המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:my man כתב:ההטעיות של ג'ונס זה משהו ללמוד עליו בבית ספר לכדורסל. תענוג.
עם קליעה כזאת לא יהיה לו מה למכור
A.Parker כתב:Jack55 כתב:בנדר מועיל מאוד הגנתית, רק חבל שהתקפית הוא לא עושה הרבה חוץ מלזרוק לשלוש
לא, הוא רע. המהלכים הטובים שלו בהגננ הם מתחת לסל (כמה מפתיע)
my man כתב:A.Parker כתב:my man כתב:ההטעיות של ג'ונס זה משהו ללמוד עליו בבית ספר לכדורסל. תענוג.
עזוב טכניקת הזריקה שלו מזעזעת..
אני פשוט נהנה לראות אותו עם הכדור בידיים..הטעיה לימין, הטעיה לשמאל, עם הראש עם הכתף עם הרגליים ומה לא....זה משהו מיוחד..
A.Parker כתב:my man כתב:A.Parker כתב:my man כתב:ההטעיות של ג'ונס זה משהו ללמוד עליו בבית ספר לכדורסל. תענוג.
אני פשוט נהנה לראות אותו עם הכדור בידיים..הטעיה לימין, הטעיה לשמאל, עם הראש עם הכתף עם הרגליים ומה לא....זה משהו מיוחד..
אבל זה לא יועיל יותר מדי כשהוא לא מנצל את זה יותר מדי ומהסס לזרוק
ולא מפריע לך שהוא מאט מאד את המשחק עד תוקע אותו ומכדרר יותר מדי א לה מקל?my man כתב:A.Parker כתב:my man כתב:A.Parker כתב:my man כתב:ההטעיות של ג'ונס זה משהו ללמוד עליו בבית ספר לכדורסל. תענוג.
אבל זה לא יועיל יותר מדי כשהוא לא מנצל את זה יותר מדי ומהסס לזרוק
נכון אבל לא איכפת לי
felix_r כתב:A.Parker כתב:Jack55 כתב:בנדר מועיל מאוד הגנתית, רק חבל שהתקפית הוא לא עושה הרבה חוץ מלזרוק לשלוש
לא, הוא רע. המהלכים הטובים שלו בהגננ הם מתחת לסל (כמה מפתיע)
סליחה שאני שואל, אבל איפה צריכים להיות מהלכי ההגנה של השחקן הכי גבוה בסגל? בלחץ על מוביל הכדור?
גל גל כתב:לא יודע, אני מת על אלבר.
כמה בלוקים יש לבנדר היום ?
itai7 כתב:גל גל כתב:לא יודע, אני מת על אלבר.
לגמרי, יש לו חוצפה שאין להרבה
גל גל כתב:לא יודע, אני מת על אלבר.
גם אני. הוא שחקןגל גל כתב:לא יודע, אני מת על אלבר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים