אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי ankram » 12 דצמבר 2011, 13:03

קודי כתב:
yarinsaky כתב:
קודי כתב:כצפוי, ספרטק מסרבת להצעת מכבי לשחרור יותם, שמסתבר שכבול בחוזה ללא יציאה לשנתיים:
http://www.eurobasket.com/Russia/basket ... sID=252014

לא מבין כאן את יותם, מדוע חתם על חוזה בלי סעיף יציאה בקבוצת יורוקאפ רוסית ?

חבל, הוא הפיתרון הכי נוח למכבי היום.

למה שקבוצה שמכבדת את עצמה (ומדובר בקבוצה טובה) תסכים לסעיפי יציאה באמצע העונה? יכול להיות שיותם ביקש אופציית יציאה אבל סביר להניח שתמורת סכום כסף נוסף הוא גם ויתר על זה. אין שום סיבה שקבוצה שמכבדת את עצמה תחתים שחקנים לחצי עונה ותישאר פתאום באמצע העונה עם שוקת שבורה (והמבין יבין...).

אין לי שום צל של ספק שאם דבר כזה עמד על הפרק , יותם תמורת תוספת שכר , ויתר על האופציה הזאת.

וכן , מכבי תל אביב היא קבוצה שלא מכבדת את עצמה , מסכים איתך ב100% , היא גם קבוצה עלובה , חסרת עמוד שידרה שמזלזלת באוהדיה, איפה מכבי תל אביב ואיפה הקבוצה האדירה ספרטק מוסקווה , מהמפורסמות בקבוצות התבל,
קבוצה שהצליחה להנחית אצלה את הכוכבים הבלתי מעורערים של אולימפיאקוס המפוארת על שלל תאריה , יותם "שור הפלדה" הלפרין , ופטריק "לא אני לא 90210" בברלי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי קודי » 12 דצמבר 2011, 13:08

ברור שעדיף לשלם ביי אאוט עבור הלפרין מאז עבור מאלט כזה או אחר, אבל הבעיה היא שזה צפוי להיות הרבה (הרבה) יותר יקר ולכן גם לא ריאלי.
לגבי שחקנים מהמחנות - לא משם תצא הישועה, יפלטו משם אסופה של שחקנים חלשים שנמצאים בכושר משחק אפסי. לאור מצב השוק, כל גארד סביר ומטה יקבל חוזה מובטח ב-NBA.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 12 דצמבר 2011, 14:24

ankram כתב:
קודי כתב:
yarinsaky כתב:
קודי כתב:כצפוי, ספרטק מסרבת להצעת מכבי לשחרור יותם, שמסתבר שכבול בחוזה ללא יציאה לשנתיים:
http://www.eurobasket.com/Russia/basket ... sID=252014

לא מבין כאן את יותם, מדוע חתם על חוזה בלי סעיף יציאה בקבוצת יורוקאפ רוסית ?

חבל, הוא הפיתרון הכי נוח למכבי היום.

למה שקבוצה שמכבדת את עצמה (ומדובר בקבוצה טובה) תסכים לסעיפי יציאה באמצע העונה? יכול להיות שיותם ביקש אופציית יציאה אבל סביר להניח שתמורת סכום כסף נוסף הוא גם ויתר על זה. אין שום סיבה שקבוצה שמכבדת את עצמה תחתים שחקנים לחצי עונה ותישאר פתאום באמצע העונה עם שוקת שבורה (והמבין יבין...).

אין לי שום צל של ספק שאם דבר כזה עמד על הפרק , יותם תמורת תוספת שכר , ויתר על האופציה הזאת.

וכן , מכבי תל אביב היא קבוצה שלא מכבדת את עצמה , מסכים איתך ב100% , היא גם קבוצה עלובה , חסרת עמוד שידרה שמזלזלת באוהדיה, איפה מכבי תל אביב ואיפה הקבוצה האדירה ספרטק מוסקווה , מהמפורסמות בקבוצות התבל,
קבוצה שהצליחה להנחית אצלה את הכוכבים הבלתי מעורערים של אולימפיאקוס המפוארת על שלל תאריה , יותם "שור הפלדה" הלפרין , ופטריק "לא אני לא 90210" בברלי.

