פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
10 ספטמבר 2022, 16:52
Mitelka כתב:אוי הילאררד מהקו.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
לא מתאים לו
10 ספטמבר 2022, 16:52
omerk כתב:יש מצב שיפתח זיו הוא הישראלי הכי חלש אי פעם של מכבי? (לא מחשיב כל מני ישראלים שצורפו מראש על תקן נערי פוסטר)
חלש מאוד מעדיף לשחרר ולא להביא אף אחד במקומו, שיתנו לאיזה ילד מהנוער לשחק כבר עדיף .
10 ספטמבר 2022, 16:53
Mitelka כתב:אוי הילאררד מהקו.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
בגלל זה הוא לא בצסקא, וכבר לא בבאיירן, אלא במכבי. לא שהוא לא יודע לקלוע מהקו. הוא יודע מצוין. אבל אין לו אופי.
10 ספטמבר 2022, 16:54
Shay_uzan כתב:מעודד להתחשב בעובדה שזה משחק אימון בלי בראון והישראלים
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
התכוונת בלי בראון..
הישראלים לא רלבנטיים.
10 ספטמבר 2022, 16:55
מרסר כתב:omerk כתב:יש מצב שיפתח זיו הוא הישראלי הכי חלש אי פעם של מכבי? (לא מחשיב כל מני ישראלים שצורפו מראש על תקן נערי פוסטר)
חלש מאוד מעדיף לשחרר ולא להביא אף אחד במקומו, שיתנו לאיזה ילד מהנוער לשחק כבר עדיף .
יפתח זיו הוא גירסה עלובה של גל מקל, ברמת חוסר המודעות.
היו גרועים, אבל הוא דוגמא לגרוע שבגלל חוסר המודעות מזיק יותר ממועיל.
10 ספטמבר 2022, 16:55
שיפוט ביתי
10 ספטמבר 2022, 16:56
שיפוט מביך.
10 ספטמבר 2022, 16:58
מילוס כתב:מרסר כתב:omerk כתב:יש מצב שיפתח זיו הוא הישראלי הכי חלש אי פעם של מכבי? (לא מחשיב כל מני ישראלים שצורפו מראש על תקן נערי פוסטר)
יפתח זיו הוא גירסה עלובה של גל מקל, ברמת חוסר המודעות.
היו גרועים, אבל הוא דוגמא לגרוע שבגלל חוסר המודעות מזיק יותר ממועיל.
אבל אני לא מאשים אותו אני מאשים את מי שהחתים אותו ועוד ממשיך איתו עוד עונה למרות העונה העלובה שלו בעונה שעברה, מיחסיים את זה לחוזה המבוטח שיש לו אבל אם מכבי היתה רוצה היא יכלה למצוא סידור בשביל שלא יהיה העונה, מכבי לא פעם חתכה שחקנים עם חוזה אפרופו גל מקל.
10 ספטמבר 2022, 16:59
Jack55 כתב:מה עובר על הקליעה של הולינס
שום דבר, שומר על אותה יכולת קבועה. אתה מופתע?
Sent from my iPhone using Tapatalk
10 ספטמבר 2022, 17:06
אני מתרגש ומתעצבן יותר מידי ממשחק אימון
נראה לי שקולסון הולך להיות השחקן האהוב עלי השנה.
אין מה להסיק יותר מידי מקצועית חוץ מזה שהיו כמה תרגילים יפים של מכבי במשחק העומד ובהוצאות חוץ שעבדו יפה .
10 ספטמבר 2022, 17:10
סך הכול אחלה משחק היה.
אחרי ההופעות של נבחרת ישראל הייתי צריך את זה.
10 ספטמבר 2022, 17:12
מילוס כתב:Shay_uzan כתב:מעודד להתחשב בעובדה שזה משחק אימון בלי בראון והישראלים
התכוונת בלי בראון..
הישראלים לא רלבנטיים.
מנקו וסורקין יכולים לקחת דקות של שחקנים כמו זיו
10 ספטמבר 2022, 18:13
הגנתית לא הצליחו להסתדר
10 ספטמבר 2022, 18:35
מהתקציר נראה סך הכל כמו קבוצה חדשה ועוד עם חוסר בשחקנים שיוסיפו עוד נפח
הדרך חשובה והחיבור, סך הכל למשחק ראשון של ניסוים נראה לא רע.
