14 אוקטובר 2019, 22:52
felix_r כתב:גיא כתב:felix_r כתב:אבדיה עם 7 נקודות, 8 כ"ח, 2 חסימות ופלוס/מינוס הכי גבוה בקבוצה 25+
יכול לעשות כל כך הרבה דני
אני מרגיש כאילו לאט-לאט המאמן מתחיל לאמין בו יותר מאשר בזוסמן האנמי. לדעתי, זה התחיל לקרות מאז שאבדיה הרים את רמת ההגנה שלו
14 אוקטובר 2019, 22:53
felix_r כתב:הדאנקים של אבדיה בשני המשחקים האחרונים זה בדיוק מה שחסר לזוסמן - לסיים חזק! כמה פעמים לאורך השנתיים האחרונות ראינו את זוס הולך לסל ולא מצליח לסיים? כמ פעמים צעקנו לו: סיים דאנק! זוסמן לא יכל לשמוע אותנו, כמובן. מי שכן שמע זה אבדיה. הוא יודע, שאם תהיה חננה ב NBA יאכלו אותך חי.
14 אוקטובר 2019, 22:54
גל גל כתב:דרך אגב הפלואטר של נייט וולטרס זו פשוט אומנות
14 אוקטובר 2019, 22:57
Bluesman כתב:felix_r כתב:גיא כתב:felix_r כתב:אבדיה עם 7 נקודות, 8 כ"ח, 2 חסימות ופלוס/מינוס הכי גבוה בקבוצה 25+
יכול לעשות כל כך הרבה דני
אני מרגיש כאילו לאט-לאט המאמן מתחיל לאמין בו יותר מאשר בזוסמן האנמי. לדעתי, זה התחיל לקרות מאז שאבדיה הרים את רמת ההגנה שלו
הוא לוקח ריבאונדים. ונראה שרוצה הרבה יותר. אולי זה ידרבן את זוסמן להתעורר. למרות שאני חושש שיקרה בדיוק הפוך והוא יאבד את הקצת שהוא עוד נותן
14 אוקטובר 2019, 23:00
MTA2311 כתב:https://twitter.com/FakeSarusi/status/1183812889393668098?s=19
14 אוקטובר 2019, 23:03
בינתיים זוסמן מאוד משתדל לתת פייט, אבל בגדול את צודקתHoliday_Armadillo כתב:מוקדם מאוד בעונה הזאת אבל אני לא רואה מישהו עובר את כהן במדד השנואים
14 אוקטובר 2019, 23:15
Jack55 כתב:felix_r כתב:הדאנקים של אבדיה בשני המשחקים האחרונים זה בדיוק מה שחסר לזוסמן - לסיים חזק! כמה פעמים לאורך השנתיים האחרונות ראינו את זוס הולך לסל ולא מצליח לסיים? כמ פעמים צעקנו לו: סיים דאנק! זוסמן לא יכל לשמוע אותנו, כמובן. מי שכן שמע זה אבדיה. הוא יודע, שאם תהיה חננה ב NBA יאכלו אותך חי.
אין ספק שאבדיה הרבה יותר אקספלוסיבי
14 אוקטובר 2019, 23:21
14 אוקטובר 2019, 23:25
15 אוקטובר 2019, 01:46
15 אוקטובר 2019, 01:57
15 אוקטובר 2019, 12:05
15 אוקטובר 2019, 18:07
15 אוקטובר 2019, 18:16
אדגר פו כתב:מחבב למדי את המאמן שלנו.
נראה רגוע וממוקד, לא חושש לשחק עם צעירים שעושים טעויות גם אם זה עולה לו קצת בעקצוצים בגבות, לא צורח על שחקנים אחרי שטויות שהם עושים, נראה כמו מדריך ומנטור לא רע בכלל.
צריך עם זאת לשפר קבלת החלטות בסופי משחקים צמודים.
15 אוקטובר 2019, 18:18
A.Parker כתב:אדגר פו כתב:מחבב למדי את המאמן שלנו.
נראה רגוע וממוקד, לא חושש לשחק עם צעירים שעושים טעויות גם אם זה עולה לו קצת בעקצוצים בגבות, לא צורח על שחקנים אחרי שטויות שהם עושים, נראה כמו מדריך ומנטור לא רע בכלל.
אני אוהב אותו בסך הכל אבל הגנת החילופים שלו היא טקטיקת הגנה נוראית שגורמת לקבוצה לשמור רע מאוד
15 אוקטובר 2019, 18:22
הסגל בעיקר לא מתאים לזה. מאוד קל ליצור מיסמאצ'ים מולנו בהגנות חילופים, אז גם כשאף אחד לא נרדם, זה עדיין לא טוב מספיק.A.Parker כתב:אדגר פו כתב:מחבב למדי את המאמן שלנו.
