דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי felix_r » 22 נובמבר 2011, 08:15

שחף כתב:
felix_r כתב:
שחף כתב:כשכספי יגיע סמית' יקבר על הספסל. הוא שחקן יורוקאפ. לאלו שאומרים שאני מבקר רק את ההנהלה, פה האשמה נופלת אך ורק על דייויד בלאט(בכפוף לתקציב שהוא קיבל. לא סביר שעם מיליון וחצי דולר הוא היה מחתים מישהו ברמה של סמית') ואפשר להגיד שזו הנפילה הראשונה שלו עם זר מאז שהגיע למכבי. לי הוא מזכיר את גירסאת העניים של יאסיטיס.

מסכים עם החלק הראשון.
לא מסכים עם הקביעה שסמית' הוא הנפילה הראשונה של בלאט.
למה? כי לדעתי גם הנדריקס הוא לא ברמה של מכבי, והוא הנפילה הראשונה, לפני סמית'.
ההבדל היחיד הוא שהנדריקס הוא שחקן מחליף, ואילו סמית' אמור להיות שחקן חמישיה, אז מרגישים את זה יותר. אבל גם זה לא מדויק, כי אם סופו משחק רק 20 דקות, אז חצי משחק מכבי משחקת בלי סנטר נורמאלי. זה גם מורגש מאוד.

לא יודע מה יש לך נגד הנדריקס. בין האחרונים בקבוצה שאפשר לבוא אליהם בטענות. 6.4 נקודות, 3.6 ריבאונדים ו-0.6 חסימות זה אחלה נתונים ל-14 דקות משחק. לקחתי סתם בתור השוואה סנטר אחר שכולנו היינו שמחים לקבל במכבי, פראן ואסקז והוא מעמיד במספר דקות זהה 5.4 נקודות, 2 ריבאונדים ו-1.6 חסימות. בקיצור הטיעון שלך נופל פליקס.

הטיעון שלי בסדר ואני אסביר לך למה. בבארסה יש 4 סנטרים: לורבק, נדונג, ואסקז ופרוביץ'. הם לא בונים בדיוק על תרומה גדולה מואסקז, מה גם שבבארסה יש מי שיעשה נקודות גם בלעדיו. במכבי זה אחרת. כשסופו יושב על הספסל, אין לנו משחק התקפה. ראית בעצמך במשחק נגד ירושלים מה ההתקפה שלנו שווה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 22 נובמבר 2011, 08:24

felix_r כתב:
שחף כתב:
felix_r כתב:
שחף כתב:כשכספי יגיע סמית' יקבר על הספסל. הוא שחקן יורוקאפ. לאלו שאומרים שאני מבקר רק את ההנהלה, פה האשמה נופלת אך ורק על דייויד בלאט(בכפוף לתקציב שהוא קיבל. לא סביר שעם מיליון וחצי דולר הוא היה מחתים מישהו ברמה של סמית') ואפשר להגיד שזו הנפילה הראשונה שלו עם זר מאז שהגיע למכבי. לי הוא מזכיר את גירסאת העניים של יאסיטיס.

מסכים עם החלק הראשון.
לא מסכים עם הקביעה שסמית' הוא הנפילה הראשונה של בלאט.
למה? כי לדעתי גם הנדריקס הוא לא ברמה של מכבי, והוא הנפילה הראשונה, לפני סמית'.
ההבדל היחיד הוא שהנדריקס הוא שחקן מחליף, ואילו סמית' אמור להיות שחקן חמישיה, אז מרגישים את זה יותר. אבל גם זה לא מדויק, כי אם סופו משחק רק 20 דקות, אז חצי משחק מכבי משחקת בלי סנטר נורמאלי. זה גם מורגש מאוד.

לא יודע מה יש לך נגד הנדריקס. בין האחרונים בקבוצה שאפשר לבוא אליהם בטענות. 6.4 נקודות, 3.6 ריבאונדים ו-0.6 חסימות זה אחלה נתונים ל-14 דקות משחק. לקחתי סתם בתור השוואה סנטר אחר שכולנו היינו שמחים לקבל במכבי, פראן ואסקז והוא מעמיד במספר דקות זהה 5.4 נקודות, 2 ריבאונדים ו-1.6 חסימות. בקיצור הטיעון שלך נופל פליקס.

