יורוליג עונת 25/26

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג עונת 25/26

הודעהעל ידי where is the love? » 18 אוקטובר 2025, 00:01

ומה רע במו פאייה 11 נקודות ו 10 ריב...ועוד קולדבלה רצה ?
בסוף מה קבלנו שחקן שהמאמן מעדיף לא לדחק איתו...
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוקטובר 2025, 00:01

אבל גם פה השופט קבע את התוצאה. בהתקפה של הפועל נתנו לאניס זריקות עונשין מפוקפקות. ובהתקפה של פאריז לא נתנו להיפי זריקות, למרות שגם שם היה המון מגע.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 18 אוקטובר 2025, 00:03

felix_r כתב:אבל גם פה השופט קבע את התוצאה. בהתקפה של הפועל נתנו לאניס זריקות עונשין מפוקפקות. ובהתקפה של פאריז לא נתנו להיפי זריקות, למרות שגם שם היה המון מגע.

היתה עבירה ברורה של מוטלי על חיפי במהלך האחרון, ואתמול היתה גם עבירה על ווקר בזריקה האחרונה אבל לא שורקים כמעט כאלה בשניות האחרונות מין חוק לא כתוב כזה.
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוקטובר 2025, 00:06

תגידו, יש פה מישהו שיודע את החוקים ב 100%?

בפורום אחר מישהו טוען, שהיה מהלך לא חוקי: לפני הזריקות של אניס, איטודיס הכניס את אוטורו לריבאונד. אניס קלע את שתיהן, אבל איטודיס שוב הוציא אותו. אומרים לי שזה היה לא חוקי. מי יודע?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ankram » 18 אוקטובר 2025, 00:20

מה זה משנה אם היתה עבירה או לא ? השופטים שרקו פאול מומצא על גינת לפני זה בהתקפה שלא לדבר על השלוש זריקות שהיפי קיבל בחאווה , בסוף אתה חיי עם השריקות של השופטים מנצח או מפסיד, והם ניצחו במקום שהרבה יפסידו בו. הפועל 4-1 ועם שני שבועות כפולים מוצלחים אנחנו עם 1-4 בלי אף ניצחון בשבוע כפול , הם מנצחים משחק בשניות האחרונות בחוץ אנחנו שובקים 12 הפרש 3 וחצי דקות לסוף ומפסידים בבית כמו לוזרים.
אנחנו הפועל והפועל זה מכבי ואתם מתעסקים לי בשופטים ( עוד משהו שכנראה עבר אלינו מאוהדי הפועל) , דוברי הפועל 2 קבוצות חדשות במפעל פריס שנה שנייה והם כבר נראים מועדונים יותר השגיים מאיתנו , אז בואו נדבר על שריקות של שופטים , כי אם כבר אנחנו הפכנו להיות הפועל בלוזריות של הקבוצה וביכולת המביכה להפסיד , זה מה שנשאר לנו לעשות.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 18 אוקטובר 2025, 00:22

גיא כתב:בניגוד לקטש אתמול, איטודיס המשיך עם ההרכב שעבד לו, בלי להעלות את מיצ׳יץ׳.
קטש עשה לאיטודיס בית ספר במפגש בניהם , אבל איטודיס מאמן טוב יותר , מאמן בלי חשבון לשחקנים וקטש מאמן של שחקנים.

סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 18 אוקטובר 2025, 00:25

MTA2311 כתב:תמונת מראה של המשחק אתמול
זה לא סתם , בנקודת הזמן הזאת הם יותר מזכירים את מכבי הגדולה ואנחנו את הפועל שחוגגת ניצחון מקרי בדרבי.
התחלפו היוצרות.

סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי where is the love? » 18 אוקטובר 2025, 00:56

ankram כתב:מה זה משנה אם היתה עבירה או לא ? השופטים שרקו פאול מומצא על גינת לפני זה בהתקפה שלא לדבר על השלוש זריקות שהיפי קיבל בחאווה , בסוף אתה חיי עם השריקות של השופטים מנצח או מפסיד, והם ניצחו במקום שהרבה יפסידו בו. הפועל 4-1 ועם שני שבועות כפולים מוצלחים אנחנו עם 1-4 בלי אף ניצחון בשבוע כפול , הם מנצחים משחק בשניות האחרונות בחוץ אנחנו שובקים 12 הפרש 3 וחצי דקות לסוף ומפסידים בבית כמו לוזרים.
אנחנו הפועל והפועל זה מכבי ואתם מתעסקים לי בשופטים ( עוד משהו שכנראה עבר אלינו מאוהדי הפועל) , דוברי הפועל 2 קבוצות חדשות במפעל פריס שנה שנייה והם כבר נראים מועדונים יותר השגיים מאיתנו , אז בואו נדבר על שריקות של שופטים , כי אם כבר אנחנו הפכנו להיות הפועל בלוזריות של הקבוצה וביכולת המביכה להפסיד , זה מה שנשאר לנו לעשות.

לפי דעתי אתה מאוד צודק
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי my man » 18 אוקטובר 2025, 19:22

בסוף אין מה לשחק עם זה יותר מדי...
מה שידענו שיקרה קורה.
מכבי בתחתית והעכברושים בצמרת..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], Jazzman ו־19 אורחים