28 מאי 2019, 11:56
A.Parker כתב:אותן מנטרות כל הזמן
ואם לא הבנת, וולטרס לא מספיק טוב גם לספסל (ואני כבר לא הולך להרחיב למה)
28 מאי 2019, 11:56
על פי הדיווח, פאנטר שסיים חוזה בוירטוס בולוניה מחוזר על ידי כמה קבוצות בכירות ביבשת, כולל קבוצות יורוליג. יחד עם זאת, נראה שלעת עתה מכבי תל אביב היא הבכירה שבהן.
28 מאי 2019, 11:58
Jack55 כתב:אז אתה אומר שהוא יכול להיות אופציה נחמדה?
או שמצד שני הוא עוד שחקן בינוני מינוס .
28 מאי 2019, 11:59
28 מאי 2019, 12:00
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:אז אתה אומר שהוא יכול להיות אופציה נחמדה?
או שמצד שני הוא עוד שחקן בינוני מינוס .
בינוני-מינוס הוא לא. הוא שחקן טוב.
מאחר ואני לא מבין לאיזה משבצת הוא אמור להכנס, אני לא יודע לחוות דעה כאן.
בכללי, אני שומע על יותר מדי שחקנים נמוכים מדי ועם הגנה מפוקפקת... זאת לא הדרך להגיע לפלייאוף.
28 מאי 2019, 12:10
עונת המלפפונים של מכבי ת"א תמיד מעניין ותמיד מתחילה כמה שבועות לפני הזמן, אז בואו נעשה לכם סדר בכל השמועות והדיווחים של הימים האחרונים.
נייט וולטרס, הרכז של ז'לגיריס קובנה סיכם במכבי ת"א ואמור לחתום לשנה אחת עם אופציה לשנה נוספת מיד בסיום העונה, זאת אומרת תוך שבועיים שלושה מהיום, היא רק צריכה לסגור את הביי אאוט מול ז'לגיריס קובנה, משהו שטרם נסגר. המטרה של הצהובים היא שוולטרס יהיה רכז מחליף לרכז עם שם גדול יותר וסייז גדול יותר שיגיע בהמשך הקיץ. מה שאומר שמצבו של ג'ון דיברתולומיאו מבחינת הרוטציה יהיה גארד רביעי, אולי חמישי אם מחשיבים את זוסמן כגארד.
אז מי הגארד הבכיר עליו חושבים בצהוב? כרגע יש 2 שמות על הפרק. הראשון הוא הגארד של וירטוס בולוניה בעונה שעברה, שנתן יופי של עונה בדרך לזכיה בליגת האלופות - קווין פאנתר. השחקן (1.90, בן 26 בקרוב) יכול לשחק גם כרכז וגם כקלעי אך הוא אינו רכז טהור ויעיל יותר בעמדה 2. הידיעה פורסמה בעיתון מקומי של בולוניה אבל נראית אמינה.
האופציה השניה שמכבי ת"א חושבים עליה היא וויל קאמינגס (1.88, בן 26) שחקן העונה בליגה הגרמנית שהוביל את אולדנבורג לעונת שיא, ומי יודע, אולי גם ליורוליג בעונה הבאה. קאמינגס הוא מכונת נקודות וניהול משחק, גם הוא לא רכז טהור שחושב קודם כל מסירה.
מכבי ת"א תחתים על חוזה חדש את ג'ייק כהן, לו מסתיים החוזה. הודעה על ההחתמה תגיע בשבוע שבועיים הקרובים, יתכן שאפילו לפני הפיינל פור הישראלי.
גם טאריק בלאק בדרך לחתום על חוזה חדש אצל הצהובים וגם העניין הזה כמעט סגור, למרות שיש פערים כספיים קטנים שיסגרו בהמשך הדרך. מכבי צפויה ורוצה להודיע על ההחתמה של בלאק עוד לפני הפיינל פור הישראלי, אך חשוב להבין שלבלאק תהיה אפשרות למצוא קבוצת NBA עד בערך אמצע יולי. במידה והוא ימצא, מכבי ת"א תיאלץ למצוא לו מחליף ראוי וכרגע אין שמות על הפרק.
שחקן נוסף שצפוי להמשיך במכבי ת"א הוא ג'וני אובראיינט, בימים האחרונים ישבו נציגי מכבי עם נציגו של אובראיינט והגיעו להסכמות כלליות על המשך דרכו במכבי. כמו בלאק, גם הוא יקבל אפשרות למצוא קבוצת NBA עד חודש יולי ואם לא ימצא, ימשיך בצהוב.
המצב עם אלכס טיוס מסובך יותר, כרגע אין התקרבות בין הצדדים והפערים גדולים. יתכן ואם בלאק יעזוב, מכבי ת"א תוכל לשפר את ההצעה שלה לטיוס, אך מאחר והתסריט הזה יכול להתקיים רק עוד חודש וחצי, לא בטוח שטיוס יהיה עדיין שחקן חופשי.
אנג'לו קאלויארו צפוי להישאר לבקשתו של יאניס ספרופולוס שמעריך את תרומתו של השחקן. מי שצפויים לעזוב הם ג'רמי פארגו, דיאנדרה קיין ומייקל רול.
28 מאי 2019, 12:18
28 מאי 2019, 12:26
28 מאי 2019, 12:36
28 מאי 2019, 12:46
cifkcv כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני לא מאמין שהשמות הם באמת קאמניגס ופאנתר.
אני מעדיף להישאר עם פארגו כבר![]()
איך מסלוקאס והרטל הגיעו לשמות האלה תוך יומיים. באמת שאם לא יביאו רכז ברמה אפשר לסגור עוד עונה לפני שהתחילה. ולא כל ה'סטילים' האלה הם לא לרמה כרגע.
28 מאי 2019, 12:50
28 מאי 2019, 12:59
28 מאי 2019, 13:06
TAYO כתב:cifkcv כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני לא מאמין שהשמות הם באמת קאמניגס ופאנתר.
אני מעדיף להישאר עם פארגו כבר![]()
איך מסלוקאס והרטל הגיעו לשמות האלה תוך יומיים. באמת שאם לא יביאו רכז ברמה אפשר לסגור עוד עונה לפני שהתחילה. ולא כל ה'סטילים' האלה הם לא לרמה כרגע.
למה מי זו מכבי בכלל שסלוקאס, שרגיל לראות את וסלי מימין ואת דאטומה משמאל, בכלל ישתין לכיוון שלה?
בוא נהיה ריאליים, גניבות של שחקנים שטרם פרצו זה בערך המקסימום שמכבי יכולה להרשות לעצמה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
28 מאי 2019, 13:10
28 מאי 2019, 13:57
28 מאי 2019, 14:00
28 מאי 2019, 14:12
מהלך טוב של מכבי, הוא שחקן.Jack55 כתב:דיווח גם בטוויטר שאובראיינט ומכבי סיכמו על הארכת חוזה - https://twitter.com/Andrej_Sazonov_/sta ... 5377163264
28 מאי 2019, 14:13
28 מאי 2019, 14:24
28 מאי 2019, 14:29
גל גל כתב:אני שונא את וילבקין שהוא מוביל כדור
כמה הוא לא חכם וכמה הוא מכדרר שזה פשוט מעצבן