המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ShiriV כתב:זה נורמלי כל ההחלקות האלה??
החציל האצטקי כתב:קבוצה מגעילה
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:קבוצה מגעילה
קבוצה מגעילה, מגרש מגעיל, מפעל מגעיל, שופט מגעיל....
יוסי22 כתב:מכבי צריכה לקחת את המשחק הזה , לא משנה כמה מכוער זה יהיה .
החציל האצטקי כתב:קיין שערוריה. לא זוכר שחקן חוץ כל כך חלש התקפית. זה כבר לא בר תיקון, פשוט מנסר.
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:קיין שערוריה. לא זוכר שחקן חוץ כל כך חלש התקפית. זה כבר לא בר תיקון, פשוט מנסר.
תשמע, נדבקים פה לקיין. הוא לא שלאגר גדול, אבל בסה"כ הוא לא שחקן רע, ולדעתי יש לו מקום לקבוצה
שרוצה לרוץ קדימה ולנצח.
זה שהוא לוקח על עצמו יותר מדי, זה נכון, אבל זה כבר עניין של המאמן גם.
קיין ורול הם שחקנים סולידיים, שחקנים שמתאימים לעלות מהספסל, יש להם גוף גדול, ויתרונות שאפשר לנצל גם ברמת יורוליג.
אני לא חושב שהם הבעיה של מכבי.
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:קיין שערוריה. לא זוכר שחקן חוץ כל כך חלש התקפית. זה כבר לא בר תיקון, פשוט מנסר.
תשמע, נדבקים פה לקיין. הוא לא שלאגר גדול, אבל בסה"כ הוא לא שחקן רע, ולדעתי יש לו מקום לקבוצה
שרוצה לרוץ קדימה ולנצח.
קיין ורול הם שחקנים סולידיים, שחקנים שמתאימים לעלות מהספסל, יש להם גוף גדול, ויתרונות שאפשר לנצל גם ברמת יורוליג.
גארד שקולע 30% מהעונשין הוא בעיה. נקודה. אין אפס.
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:קיין שערוריה. לא זוכר שחקן חוץ כל כך חלש התקפית. זה כבר לא בר תיקון, פשוט מנסר.
שרוצה לרוץ קדימה ולנצח.
גארד שקולע 30% מהעונשין הוא בעיה. נקודה. אין אפס.
נכון, אבל שוב, ההתקפה שלו לא היתה צריכה להיות אישיו, אם היו משתמשים בו פחות, ואם התפקיד העיקרי שלו על המגרש
היה האסל, הגנה וריבאונד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים