02 יולי 2018, 20:26
02 יולי 2018, 21:57
02 יולי 2018, 23:55
Sources: Nerlens Noel will sign a two-year deal with Oklahoma City, including a player option in Year 2
Free agent Mike Scott has agreed to a one-year deal with the Clippers, league sources tell ESPN
Sources: Tolliver's one-year deal will be in $5-to-$6M range to sign with Minnesota
03 יולי 2018, 00:01
my man כתב:מהלך מטורף..
זה משאיר את המזרח עם..עם מה בעצם?
03 יולי 2018, 00:04
03 יולי 2018, 00:07
Free agent Jose Calderon agrees to a one-year, $2.4 million deal with Detroit, league sources tell ESPN
03 יולי 2018, 00:13
RomanR כתב:רשמית: וונאמייקר חתם בבוסטון
03 יולי 2018, 00:28
03 יולי 2018, 00:37
שועל כתב:RomanR כתב:רשמית: וונאמייקר חתם בבוסטון
סמארט נשאר?
כי אם כן הוא כמעט לא יראה דקות
03 יולי 2018, 00:39
Jack55 כתב:עוד חבר ללברון :
Free agent guard Rajon Rondo met with Lakers president Magic Johnson in Los Angeles today, league sources tell ESPN.
03 יולי 2018, 00:41
אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:עוד חבר ללברון :
Free agent guard Rajon Rondo met with Lakers president Magic Johnson in Los Angeles today, league sources tell ESPN.
עוד לא. אם הלייקרס היו מחתימים כל שחקן שנפגש איתם עד כה, היו להם 30 שחקנים כבר.
רונדו נפגש איתם גם בקיץ שעבר. יצטרך להתפשר מבחינת שכר כדי לחתום שם.
03 יולי 2018, 00:44
Source: Rajon Rondo agrees to deal with Lakers
Sources: Rajon Rondo is signing a one-year, $9M deal with Lakers
The Lakers have renounced Julius Randle, making him an unrestricted free agent, league source tells ESPN
03 יולי 2018, 00:54
אחדשיודע כתב:ולא פחות מעניין... הלייקרס וויתרו על הזכויות של ג'וליוס רנדל, מה שהפך אותו לשחק חופשי בלתי מוגבל ופינה ללייקרס עוד 12.4 מיליון דולר תחת התקרה (ש-9 מתוכם כבר הלכו לטובת החתמת רונדו).The Lakers have renounced Julius Randle, making him an unrestricted free agent, league source tells ESPN
03 יולי 2018, 01:00
אחדשיודע כתב:כן, סיכם. הבאת פשוט את הציטוט הלא נכון.Source: Rajon Rondo agrees to deal with LakersSources: Rajon Rondo is signing a one-year, $9M deal with Lakers
ולא פחות מעניין... הלייקרס וויתרו על הזכויות של ג'וליוס רנדל, מה שהפך אותו לשחק חופשי בלתי מוגבל ופינה ללייקרס עוד 12.4 מיליון דולר תחת התקרה (ש-9 מתוכם כבר הלכו לטובת החתמת רונדו).The Lakers have renounced Julius Randle, making him an unrestricted free agent, league source tells ESPN
03 יולי 2018, 01:03
Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:ולא פחות מעניין... הלייקרס וויתרו על הזכויות של ג'וליוס רנדל, מה שהפך אותו לשחק חופשי בלתי מוגבל ופינה ללייקרס עוד 12.4 מיליון דולר תחת התקרה (ש-9 מתוכם כבר הלכו לטובת החתמת רונדו).The Lakers have renounced Julius Randle, making him an unrestricted free agent, league source tells ESPN
הקדמת אותי
בדיוק באתי להגיד שזה הדבר שהכי מעניין אותי עד עכשיו
03 יולי 2018, 01:04
03 יולי 2018, 01:04
היו דיבורים על שניהם, ברור לגמרי שרונדו זה חלק מ-pull שמנסים לעשות לקאזינס (הימור שלי - גם יצליחו)אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:ולא פחות מעניין... הלייקרס וויתרו על הזכויות של ג'וליוס רנדל, מה שהפך אותו לשחק חופשי בלתי מוגבל ופינה ללייקרס עוד 12.4 מיליון דולר תחת התקרה (ש-9 מתוכם כבר הלכו לטובת החתמת רונדו).The Lakers have renounced Julius Randle, making him an unrestricted free agent, league source tells ESPN
הקדמת אותי
בדיוק באתי להגיד שזה הדבר שהכי מעניין אותי עד עכשיו
יש סיכוי גם שרונדו סיכם על קצת פחות מ-9 מיליון דולר, והלייקרס פשוט משתמשים בחריגת ה-MLE שלהם. מה שיאפשר להם להחתים שחקן איכותי יותר ע"י המקום הפנוי שנוצר להם תחת התקרה. אולי קאזינס מגיע ביחד עם רונדו?
03 יולי 2018, 01:06
Jack55 כתב:למה שהם יחתימו ב9 מיליון את רונדו, זה לא יקר מדי?
03 יולי 2018, 01:09
שועל כתב:רונדו זו החתמה טובה. יוריד מלברון את הצורך להתעסק יותר מדי בניהול משחק (בהנחה שלונזו באמת לא ממשיך), וזה שחקן שתמיד מספק את הסחורה בפלייאוף.
03 יולי 2018, 01:10
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:רונדו זו החתמה טובה. יוריד מלברון את הצורך להתעסק יותר מדי בניהול משחק (בהנחה שלונזו באמת לא ממשיך), וזה שחקן שתמיד מספק את הסחורה בפלייאוף.
יש דיבורים על זה שלברון אמר ללייקרס שהוא אוהב את לונזו (למרות שברור לכולם שהוא מוותר עליו ברגע בשביל קוואי)