המכביה כתב:קבוצה קלאסית של קטש. כולם עצבניים על כולם, כולם כועסים, אפס חיבור, בחירה גרועה בעמדת הסנטר, ופוקר פייס גם ב-20 הפרש לקבוצה היריבה.
אותי דווקא הצחיק שהם ממש התעצבנו כשטישמן קלע ליי-אפ..
זה היה מן..''לא,עד כאן..גם הפישר הזה?''
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
המכביה כתב:קבוצה קלאסית של קטש. כולם עצבניים על כולם, כולם כועסים, אפס חיבור, בחירה גרועה בעמדת הסנטר, ופוקר פייס גם ב-20 הפרש לקבוצה היריבה.
jol9 כתב:כבר מדברים שם על חיזוקים. אני לא מבין על מה עובדים כל הקיץ, אם אחרי 2 משחקים כבר רוצים להפוך הכל...
ד"א זה גם נכון קצת לגבי מכבי, שלעיתים קרובות מדי נאלצת לעשות שינויים תחת לחץ ותוך כדי תנועה.
זה נראה שגם קבוצה של ליאור וגיא מחוזקים בי, בחביב וביובל לוקחת כאן אליפות (אבל זה רק אם שמואל מאמן ושחף מנהל...)
JasonWilliams12 כתב:גם את מכבי הוא הרס או לפחות ניסה
Holiday_Armadillo כתב:המכביה כתב:קבוצה קלאסית של קטש. כולם עצבניים על כולם, כולם כועסים, אפס חיבור, בחירה גרועה בעמדת הסנטר, ופוקר פייס גם ב-20 הפרש לקבוצה היריבה.
EulGam05 כתב:Holiday_Armadillo כתב:המכביה כתב:קבוצה קלאסית של קטש. כולם עצבניים על כולם, כולם כועסים, אפס חיבור, בחירה גרועה בעמדת הסנטר, ופוקר פייס גם ב-20 הפרש לקבוצה היריבה.
החלק הכי משעשע במשחק היה כשאיזה נער פוסטר שליובין העלה חצי דקה לסוף קלע סל על וורנאדו הטורנאדו אחרי עשרים הטעיות
Holiday_Armadillo כתב:EulGam05 כתב:Holiday_Armadillo כתב:המכביה כתב:קבוצה קלאסית של קטש. כולם עצבניים על כולם, כולם כועסים, אפס חיבור, בחירה גרועה בעמדת הסנטר, ופוקר פייס גם ב-20 הפרש לקבוצה היריבה.
החלק הכי משעשע במשחק היה כשאיזה נער פוסטר שליובין העלה חצי דקה לסוף קלע סל על וורנאדו הטורנאדו אחרי עשרים הטעיות
באמת חשבתי שורנאדו הזה יהיה משהו מיוחד..
גם אם לא כלי התקפי משובח אז לפחות נכס הגנתי(שיאן החסימות אחרי הכל)..באמא שלי שאני לא מבינה מה הוא עושה על הפרקט..
Holiday_Armadillo כתב:באמת חשבתי שורנאדו הזה יהיה משהו מיוחד..
גם אם לא כלי התקפי משובח אז לפחות נכס הגנתי(שיאן החסימות אחרי הכל)..באמא שלי שאני לא מבינה מה הוא עושה על הפרקט..
Ido_Maccabi כתב:אוי קטש... מה יהיה עם הקבוצה הזאת?
היום איזה חבר שלי כל היום אמר לי "מילאנו מילאנו". עזבו את זה שזה כבר מגוחך, אבל מחר עדיף לו לא לפגוש אותי בכלל
Holiday_Armadillo כתב:Ido_Maccabi כתב:אוי קטש... מה יהיה עם הקבוצה הזאת?
היום איזה חבר שלי כל היום אמר לי "מילאנו מילאנו". עזבו את זה שזה כבר מגוחך, אבל מחר עדיף לו לא לפגוש אותי בכלל
עזוב..זה כמו שאוהדי הפועל צחקו עלינו שהיינו ''רק'' מקום 2 באירופה ואמרו כל הזמן ''תודה פנאתנייקוס'' בזמן שהם היו מקום שני בליגה הלאומית אחרי סוויפ לבקעה..
6 לב צהוב כתב:לפי הפייסבוק של מכבי :
בקרוב בתוכנית "בובה של לילה" בספורט5+ ישודר מערכון של שחקן הקבוצה גיא פניני...
חחח לא ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי פה .
אמור להיות אדיר אם יחקו אותו !
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot] ו־23 אורחים