ההנהלה של הקבוצה לא דאגה לפתרון לבעיה שקוראת עכשיו לנגד עינינו, ובעצם די זרקה את העונה הזאת לפח.
ד"א זה ספרטק סנט פטרבורג ולא מוסקבה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 דצמבר 2011, 16:11

ankram כתב:יוני,

לא רק לך מותר להיות ציני (כשאתה מדבר על סמית' או אוחיון) גם לי מותר , הלאה.
הפיתרון?
כל עוד מכבי תשחק ב 3 מסגרות , היא לא תהיה הקבוצה שאנו משתוקקים לראות , לא רק בגלל העייפות והנסיעות , אלא בעיקר שזאת קבוצה חצי מאומנת.
בלאט הוא מאמן שיטטי קפדן , שיודע להקנות שיטה , וקבוצתיות , הוא לא חיית משחק סטייל פיני , אלא יותר מתודי ששחקנים יודעים אצלו את תפקידם.
שים אותו בקבוצה (כרגע אני לא מתייחס לבלאגן שפארגו ייצר) שמשחקת ב3 מסגרות , הוא אפקטיבי ב 50%. מעטים הם אלו שיעשו את זה ברמה גבוהה.

אני עדיין לא סתמתי את הגולל על העונה הזאת , למרות שזה מאד אופנתי ומפתה.
במידה ופאפא נשאר , יש לתת לו את המפתחות כרכז פותח , לידו לצוות את לנגפורד שהכדור בידיים של פאפא , סמית'\פניני ב 3 , אליהו וסופו , אליהו חייב לפתוח , ובלו חייב לעלות מהספסל.
מחליף של פאפא זה אוחיון , מחליף של לנגפורד זה שאייר\פניני בקונסטלציות כאלו ואחרות , סמית'\לנגפורד יכולים להיות מוצרחים בניהם , בשום אופן לא לתת ללנגפורד לנהל את ההתקפה.
אפשר בכיף לשחק עם ג'יימס והנדריקס ביחד , זה שילוב לא רע , יש לנצל יותר את הציוות שלהם ביחד להגנה אישית וחילופים.
הייתי עובד הרבה על חדירה והוצאה לקלעים , מכבי כמעט ולא עושה את זה.

גם את האדריאטית וגם את הליגה הישראלית אני לא סופר , שישחקו שם אלו שלא משחקים הרבה , אני בכלל לא הייתי מטיס לחורים האלו באדריאטית שחקנים מרכזיים.

בשום אופן לא הייתי מביא שחקן למערכת , גם ככה היא צפופה מדי ובינונית מדי , מחכה לשנה הבאה , זר לא יתרום בשלב הזה.

בשנה הובאה בלי אדריאטית , תראה קבוצה טובה יותר , אני בטוח , בכל מקרה רק 2 ליגות.

אני די יכולה להסכים עם מה שכתבת.
אולי באמת מה שמכבי זקוקה לו עכשיו זה בעיקר סדר - בהיררכיה, ברוטציה.
ולאו דווקא תוספת של עוד שחקן כזה או אחר וספוקלציות מכאן ועד להודעה חדשה מי יהיה אותו שחקן? האם פאפאס ילך? וכו'.

זה די ברור שאין לנו כרגע קבוצה מדהימה עם סיכויים להגיע רחוק ואני מודעת טוב מאוד למחסור החמור ברכז טוב.
אבל אין לנו גם ככה שום אפשרות להביא רכז כזה היום, אז אולי עדיף לוותר על העניין ולהבהיר לשחקנים שאיתנו שזו הקבוצה שלנו ואיתה אנחנו הולכים ללכת עד סוף העונה.
כקבוצה שתנסה ביחד ועם ביטחון להיאבק בחוסר הכישרון הקיים, עם דגש על קבוצה.

אני מאמינה שדווקא כשהקבוצה תדע מי הולך להיות בסגל שלה מעכשיו עד סוף העונה, היא תוכל לאמץ לעצמה זהות ודרך ושיטה ברורה כמו שבלאט אוהב.
הביטחון יחזור לשחקנים ברגע שהם ידעו את מקומם ואת חוזק מעמדם.

