המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mitelka כתב:הוא עובר בקיצור.
קטש צריך להתפטר (לא כי אני חושב שגבריאל זה עילוי, אלה כי הוא אומר לפני כמה שעות שהוא רוצה אותו ולא מוכן לשחרור)
הם לא ראויים לקטש.
gamer777 כתב:לא מבין את עודד, בשביל מה אנחנו צריכים אותו עכשיו שוויליאמס מגיע? איתו זה 3 סנטרים.. שחקן בינוני מאוד, צריך לומר תודה שפנא לוקחת אותו.
gamer777 כתב:לא מבין את עודד, בשביל מה אנחנו צריכים אותו עכשיו שוויליאמס מגיע? איתו זה 3 סנטרים.. שחקן בינוני מאוד, צריך לומר תודה שפנא לוקחת אותו.
toja27 כתב:gamer777 כתב:לא מבין את עודד, בשביל מה אנחנו צריכים אותו עכשיו שוויליאמס מגיע? איתו זה 3 סנטרים.. שחקן בינוני מאוד, צריך לומר תודה שפנא לוקחת אותו.
מה עודד יקבל מהשחרור שלו? אפילו לא יראה שקל מזה בשביל החתמות עתידיות וחיזוק הקבוצה. גם ריברו נפצע בפעם השניה ברציפות אז אין גבוהים ראויים.
felix_r כתב:ומחר כשיפצע וויליאמס או הורד נחתים עוד שחקן פנים?
omerk כתב:felix_r כתב:ומחר כשיפצע וויליאמס או הורד נחתים עוד שחקן פנים?
בסוף מכל הבלגן של הקיץ נשארנו עם שני מלפפונים תוצרת ליגת העל, שחתמו איך שהתחיל הקיץ, וכל "העבודה" שנעשתה לאחר מכן עד פתיחת העונה הלכה לפח כי בסופו של דבר מכל הזרים שהגיעו לאחר מכן, נשארנו רק עם רוקאס. ככה זה כשאין שום שיטה או קו מנחה (סליחה יש קו מנחה והקו הוא: איך חוסכים עוד כסף)
felix_r כתב:omerk כתב:felix_r כתב:ומחר כשיפצע וויליאמס או הורד נחתים עוד שחקן פנים?
בסוף מכל הבלגן של הקיץ נשארנו עם שני מלפפונים תוצרת ליגת העל, שחתמו איך שהתחיל הקיץ, וכל "העבודה" שנעשתה לאחר מכן עד פתיחת העונה הלכה לפח כי בסופו של דבר מכל הזרים שהגיעו לאחר מכן, נשארנו רק עם רוקאס. ככה זה כשאין שום שיטה או קו מנחה (סליחה יש קו מנחה והקו הוא: איך חוסכים עוד כסף)
שמע קטע. אתמול ראיתי שבליגה הספרדית ולנסיה ניצחה את ריאל והתבססה במקום הראשון בטבלה של הליגה הספרדית. אז נכנסתי לאתר יורוקאפ כדי לראות את הסגל של ולניסה (לא אל אתר הליגה הספרדית, פשוט כי נוח לי יותר באתר היורוקאפ).
אתה יודע כמה שחקנים רשומים בסגל של ולנסיה ביורוקאפ? אני אגלה לך, כי בחיים לא היית מנחש. 21 שחקנים. 21 ! ככה זה כשאתה רוצה להצליח בשני מפעלים למרות ריבוי המשחקים.
מרסר כתב:קטש: גבריאל שוחרר נגד רצוני, בעיקר בגלל בעיות כלכליות כדי שיהיה אפשר לחזק את הקבוצה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Bing [Bot], Google [Bot], אדם ו־18 אורחים