המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:תסתכלו בסרטון מוסא מריאל מקבל גם פצצה לראש, היורוליג חייבים לתת פה עונשים קשים לכול המעורבים ביזיון אחד גדול .
https://twitter.com/BasketNews_com/stat ... ediaviewer
לא צריך להגזים.Adam כתב:אני ממשיך לצפות שוב ושוב באיפון של יאבוסלה על אקסום ואני לא בטוח שלא מגיע לו להיות מורחק מהיורוליג לתמיד.
מעבר לזה שאקסום אשכרה נפצע ברצינות ויכול להיות שסיים את העונה (כעת מדווחים שנפצע ברגל שהיה בה פצוע תקופה ארוכה לפני כן), מספיק שאקסום היה נוחת לא טוב על הגב או על הראש ויאבסולה היה יכול אשכרה להרוג אותו.
אפילו בג'ודו יש מזרן. מדובר פה בפאקינג פרקט. לא יאומן.
felix_r כתב:אתם זוכרים שהיה מכות בין מכבי לברצלונה במשחק פליי-אוף?
TAYO כתב:מוזר שאקסום קם אחרי האיפון ועוד הספיק לרוץ להרחיק את פאנטר מהאירוע אחרי האיפון ולא נראה פצוע בכלל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
TAYO כתב:מוזר שאקסום קם אחרי האיפון ועוד הספיק לרוץ להרחיק את פאנטר מהאירוע אחרי האיפון ולא נראה פצוע בכלל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
שמואל1 כתב:לא צריך להגזים.Adam כתב:אני ממשיך לצפות שוב ושוב באיפון של יאבוסלה על אקסום ואני לא בטוח שלא מגיע לו להיות מורחק מהיורוליג לתמיד.
מעבר לזה שאקסום אשכרה נפצע ברצינות ויכול להיות שסיים את העונה (כעת מדווחים שנפצע ברגל שהיה בה פצוע תקופה ארוכה לפני כן), מספיק שאקסום היה נוחת לא טוב על הגב או על הראש ויאבסולה היה יכול אשכרה להרוג אותו.
רון ארטסט הלך מכות עם הקהל והורחק לעונה.
מעריך שיאבוסלה יקבל עונש משמעותי שיתמשך גם בעונה הבאה, אבל להרחיק אותו לצמיתות זה מוגזם.
felix_r כתב:אתם זוכרים שהיה מכות בין מכבי לברצלונה במשחק פליי-אוף?
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אתם זוכרים שהיה מכות בין מכבי לברצלונה במשחק פליי-אוף?
זוכר את המכות בין מכבי לנתניה? החבר של לברון (רומאו טראוויס) התחיל עם בלו, וסופו הגיע לתת אגרופים
תראה שוב את המכות בין רון ארטסט ואוהדי דטרויט ותגיד לי אם יאבוסלה עדיין צריך לקבל עונש קשה עשרות מונים מהעונש שקיבל רון ארטסט.Adam כתב:שמואל1 כתב:לא צריך להגזים.Adam כתב:אני ממשיך לצפות שוב ושוב באיפון של יאבוסלה על אקסום ואני לא בטוח שלא מגיע לו להיות מורחק מהיורוליג לתמיד.
מעריך שיאבוסלה יקבל עונש משמעותי שיתמשך גם בעונה הבאה, אבל להרחיק אותו לצמיתות זה מוגזם.
להגזים? איפה אני בדיוק מגזים?
הבן אדם חצה כאן קו אדום בולט שאסור בשום פנים ואופן לחצות, לא כבן אדם ובטח שלא כספורטאי.
הוא פצע שחקן יריב, פציעה שלא ברור עדיין אם עלולה להשבית אותו לרוב עונה הבאה או לא. נחיתה לא טובה והוא היה יכול לגמור לשחקן את הקריירה, או כמו שבמקרים חריגים יותר את החיים. נפילות על הצוואר/ראש/גב כלכך מסוכנות, בטח כשנופלים על פרקט בסוף ולא על מזרן. במקרה הטוב הוא יקבל זעזוע מוח, במקרים היותר גרועים הוא יכול להיות משותק לכל החיים.
שמואל1 כתב:תראה שוב את המכות בין רון ארטסט ואוהדי דטרויט ותגיד לי אם יאבוסלה עדיין צריך לקבל עונש קשה עשרות מונים מהעונש שקיבל רון ארטסט.Adam כתב:שמואל1 כתב:לא צריך להגזים.Adam כתב:אני ממשיך לצפות שוב ושוב באיפון של יאבוסלה על אקסום ואני לא בטוח שלא מגיע לו להיות מורחק מהיורוליג לתמיד.
הבן אדם חצה כאן קו אדום בולט שאסור בשום פנים ואופן לחצות, לא כבן אדם ובטח שלא כספורטאי.
הוא פצע שחקן יריב, פציעה שלא ברור עדיין אם עלולה להשבית אותו לרוב עונה הבאה או לא. נחיתה לא טובה והוא היה יכול לגמור לשחקן את הקריירה, או כמו שבמקרים חריגים יותר את החיים. נפילות על הצוואר/ראש/גב כלכך מסוכנות, בטח כשנופלים על פרקט בסוף ולא על מזרן. במקרה הטוב הוא יקבל זעזוע מוח, במקרים היותר גרועים הוא יכול להיות משותק לכל החיים.
https://youtu.be/ONfKrtMCUXcAdam כתב:שמואל1 כתב:תראה שוב את המכות בין רון ארטסט ואוהדי דטרויט ותגיד לי אם יאבוסלה עדיין צריך לקבל עונש קשה עשרות מונים מהעונש שקיבל רון ארטסט.Adam כתב:שמואל1 כתב:לא צריך להגזים.Adam כתב:אני ממשיך לצפות שוב ושוב באיפון של יאבוסלה על אקסום ואני לא בטוח שלא מגיע לו להיות מורחק מהיורוליג לתמיד.
תקשיב אחי, אתה פשוט מנותק מהמציאות.
למי לעזאזל אכפת עכשיו מרון ארטסט ואיזה אוהד רנדומלי? מדובר בשני אירועים שונים לחלוטין ושני ליגות שונות.
איך אתה יכול להשוות בין מכות בין שחקן ואוהד לבין מכות בין שני שחקנים, כששחקן אחד פוצע (אולי קשה) שחקן אחר?
ואם אתה עדיין מתעקש להשוות בין שני המקרים (הלא קשורים אחד לשני), אז האירוע עם רון ארטסט יותר דומה למה שקרה עם סופו ואוהד הפועל מאשר מה שיאבסולה עשה לאקסום.
כאוהד כדורסל אני בז לזה, ודברים כאלה מרתיחים אותי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים