המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:רול מקבל חצי מיליון דולר נטו לעונה וונאמייקר לא שווה 2 מיליון ל3 עונות?
felix_r כתב:er79 כתב:גם לדעתי. בסכום כזה כבר אפשר להגיש הצעה לאדאמס אבל אין מצב שמכבי הגישה לו הצעה כזו
מה כבר אדאמס עשה בחיים שלו שהוא שווה את זה?
er79 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:גם לדעתי. בסכום כזה כבר אפשר להגיש הצעה לאדאמס אבל אין מצב שמכבי הגישה לו הצעה כזו
מה כבר אדאמס עשה בחיים שלו שהוא שווה את זה?
הביא את לאבוראל לפיינל פור למשל. מה וונאמייקר עשה? בערך אותו דבר אבל אי אפשר להגדיר אותו מעמודי התווך של פנר. אין לי בעיה איתו אבל אני אוהב יותר את הכשרון של אדאמס
jol9 כתב:הוא שחקן מעולה ולדעתי הוא בדיוק מתאים לשחק לצד מישהו כמו פארגו, כי הוא שומר פנטסטי, והוא לא ייחפש לגנוב
לפארגו את הפוקוס.
felix_r כתב:לדעתי, אנחנו סתם מדברים על וונאמייקר. היום קראתי את דבריו של אוברדוביץ', שאמר שהוא מאוד מרוצה מוונאמייקר והם הולכים להאריך את החוזה שלו
אחדשיודע כתב:זה כל כך עקום לחשוב על זה בצורה הזאת... אם פארגו מיועד להיות מחליף, אז הוא צריך לקבל את התפקיד הזה, על כל המשמעויות שלו. אתה לא מביא שחקן חמישייה שישאיר את הפוקוס אצל השחקן המחליף. ובכל מקרה, וונאמייקר בעיניי ממש לא כפי שתיארת אותו. שחקן מאוד דומיננטי על המגרש.
Assaf M כתב:טוב אני אנסה לעשות לכם קצת סדר ואתן לכם קצת פרטים לגביי מה שהולך מאחוריי הקלעים.
כרגע שני הנושאים הבוערים במכבי הם נושא הפיצול והמאמן. בנושא הפיצול יש תמימות דעים כמעט מוחלטת, הנטייה כרגע היא ללכת על זה בכל הכוח למרות כל הקשיים.
בנושא המאמן, יש חלק בהנהלה(כמו שמעון מזרחי לדוגמא) שרוצים להפרד מנוון ספאחיה בכל מחיר. הבעיה היא שיש לו חוזה גם לעונה הבאה בשווי 750,000. הבעיה הנוספת היא עניין החלופה.
כעת ממתינים לראות מה יקרה עם איטודיס, בלאט ושאראס ולאחר מכן יקבלו החלטה. אם בלאט יחליף את איטודיס לדוגמא, זה יכול להביא לכאן את היווני ולהפך.
מכבי ב' תכיל 2 זרים, 3 מתאזרחים ו-7 ישראלים.
בגדול כרגע מסתמן שהולכים להפרד מספאחיה ומאידך לפצל את הקבוצה.
מבחינת סגל שחקנים מי שנשארים הם קיין, רול, טיוס, דיבה וכהן. נוריס קול ודשון תומאס תלויים בזהות המאמן אם ירצה בהם או לא. לתומאס יש יותר מניות מאשר לקול והוא מוערך יותר.
השמות שעלו במכבי א' הם בארד וואנמייקר שבאמת קיבל הצעה אך מכבי לא בסדר העדיפויות שלו(נ.ב.א, פנר וברצלונה) והוא לא יגיע בוודאות. גם ג'יימס נאנלי עלה. יש כיוון על מועמד מהנבא שהיה גם מועמד חזק טרם נוריס קול בשנה שעברה, אין לי את שמו. זה שחקן שעוקבים אחריו כבר שנתיים. בקיצור יש המון שמות, עד שלא יסגרו על המאמן לא יחתימו אף אחד.
מה המקור?Assaf M כתב:טוב אני אנסה לעשות לכם קצת סדר ואתן לכם קצת פרטים לגביי מה שהולך מאחוריי הקלעים.
כרגע שני הנושאים הבוערים במכבי הם נושא הפיצול והמאמן. בנושא הפיצול יש תמימות דעים כמעט מוחלטת, הנטייה כרגע היא ללכת על זה בכל הכוח למרות כל הקשיים.
בנושא המאמן, יש חלק בהנהלה(כמו שמעון מזרחי לדוגמא) שרוצים להפרד מנוון ספאחיה בכל מחיר. הבעיה היא שיש לו חוזה גם לעונה הבאה בשווי 750,000. הבעיה הנוספת היא עניין החלופה.
כעת ממתינים לראות מה יקרה עם איטודיס, בלאט ושאראס ולאחר מכן יקבלו החלטה. אם בלאט יחליף את איטודיס לדוגמא, זה יכול להביא לכאן את היווני ולהפך.
מכבי ב' תכיל 2 זרים, 3 מתאזרחים ו-7 ישראלים.
בגדול כרגע מסתמן שהולכים להפרד מספאחיה ומאידך לפצל את הקבוצה.
מבחינת סגל שחקנים מי שנשארים הם קיין, רול, טיוס, דיבה וכהן. נוריס קול ודשון תומאס תלויים בזהות המאמן אם ירצה בהם או לא. לתומאס יש יותר מניות מאשר לקול והוא מוערך יותר.
השמות שעלו במכבי א' הם בארד וואנמייקר שבאמת קיבל הצעה אך מכבי לא בסדר העדיפויות שלו(נ.ב.א, פנר וברצלונה) והוא לא יגיע בוודאות. גם ג'יימס נאנלי עלה. יש כיוון על מועמד מהנבא שהיה גם מועמד חזק טרם נוריס קול בשנה שעברה, אין לי את שמו. זה שחקן שעוקבים אחריו כבר שנתיים. בקיצור יש המון שמות, עד שלא יסגרו על המאמן לא יחתימו אף אחד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Jack55, refael ו־35 אורחים