04 נובמבר 2018, 14:13
ankram כתב:גל גל כתב:felix_r כתב:er79 כתב:למה במקום פארגו?
1. למישהו יש ספק, לבטח כעת, שהוא פי 100 יותר טוב מריי?
2. דווקא מאז שפארגו הגיע גם קול התחיל לשחק יותר טוב.
בשורה התחתונה, לא רואה שום פסול שקול ישחק לצד פארגו או אפילו סקוטי, ויחליף בהתאמה מהספסל אחד מהם. לא יודע לגבי פיט מושלם או לא, עדיף בהרבה מהדביל הזה שכמה סמלי לובש גופיה מספר 0 בצהוב.
אתה לא יכול לדעת באיזה כושר נמצא עכשיו רמון סשנס.
אני אתן לך דוגמא. בעונה שעברה ז'לגיריס רצתה להתחזק בעמדת הרכז (כי מיציץ' היה חלש בחצי הראשון של העונה) והחתימה את בנו אודריך. רכז עם 831 משחקי NBA בקריירה. חיזוק נהדר?... בפועל בנו אודריך תרם בערך כמו יוגב אוחיון תורם עכשיו בירושלים.
בנו אודריך בן 36
מה הקשר?
04 נובמבר 2018, 14:16
04 נובמבר 2018, 14:18
גל גל כתב:ankram כתב:גל גל כתב:felix_r כתב:er79 כתב:למה במקום פארגו?
1. למישהו יש ספק, לבטח כעת, שהוא פי 100 יותר טוב מריי?
2. דווקא מאז שפארגו הגיע גם קול התחיל לשחק יותר טוב.
בשורה התחתונה, לא רואה שום פסול שקול ישחק לצד פארגו או אפילו סקוטי, ויחליף בהתאמה מהספסל אחד מהם. לא יודע לגבי פיט מושלם או לא, עדיף בהרבה מהדביל הזה שכמה סמלי לובש גופיה מספר 0 בצהוב.
אני אתן לך דוגמא. בעונה שעברה ז'לגיריס רצתה להתחזק בעמדת הרכז (כי מיציץ' היה חלש בחצי הראשון של העונה) והחתימה את בנו אודריך. רכז עם 831 משחקי NBA בקריירה. חיזוק נהדר?... בפועל בנו אודריך תרם בערך כמו יוגב אוחיון תורם עכשיו בירושלים.
בנו אודריך בן 36
מה הקשר?
לא פלא שבנו אודריך לא יהיה חיזוק נהדר
ועוד במיוחד שיש רכזים טובים בקבוצה כמו זלגיריס
לא יודע באיזה כושר הוא נמאצ בכל מקרה גרוע מריי הוא לא יהיה
04 נובמבר 2018, 14:24
MTA2311 כתב:הקטע זה שצריך ממנו תפוקה מיידית בגלל הפציעה של ווילבקין.
מתי היה המשחק הרשמי האחרון שלו? חצי שנה פלוס לא?
04 נובמבר 2018, 14:37
ankram כתב:גל גל כתב:ankram כתב:גל גל כתב:felix_r כתב:
בנו אודריך בן 36
מה הקשר?
לא פלא שבנו אודריך לא יהיה חיזוק נהדר
ועוד במיוחד שיש רכזים טובים בקבוצה כמו זלגיריס
לא יודע באיזה כושר הוא נמאצ בכל מקרה גרוע מריי הוא לא יהיה
ההנחה שלך מתבססת על בסיס די יציב כי ריי מחריד.
עם זאת לא יודע איזה תועלת נקבל מרכז שלא שומר , לא קולע מבחוץ באופן מרשים מדי , ושמשחק פעם ראשונה באירופה. לא כל שחקן NBA , מתאים לשדרג קבוצת יורוליג , בטח לא אחד כזה שמחליף קבוצות כמו גרביים , לא מתרשם מכמות המשחקים שלו , וכמות השנים שלו ב NBA , גם עמרי כספי הוא שחקן NBA , ולדעתי לא מסוגל לשדרג שום קבוצת יורוליג רצינית.
04 נובמבר 2018, 14:56
04 נובמבר 2018, 15:02
bigi כתב:איך אני אוהב את ההיגיון הבריא של ההנהלה במכבי , גרין השחקן המועדף 50 אלף ? מה פתאום, כעבור שבוע מוציאים שחקן מהפח מחזור ומשלמים לו 40 , לפחות חסכתם 10 אלף דולר והפסדתם הרבה יותר כסף על כל ניצחון ביורוליג , באמת מה זה הבדיחה הזאת
04 נובמבר 2018, 15:22
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:למכבי אין באמת כלים לנצח את ריאל. בספק אם גם בסגל מלא.
נבוא לקבל צינור וננסה לחלץ ניצחון בחופי מרוקו.
אין ספק אבל שזה משחק סופר חשוב, השחקנים יהיו חייבים לתת מאה ועשר אחוז .
למרות ההגרלה הקשה לפתוח 1-5 את העונה יהיה קטסטרופלי .
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא, לא.
המצב כבר קטסטרופלי מזמן.
אין לך סגל כדי להתמודד ברמה שמשחקים ביורוליג, ועם כל הכבוד לרמון סשנס היקר, הוא כולה פלסטר.
