NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2011/12 - הליגה הטובה בעולם סוף סוף חוזרת

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 דצמבר 2011, 01:28

תגידו,לקראת סוף המשחק(בולס-לייקרס)היה רשום מתחת לכל תוצאה bonus..מה זה אומר?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 26 דצמבר 2011, 05:27

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:איזה יופי של ניצחון!
חבל שהבולס נכנסו לבור מלכתחילה אבל יופי של קאמבק(למרות שאני חושבת שדנג נחת לפני ששיחרר את הכדור)..
זה גם הראש המרובע של ה-NBA..לא משנה שיש על קובי 3 שחקנים שגבוהים ממנו..הוא זה שיזרוק ולא האחרים שפנויים..בגלל זה הם הפסידו..
יאללה..עכשיו לאורלנדו-אוקלהומה ואז לגולדן סטייט-קליפרס..

משחק גדול. אני גם חושב שדנג נחת קודם, אבל הוא פשוט היה אדיר
את רואה את המשחקים בNBA.TV לא? אפשר לראות אותם גם בשידורים חוזרים...

כן רואה שם..
לקח לי זמן עד שהבנתי מה האיכות הכי ''חלקה'' אבל ברגע שנסגרתי עליה..אני לא יודעת מה אני אעשה אחרי ה-9 בינואר :insist

אה בסוף זה עובד? התייאשתי אחרי כמה נסיונות...
ואני כנראה אקנה את המנוי לזה לכל העונה
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 דצמבר 2011, 06:13

וואו, לואל דנג פשוט ענק, איזה הגנה הוא הביא בשתי דקות האחרונות, שתי חטיפות (כמעט הייתה לו שלישית) ובלוק על בראיינט בשנייה האחרונה..
איזה שחקן האנגלי הזה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 26 דצמבר 2011, 09:09

LIAV10 כתב:וואי וואי, מה הלייקרס הביאו על עצמם, בראון המאמן הכי מתחכם שיש, אני זוכר את זה עוד מקליבלנד..
הוא עושה את הפוזה של לעלות עם השחקנים שלך מהספסל ולא עם החמישייה הכי חזקה (כמו שעשו במילאנו עם גלינארי)..
כאילו יש לך בעמדה 3 את פאקינג בארנס וארטסט, מה אתה עולה עם הבנקס (מיזה בכלל?!?!)

jol9 כתב:
misha כתב:
LIAV10 כתב:מישהו יכול להביא לי רשימה של הקלעים בכל הזמנים? (אני מדבר על רשימה עדכנית לגמרי)
וגם לא רק טופ 10 או משהו כזה, אני רוצה לראות איפה עומדים שחקנים כמו לברון, הווארד וכו'...

תודה..

http://www.basketball-reference.com/lea ... areer.html

איזה תותח הסטוקטון הזה. לא מספיק שהוא המוסר הכי גדול בהיסטוריה והחוטף הכי גדול, הוא גם בטופ 40 של הקלעים בכל הזמנים...
וכל זה ממרומי ה1.85 שלו. פשוט תופעת טבע.

גם ריי אלן תותח. מספר אחד בכל הזמנים בשלשות, ומקום 24 ברשימת הקלעים.

לברון אמור להגיע גבוה מאוד ברשימה, אבל לא כ"כ גבוה כמו שמצפים, בעיקר בגלל המעבר למיאמי.

לכמה מצפים? ולכמה אתה חושב שהוא יגיע?

מצפים שבגלל שהוא נכנס לNBA צעיר, ודי מההתחלה התחיל להפציץ, שהוא יהיה בטופ 3 או טופ 4. אני חושב שזה לא יקרה.
אבל בטוח שהוא יגיע גבוה מאוד - אין הרבה ספק לגבי זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 דצמבר 2011, 10:50

asafb96 כתב:אחלה משחק יש
רוז שיפר מאוד את הקליעה שלו, וכיף לראות
משחק פשוט 100% לא אגואיסטי, ומאוד מאוד קבוצתי. לקח כל המחצית הזאת 5 זריקות בלבד מהשדה. כיף לראות אותו, וכיף לראות את הבולס של שנה שעברה בדיוק, מחוזקים בגארד נפלא כמו המילטון. קבוצה בלי סופרסטרים (אולי חוץ מרוז, אבל גם הוא בחור צנוע כזה, ולא המוני כמו לברון, קובי ושות'...), שמשחקת הגנה מצוינת, הרבה אנרגיות, הרבה התלהבות, וקבוצה מאוד מאוד ממושמעת שמשחק משחק יפה ומסודר עם מאמן נפלא.
אשיק שלא ממש החזקתי ממנו נותן תרומה יפה מאוד מתחת לסלים, ונראה כרול פלייר נחמד מאוד מהספסל.
הלייקרס התחלשו הקיץ, אם כי עדיין הם קבוצה טובה מאוד. בהחלט יכול ליהיות שהיה נכון להעביר את אודום בטרייד, כי מרפי הוא שחקן מצוין, שעד לשנה שעברה בה הוא סופסל בסלטיקס, הוא היה שחקן שעשה ממוצעים של דאבל דאבל באינדיאנה, ויכול ליהיות אחלה שחקן שעולה מהספסל, אבל לא ברור למה הם שלחו את אודום תמורת כלום. פשוט לא ברור. הם עדיין קבוצה בלי רכז.
כרגע, הם חייבים רכז, מה שיש לקליפרס יותר מדי, והם רוצים כנראה להעביר אחד מהם, וויליאמס, שיכול לתרום המון המון ללייקרס, והלייקרס היו מוכנים להעביר את אחד הסנטרים שלהם, גאסול/ביינום לפי מה שדווח, מה שבדיוק חסר לקליפרס. מעניין אם הקבוצות יעשו טרייד בינהם, שיחזק מאוד את שתי הקבוצות, או שילכו ראש בקיר ולא יסכימו לחזק את היריבה העירונית על חשבון חיזוק של עצמם, כי טרייד כזה של מו וויליאמס תמורת ביינום, או מו וויליאמס+בלאדסו+פוי/גומס תמורת גאסול, יכול לחזק מאוד את שתי הקבוצות האלו

