17 נובמבר 2011, 21:25
yarinsaky כתב:Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:יש קורלציה העונה בין איך שפארמר נראה לאיך שמכבי נראית, אין מה לעשות. ( עם כל הכבוד לאוחיון שהוא באמת הפתעה נעימה ).
מול מילאנו הוא היה רע, כך גם מכבי. מול ריאל מעולה, כך גם מכבי. מול פילזן טוב , מכבי טובה ( לא יותר ). מול הבלגים רע, מכבי רעה.
אבל אולי זה ''פארמר רע=מכבי רעה כי הוא על המגרש ביום לא טוב ומחזיק את הכדור'' ולא ''פארמר רע=מכבי רעה כי כולם נגרים חוץ מפארמר''?
בלעדיו אין מה לחפש מול קבוצות רציניות. כדאי להפנים את זה כבר מעכשיו.
מה שאת אומרת גם יכול להיות נכון למשחק של היום, אבל הוא ממש לא מייצג את העתיד. יום חמישי הבא זה כבר סיפור אחר.
17 נובמבר 2011, 21:27
יוסי22 כתב:yarinsaky כתב:יש קורלציה העונה בין איך שפארמר נראה לאיך שמכבי נראית, אין מה לעשות. ( עם כל הכבוד לאוחיון שהוא באמת הפתעה נעימה ).
מול מילאנו הוא היה רע, כך גם מכבי. מול ריאל מעולה, כך גם מכבי. מול פילזן טוב , מכבי טובה ( לא יותר ). מול הבלגים רע, מכבי רעה.
שני דברים צריך לומר פה
1. כמו שאמרה הולידיי כשהוא רע הוא עושה הרבה מאוד נזק וזה ממש לא לזכותו, כלומר כשהוא רע עדיף למכבי בלעדיו ככה שזה לא מדד לאיך מכבי תיראה בלעדיו.
2. המשחק היום ממש לא היה חלש בגלל פארמר כמו ששלח מקשקש אלא בגלל רשימת ה"תירוצים" שהיא בכלל לא תירוצים עם שני שחקנים חולים , אחד בא מחדר לידה ואחד עם איזושהי בעיה בכתף .
17 נובמבר 2011, 21:30
yarinsaky כתב:יוסי22 כתב:yarinsaky כתב:יש קורלציה העונה בין איך שפארמר נראה לאיך שמכבי נראית, אין מה לעשות. ( עם כל הכבוד לאוחיון שהוא באמת הפתעה נעימה ).
שני דברים צריך לומר פה
1. כמו שאמרה הולידיי כשהוא רע הוא עושה הרבה מאוד נזק וזה ממש לא לזכותו, כלומר כשהוא רע עדיף למכבי בלעדיו ככה שזה לא מדד לאיך מכבי תיראה בלעדיו.
2. המשחק היום ממש לא היה חלש בגלל פארמר כמו ששלח מקשקש אלא בגלל רשימת ה"תירוצים" שהיא בכלל לא תירוצים עם שני שחקנים חולים , אחד בא מחדר לידה ואחד עם איזושהי בעיה בכתף .
בלעדיו אנחנו נתקשה לעבור את ה70 או 75 נקודות למשחק מול קבוצות רציניות .
כמובן שאם יגיע מחליף טוב ואם לאנגפורד סוף סוף ינחת, דברים יראו אחרת. אבל בינתיים התלות היא מאוד גבוהה.
17 נובמבר 2011, 21:31
17 נובמבר 2011, 21:33
יוסי22 כתב:yarinsaky כתב:יוסי22 כתב:yarinsaky כתב:יש קורלציה העונה בין איך שפארמר נראה לאיך שמכבי נראית, אין מה לעשות. ( עם כל הכבוד לאוחיון שהוא באמת הפתעה נעימה ).
שני דברים צריך לומר פה
כמובן שאם יגיע מחליף טוב ואם לאנגפורד סוף סוף ינחת, דברים יראו אחרת. אבל בינתיים התלות היא מאוד גבוהה.
יכול להיות אבל שוב שני דברים:
1. המשחק היום הוא לא פונקציה לכלום , פשוט כלום .
2, איך שמכבי נראית כשהוא גרוע גם לא מרמז על העתיד כי הוא גורם נזק כשהוא גרוע.
עכשיו ברור שמכבי בלעדיו תחלש משמעותית עד שיגיע מחליף כי עם כל הזלת הריר על אוחיון שחקן שלא פוגע ממטר יפגע קשות במכבי בשלבים המתקדמים יותר ולא הייתי רוצה שהקבוצה שלי תהיה תלויה בו.
17 נובמבר 2011, 21:38
yarinsaky כתב:יוסי22 כתב:yarinsaky כתב:יוסי22 כתב:yarinsaky כתב:יש קורלציה העונה בין איך שפארמר נראה לאיך שמכבי נראית, אין מה לעשות. ( עם כל הכבוד לאוחיון שהוא באמת הפתעה נעימה ).
