פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: רבע גמר: מכבי תל אביב - הפועל תל אביב / מוצ"ש / 21:00

18 יולי 2020, 23:05

יאניס גמר אותנו כמעט עם ההכנסה בכח של דורסי. סנדי כהן שהיה כבר אחלה וחלק מהרוטציה נדחק לטובת הזוועה של דורסי אחרי שחזר מבידוד. יש מצב טוב שצריך "לרוץ עם מה שיש" ולחזור כאילו דורסי לא נמצא. עד שהוא יחזור לעניינים תגמר העונה.

18 יולי 2020, 23:05

קשה מאוד לראות את דורסי. לא יודע איך אחזיק עוד עונה שלמה של זה.

Re: רבע גמר: מכבי תל אביב - הפועל תל אביב / מוצ

18 יולי 2020, 23:06

שמואל1 כתב:
Shay_uzan כתב:
שמואל1 כתב:
Blazergun כתב:אם ים מדר ימשיך לשחק כך הוא 100% ייבחר בדראפט.
כנראה ייבחר, השאלה אם יש סיכוי לסיבוב ראשון
התשובה לשאלה שלך, לא
הייתה ידיעה השבוע על ברוקלין ומקום 20, מניח שזה לא יקרה אבל אין ספק שהמנייה שלו בעלייה בשבוע האחרון. גם מייק שמיץ מ espn ממש מחזיק ממנו

הם טעו בידיעה...הדיבור היה על מקום 55 שגם הוא של ברוקלין, הם תיקנו את זה לאחר מכן

18 יולי 2020, 23:12

~Box & 1~ כתב:
שועל כתב:אבדיה צריך לקחת פחות שלשות. זה לא היתרון שלו בליגה הישראלית

מסכים. יכול בכיף להשיג נקודות דרך חדירות לסל ממשחקים מהסוג הזה. לא ברורה לי ההתעקשות רק על שלשות.
אולי זה מה שיאניס ביקש ממנו.

אתה מתכוון - אולי זה מה שהסוכן ביקש ממנו

18 יולי 2020, 23:17

מה שאני אוהב אצל דני זה שגם ביום חלש התקפית הוא עדיין מסוגל להשפיע בדרכים אחרות, היום זה קרה עם כמה חסימות (סיים עם 3 חסימות) וריבאונדים (סיים עם 8 כאלה) חשובים. היה חייב לקחת יותר זריקות. זוסמן אומנם סיים עם 12 נקודות אבל עשה את זה ב13 זריקות. לא רואה סיבה שדני יקח 4 זריקות פחות ממנו.

אחד ממשחקי ההתקפה המזעזעים שלנו בשנים האחרונות. 67 נקודות בהיכל, לא קורה הרבה אפילו ביורוליג.

18 יולי 2020, 23:18

A.Parker כתב:
~Box & 1~ כתב:

מסכים. יכול בכיף להשיג נקודות דרך חדירות לסל ממשחקים מהסוג הזה. לא ברורה לי ההתעקשות רק על שלשות.

לאבדיה יש אחוז קליעה בסדר גמור 38.7% לשלוש. אין שום בעיה עם זה שהוא זורק שלשות. ההפך, כשיש לידו את זוסמן שכל הזמן מפחד לזרוק, עדיף שאבדיה יזרוק בכל הזדמנות.

18 יולי 2020, 23:21

שמואל נשדדה לא נשדדה נראנו רע העיקר הניצחון כי אם לא הית חוגג פה וזה כבר יותר מידי.
בשלשות של וולבקין ואבדיה לא חגגת כמו בתגובה על השלשה של הנרי לא מבין למה אתה עושה את זה.
כולהו ראינו שמכבי כנראה נשארה במלון היום.

18 יולי 2020, 23:23

felix_r כתב:
A.Parker כתב:
~Box & 1~ כתב:

לאבדיה יש אחוז קליעה בסדר גמור 38.7% לשלוש. אין שום בעיה עם זה שהוא זורק שלשות. ההפך, כשיש לידו את זוסמן שכל הזמן מפחד לזרוק, עדיף שאבדיה יזרוק בכל הזדמנות.

שיזרוק כשהוא פנוי, בכיף. חלק מהזריקות שלו (ובכלל המהלכים) הם בקטע של "אני אראה לסקאוטים שאמרו שהקליעה שלי מצריכה שיפור".

18 יולי 2020, 23:34

A.Parker כתב:שיזרוק כשהוא פנוי, בכיף. חלק מהזריקות שלו (ובכלל המהלכים) הם בקטע של "אני אראה לסקאוטים שאמרו שהקליעה שלי מצריכה שיפור".

הלוואי שזה היה ככה. אני דווקא מרגיש להיפך איתו, שהוא מנסה בכוח להראות שהוא לא כופה את עצמו על המשחק, למרות שהוא שווה את זה.
מבחינתי הוא חייב להיות האופציה ההתקפית מספק 2 שלנו בכל משחק, ובימים שלסקוטי פחות הולך כמו היום, שיהיה אפילו האופציה מספר אחת.

Re: רבע גמר: מכבי תל אביב - הפועל תל אביב / מוצ

18 יולי 2020, 23:37

MTA2311 כתב:קשה מאוד לראות את דורסי. לא יודע איך אחזיק עוד עונה שלמה של זה.

כשהוא רץ על חסימות ורק תוקע שלשות הוא אחלה. יש לו את זה, ואת החדירה עם דחיפת מרפק שמאל, וזהו.