אין לך שום דבר ראוי להציע בעמדות 2-4 מפתיחת העונה.
כל עוד לא יטפלו בבעיה הזאת, מכבי תמשיך להפסיד.
04 נובמבר 2018, 15:25
ankram כתב:MTA2311 כתב:הקטע זה שצריך ממנו תפוקה מיידית בגלל הפציעה של ווילבקין.
מתי היה המשחק הרשמי האחרון שלו? חצי שנה פלוס לא?
הקטע הזה , שבמכבי כנראה ידעו שיש לו שבר באגודל (אלא אם לא שלחו אותו לצילום - אירוע חמור בפני עצמו) , ועדיין שרפו שבועיים תמימים ולא החתימו שחקן , מחרפן אותי ברמה אחרת.
אני כבר רגיל להימורים כושלים על שחקנים עם שם שלא מתאימים לשחק משחק כדורסל תחרותי רציני(ע"ע אובראיינט, פאבריני, בולדן ) , אני כבר רגיל לכותרות מפוצצות שמחביאות באמתחתם כלום אחד גדול , אפילו רגיל לפציעות בחסות הצוות הרפואי שלנו , אבל לרמה כזאת של הסתרה מכוונת מקהל האוהדים על מצבו של שחקן (לא בטוח שאילולי גור שלף היינו בכלל יודעים שיש לווילביקין שבר) , ועל אימפוטנטיות כזאת בכל הקשור להחתמה של שחקן (שחייבים אותו!!) , לזה עוד לא התרגלתי , וכנראה שלעולם לא אתרגל.
04 נובמבר 2018, 15:26
04 נובמבר 2018, 15:30
04 נובמבר 2018, 16:01
Jack55 כתב:ובנוגע לשילוב שלו עם פארגו, אני חושב שנראה אותם משחקים לפחות פעם אחת ביחד (בלי קשר להארכת חוזה) .
החוזה של סשנס לשלושה חודשים ופארגו אמור לחזור לשחק עוד פחות מחודשיים, מאמין שבתקופה הקצרה שפארגו יהיה כשיר יוכלו לראות את ההתאמה ביניהם במשחקים ועל פי זה להחליט אם שווה להאריך לו את זה החוזה או לא .
04 נובמבר 2018, 16:05
ankram כתב:ניתוח ההגנה שלו:
https://medium.com/the-knicks-wall/is-r ... 9ce67c3740
By traditional statistics, or advanced metrics derived from traditional box score numbers, Sessions rates as a terrible defender.
While we will show later why last season might have been Sessions best defensive performance, Defensive Box score Plus Minus (DBPM) disagrees. Last season, his DBPM of -2.2 ranked 17th lowest among the 19 Charlotte Hornet players who suited up for at least one minute. Over the past three seasons, his combined DBPM of -1.7 ranks 232nd of 272 players who played at least 150 games. Not good.
ועם זאת :
As expected for a point guard, Sessions finds himself most frequently defending pick-and-rolls and spot-ups. Isolation numbers should be taken lightly as he only defended 10–20 isolation plays per year in the years highlighted above. But overall, at least by the outcome of plays he defended, Sessions could be classified as a stellar defender last season in Charlotte
On over 300 defensive possessions, Sessions rated near the top of the league in lowest points allowed per possession last year
מבולבלים? גם אנחנו.
04 נובמבר 2018, 16:06
אם החתימו אותו ל-3 חודשים אני מניחה שהם לא מצפים לתרומה ממנו לפחות ל-3 החודשים הקרוביםtoja27 כתב:Jack55 כתב:ובנוגע לשילוב שלו עם פארגו, אני חושב שנראה אותם משחקים לפחות פעם אחת ביחד (בלי קשר להארכת חוזה) .
החוזה של סשנס לשלושה חודשים ופארגו אמור לחזור לשחק עוד פחות מחודשיים, מאמין שבתקופה הקצרה שפארגו יהיה כשיר יוכלו לראות את ההתאמה ביניהם במשחקים ועל פי זה להחליט אם שווה להאריך לו את זה החוזה או לא .
אני חושב שבשלב הזה אף אחד לא יודע להגיד מתי פארגו אמור לחזור. אני מוצא את עצמי לא מאמין כמעט לאף מילה רשומה באתרי החדשות.
04 נובמבר 2018, 16:10
04 נובמבר 2018, 16:14
Holiday_Armadillo כתב:אם החתימו אותו ל-3 חודשים אני מניחה שהם לא מצפים לתרומה ממנו לפחות ל-3 החודשים הקרוביםtoja27 כתב:Jack55 כתב:ובנוגע לשילוב שלו עם פארגו, אני חושב שנראה אותם משחקים לפחות פעם אחת ביחד (בלי קשר להארכת חוזה) .
אני חושב שבשלב הזה אף אחד לא יודע להגיד מתי פארגו אמור לחזור. אני מוצא את עצמי לא מאמין כמעט לאף מילה רשומה באתרי החדשות.
04 נובמבר 2018, 16:14
קובי כתב:
04 נובמבר 2018, 16:16
04 נובמבר 2018, 16:17
קובי כתב:באמת??? לא ראיתי... מה כתב???
04 נובמבר 2018, 16:32
קובי כתב:באמת??? לא ראיתי... מה כתב???