שחף כתב:felix_r כתב:שחף כתב:כשכספי יגיע סמית' יקבר על הספסל. הוא שחקן יורוקאפ. לאלו שאומרים שאני מבקר רק את ההנהלה, פה האשמה נופלת אך ורק על דייויד בלאט(בכפוף לתקציב שהוא קיבל. לא סביר שעם מיליון וחצי דולר הוא היה מחתים מישהו ברמה של סמית') ואפשר להגיד שזו הנפילה הראשונה שלו עם זר מאז שהגיע למכבי. לי הוא מזכיר את גירסאת העניים של יאסיטיס.
מסכים עם החלק הראשון.
לא מסכים עם הקביעה שסמית' הוא הנפילה הראשונה של בלאט.
למה? כי לדעתי גם הנדריקס הוא לא ברמה של מכבי, והוא הנפילה הראשונה, לפני סמית'.
ההבדל היחיד הוא שהנדריקס הוא שחקן מחליף, ואילו סמית' אמור להיות שחקן חמישיה, אז מרגישים את זה יותר. אבל גם זה לא מדויק, כי אם סופו משחק רק 20 דקות, אז חצי משחק מכבי משחקת בלי סנטר נורמאלי. זה גם מורגש מאוד.
לא יודע מה יש לך נגד הנדריקס. בין האחרונים בקבוצה שאפשר לבוא אליהם בטענות. 6.4 נקודות, 3.6 ריבאונדים ו-0.6 חסימות זה אחלה נתונים ל-14 דקות משחק. לקחתי סתם בתור השוואה סנטר אחר שכולנו היינו שמחים לקבל במכבי, פראן ואסקז והוא מעמיד במספר דקות זהה 5.4 נקודות, 2 ריבאונדים ו-1.6 חסימות. בקיצור הטיעון שלך נופל פליקס.
הטיעון שלי בסדר ואני אסביר לך למה. בבארסה יש 4 סנטרים: לורבק, נדונג, ואסקז ופרוביץ'. הם לא בונים בדיוק על תרומה גדולה מואסקז, מה גם שבבארסה יש מי שיעשה נקודות גם בלעדיו. במכבי זה אחרת. כשסופו יושב על הספסל, אין לנו משחק התקפה. ראית בעצמך במשחק נגד ירושלים מה ההתקפה שלנו שווה.