המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
זה לא יילך באירופה ובטח לא אצל יאניס
MTA2311 כתב:מנסים להלחיץ קצת את כספי
קובי כתב:MTA2311 כתב:מנסים להלחיץ קצת את כספי
גם רועי כהן וגם אהרלה טוענים שזה בנוסף ל... מצד שני, אף אחד לא באמת יודע.
yellowaura כתב:אדם כתב:cifkcv כתב:תודה שפישטת לי את זה כבודו.
בקיצור אתה מדבר מדעתך ובדיעבד ולא מידיעה אז?
גם כספי לא חתום פה עדין, זה שמכבי לא רוצה להוציא עוד כסף זה לא אומר שאין את הכסף הזה. שימשיכו ככה ונראה לאן נגיע.
רק לפני שבועיים כתבת שמכבי 'מכינה הצעה ענקית לדילייני', מה קרה אז שיש כסף? זה היה גם אחרי שהאטנר חתם(שהוא עם השכר הכי גבוה שהגיע בקיץ עד כה).
לא השתנה שום דבר, הם יכולים ל'הציע הצעה ענקית גם לג'יימס'. אם מקצועית לא רוצים אותו פה זה משהו אחר ומובן לחלוטין.
תמיד בדיעבד אם כתיבה מנוסחת ודחיפת מידע נוסף להראות כאילו בסוד הענינים כמו הניסיון פה לגבי ארון גקסון .
בגלל זה כתבתי שמחק את עצמו מבחינתי אתה לא יכול לפמפם קיץ שלם ולהגיד שמכבי על סף סגירה אם תאודוסיץ בכמעט 2 מליון ואז פתאום לא מציעים סכומים כאלו,הצעת ענק לדיליני אבל לגימס לא.
גם אף פעם הוא לא עונה ישר לשאלות אלא מתחמק ועונה למה שנוח לו ועונה תשובה שמתאימה לו ולמה שרוצה להכתיב.
תשאל אותו שוב מה קשור ארון גקסון לפה שמכבי בכלל לא רצתה,תשאל אותו אם יש והכינו הצעה לדיליני או לא ואם היו על סף סגירה ודיבור אם תאודוסיץ על הסגל השחקנים ובקשות מצידו.
אני בטוח שאם תהיה אפשרות גם כספי וגם אחד מהשמות הללו יהיה פה.
צודק.
אני אציין שגם הוא כותב בדיעבד שהעסקה עם תיאודוסיץ נפלה בגלל x y z..
דברים שלא ניתנים לבדיקה ואימות.
מבין שהבנאדם כתב ספורט או היה כתב ספורט אבל נראה לפחות היום שאין לו קשר אמיתי ואין לו מקורות אמיתיים שמזינים לו מידע אמין...
הכול בסדר..אפשר לרשום כמו כולנו שאתה חושב ש צריך לעשות x,y,z.
אבל לזרוק הערה כאילו קיבלת מידע פנימי ואז להיעלם...ששום דבר מזה לא קורה..
אנשים גם ככה חמים וצמאים למידע אמיתי למה לעשות את זה
my man כתב:גראנט אייסי וכספי סוגרים סגל טוב סה"כ
לגמרי.my man כתב:אייסי זה שם טוב מאד בעיקר כי הוא פרפקט פיט לסגל פה..
בהודעה הראשונה בהקשר לאייסי הוספתי: #לא_יקרהA.Parker כתב:my man כתב:גראנט אייסי וכספי סוגרים סגל טוב סה"כ
אהבתי שקפצת בחזרה לפרץ האופטימיות. בוא נראה קודם שאייסי חותם ושזה לא בא על חשבון אחד האחרים.
חבר טוב אמר לי שהוא בצסקא..cifkcv כתב:my man כתב:גראנט אייסי וכספי סוגרים סגל טוב סה"כ
זהו? זרקו לך אייסי ויתרת על לין?
תתבייש לך. זה מה שיש לי להיגד לך.
my man כתב:אייסי זה שם טוב מאד בעיקר כי הוא פרפקט פיט לסגל פה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], JarJarBinx, Tom1313 ו־17 אורחים