הטיעון שלי בסדר ואני אסביר לך למה. בבארסה יש 4 סנטרים: לורבק, נדונג, ואסקז ופרוביץ'. הם לא בונים בדיוק על תרומה גדולה מואסקז, מה גם שבבארסה יש מי שיעשה נקודות גם בלעדיו. במכבי זה אחרת. כשסופו יושב על הספסל, אין לנו משחק התקפה. ראית בעצמך במשחק נגד ירושלים מה ההתקפה שלנו שווה.

ועדיין יהיה קשה מאוד למכבי למצוא סנטר מחליף טוב יותר מהנדריקס בשכר שהוא מקבל (500-600 אלף דולר).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 22 נובמבר 2011, 08:56

קודי כתב:ועדיין יהיה קשה מאוד למכבי למצוא סנטר מחליף טוב יותר מהנדריקס בשכר שהוא מקבל (500-600 אלף דולר).

אני לא מבין איך אפשר לבוא בטענות להנדריקס. הבחור נותן לך כמעט חצי נקודה לדקה ביורוליג שזה יותר מכל שחקן במכבי פרט לאליהו, סופו ובלו. הוא גם עושה את זה באחוזים יותר טובים מסופו. אם יש שחקן שאי אפשר לבוא אליו בשום טענות זה הנדריקס. אי של יציבות במכבי.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 22 נובמבר 2011, 09:25

roy1000 כתב:
קודי כתב:ועדיין יהיה קשה מאוד למכבי למצוא סנטר מחליף טוב יותר מהנדריקס בשכר שהוא מקבל (500-600 אלף דולר).

אני לא מבין איך אפשר לבוא בטענות להנדריקס. הבחור נותן לך כמעט חצי נקודה לדקה ביורוליג שזה יותר מכל שחקן במכבי פרט לאליהו, סופו ובלו. הוא גם עושה את זה באחוזים יותר טובים מסופו. אם יש שחקן שאי אפשר לבוא אליו בשום טענות זה הנדריקס. אי של יציבות במכבי.

תוסיף לזה את האופי הנדיר שלו כשחקן שתמיד דרוך ומוכן לעלות ולתת מלחמה גם אם זה לדקה וגם אם ברקע מרחפות שמועות על עתידו בקבוצה. היינו היום בצרות צרורות אם הוא היה מושאל לויטוריה והמחליף היחיד לסופו היה ג'יימס (מצ'באן הוא לא סנטר).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 נובמבר 2011, 09:28

בלאט עשה בשכל ובהגיון כשהתעקש להשאיר אותו השנה, אין בכלל ספק. בלעדיו לא היה סנטר מחליף למכבי.

לגבי שנה הבאה הכול פתוח לגביו. את דעתי לגבי קיצוץ מספר הזרים הבעתי כבר לעייפה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 22 נובמבר 2011, 09:33

yarinsaky כתב:בלאט עשה בשכל ובהגיון כשהתעקש להשאיר אותו השנה, אין בכלל ספק. בלעדיו לא היה סנטר מחליף למכבי.

לגבי שנה הבאה הכול פתוח לגביו. את דעתי לגבי קיצוץ מספר הזרים הבעתי כבר לעייפה.

קיצוץ מספר הזרים לא קשור לעובדה שסנטר מחליף טוב ממנו כנראה לא תמצא בשכר שהוא מקבל ושבוודאי שאין גבוה ישראלי שיכול למלא את המקום הזה. אם אתה מאייש את עמדה 2 בישראלים (הלפרין ולנדסברג), בעמדות 1 ו-3 יש לך מחליפים ישראלים (אוחיון ופניני) ועמדה 4 תפוסה על ידי שני ישראלים (אליהו ובלו) אתה יכול להסתפק ב-5-6 זרים בלבד (רכז ראשון, סמול פורוורד ראשון, שני סנטרים ויכול להיות שגם גבוה חמישי וגארד חמישי).
לגבי הנדריקס עצמו - לדעתי אפשר יהיה להחתים אותו בסכומים שהוא מרוויח במהלך החודשים הקרובים, בקיץ זה כבר יהיה מאוחר מדי.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2011, 09:36

קודי כתב:
roy1000 כתב:

תוסיף לזה את האופי הנדיר שלו כשחקן שתמיד דרוך ומוכן לעלות ולתת מלחמה גם אם זה לדקה וגם אם ברקע מרחפות שמועות על עתידו בקבוצה. היינו היום בצרות צרורות אם הוא היה מושאל לויטוריה והמחליף היחיד לסופו היה ג'יימס (מצ'באן הוא לא סנטר).