שני דברים צריך לומר פה
יכול להיות אבל שוב שני דברים:
1. המשחק היום הוא לא פונקציה לכלום , פשוט כלום .
2, איך שמכבי נראית כשהוא גרוע גם לא מרמז על העתיד כי הוא גורם נזק כשהוא גרוע.
עכשיו ברור שמכבי בלעדיו תחלש משמעותית עד שיגיע מחליף כי עם כל הזלת הריר על אוחיון שחקן שלא פוגע ממטר יפגע קשות במכבי בשלבים המתקדמים יותר ולא הייתי רוצה שהקבוצה שלי תהיה תלויה בו.
סעיף 1 נכון, זה רק מחזק מה שאני אומר.
סעיף 2 - כל שחקן שמשחק גרוע יכול לעשות נזק.
זה היה משחק רע , רע מאוד. היה מגיע לנו להפסיד אותו .
17 נובמבר 2011, 21:38
17 נובמבר 2011, 21:40
17 נובמבר 2011, 21:46
17 נובמבר 2011, 21:46
Runner30 כתב:טוב, קצת תירוצים:
אליהו עם בעיה ביד
סופו חולה
סמית' חולה
הנדריקס מוגבל בכתף
בלו לאחר לידה
פארמר בשביתה
פניני לא פוגע
פפאס ולנגפורד במקפיא
והסיבה העיקרית - חסרונו של הכוכב כספי.
17 נובמבר 2011, 21:48
yarinsaky כתב:ד"א, ניקול הזאת שיגעה אותי עם כל החרא שהיא חטפה שגם גבר בן 40 לא חטף. אני גבר בן 40 וחטפתי היום חרא ממכבי, זה לא נחשב ?
17 נובמבר 2011, 21:48
חנו'ש כתב:אני לא רואה שפארמר עושה זה נזק על המגרש כשהוא גרוע.
אפשר לחשוב שמדובר באלן אנדרסון, זה לא שהוא נכנס כל המשחק ליער עם הראש בקיר.
הוא פשוט שחקן כל כך מרכזי בהתקפה של מכבי שכשהוא לא בפוקוס הוא נהיה אנמי וזה פשוט משפיע על כל המשחק.
אוחיון בניגוד אליו יותר יזם ודחף את הכדור למקומות הנכונים ולכן המשחק נראה היום יותר טוב איתו, אבל פארמר הוא לא מסוג השחקנים שעושים נזק כשהם לא טובים סטייל אלן אנדרסון.
17 נובמבר 2011, 21:50
nati0nal כתב:yarinsaky כתב:ד"א, ניקול הזאת שיגעה אותי עם כל החרא שהיא חטפה שגם גבר בן 40 לא חטף. אני גבר בן 40 וחטפתי היום חרא ממכבי, זה לא נחשב ?
חחחח גדול וחוץ מזה את מי היא מעניינת עוד סדרה אנמית כמו מכבי היום
17 נובמבר 2011, 21:51
17 נובמבר 2011, 21:52
יוסי22 כתב:יכול להיות שמשהו הפריע היום לפארמר ולדעתי הוא בכלל נפגע מזה שכל הקבוצה שיחקה חולה/פצועה אני רק אומר שזה לא סתם חיסרון שלו אלא השפעה שלילת , תראו מה קרה בסוף הרבע השלישי עם כניסה בקיר פעם אחרי פעם שנתנה את היתרון לבלגים כשבגלל זה הוא לא דרך על המגרש ברבע הרביעי.
17 נובמבר 2011, 21:53
Holiday_Armadillo כתב:Allan Turing כתב:מדאיג כמה שאנחנו תלויים בפארמר. ככה נראה כל פעם שהוא יהיה לא טוב?
כל כך לא מסכימה עם טפטוף הרעל הזה שאנחנו תלויים בפארמר..
מכבי לא שיחקה טוב כי פארמר היה על המגרש ובגלל זה היא הייתה תלויה בו שישחק טוב..ברגע שהוא יצא מכבי שיחקו הרבה יותר טוב..זה לא נקרא להיות תלויים בשחקן זה נקרא לדעת מי חם..והיום זה לא היה פארמר..
17 נובמבר 2011, 21:53
yarinsaky כתב:nati0nal כתב:yarinsaky כתב:ד"א, ניקול הזאת שיגעה אותי עם כל החרא שהיא חטפה שגם גבר בן 40 לא חטף. אני גבר בן 40 וחטפתי היום חרא ממכבי, זה לא נחשב ?
חחחח גדול וחוץ מזה את מי היא מעניינת עוד סדרה אנמית כמו מכבי היום
שמע, זה הדבר היחידי שאני אזכור מהמשחק המעפן הזה.
17 נובמבר 2011, 21:56
17 נובמבר 2011, 21:57
17 נובמבר 2011, 22:00
Holiday_Armadillo כתב:פניני עם 13.3% מחוץ לקשת עד עכשיו ביורוליג כולל המשחק של היום...משהו לא טוב עובר על הבחור..או על היד שלו..