30 יוני 2018, 20:42
Rampel כתב:ביחס למה שכנראה יהיה בסוף, האניקאט ורנדולף זה חלום רטוב.
ממה שקראתי על פרדט, מדובר במקרה ראש, ש"חושב שכולם סביבו מטומטמים". אז כן, הוא מוכשר כמו שד.. מצד שני, זה נשמע מוכר ואם מוסיפים לזה את הבעיה ההגנתית, זה כנראה לא מתאים לרכז הראשון, מוכשר ככל שיהיה..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
30 יוני 2018, 20:49
30 יוני 2018, 20:55
כי לפי הדיווחים בלאט סימן אותו. נניח ו"נלחמים" עליו, מי לדעתך תזכה בשירותיו, מכבי או אולימפיאקוס?cifkcv כתב:למה לא לנסות ללכת על נייג'ל-גוס? כמה השכר שלו?
30 יוני 2018, 21:10
30 יוני 2018, 21:12
מכוונים על האניקאט/רנדולף.. שחקנים בקליבר הזה לשאר הזרים?Assaf M כתב:מכבי במו״מ עם גארד בכיר מאוד. הלוואי ויצא לפועל
30 יוני 2018, 21:12
Assaf M כתב:מכבי במו״מ עם גארד בכיר מאוד. הלוואי ויצא לפועל
30 יוני 2018, 21:14
Rampel כתב:כי לפי הדיווחים בלאט סימן אותו. נניח ו"נלחמים" עליו, מי לדעתך תזכה בשירותיו, מכבי או אולימפיאקוס?cifkcv כתב:למה לא לנסות ללכת על נייג'ל-גוס? כמה השכר שלו?
30 יוני 2018, 21:15
Rampel כתב:מכוונים על האניקאט/רנדולף.. שחקנים בקליבר הזה לשאר הזרים?Assaf M כתב:מכבי במו״מ עם גארד בכיר מאוד. הלוואי ויצא לפועל
30 יוני 2018, 21:15
Rampel כתב:כי לפי הדיווחים בלאט סימן אותו. נניח ו"נלחמים" עליו, מי לדעתך תזכה בשירותיו, מכבי או אולימפיאקוס?cifkcv כתב:למה לא לנסות ללכת על נייג'ל-גוס? כמה השכר שלו?
30 יוני 2018, 21:16
30 יוני 2018, 21:17
רק אני חושב שעדיף לבנות קבוצה סביב עמדה 3 בכלל? שחקן כמו האניקאט מאפשר הרבה יותר גמישות בבנייה לדעתי.Assaf M כתב:Rampel כתב:מכוונים על האניקאט/רנדולף.. שחקנים בקליבר הזה לשאר הזרים?Assaf M כתב:מכבי במו״מ עם גארד בכיר מאוד. הלוואי ויצא לפועל
תלוי אם הגארד שמכבי רוצה יחתום. כרגע מתמקדים בהחתמת גארד ואז יראו כמה כסף נשאר
לגבי הנושא השלישי החלטנו שמעכשיו מי שרוצה לשתף אותנו בסקופ שלו, יעשה זאת רק בתנאי שיספק גם את השם של אותו שחקן
זהו תנאי בסיסי והגיוני ואם אותו גולש לא רוצה/יכול להגיד אותו, אז שלא ידווח בכלל
er79 כתב:ג'יימס? אדאמס? דילייני?
30 יוני 2018, 21:18
30 יוני 2018, 21:18
30 יוני 2018, 21:19
Holiday_Armadillo כתב:לגבי הנושא השלישי החלטנו שמעכשיו מי שרוצה לשתף אותנו בסקופ שלו, יעשה זאת רק בתנאי שיספק גם את השם של אותו שחקן
30 יוני 2018, 21:19
Assaf M כתב:Holiday_Armadillo כתב:לגבי הנושא השלישי החלטנו שמעכשיו מי שרוצה לשתף אותנו בסקופ שלו, יעשה זאת רק בתנאי שיספק גם את השם של אותו שחקן
אם הייתי יכול לדווח לכם את השם הייתי עושה זאת תאמיני לי. אני חושב שהוכחתי מספיק את אמינותי. אני לא חייב לשתף פה כלום, אני עושה זאת נטו מאהבה לפורום. ואם בכל זאת אני אפסיק לדווח באופן מוחלט.
30 יוני 2018, 21:21
my man כתב:Assaf M כתב:Holiday_Armadillo כתב:לגבי הנושא השלישי החלטנו שמעכשיו מי שרוצה לשתף אותנו בסקופ שלו, יעשה זאת רק בתנאי שיספק גם את השם של אותו שחקן
אם הייתי יכול לדווח לכם את השם הייתי עושה זאת תאמיני לי. אני חושב שהוכחתי מספיק את אמינותי. אני לא חייב לשתף פה כלום, אני עושה זאת נטו מאהבה לפורום. ואם בכל זאת אני אפסיק לדווח באופן מוחלט.
אז אל תכתוב בכלל..
30 יוני 2018, 21:21
my man כתב:Assaf M כתב:Holiday_Armadillo כתב:לגבי הנושא השלישי החלטנו שמעכשיו מי שרוצה לשתף אותנו בסקופ שלו, יעשה זאת רק בתנאי שיספק גם את השם של אותו שחקן
אז אל תכתוב בכלל..
30 יוני 2018, 21:22
TAYO כתב:my man כתב:Assaf M כתב:Holiday_Armadillo כתב:לגבי הנושא השלישי החלטנו שמעכשיו מי שרוצה לשתף אותנו בסקופ שלו, יעשה זאת רק בתנאי שיספק גם את השם של אותו שחקן
אז אל תכתוב בכלל..
למה? מידע חלקי עדיף על חוסר מידע בכלל. אולי יש עוד פרטים שיוכל לחלוק גם בלי השם הספציפי? זה מעניין.
Sent from my iPhone using Tapatalk