הטענה של פליקס היא שעם כל האהבה לריצ', הוא שחקן פחות מוכשר ממה שאפשר להביא למשבצת הזאת, שבמכבי, בגלל סופו היא חשובה מאוד.
אני לא מסכים עם זה, אבל בסה"כ מדובר בטענה לגיטימית, כי אנחנו לא יודעים איך סנטר אחר היה מתפקד במשבצת הזאת - איזה פרילנד או אולי אפילו מאריץ'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 נובמבר 2011, 09:36

לא יודע, אם מכבי חוזרת למתכונת של שתי ליגות ( וזה מה שיקרה לדעתי ) , לא בטוח שצריך גם את הנדריקס וגם את שון ג'יימס. יכול להיות ששחקן אחד במקום שניהם, שחקן משמעותי יותר בהתקפה, יהיה טוב יותר.

אני גם לא בטוח אם הוא יהיה יקר יותר בקיץ. חצי מיליון דולר זה סכום ריאלי דווקא לגביו. הוא פילר טוב מאוד, אבל לא צפוי להיות כוכב סטייל מוריס וכדומה שפתאום השכר שלו קפץ פי 4 .
צריך סבלנות לפני שקופצים להחתים שחקנים כבר עכשיו לשנה הבאה, בטח כשאנחנו לא יודעים בביטחון מה יקרה עם סופו .
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי felix_r » 22 נובמבר 2011, 10:18

roy1000 כתב:

רוי, אני לא בטענות להנדריקס. חס וחלילה. אתה לא יכול לבוא בטענות למישהו בגלל שהוא לא מספיק מוכשר. זה מה שהוא קיבל מאלוהים. הנדריקס בסך הכל עושה את מה שהוא יכול. אני גם לא בא בטענות לסמית'. גם סמית' משתדל מאוד ומשקיע, אבל גם הוא לא מספיק מוכשר. אני בא בטענות לבלאט, שמביא לנו שחקנים בנוניים, לא מוכשרים מספיק, ובונה קבוצה לרוחב...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 22 נובמבר 2011, 10:25

בסכום שמכבי משלשמת היא לא יכולה להביא אף סנטר מחליף נורמאלי .
הבייאווט על פרילאנד זה יותר מהשכר של הנדריקס וגם מריץ' יקר בהרבה .
מה שמכבי יכולים להביא במקומו זה שחקנים מבוגרים וגמורים כמו קאסון , או כשרונות צעירים כמו ההוא מזאגרב...אבל משניהם את לא יכול להיות בטוח מה תקבל .
מהנדריקס את מקבל תפוקה סולידית ויציבה לשחקן מחליף וזה מאוד חשוב .
כשהו ניכנס רמת ההגנה עולה ואפילו הריבאונד משתפר . הדבר היחיד שמשתנה זה סגנון משחק ההתקפה , אם הכדורים הולכים פנימה אז הם ילכו יותר לאליהו מאשר הנדריקס או שהקלעים באים יותר לידי ביטויי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 22 נובמבר 2011, 10:30

felix_r כתב:רוי, אני לא בטענות להנדריקס. חס וחלילה. אתה לא יכול לבוא בטענות למישהו בגלל שהוא לא מספיק מוכשר. זה מה שהוא קיבל מאלוהים. הנדריקס בסך הכל עושה את מה שהוא יכול. אני גם לא בא בטענות לסמית'. גם סמית' משתדל מאוד ומשקיע, אבל גם הוא לא מספיק מוכשר. אני בא בטענות לבלאט, שמביא לנו שחקנים בנוניים, לא מוכשרים מספיק, ובונה קבוצה לרוחב...

