פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: גביע "צ'אנס": מכבי נגד מגדל - שלישי, 21:00, ערוץ 10

11 אוקטובר 2011, 21:19

קראתי לפני יומיים איזה טוקבק של אוהד מגדל ממורמר שטען שפרט לפארמר ולסופו, כל הזרים האחרים של מגדל עולים על מקביליהם במכבי.
אז היום ראינו שמכבי בלי סופו ובמשחק די חלש של פארמר (למעט הפתיחה המצויינת), מפרקת את מגדל...

אני מבסוט משאייר. יופי ילד, תמשיך לעבוד קשה ולהתקדם.
כל השאר היו סולידיים. אף אחד לא נתן משחק גדול ממש. ליאור היה בסדר בהתקפה, סמית' נתן כמה צ'אקות יפות, בלו היה סביר, ג'יימס היה טוב ופארמר כאמור די חלש.

מחר אני מצפה לראות את כל הנחים היום משחקים.

11 אוקטובר 2011, 21:20

אני לא מסוגל .

גם כשאני רואה שידורים מ-NBA בסינית אני צריך את הקול , זה מה יש ונראה שנגזר עלי לסבול את הקשקשנים האלו.

המשחק עצמו לא התעלה לרמה גבוהה גם כי מכבי שיחקה בלי גבוהים וגם כי היה הפרש גדול מידי אחרי 12-13 דקות ומכבי יצאו מהמשחק.

הלו, מחר ערב חג, אתה רוצה להרוג את השחקנים ? יום חמישי מול הקבוצה המעניינת של חולון. יהיה כיף.

אחת הכתבות המצחיקות שקראתי:
http://one.co.il/Article/188522.html

11 אוקטובר 2011, 21:21

שייר נתן משחק טוב..אבל עדיין נראה כאילו לפעמים הוא לא עושה תנועה כי הוא יודע שלא מחפשים אותו בכלל..קצת מזכיר לי את מצ'באן לפני שנה..

11 אוקטובר 2011, 21:21

MTA2311 כתב:לא יודע כמה אליהו קלע היום, אבל אני בטוח שקלעו עליו יותר. איך מישהו חושב שהוא שיפר את ההגנה?

מכבי בעצם גמרה את המשחק ברבע הראשון. ברבע הזה ליאור היה אדיר גם התקפית וגם הגנתית. בשאר הזמן, אף אחד לא ממש היה מעל לרמתו הממוצעת
והרמה הממוצעת של ליאור היא גאונות התקפית וחולשה הגנתית, ככה שזה בסדר.

11 אוקטובר 2011, 21:22

yarinsaky כתב:הלו, מחר ערב חג, אתה רוצה להרוג את השחקנים ? יום חמישי מול הקבוצה המעניינת של חולון. יהיה כיף.

ה"דרישה" שלי עדיין נשארת אותה דרישה.
כן לפאפאס, כן לריצ' וכן למילאן.

11 אוקטובר 2011, 21:23

אין ספק שמגדל נחלשה מאוד העונה ובאמת, נראה שהיא אינה עולה על קבוצות הליגה האדריאטית שמסתמנת כטובה בהרבה מהליגה הישראלית.
עם זאת, חייבים לציין לטובה את סטרוברי המצויין, שיחד עם רנדל יהיה העוגן של מגדל העונה.

חוץ מזה, מגדל נראת כמו קבוצה מאוד בינונית ואפורה שתתקשה מאוד להתברג במקום השני בליגה.

11 אוקטובר 2011, 21:23

לא יודע לגבי מילאן, אבל לגבי הנדריקס ופאפאס אתה צודק.

11 אוקטובר 2011, 21:27

מצחיק שבשלב מסוים הקהל של הפועל שר שאין ישראלים למכבי, רק שהוא לא שם לב לנתון הזה:
חלוקת הנקודות למכבי - ישראלים: 66 זרים: 36
חלוקת הנקודות להפועל - ישראלים: 30 זרים: 52

אופס!! :whistle

11 אוקטובר 2011, 21:29

חנו'ש כתב:מצחיק שבשלב מסוים הקהל של הפועל שר שאין ישראלים למכבי, רק שהוא לא שם לב לנתון הזה:

ימשיכו להגיד בכל כתבה שמכבי זה קבוצה של זרים ושכירי חרב..הם התעלמו מעובדות כי זה נוח להם..שייחנקו :fuck

11 אוקטובר 2011, 21:29

jol9 כתב:קראתי לפני יומיים איזה טוקבק של אוהד מגדל ממורמר שטען שפרט לפארמר ולסופו, כל הזרים האחרים של מגדל עולים על מקביליהם במכבי.
אז היום ראינו שמכבי בלי סופו ובמשחק די חלש של פארמר (למעט הפתיחה המצויינת), מפרקת את מגדל...