18 יולי 2020, 23:53

~Box & 1~ כתב:
A.Parker כתב:שיזרוק כשהוא פנוי, בכיף. חלק מהזריקות שלו (ובכלל המהלכים) הם בקטע של "אני אראה לסקאוטים שאמרו שהקליעה שלי מצריכה שיפור".

הלוואי שזה היה ככה. אני דווקא מרגיש להיפך איתו, שהוא מנסה בכוח להראות שהוא לא כופה את עצמו על המשחק, למרות שהוא שווה את זה.
מבחינתי הוא חייב להיות האופציה ההתקפית מספק 2 שלנו בכל משחק, ובימים שלסקוטי פחות הולך כמו היום, שיהיה אפילו האופציה מספר אחת.

לא כופה את עצמו? אולי היום הוא היה פחות מעורב, אבל כל משחק שלו כמעט מאז החזרה מאופיין בהשתלטות שלו על המשחק. הוא מנסה להוכיח דברים לסקאוטים ולשפר סטטיסטיקות לפני הדראפט.

19 יולי 2020, 00:00

A.Parker כתב:
felix_r כתב:
A.Parker כתב:
~Box & 1~ כתב:

שיזרוק כשהוא פנוי, בכיף. חלק מהזריקות שלו (ובכלל המהלכים) הם בקטע של "אני אראה לסקאוטים שאמרו שהקליעה שלי מצריכה שיפור".

אז? וכל הזריקות של וילבקין היום היו בגדר "אני אראה לילד הזה ים מדר מאיפה משתין הדג".

דרך אגב, תבדוק טוב את הסטטיסטיקה של המשחק היום בעניין הקליעה לשלוש:

זוסמן 1/7 - פאקינג 14%
וילבקין 2/11 - פאקינג 18%
דורסי 1/4 - 25%
לאור המספרים למעלה, ה- 2/7 של אבדיה 29% זה לא כזה גרוע. מה גם שהשלשה שלו דקה וחצי לסיום הייתה מאוד חשובה לניצחון !

19 יולי 2020, 00:05

ואני רוצה להוסיף עוד משהו. לאחר שירדנו על ג'ייק כהן בסיום ההפסד לראשון (והגיעו לו כל הקללות שלנו), חייבים לציין שהיום הוא היה בסדר גמור, ואפילו נלחם יפה מאוד בהגנה ברבע האחרון:

10 נקודות (2/2 לשלוש), 5 כ"ח, והעיקר 5+ בפלוס/מינוס (רק לאמארה היה יותר).

19 יולי 2020, 00:11

felix_r כתב:
A.Parker כתב:
felix_r כתב:
A.Parker כתב:
~Box & 1~ כתב:מסכים. יכול בכיף להשיג נקודות דרך חדירות לסל ממשחקים מהסוג הזה. לא ברורה לי ההתעקשות רק על שלשות.

אז? וכל הזריקות של וילבקין היום היו בגדר "אני אראה לילד הזה ים מדר מאיפה משתין הדג".

דרך אגב, תבדוק טוב את הסטטיסטיקה של המשחק היום בעניין הקליעה לשלוש:

זוסמן 1/7 - פאקינג 14%
וילבקין 2/11 - פאקינג 18%
דורסי 1/4 - 25%
לאור המספרים למעלה, ה- 2/7 של אבדיה 29% זה לא כזה גרוע. מה גם שהשלשה שלו דקה וחצי לסיום הייתה מאוד חשובה לניצחון !

מה הקשר בכלל? בגלל שווילבקין (ואחרים) שיחקו נורא היום זה מבטל את הטענה שלי? נו באמת.
וממש לא דיברתי על המספרים של אבדיה, אלא על ההתנהלות שלו על המגרש.

19 יולי 2020, 00:12

felix_r כתב:ואני רוצה להוסיף עוד משהו. לאחר שירדנו על ג'ייק כהן בסיום ההפסד לראשון (והגיעו לו כל הקללות שלנו), חייבים לציין שהיום הוא היה בסדר גמור, ואפילו נלחם יפה מאוד בהגנה ברבע האחרון:

10 נקודות (2/2 לשלוש), 5 כ"ח, והעיקר 5+ בפלוס/מינוס (רק לאמארה היה יותר).

הוא היה גרוע רוב המשחק. אז בסוף הוא נתן קצת.
אבל כולם היו די חלשים.

19 יולי 2020, 00:24

במהלך האחרון הייתה עבירה על תומר גינת .
היה צריך לקבל 2 זריקות עונשין

Re: משחק 1: מכבי מנצח בדרבי. (מהלך שנוי במחלוקת בשנייה האחרו

19 יולי 2020, 00:32

נו מה? אנחנו בפורום של העכברושים? מה קורה פה?

תעיפו את הבולשיט הזה מהכותרת.

19 יולי 2020, 00:33

מנהלים...שנו את הכותרת..
מה נסגר?

19 יולי 2020, 00:34

מה זאת הכותרת הזאת???

Re: משחק 1: מכבי מנצח בדרבי

19 יולי 2020, 00:47

קודם כל - לא היה שום "מהלך שנוי במחלוקת". הפועל טענו שלא נשרקה עבירה. אני בכלל לא ראיתי עבירה, אבל אפילו אם הייתה, למכבי הייתה גם ככה עוד עבירה לתת, אז זה בסה"כ היה כדור מהצד להפועל עם כמה שניות אחרונות. זה לא שביטלו להפועל סל ניצחון או משהו כזה.

דבר שני - כמעט תמיד לקבוצה המפסידה יש טענות כלפי השיפוט, ובטח כשמדובר בהפועל...הזוי בעיני לתת לזה במה בפורום של אוהדי מכבי.
פרסם תגובה