12 דצמבר 2011, 13:03
קודי כתב:yarinsaky כתב:קודי כתב:כצפוי, ספרטק מסרבת להצעת מכבי לשחרור יותם, שמסתבר שכבול בחוזה ללא יציאה לשנתיים:
http://www.eurobasket.com/Russia/basket ... sID=252014
לא מבין כאן את יותם, מדוע חתם על חוזה בלי סעיף יציאה בקבוצת יורוקאפ רוסית ?
חבל, הוא הפיתרון הכי נוח למכבי היום.
למה שקבוצה שמכבדת את עצמה (ומדובר בקבוצה טובה) תסכים לסעיפי יציאה באמצע העונה? יכול להיות שיותם ביקש אופציית יציאה אבל סביר להניח שתמורת סכום כסף נוסף הוא גם ויתר על זה. אין שום סיבה שקבוצה שמכבדת את עצמה תחתים שחקנים לחצי עונה ותישאר פתאום באמצע העונה עם שוקת שבורה (והמבין יבין...).
12 דצמבר 2011, 13:08
12 דצמבר 2011, 14:24
ankram כתב:קודי כתב:yarinsaky כתב:קודי כתב:כצפוי, ספרטק מסרבת להצעת מכבי לשחרור יותם, שמסתבר שכבול בחוזה ללא יציאה לשנתיים:
http://www.eurobasket.com/Russia/basket ... sID=252014
לא מבין כאן את יותם, מדוע חתם על חוזה בלי סעיף יציאה בקבוצת יורוקאפ רוסית ?
חבל, הוא הפיתרון הכי נוח למכבי היום.
למה שקבוצה שמכבדת את עצמה (ומדובר בקבוצה טובה) תסכים לסעיפי יציאה באמצע העונה? יכול להיות שיותם ביקש אופציית יציאה אבל סביר להניח שתמורת סכום כסף נוסף הוא גם ויתר על זה. אין שום סיבה שקבוצה שמכבדת את עצמה תחתים שחקנים לחצי עונה ותישאר פתאום באמצע העונה עם שוקת שבורה (והמבין יבין...).
אין לי שום צל של ספק שאם דבר כזה עמד על הפרק , יותם תמורת תוספת שכר , ויתר על האופציה הזאת.
וכן , מכבי תל אביב היא קבוצה שלא מכבדת את עצמה , מסכים איתך ב100% , היא גם קבוצה עלובה , חסרת עמוד שידרה שמזלזלת באוהדיה, איפה מכבי תל אביב ואיפה הקבוצה האדירה ספרטק מוסקווה , מהמפורסמות בקבוצות התבל,
קבוצה שהצליחה להנחית אצלה את הכוכבים הבלתי מעורערים של אולימפיאקוס המפוארת על שלל תאריה , יותם "שור הפלדה" הלפרין , ופטריק "לא אני לא 90210" בברלי.
12 דצמבר 2011, 16:11
ankram כתב:יוני,
לא רק לך מותר להיות ציני (כשאתה מדבר על סמית' או אוחיון) גם לי מותר , הלאה.
הפיתרון?
כל עוד מכבי תשחק ב 3 מסגרות , היא לא תהיה הקבוצה שאנו משתוקקים לראות , לא רק בגלל העייפות והנסיעות , אלא בעיקר שזאת קבוצה חצי מאומנת.
בלאט הוא מאמן שיטטי קפדן , שיודע להקנות שיטה , וקבוצתיות , הוא לא חיית משחק סטייל פיני , אלא יותר מתודי ששחקנים יודעים אצלו את תפקידם.
שים אותו בקבוצה (כרגע אני לא מתייחס לבלאגן שפארגו ייצר) שמשחקת ב3 מסגרות , הוא אפקטיבי ב 50%. מעטים הם אלו שיעשו את זה ברמה גבוהה.
אני עדיין לא סתמתי את הגולל על העונה הזאת , למרות שזה מאד אופנתי ומפתה.
במידה ופאפא נשאר , יש לתת לו את המפתחות כרכז פותח , לידו לצוות את לנגפורד שהכדור בידיים של פאפא , סמית'\פניני ב 3 , אליהו וסופו , אליהו חייב לפתוח , ובלו חייב לעלות מהספסל.
מחליף של פאפא זה אוחיון , מחליף של לנגפורד זה שאייר\פניני בקונסטלציות כאלו ואחרות , סמית'\לנגפורד יכולים להיות מוצרחים בניהם , בשום אופן לא לתת ללנגפורד לנהל את ההתקפה.
אפשר בכיף לשחק עם ג'יימס והנדריקס ביחד , זה שילוב לא רע , יש לנצל יותר את הציוות שלהם ביחד להגנה אישית וחילופים.
הייתי עובד הרבה על חדירה והוצאה לקלעים , מכבי כמעט ולא עושה את זה.
גם את האדריאטית וגם את הליגה הישראלית אני לא סופר , שישחקו שם אלו שלא משחקים הרבה , אני בכלל לא הייתי מטיס לחורים האלו באדריאטית שחקנים מרכזיים.
בשום אופן לא הייתי מביא שחקן למערכת , גם ככה היא צפופה מדי ובינונית מדי , מחכה לשנה הבאה , זר לא יתרום בשלב הזה.