10 ספטמבר 2022, 18:41
itai7 כתב:מהתקציר נראה סך הכל כמו קבוצה חדשה ועוד עם חוסר בשחקנים שיוסיפו עוד נפח
מצד שני כמעט כל הבעיות הפוטנציאליות שעלו כאן במהלך בניית הסגל הודגמו היום - שאלת ההתאמה של מרטין, הקליעה של הולינס, איכות הישראלים (טוב אולי סורקין ומנקו יהוו שדרוג אבל נכון שלגבי כהן אין שאלות?), חוסר הגיוון במשחק של ניבו וכדומה
Sent from my iPhone using Tapatalk
10 ספטמבר 2022, 19:17
itai7 כתב:מהתקציר נראה סך הכל כמו קבוצה חדשה ועוד עם חוסר בשחקנים שיוסיפו עוד נפח
מחזק, אמרתי גם אתמול שבעיניי הטורניר הזה הוא יותר טורניר של הרצה של הח'ברה ושיפור הכימיה
עוד שבוע וחצי שיתחילו המשחקים ביוון כבר נראה רמה קצת יותר רצינית עם סגל מלא
10 ספטמבר 2022, 19:35
לתוצאה במשחקים האלו (היום ומחר בעיקר) יש אפס ענק של משמעות. לוקח הרבה זמן ל-14 שחקנים זרים (אחד לשני) להפוך לקבוצה.
נחמד לראות פרצופים חדשים, אבל עם ההכנה הקצרה הזו נתחיל להבין לאן זה הולך רק הרבה לתוך עונת היורוליג.
מה שכן אפשר להסיק מהמשחק הזה:
1. אחד מבין פויתרס או ניבו חייב להחליף מספר, או שיהיו השנה יותר מדי תקריות טוואטחה.
2. בדקתי את העניין, ויפתח זיו עדיין בלתי-נסבל.
10 ספטמבר 2022, 19:37
מילוס כתב:לתוצאה במשחקים האלו (היום ומחר בעיקר) יש אפס ענק של משמעות. לוקח הרבה זמן ל-14 שחקנים זרים (אחד לשני) להפוך לקבוצה.
נחמד לראות פרצופים חדשים, אבל עם ההכנה הקצרה הזו נתחיל להבין לאן זה הולך רק הרבה לתוך עונת היורוליג.
מה שכן אפשר להסיק מהמשחק הזה:
1. אחד מבין פויתרס או ניבו חייב להחליף מספר, או שיהיו השנה יותר מדי תקריות טוואטחה.
2. בדקתי את העניין, ויפתח זיו עדיין בלתי-נסבל.
+1
10 ספטמבר 2022, 20:06
נתחיל ,זיו מיותר מאוד .
גונדי סבבה לגמרי ובושה שהוא לא מקבל דקות בנבחרת אם כל החסרונות שלו.
שחקנים שבעיני אפשר כבר לקבוע אפילו שזה משחק ראשון ,הולינס נראה חלש מאוד ולא מחובר,כדרור בעיתי צעד איטי לדעתי נגלה שהשחקן שגם ככה בינוני נמצא בשלב של ירידה והוא צריך החלפה.
מרטין לא נראה כרגע ברמה או בהבנה של סיטואציה של כדורסל אירופי .
אני מצפה מהיליארד ובולדווין לייצר יותר ולקחת יותר ברגעים מכריעים אפילו שזה משחק אימון,בולדווין התנהג יותר מידי כמנהל משחק וכרכז ולא היה מי שיעשה וייצר נקודות אני מצפה מבולדווין להגיע מלא לסל ולחדור ולייצר ולהכניס את עצמו למשחק .
נקווה שיש לו את זה ויספק את זה גם במכבי כי בולדווין יכול לחדור ולייצר מתי שהוא רוצה וזה קריטי לנו .
כרגע בלי לורנזו מכבי קצת תקועה,שתי סנטרים שלא קולעים כלום חוץ מהטבעת,הולינס שנראה לא קשור ,והכי אני מצפה זה מקולסון לקלוע את הזריקות שהוא החטיא.
מבחינה הגנתית מכבי אכזבה הגארדים של וילבראן עברו טילו ייצרו באחד על אחד ,אני מצפה מבולדווין לסגור חזק את דה קולו , דה קולו שיחק בנונשלנטיות ושלט במשחק .
קולסון היה בעיתי מאוד בהגנה והיה נראה כחוליה חלשה .
חיכיתי לבלוק שוטר בהגנה שמחכה מתחת לסלים ,ניבו נראה יותר מחובר מפויתרס.
שיפוט הזיה שגם הוביל למומנטום ולניצחון של הצרפתים.
לא רואה למה רולנד והשני בכלל מקבלים דקות
10 ספטמבר 2022, 20:30
מטריד אותי מאוד שמרטין כל הזמן שיחק בצבע, ולא זרק אפילו ניסיון אחד לשלוש. הוא אמור להיות 4, אבל אצל קטש (לפחות במשחק הזה) הוא משחק 5. ממש לא מובן למה. גם כאשר הדוב הליטאי גבן היה על המגרש ביחד עם מרטין, גבן עמד על הקשת, ואילו מרטין היה בצבע.
אני מקווה מאוד, שקטש לא עושה פה איזו טעות אסטרטגית. כי אין שום סיבה בעולם שמרטין ישחק 5, כאשר יש לנו את ניבו ופויטרס. חבל לבזבז את הגבוה היחיד שלנו שיש לו קליעה טובה לשלוש (אני לא סופר את ג'ייק כהן), ולהציב אותו כשחקן פנים.