תראה, הלוואי והיה אפשר להביא למכבי את פראן ואסקז בתור גבוה מחליף, אבל זה לא ריאלי. הנדריקס הוא בדיוק השחקן שהייתי רוצה לראות על הספסל של מכבי - זול, יציב, שקט, ורסטילי ונותן תפוקה יותר גדולה ממה שנדמה. אני גם בדעה שמכבי צריכה לבנות קבוצה עם 4-5 זרים, אבל גם בקונסטלציה כזו הייתי משאיר את הנדריקס ומשקיע את הכסף בשחקני החמישייה.

בלי קשר, סמית' זה שחקן שלא היה צריך להגיע מראש.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 22 נובמבר 2011, 10:32

yarinsaky כתב:לא יודע, אם מכבי חוזרת למתכונת של שתי ליגות ( וזה מה שיקרה לדעתי ) , לא בטוח שצריך גם את הנדריקס וגם את שון ג'יימס. יכול להיות ששחקן אחד במקום שניהם, שחקן משמעותי יותר בהתקפה, יהיה טוב יותר.

אני גם לא בטוח אם הוא יהיה יקר יותר בקיץ. חצי מיליון דולר זה סכום ריאלי דווקא לגביו. הוא פילר טוב מאוד, אבל לא צפוי להיות כוכב סטייל מוריס וכדומה שפתאום השכר שלו קפץ פי 4 .
צריך סבלנות לפני שקופצים להחתים שחקנים כבר עכשיו לשנה הבאה, בטח כשאנחנו לא יודעים בביטחון מה יקרה עם סופו .

רק לפני כמה חודשים ויטוריה היתה מוכנה לשלם תמורתו למעלה ממיליון דולר (חצי מיליון פיצוי למכבי בנוסף לתשלום מלוא שכרו) וזה עוד כשהוא לא היה בשוק ולא היתה עליו תחרות. אין לי ספק שאם משלמים לשחקן כמו באטיסטה מעל מיליון דולר ועוד כל מיני שחקנים מופרכים (בגיצים למיניהם) מרוויחים סכומים גבוהים בהרבה מהנדריקס אז הסיכוי שנמצא שחקן טוב יותר במחיר דומה שואף לאפס. הנה חשבנו ששון ג'יימס הוא מציאה והתפכחנו די מהר.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 נובמבר 2011, 10:36

כן, במקרה של באטיסטה ושחקנים כאלו אתה בהחלט צודק, אף פעם לא החזקתי ממנו סנטר גדול או משהוא כזה.

אבל לגבי הקיץ צריך לראות מה קורה עם סופו קודם. זה שני מצבים שונים לגמרי אם הוא נישאר או עוזב. כל הבנייה תשתנה.

אגב, ג'יימס חתום ל 3 שנים, לא ? יש לו סעיפי יציאה ? בינתיים הוא לא עושה רושם של סנטר מחליף מי יודע כמה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי felix_r » 22 נובמבר 2011, 10:41

yzafrir כתב:בסכום שמכבי משלשמת היא לא יכולה להביא אף סנטר מחליף נורמאלי .
הבייאווט על פרילאנד זה יותר מהשכר של הנדריקס וגם מריץ' יקר בהרבה .
מה שמכבי יכולים להביא במקומו זה שחקנים מבוגרים וגמורים כמו קאסון , או כשרונות צעירים כמו ההוא מזאגרב...אבל משניהם את לא יכול להיות בטוח מה תקבל .
מהנדריקס את מקבל תפוקה סולידית ויציבה לשחקן מחליף וזה מאוד חשוב .
כשהו ניכנס רמת ההגנה עולה ואפילו הריבאונד משתפר . הדבר היחיד שמשתנה זה סגנון משחק ההתקפה , אם הכדורים הולכים פנימה אז הם ילכו יותר לאליהו מאשר הנדריקס או שהקלעים באים יותר לידי ביטויי...

גם בסכום שמכבי משלמת אני לא בטוח, שהנדריקס הוא הבחירה האידיאלית. אני לא רואה שהוא 2 דרגות מעל הסנטרים בליגה שלנו, למרות שהם מקבלים 100-150 אלף.

תתרכז במה שאני כותב. אני מדבר על בניה לרוחב. אתה לא חייב להחתים את הנדריקס ב 600 ואת ג'יימס ב 300. אתה יכול להחתים סנטר אמיתי אחד במקום שניהם ב 900.

וחוץ מזה, מי אמר לך, שלמכבי אין כסף? איך פתאום מצאו כסף ללאנגפורד? איך פתאום מצאו כסף לכספי? נראה לך ששניהם משחקים עבור דמי כיס? ההתנהלות של מכבי העונה מזכירה לי קצת את העונה של אפי בירנבוים. גם אז חסכו והביאו שחקנים זולים, אבל סיימו את העונה בגרעון, כי היו צריכים לעשות שינוים, להתחזק גם בעמדת המאמן וגם בשחקנים. מי שקונה דברים זולים משלם פעמים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2011, 11:05

felix_r כתב:
roy1000 כתב:

רוי, אני לא בטענות להנדריקס. חס וחלילה. אתה לא יכול לבוא בטענות למישהו בגלל שהוא לא מספיק מוכשר. זה מה שהוא קיבל מאלוהים. הנדריקס בסך הכל עושה את מה שהוא יכול. אני גם לא בא בטענות לסמית'. גם סמית' משתדל מאוד ומשקיע, אבל גם הוא לא מספיק מוכשר. אני בא בטענות לבלאט, שמביא לנו שחקנים בנוניים, לא מוכשרים מספיק, ובונה קבוצה לרוחב...

דייויד אוהב סגלים ארוכים. סה"כ זאת זכותו כמאמן להאמין בצורה הזאת, והוא גם הצליח מאוד בשנה שעברה וגם העונה מכבי רצה יפה ביורוליג.
סמית' קרוב לוודאי יהיה הפלופ הרציני הראשון של דייויד בקדנציה הזאת, ויש גם כמה מהקדנציה הקודמת.
אבל מי שלא עושה, לא טועה. קשה לפגוע ב100% עם זרים. פארגו וג'יימס הם 2 דוגמאות מצויינות, כי שניהם הצטיינו בליגה, אבל אחד מהם עשה את המהפך גם ליורוליג והשני עדיין לא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 נובמבר 2011, 11:26

jol9 כתב:דייויד אוהב סגלים ארוכים. סה"כ זאת זכותו כמאמן להאמין בצורה הזאת, והוא גם הצליח מאוד בשנה שעברה וגם העונה מכבי רצה יפה ביורוליג.
סמית' קרוב לוודאי יהיה הפלופ הרציני הראשון של דייויד בקדנציה הזאת, ויש גם כמה מהקדנציה הקודמת.
אבל מי שלא עושה, לא טועה. קשה לפגוע ב100% עם זרים. פארגו וג'יימס הם 2 דוגמאות מצויינות, כי שניהם הצטיינו בליגה, אבל אחד מהם עשה את המהפך גם ליורוליג והשני עדיין לא.

האמת שג'יימס מאוד מפתיע לרעה. אף אחד לא חשב שהוא יהפוך לאיזה כוכב התקפי, אבל היכולת החלשה שלו גם בהגנה מפתיעה. הוא שחקן שהיה נראה די באנקר.
זו רק עוד דוגמא לכמה קשה לצפות איך שחקנים לא מוכחים ישתלבו ביורוליג.
roy1000

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 נובמבר 2011, 11:29

זה נכון יוני.
אבל השאלה עד כמה הסגל היה ארוך לולא כפו על בלאט את 3 המסגרות תישאר פתוחה. אבל לא צריך לשכוח שבשנה שעברה הטענה הייתה כל הזמן שחסר שווקא שחקן ( קלעי ) ולא שיש יותר מדי שחקנים.
בסופו של דבר התייצבה רוטציה די קצרה של 5 זרים ועוד 3 ישראלים וכך מכבי הסתדרה ברוב משחקי ההכרעה. אם בלאט יצליח לייצב כך את ההרכב לקראת השלבים החשובים, כל מה שקורה עכשיו ישכח לו.
אבל קודם שנראה שפארמר נישאר כאן ולא נסתבך בעוד צרה . ( אבל אז יגיע כספי וזה עוד אתגר :) ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי felix_r » 22 נובמבר 2011, 12:02

roy1000 כתב:
jol9 כתב:דייויד אוהב סגלים ארוכים. סה"כ זאת זכותו כמאמן להאמין בצורה הזאת, והוא גם הצליח מאוד בשנה שעברה וגם העונה מכבי רצה יפה ביורוליג.

האמת שג'יימס מאוד מפתיע לרעה. אף אחד לא חשב שהוא יהפוך לאיזה כוכב התקפי, אבל היכולת החלשה שלו גם בהגנה מפתיעה. הוא שחקן שהיה נראה די באנקר.
זו רק עוד דוגמא לכמה קשה לצפות איך שחקנים לא מוכחים ישתלבו ביורוליג.

ג'יימס מתקשה כי הוא פאוור פורווארד ולא סנטר. הוא גם אמר את זה בעצמו באחת הכתבות בספורט5. אפילו בליגת הגמדים שלנו הוא היה משחק 4 רוב הזמן, אז ביורוליג זה עוד יותר קשה בשבילו לשחק סנטר...

לדעתי, כבר במשחק הקרוב בלאט יצטרך את ג'יימס דווקא בעמדה 4 . ראינו במשחק הראשון במילאנו שאליהו ובלו לא מצליחים לשמור על גלינארי.
אם אני היתי במקומו של בלאט (וטוב שאני לא :grin ) היתי מנסה הרכב של הנדריקס ב-5 , ג'יימס ב-4 (ישמור על גלינארי) ובלו ב-3 (ישמור על היירסטון המאסיבי, שסמית' לא הסתדר איתו).
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 22 נובמבר 2011, 12:17

סמית' מתחיל לעלות לי על העצבים. ואני עוד יותר מתעצבן מהקיבעון של בלאט להמשיך ולתת לו קרדיט, על אף שלא מגיע לו הקרדיט הזה. הוא קיבל את ההזדמנות מבלאט והוא לא ניצל אותה - אז שיישב על הספסל. יש לנו בספסל שחקן שבשנתיים האחרונות היה קילר, צלף אדיר, וכרגע הוא פרח נבול. פניני צריך לעלות בחמישייה, סמית כרגע אפילו לא ראוי להתלבש למשחקי ליגה. הוא מיידה כדורים מחוץ לקשת בתקווה שייכנסו, והם כבר לא נכנסים, וחוץ מזה התרומה שלו אפסית. את התרומה שלו בהגנה גם פניני יכול לעשות. עוד מעט יבוא כספי, ינגוס בדקות משחק של שניהם, וחשוב להשיב לפניני את הבטחון, על חשבון סמית' כמובן. הייתה לי תחושה שיהיה לנו פה פלוף כמו בעונת היורוליג הקודמת שלו בפנר, קיוויתי שאני אתבדה, אבל בינתיים אני לא. נכון לעכשיו הפתרון הטוב ביותר הוא שפניני יקבל כמה שיותר דקות משחק, כולל פתיחה בחמישייה. לי יותר חשוב שהקפטן הבא שלנו יחזור לפורמה על חשבון עציץ ב-400 אלף דולר.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 22 נובמבר 2011, 12:19

felix_r כתב:ג'יימס מתקשה כי הוא פאוור פורווארד ולא סנטר. הוא גם אמר את זה בעצמו באחת הכתבות בספורט5. אפילו בליגת הגמדים שלנו הוא היה משחק 4 רוב הזמן, אז ביורוליג זה עוד יותר קשה בשבילו לשחק סנטר...

לדעתי, כבר במשחק הקרוב בלאט יצטרך את ג'יימס דווקא בעמדה 4 . ראינו במשחק הראשון במילאנו שאליהו ובלו לא מצליחים לשמור על גלינארי.
אם אני היתי במקומו של בלאט (וטוב שאני לא :grin ) היתי מנסה הרכב של הנדריקס ב-5 , ג'יימס ב-4 (ישמור על גלינארי) ובלו ב-3 (ישמור על היירסטון המאסיבי, שסמית' לא הסתדר איתו).

אני מסכים שג'יימס הוא יותר 4 מ-5, אבל אני לא חושב שהוא יכול לשמור על גאלינרי. לא חושב שהוא זריז מספיק ואני די בטוח שהשופטים לא יתנו לו את הכבוד. בתיאוריה, הכי מתאים זה בלו, אבל כמו שראינו גם זה לא הלך. עד שיגיע כספי, לא נראה לי שיש פיתרון.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], JarJarBinx ו־23 אורחים