חוץ מזה שאני תמיד מאמינה שניתן לפצות על חוסר בכישרון ע"י קבוצתיות ומשחק חכם ומבוקר, גם אם זה לא יביא אותנו לפיינל פור מן הסתם.

אגב, אני גם די מסכימה איתך על התיאוריה שלך לגבי סמית', אני גם העלתי את הספקולציה הזו בעבר ויכול להיות שאנחנו באמת שופטים אותו לרעה בגלל ששיטת המשחק הלא קיימת כרגע במכבי מוציאה אותו, כמו גם שחקנים טובים אחרים בקבוצה, רע.
ברור שהוא לא איזה שחקן דגול אבל אולי ההשוואות לקאמינגס היו קצת מוגזמות.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 12 דצמבר 2011, 16:55

משהו מעניין לגבי סמית' - דיברתי עם חבר מנוי, והוא אמר לי שסמית' דווקא מקבל הרבה קרדיט והערכה אצל הקהל.

מעניין, מה אנחנו רואים ומה הם רואים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 12 דצמבר 2011, 17:05

where is the love? כתב:אני אישת אוהב את הלפרין והוא שחקן טוב ומתאים, אבל תשימו לב כשהוא לא פה המון כותבים כמה שהוא יכול לתרום, שהוא עומד לחתום אומרים עליו דברים אחרים. אולי תחליטו?

אגב אני הייתי יותר מתעסק בפטריק בברלי, הוא באמת שחקן מתאים שיכול לעזור, הפייבוריט שלי מכול המועמדים להיות הרכז של מכבי, אבל בסוף זה לא יצא, אולי בשנה הבאה, מאין יודע..

לא יקרה,הוא האריך שם את החוזה שלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 12 דצמבר 2011, 17:29

jol9 כתב:משהו מעניין לגבי סמית' - דיברתי עם חבר מנוי, והוא אמר לי שסמית' דווקא מקבל הרבה קרדיט והערכה אצל הקהל.

אולי זה ממקום שלא רואים טוב את הפרקט חחחח
במקום שאני יושב ואנשים שיושבים לידי לא סובלים אותו ואת אוחיון
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי where is the love? » 12 דצמבר 2011, 17:38

אני בהיכל בכלל לא שומע שיר על סמית, על יוגב לעומת זאת כן. בכל אופן סמית הוא שחקן לא טוב , אבל הוא לא מושך אש כי הוא לא מוביל, הוא אמור להיות טוב אבל הוא לא טוב והוא גם לא גרוע, אז אומרים זה מה יש, כמו שאמרתי חצי שחקן, רק הגנה והתקפה תלוי איזה יום היום, לגבי יוגב, אצלו גם ביום טוב נדיר לראות 10 נקודות ממנו, מצד שני יש לו זריזות אנרגיה וסריטת בהגנה הוא יותר מלהיב מסמית ולכן אולי יש לו שיר עידוד.

אפרופו את מי הקהל אוהב, איך יכול להיות שאין שיר לדיוויד בלו?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי jol9 » 12 דצמבר 2011, 18:08

JasonWilliams12 כתב:
jol9 כתב:משהו מעניין לגבי סמית' - דיברתי עם חבר מנוי, והוא אמר לי שסמית' דווקא מקבל הרבה קרדיט והערכה אצל הקהל.

אולי זה ממקום שלא רואים טוב את הפרקט חחחח
במקום שאני יושב ואנשים שיושבים לידי לא סובלים אותו ואת אוחיון

:bigsmile2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 דצמבר 2011, 18:24

where is the love? כתב:אני בהיכל בכלל לא שומע שיר על סמית, על יוגב לעומת זאת כן. בכל אופן סמית הוא שחקן לא טוב , אבל הוא לא מושך אש כי הוא לא מוביל, הוא אמור להיות טוב אבל הוא לא טוב והוא גם לא גרוע, אז אומרים זה מה יש, כמו שאמרתי חצי שחקן, רק הגנה והתקפה תלוי איזה יום היום, לגבי יוגב, אצלו גם ביום טוב נדיר לראות 10 נקודות ממנו, מצד שני יש לו זריזות אנרגיה וסריטת בהגנה הוא יותר מלהיב מסמית ולכן אולי יש לו שיר עידוד.

