29 אוקטובר 2021, 03:33
חד משמעית, זה היה דיי ברור שזה לא נחשבRampel כתב:הייתי בהיכל ולפחות שם זה היה ברור גם בהילוך רגיל.felix_r כתב:בדקתי את השלשה של זיו בהילוך איטי, ולמרבה הפלא השופטים בהחלט צדקו. האור על אדום על הקרש נדלק לפני שהכדור עזב את היד
ארשום מה שאמרתי גם בלייב - עד שהוא קולע, אז זה מעבר לזמן.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
29 אוקטובר 2021, 18:34
29 אוקטובר 2021, 18:50
Shay_uzan כתב:חד משמעית, זה היה דיי ברור שזה לא נחשבRampel כתב:הייתי בהיכל ולפחות שם זה היה ברור גם בהילוך רגיל.felix_r כתב:בדקתי את השלשה של זיו בהילוך איטי, ולמרבה הפלא השופטים בהחלט צדקו. האור על אדום על הקרש נדלק לפני שהכדור עזב את היד
29 אוקטובר 2021, 20:06
גיא כתב:Shay_uzan כתב:חד משמעית, זה היה דיי ברור שזה לא נחשבRampel כתב:הייתי בהיכל ולפחות שם זה היה ברור גם בהילוך רגיל.felix_r כתב:בדקתי את השלשה של זיו בהילוך איטי, ולמרבה הפלא השופטים בהחלט צדקו. האור על אדום על הקרש נדלק לפני שהכדור עזב את היד
לפי השעון בצד דווקא נחשב!
עצרתי את הוידאו כשעל השעון 0.1 - והכדור נמצא כבר מטר באוויר.
השעון שרואים בטלויזיה והלוח מסונכרנים?
29 אוקטובר 2021, 20:06
בדיוקfelix_r כתב:גיא כתב:Shay_uzan כתב:חד משמעית, זה היה דיי ברור שזה לא נחשבRampel כתב:הייתי בהיכל ולפחות שם זה היה ברור גם בהילוך רגיל.felix_r כתב:בדקתי את השלשה של זיו בהילוך איטי, ולמרבה הפלא השופטים בהחלט צדקו. האור על אדום על הקרש נדלק לפני שהכדור עזב את היד
לפי השעון בצד דווקא נחשב!
עצרתי את הוידאו כשעל השעון 0.1 - והכדור נמצא כבר מטר באוויר.
השעון שרואים בטלויזיה והלוח מסונכרנים?
אני בדקתי לפי האורות האדומים שנדלקו על הלוח. עד כמה שידוע לי, זה מה שקובע.
09 נובמבר 2021, 00:33
09 נובמבר 2021, 00:48
A.Parker כתב:יפה שסנדלו את עצמם עם חוזה מובטח לשנתיים. ממש חכם.
09 נובמבר 2021, 08:10
09 נובמבר 2021, 09:06
09 נובמבר 2021, 09:52
09 נובמבר 2021, 10:08
TAYO כתב:לא הייתי מתרגש מאורך החוזה שלו, לא צריכה להיות בעיה להשאיל אותו, ירושלים תשלם גם בשמחה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
09 נובמבר 2021, 10:32
אין חכמה כמו חכמת הבדיעבד. מלא דברים שנרשמו על הקיר בתחילת העונה נדמה שנשטפו בגשם מאז…A.Parker כתב:TAYO כתב:לא הייתי מתרגש מאורך החוזה שלו, לא צריכה להיות בעיה להשאיל אותו, ירושלים תשלם גם בשמחה.
זה לא בעייתי יותר מדי, אבל זה מטומטם מאוד, והכתובת היתה על הקיר.
09 נובמבר 2021, 14:07
A.Parker כתב:TAYO כתב:לא הייתי מתרגש מאורך החוזה שלו, לא צריכה להיות בעיה להשאיל אותו, ירושלים תשלם גם בשמחה.
09 נובמבר 2021, 16:54
TAYO כתב:אין חכמה כמו חכמת הבדיעבד. מלא דברים שנרשמו על הקיר בתחילת העונה נדמה שנשטפו בגשם מאז…A.Parker כתב:TAYO כתב:לא הייתי מתרגש מאורך החוזה שלו, לא צריכה להיות בעיה להשאיל אותו, ירושלים תשלם גם בשמחה.
09 נובמבר 2021, 16:55
ankram כתב:A.Parker כתב:TAYO כתב:לא הייתי מתרגש מאורך החוזה שלו, לא צריכה להיות בעיה להשאיל אותו, ירושלים תשלם גם בשמחה.
איזה רכז ישראלי היית לוקח במקומו? והיית חייב רכז ישראלי.
09 נובמבר 2021, 17:33
15 פברואר 2022, 00:20
15 פברואר 2022, 00:22
סומבץ כתב:אחרי שיעיפו אותו (יש אפשרות אחרת?), הוא יקלע כמה נקודות באיזה ניצחון אקראי מול מכבי, ואז יגידו עד כמה פספסו אותו במכבי והתאכזרו אליו
15 פברואר 2022, 00:23
סומבץ כתב:אחרי שיעיפו אותו (יש אפשרות אחרת?), הוא יקלע כמה נקודות באיזה ניצחון אקראי מול מכבי, ואז יגידו עד כמה פספסו אותו במכבי והתאכזרו אליו
15 פברואר 2022, 00:25