. אין לי בעיה איתו אבל אני אוהב יותר את הכשרון של אדאמס

זה שאתה חושב שוונאמייקר הוא לא מעמודי התווך של פנר, לא אומר שזה נכון. פשוט זה הסגנון הקבוצתי של אוברדוביץ' שלא מבליט יותר מדי שחקנים.

זה לא קרה במקרה, שלפני שנה בלאט לקח אותו, אחר כך אוברדוביץ' לקח אותו מבלאט. הוא פשוט שחקן מעולה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יוני 2018, 22:33

חייב להגיד שאני גם פחות מתחבר לסגנון שלו. שחקן לא רע, אבל לא הכי כיף לצפייה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2018, 23:14

הוא שחקן מעולה ולדעתי הוא בדיוק מתאים לשחק לצד מישהו כמו פארגו, כי הוא שומר פנטסטי, והוא לא ייחפש לגנוב
לפארגו את הפוקוס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יוני 2018, 23:41

זה כל כך עקום לחשוב על זה בצורה הזאת... אם פארגו מיועד להיות מחליף, אז הוא צריך לקבל את התפקיד הזה, על כל המשמעויות שלו. אתה לא מביא שחקן חמישייה שישאיר את הפוקוס אצל השחקן המחליף. ובכל מקרה, וונאמייקר בעיניי ממש לא כפי שתיארת אותו. שחקן מאוד דומיננטי על המגרש.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 16 יוני 2018, 00:01

jol9 כתב:הוא שחקן מעולה ולדעתי הוא בדיוק מתאים לשחק לצד מישהו כמו פארגו, כי הוא שומר פנטסטי, והוא לא ייחפש לגנוב
לפארגו את הפוקוס.

אתה תביא שחקן במיליונים שלא יחפש לגנוב את הפוקוס מהשחקן המחליף :) ? הבנתי את הכוונה שלך, אבל זה עדיין היה מצחיק.
וכמו שאמרו כאן לפני, הוא שחקן דומיננטי מאוד גם בהתקפה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 16 יוני 2018, 00:12

לדעתי, אנחנו סתם מדברים על וונאמייקר. היום קראתי את דבריו של אוברדוביץ', שאמר שהוא מאוד מרוצה מוונאמייקר והם הולכים להאריך את החוזה שלו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אלמוג » 16 יוני 2018, 03:12

felix_r כתב:לדעתי, אנחנו סתם מדברים על וונאמייקר. היום קראתי את דבריו של אוברדוביץ', שאמר שהוא מאוד מרוצה מוונאמייקר והם הולכים להאריך את החוזה שלו

גם אני חושב.
חוץ מזה, אני מתקשה להיזכר מתי לאחרונה הצלחנו לשים ידנו על שחקן שהוא באמת מבוקש באירופה, אנחנו פשוט לא מצליחים להתמודד עם הסכומים.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2018, 10:50

אחדשיודע כתב:זה כל כך עקום לחשוב על זה בצורה הזאת... אם פארגו מיועד להיות מחליף, אז הוא צריך לקבל את התפקיד הזה, על כל המשמעויות שלו. אתה לא מביא שחקן חמישייה שישאיר את הפוקוס אצל השחקן המחליף. ובכל מקרה, וונאמייקר בעיניי ממש לא כפי שתיארת אותו. שחקן מאוד דומיננטי על המגרש.

זה באמת עקום, אבל מה לעשות שזה המצב, שאנחנו לא מצליחים כבר שנים להביא שחקנים מובילים, ומסביבם לבנות את המשלימים.
זה יהיה המצב גם הקיץ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Assaf M » 16 יוני 2018, 21:27

טוב אני אנסה לעשות לכם קצת סדר ואתן לכם קצת פרטים לגביי מה שהולך מאחוריי הקלעים.
כרגע שני הנושאים הבוערים במכבי הם נושא הפיצול והמאמן. בנושא הפיצול יש תמימות דעים כמעט מוחלטת, הנטייה כרגע היא ללכת על זה בכל הכוח למרות כל הקשיים.
בנושא המאמן, יש חלק בהנהלה(כמו שמעון מזרחי לדוגמא) שרוצים להפרד מנוון ספאחיה בכל מחיר. הבעיה היא שיש לו חוזה גם לעונה הבאה בשווי 750,000. הבעיה הנוספת היא עניין החלופה.
כעת ממתינים לראות מה יקרה עם איטודיס, בלאט ושאראס ולאחר מכן יקבלו החלטה. אם בלאט יחליף את איטודיס לדוגמא, זה יכול להביא לכאן את היווני ולהפך.
מכבי ב' תכיל 2 זרים, 3 מתאזרחים ו-7 ישראלים.
בגדול כרגע מסתמן שהולכים להפרד מספאחיה ומאידך לפצל את הקבוצה.
מבחינת סגל שחקנים מי שנשארים הם קיין, רול, טיוס, דיבה וכהן. נוריס קול ודשון תומאס תלויים בזהות המאמן אם ירצה בהם או לא. לתומאס יש יותר מניות מאשר לקול והוא מוערך יותר.
השמות שעלו במכבי א' הם בארד וואנמייקר שבאמת קיבל הצעה אך מכבי לא בסדר העדיפויות שלו(נ.ב.א, פנר וברצלונה) והוא לא יגיע בוודאות. גם ג'יימס נאנלי עלה. יש כיוון על מועמד מהנבא שהיה גם מועמד חזק טרם נוריס קול בשנה שעברה, אין לי את שמו. זה שחקן שעוקבים אחריו כבר שנתיים. בקיצור יש המון שמות, עד שלא יסגרו על המאמן לא יחתימו אף אחד.
Assaf M

הודעהעל ידי Jack55 » 16 יוני 2018, 21:35

Assaf M כתב:טוב אני אנסה לעשות לכם קצת סדר ואתן לכם קצת פרטים לגביי מה שהולך מאחוריי הקלעים.
כרגע שני הנושאים הבוערים במכבי הם נושא הפיצול והמאמן. בנושא הפיצול יש תמימות דעים כמעט מוחלטת, הנטייה כרגע היא ללכת על זה בכל הכוח למרות כל הקשיים.
בנושא המאמן, יש חלק בהנהלה(כמו שמעון מזרחי לדוגמא) שרוצים להפרד מנוון ספאחיה בכל מחיר. הבעיה היא שיש לו חוזה גם לעונה הבאה בשווי 750,000. הבעיה הנוספת היא עניין החלופה.
כעת ממתינים לראות מה יקרה עם איטודיס, בלאט ושאראס ולאחר מכן יקבלו החלטה. אם בלאט יחליף את איטודיס לדוגמא, זה יכול להביא לכאן את היווני ולהפך.
מבחינת סגל שחקנים מי שנשארים הם קיין, רול, טיוס, דיבה וכהן. נוריס קול ודשון תומאס תלויים בזהות המאמן אם ירצה בהם או לא. לתומאס יש יותר מניות מאשר לקול והוא מוערך יותר.
השמות שעלו במכבי א' הם בארד וואנמייקר שבאמת קיבל הצעה אך מכבי לא בסדר העדיפויות שלו(נ.ב.א, פנר וברצלונה) והוא לא יגיע בוודאות. גם ג'יימס נאנלי עלה. יש כיוון על מועמד מהנבא שהיה גם מועמד חזק טרם נוריס קול בשנה שעברה, אין לי את שמו. זה שחקן שעוקבים אחריו כבר שנתיים. בקיצור יש המון שמות, עד שלא יסגרו על המאמן לא יחתימו אף אחד.

תודה רבה !!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי גל גל » 16 יוני 2018, 21:41

אין חדש תחת השמש , מתחיל להצטער שעשיתי מנוי

ספאחיה נשאר לדעתי ניקולה5אמר בוודאות שהוא נשאר

הוא גם אמר שעבדנו מאחורי הקלעים ובקרוב נשמע על פרטים , אז איך עשו אץ זה אם הם לא יודעים מה יהיה המאמן ? ואת מי הוא רוצה? או מי המאמן של מכבי ב ירצה ? הכל נשמע כמו בולשיט אחד גדול וחבל , זה פשוט יגרום למכבי להביא שחקנים מאוד מאוחר בזמן שכל הקבוצות גומרות את השוק ומחתימות שחקנים וחבל. איך יודעים בכלל מה התקציב ?

קיצר סתם מבאס

דרך אגב jajuan johnson שדיברו עליו , יכול להיות פיט פשוט מעולה למכבי האמת. הרבה יותר אגרסיבי מבולדן, באמת אחלה של שחקן
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי cannon » 16 יוני 2018, 22:32

כמה שמות של שחקנים שמסיימים חוזה ואולי יעלו בפנקס: דייריס ברטנס, פטרי קופונן, דורל רייט, קיי סי ריברס, מאט ג׳נינג, קייל וילטג׳ר, אריק גרין
cannon

הודעהעל ידי Rampel » 16 יוני 2018, 22:37

Assaf M כתב:טוב אני אנסה לעשות לכם קצת סדר ואתן לכם קצת פרטים לגביי מה שהולך מאחוריי הקלעים.
מה המקור?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Mmm » 16 יוני 2018, 22:56

מה עם פרגו?
Mmm

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Jack55, refael ו־35 אורחים