דייויד, דייויד, דייויד, דייויד, דייויד, דייויד בלווו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 13 דצמבר 2011, 05:51

LIAV10 כתב:
where is the love? כתב:אני בהיכל בכלל לא שומע שיר על סמית, על יוגב לעומת זאת כן. בכל אופן סמית הוא שחקן לא טוב , אבל הוא לא מושך אש כי הוא לא מוביל, הוא אמור להיות טוב אבל הוא לא טוב והוא גם לא גרוע, אז אומרים זה מה יש, כמו שאמרתי חצי שחקן, רק הגנה והתקפה תלוי איזה יום היום, לגבי יוגב, אצלו גם ביום טוב נדיר לראות 10 נקודות ממנו, מצד שני יש לו זריזות אנרגיה וסריטת בהגנה הוא יותר מלהיב מסמית ולכן אולי יש לו שיר עידוד.

כבר עברו לשיר עליו את השיר של ניקולה... דייויד בלו, דייויד בלו עלה עלה, ני-קו ווי-צ'יץ' (כולם שרים בסוף וויצ'יץ')
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 דצמבר 2011, 11:11

Ido_Maccabi כתב:
LIAV10 כתב:

כבר עברו לשיר עליו את השיר של ניקולה... דייויד בלו, דייויד בלו עלה עלה, ני-קו ווי-צ'יץ' (כולם שרים בסוף וויצ'יץ')

הקהל נהייה יבש (ואני מדבר דווקא על האירוגוני אוהדים), ברבע הראשון הם שרים רק "צהוב עולה עולה, צהוב עולה עולה"..
חבל שככה..זה מוריד לי מהחוויה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי cannon » 13 דצמבר 2011, 19:12

זביאן דאודל נופה ע"י פיניקס. מעניין כמה זמן יקח עד שהשם שלו יעלה שוב בהקשר של מכבי...
cannon

הודעהעל ידי קודי » 13 דצמבר 2011, 19:31

cannon כתב:זביאן דאודל נופה ע"י פיניקס. מעניין כמה זמן יקח עד שהשם שלו יעלה שוב בהקשר של מכבי...

גם שחקן בינוני, גם לא שיחק כדורסל למעלה מחצי שנה. מי בדיוק צריך אותו?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 דצמבר 2011, 19:35

קודי כתב:
cannon כתב:זביאן דאודל נופה ע"י פיניקס. מעניין כמה זמן יקח עד שהשם שלו יעלה שוב בהקשר של מכבי...

גם שחקן בינוני, גם לא שיחק כדורסל למעלה מחצי שנה. מי בדיוק צריך אותו?

בלאט אמר שיחפשו שחקנים שינופו ממחנות ה-NBA..רובם לא שיחקו למעלה מחצי שנה..מה גם שהוא אוהב את דאודל..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 13 דצמבר 2011, 20:21

דווקא הוא אופציה די מעניינת,שחקן הגנה נהדר שמזכיר את פרקינס
אם הוא היה מועמד עוד מהקיץ אז אני סומך על בלאט
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 דצמבר 2011, 20:25

הוא לא השחקן שישדרג את מכבי
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי leon984 » 13 דצמבר 2011, 20:38

סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 דצמבר 2011, 20:53

leon984 כתב:מי זה Jacob Pullen?
http://www.sportando.net/eng/europe/isr ... ullen.html

רכז אמריקאי צעיר(שנה ראשונה מחוץ למכללות)שמשחק באיטליה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 דצמבר 2011, 20:55

אפרופו פולן ומאלט..זה מה שפיק פירסם בטוויטר שלו לפני רבע שעה
Extreme differences b/w Maccabi's management & Coach Blatt about new pg. Source "Demond Mallet has 70% & Jacob Pullen 30% chance of signing"

לא הבנתי ממש מי רוצה את מי..אבל יש גבו למה שאפשר להכניס ב-140 תווים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: BIG sofo, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־17 אורחים