אני מבסוט משאייר. יופי ילד, תמשיך לעבוד קשה ולהתקדם.
כל השאר היו סולידיים. אף אחד לא נתן משחק גדול ממש. ליאור היה בסדר בהתקפה, סמית' נתן כמה צ'אקות יפות, בלו היה סביר, ג'יימס היה טוב ופארמר כאמור די חלש.

מחר אני מצפה לראות את כל הנחים היום משחקים.

חמישי לא?

11 אוקטובר 2011, 21:31

חביב אורנג'ד כתב:אין ספק שמגדל נחלשה מאוד העונה ובאמת, נראה שהיא אינה עולה על קבוצות הליגה האדריאטית שמסתמנת כטובה בהרבה מהליגה הישראלית.
עם זאת, חייבים לציין לטובה את סטרוברי המצויין, שיחד עם רנדל יהיה העוגן של מגדל העונה.

חוץ מזה, מגדל נראת כמו קבוצה מאוד בינונית ואפורה שתתקשה מאוד להתברג במקום השני בליגה.

מזכיר מאוד את ריץ' ובאוורס, תמיד יש להם שחקן כזה בסגל

11 אוקטובר 2011, 21:32

הם שרים את זה רק שהמתאזרחים משחקים, כנראה שבשבילם יהודי עם אמא יהודייה הוא לא מספיק ישראלי...

11 אוקטובר 2011, 21:33

MTA2311 כתב:הם שרים את זה רק שהמתאזרחים משחקים, כנראה שבשבילם יהודי עם אמא יהודייה הוא לא מספיק ישראלי...

כי ג'יימי ארנולד לא שיחק אצלם :rolleyes

11 אוקטובר 2011, 21:33

חנו'ש כתב:מצחיק שבשלב מסוים הקהל של הפועל שר שאין ישראלים למכבי, רק שהוא לא שם לב לנתון הזה:

חלק לא קטן מהמשחק מכבי שיחקה עם שלושה, ארבעה ואפילו חמישה ישראלים על המגרש (הישראלים במכבי שיחקו 30 דקות יותר מהישראלים במגדל). אבל אוהדי מגדל? הם חיים בעולם משלהם, שלמכבי אין ישראלים ושהם הפסידו בגלל שקטש הורחק לא בצדק. שיהנו.
נערך לאחרונה על ידי Ido_Maccabi בתאריך 11 אוקטובר 2011, 21:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

11 אוקטובר 2011, 21:34

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:הם שרים את זה רק שהמתאזרחים משחקים, כנראה שבשבילם יהודי עם אמא יהודייה הוא לא מספיק ישראלי...

והוא בכלל לא יהודי....
נראה לי שארנולד נחשב לישראלי מבחינתם רק כשעבר אליהם, כשהיה במכבי הוא היה זר בעיניהם

11 אוקטובר 2011, 21:38

דרך אגב שמתם לב שבכל משחק בלאט פותח בחמישייה הראשונה עם בלו בתחילת המחצית השנייה ? זה כבר ניהיה קבוע אצלו,יש הסבר ?
אולי הוא רוצה קצת קשיחות ברבע ה-3 שזה רבע די חשוב עבור שתי הקבוצות.

11 אוקטובר 2011, 21:38

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

והוא בכלל לא יהודי....
נראה לי שארנולד נחשב לישראלי מבחינתם רק כשעבר אליהם, כשהיה במכבי הוא היה זר בעיניהם

לא נורא העיקר שהם סיימו את הערב בהרגשה חרא :laugh3 :laugh3 :laugh3
נשאר רק להשתיק את פיני וקבוצתו העלובה :evil :evil :evil

11 אוקטובר 2011, 21:42

האמת שהקהל של מגדל הוא קהל נפלא. כל מה שאני רואה ממנו זה עידוד מטורף וקפיצות קופיות פר אקסלנס... משום מה זה קורה
תמיד כשמכבי מובילה ב-20-25 הפרש 2 דקות לסיום המשחק, אבל כנראה שככה הם אוהבים את זה...

לגבי הישראלים והזרים - אני מכלל לא מתייחס לצבועים האלה. הם היחידים שיש להם "יומרות" גם באירופה, והם בונים קבוצות עם 6 זרים.
אז מה הם רוצים בדיוק ממכבי?
פרסם תגובה