בשנה הובאה בלי אדריאטית , תראה קבוצה טובה יותר , אני בטוח , בכל מקרה רק 2 ליגות.
12 דצמבר 2011, 16:55
12 דצמבר 2011, 17:05
where is the love? כתב:אני אישת אוהב את הלפרין והוא שחקן טוב ומתאים, אבל תשימו לב כשהוא לא פה המון כותבים כמה שהוא יכול לתרום, שהוא עומד לחתום אומרים עליו דברים אחרים. אולי תחליטו?
אגב אני הייתי יותר מתעסק בפטריק בברלי, הוא באמת שחקן מתאים שיכול לעזור, הפייבוריט שלי מכול המועמדים להיות הרכז של מכבי, אבל בסוף זה לא יצא, אולי בשנה הבאה, מאין יודע..
12 דצמבר 2011, 17:29
jol9 כתב:משהו מעניין לגבי סמית' - דיברתי עם חבר מנוי, והוא אמר לי שסמית' דווקא מקבל הרבה קרדיט והערכה אצל הקהל.
מעניין, מה אנחנו רואים ומה הם רואים.
12 דצמבר 2011, 17:38
12 דצמבר 2011, 18:08
JasonWilliams12 כתב:jol9 כתב:משהו מעניין לגבי סמית' - דיברתי עם חבר מנוי, והוא אמר לי שסמית' דווקא מקבל הרבה קרדיט והערכה אצל הקהל.
מעניין, מה אנחנו רואים ומה הם רואים.
אולי זה ממקום שלא רואים טוב את הפרקט חחחח
במקום שאני יושב ואנשים שיושבים לידי לא סובלים אותו ואת אוחיון
12 דצמבר 2011, 18:24
where is the love? כתב:אני בהיכל בכלל לא שומע שיר על סמית, על יוגב לעומת זאת כן. בכל אופן סמית הוא שחקן לא טוב , אבל הוא לא מושך אש כי הוא לא מוביל, הוא אמור להיות טוב אבל הוא לא טוב והוא גם לא גרוע, אז אומרים זה מה יש, כמו שאמרתי חצי שחקן, רק הגנה והתקפה תלוי איזה יום היום, לגבי יוגב, אצלו גם ביום טוב נדיר לראות 10 נקודות ממנו, מצד שני יש לו זריזות אנרגיה וסריטת בהגנה הוא יותר מלהיב מסמית ולכן אולי יש לו שיר עידוד.
אפרופו את מי הקהל אוהב, איך יכול להיות שאין שיר לדיוויד בלו?
13 דצמבר 2011, 05:51
LIAV10 כתב:where is the love? כתב:אני בהיכל בכלל לא שומע שיר על סמית, על יוגב לעומת זאת כן. בכל אופן סמית הוא שחקן לא טוב , אבל הוא לא מושך אש כי הוא לא מוביל, הוא אמור להיות טוב אבל הוא לא טוב והוא גם לא גרוע, אז אומרים זה מה יש, כמו שאמרתי חצי שחקן, רק הגנה והתקפה תלוי איזה יום היום, לגבי יוגב, אצלו גם ביום טוב נדיר לראות 10 נקודות ממנו, מצד שני יש לו זריזות אנרגיה וסריטת בהגנה הוא יותר מלהיב מסמית ולכן אולי יש לו שיר עידוד.
דייויד, דייויד, דייויד, דייויד, דייויד, דייויד בלווו..
13 דצמבר 2011, 11:11
Ido_Maccabi כתב:LIAV10 כתב:where is the love? כתב:אני בהיכל בכלל לא שומע שיר על סמית, על יוגב לעומת זאת כן. בכל אופן סמית הוא שחקן לא טוב , אבל הוא לא מושך אש כי הוא לא מוביל, הוא אמור להיות טוב אבל הוא לא טוב והוא גם לא גרוע, אז אומרים זה מה יש, כמו שאמרתי חצי שחקן, רק הגנה והתקפה תלוי איזה יום היום, לגבי יוגב, אצלו גם ביום טוב נדיר לראות 10 נקודות ממנו, מצד שני יש לו זריזות אנרגיה וסריטת בהגנה הוא יותר מלהיב מסמית ולכן אולי יש לו שיר עידוד.
כבר עברו לשיר עליו את השיר של ניקולה... דייויד בלו, דייויד בלו עלה עלה, ני-קו ווי-צ'יץ' (כולם שרים בסוף וויצ'יץ')
13 דצמבר 2011, 19:12
13 דצמבר 2011, 19:31
cannon כתב:זביאן דאודל נופה ע"י פיניקס. מעניין כמה זמן יקח עד שהשם שלו יעלה שוב בהקשר של מכבי...
13 דצמבר 2011, 19:35
קודי כתב:cannon כתב:זביאן דאודל נופה ע"י פיניקס. מעניין כמה זמן יקח עד שהשם שלו יעלה שוב בהקשר של מכבי...
גם שחקן בינוני, גם לא שיחק כדורסל למעלה מחצי שנה. מי בדיוק צריך אותו?
13 דצמבר 2011, 20:21
13 דצמבר 2011, 20:25
13 דצמבר 2011, 20:38
13 דצמבר 2011, 20:53
leon984 כתב:מי זה Jacob Pullen?
http://www.sportando.net/eng/europe/isr ... ullen.html
13 דצמבר 2011, 20:55