אני אוהב אותו בסך הכל אבל הגנת החילופים שלו היא טקטיקת הגנה נוראית שגורמת לקבוצה לשמור רע מאוד
15 אוקטובר 2019, 18:40
גל גל כתב:A.Parker כתב:אדגר פו כתב:מחבב למדי את המאמן שלנו.
זה דווקא עבד נגד ריאל
Rampel כתב:הסגל בעיקר לא מתאים לזה. מאוד קל ליצור מיסמאצ'ים מולנו בהגנות חילופים, אז גם כשאף אחד לא נרדם, זה עדיין לא טוב מספיק.A.Parker כתב:אדגר פו כתב:מחבב למדי את המאמן שלנו.
הייתי רוצה לראות יותר מהלכי Help and Recover בחילופים אחרי פיק אנד רול. עוד מעטה שעברה לא ברור לי למה זה כל כך קל להוציא את הסנטר שלנו מהצבע ולהשאיר אותו בחוץ. בלאק והאנטר לא כאלו כבדים ובעלי ידיים ארוכות, הם לגמרי יכולים לדמות חילוף ולחזור לצבע. מצד שני, ג'ונדי מאוד אוהב לרוץ כמו פסיכופט לחילוף ולשמור על הסנטר כי הוא כמעט תמיד הולך מתחת לחסימות ומכריח חילופים. דווקא הגארד הכי ננסי.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
15 אוקטובר 2019, 19:36
A.Parker כתב:גל גל כתב:A.Parker כתב:אדגר פו כתב:מחבב למדי את המאמן שלנו.
זה דווקא עבד נגד ריאל
גם אם זה יעבוד אחד לחמישה משחקים, אין לזה הצדקהRampel כתב:הסגל בעיקר לא מתאים לזה. מאוד קל ליצור מיסמאצ'ים מולנו בהגנות חילופים, אז גם כשאף אחד לא נרדם, זה עדיין לא טוב מספיק.A.Parker כתב:אדגר פו כתב:מחבב למדי את המאמן שלנו.
הייתי רוצה לראות יותר מהלכי Help and Recover בחילופים אחרי פיק אנד רול. עוד מעטה שעברה לא ברור לי למה זה כל כך קל להוציא את הסנטר שלנו מהצבע ולהשאיר אותו בחוץ. בלאק והאנטר לא כאלו כבדים ובעלי ידיים ארוכות, הם לגמרי יכולים לדמות חילוף ולחזור לצבע. מצד שני, ג'ונדי מאוד אוהב לרוץ כמו פסיכופט לחילוף ולשמור על הסנטר כי הוא כמעט תמיד הולך מתחת לחסימות ומכריח חילופים. דווקא הגארד הכי ננסי.
אותי בעיקר מעצבן שנעשה באופן כל כך אוטומטי ועל כל חסימה פשוטה, גם כאלה שהשחקן השומר יכול לעבור בקלות מבלי שהתוקף ינצל את זה בכלל
15 אוקטובר 2019, 20:32
גל גל כתב:A.Parker כתב:גל גל כתב:A.Parker כתב:אדגר פו כתב:מחבב למדי את המאמן שלנו.
זה דווקא עבד נגד ריאל
גם אם זה יעבוד אחד לחמישה משחקים, אין לזה הצדקהRampel כתב:הסגל בעיקר לא מתאים לזה. מאוד קל ליצור מיסמאצ'ים מולנו בהגנות חילופים, אז גם כשאף אחד לא נרדם, זה עדיין לא טוב מספיק.A.Parker כתב:אדגר פו כתב:מחבב למדי את המאמן שלנו.
אותי בעיקר מעצבן שנעשה באופן כל כך אוטומטי ועל כל חסימה פשוטה, גם כאלה שהשחקן השומר יכול לעבור בקלות מבלי שהתוקף ינצל את זה בכלל
אתה תראה שככל שהעונה תתקדם מכבי יעשו חילופים אוטומטים כבר לא על אוטומט
תלוי באיזה הרכבים ומול מי
16 אוקטובר 2019, 09:51
yellowaura כתב:יש הרבה מה ללמוד מהמשחק הזה:
1. הגנת החילופים לא טובה וגם ההגנה האישית. יש בעיה גדולה בהגנה וגם בריבאונד. דווקא בעוד משחק טוב של ווילבקין גם בריכוז וגם בשלשות רואים שהיעדר רכז ממש לא הבעיה היחידה.
ספרופולוס צריך לחשוב טוב איך מטפלים במיסמאצים ההגנתיים.
2. כספי נכס התקפית מבחינת קבלת החלטות אבל יש לו בעיה קשה בהגנה ובשלשות.
3. בלי הרבה שלשות לא נגיע לכלום. ראינו כמעט 3 רבעים שהתוצאה יחסית צמודה. מול אילת זה מדאיג מאוד. רק בסוף ראינו התפוצצות שלשות.
המשחק הזה הדאיג אותי יותר..