הלייקרס זרקו את המשחק לפח בדקה האחרונה. בת'כלס, הבולס היו אמורים לחסל את הלייקרס בלי ביינום ואודום בקלות, אבל זה לא יצא ככה.
לרוז היה יום קליעה טוב, אבל הליגה מאוד מאוד תשמח אם הוא יזרקו שלושות, כי כמו שראינו בפלייאוף האחרון, האחוזים שלו מ- 3 בסוף לכיוון ה- 30 אחוז ומטה. לגבי ההגנה של רוז - תסתכל מה עשה סטיב בלייק.

מרפי זה שחקן שנזרק מניו ג'רזי ומקרוברטס נזרק מאינדיאנה - זה שני שחקני מינימום שלא יצילו את הלייקרס. אין שום סיכוי שהלייקרס ייתנו את גאסול או ביינום בשביל מו וויליאמס או שחקנים מצחיקים אחרים.
roy1000

הודעהעל ידי EulGam05 » 26 דצמבר 2011, 12:10

גם אני מקווה שיתנו לרוז יזרוק יותר מבחוץ, הוא עובד על זה כבר שני קייצים ומשחקן שקלע 32 שלשות ב-24% בשנתיים הראשונות שלו, הוא הפך לשחקן שקלע 128 ב-33% בעונה שעברה, אני לא אופתע אם השנה מגמת השיפור שלו תמשך. להקיש על היכולת ההגנתית של רוז כתוצאה מכמות הנקודות של סטיב בלייק מצביע על אחד משני דברים:
1. אי ראיית המשחק אתמול
2. אי הבנה של השיטה ההגנתית של הבולס

רוז מגיע לעזור כחלק מהשיטה ההגנתית כי המטרה של הבולס זה להעמיס ולצופף עם שחקנים את הצד שבו נמצא הכדור, קבוצות שיודעות להניע כדור מהר ל-Weak Side (כמו שלמשל הניקס עשו מול הבולס במשחקים הראשונים של העונה שעברה או אינדיאנה בפלייאוף) יקבלו זריקות חופשיות כמו שבלייק קיבל אתמול (למעט שלשה אחת ברבע האחרון שנקלעה בסוף שעון). רוז לא שומר אישי מדהים אבל הוא גם לא כל כך רע כמו שחלק מהאוהדים שרואים 5-7 משחקים של הבולס בעונה חושבים ויעידו על כך דרון וויליאמס וכריס פול בעונה שעברה. מעבר לכך שהתפקיד העיקרי של הגארדים בהגנה של הבולס הוא ממילא לא לנעול את היריב באחד על אחד אלא פשוט לגרום לו להגיע לאיזורים מסוימים במגרש (חצי מרחק אבל לא top of the key ובפינות) ואחר כך להעמיס את האיזורים האלה בשחקני הגנה.
EulGam05

הודעהעל ידי asafb96 » 26 דצמבר 2011, 14:32

roy1000 כתב:
asafb96 כתב:אחלה משחק יש
רוז שיפר מאוד את הקליעה שלו, וכיף לראות
משחק פשוט 100% לא אגואיסטי, ומאוד מאוד קבוצתי. לקח כל המחצית הזאת 5 זריקות בלבד מהשדה. כיף לראות אותו, וכיף לראות את הבולס של שנה שעברה בדיוק, מחוזקים בגארד נפלא כמו המילטון. קבוצה בלי סופרסטרים (אולי חוץ מרוז, אבל גם הוא בחור צנוע כזה, ולא המוני כמו לברון, קובי ושות'...), שמשחקת הגנה מצוינת, הרבה אנרגיות, הרבה התלהבות, וקבוצה מאוד מאוד ממושמעת שמשחק משחק יפה ומסודר עם מאמן נפלא.
אשיק שלא ממש החזקתי ממנו נותן תרומה יפה מאוד מתחת לסלים, ונראה כרול פלייר נחמד מאוד מהספסל.
הלייקרס התחלשו הקיץ, אם כי עדיין הם קבוצה טובה מאוד. בהחלט יכול ליהיות שהיה נכון להעביר את אודום בטרייד, כי מרפי הוא שחקן מצוין, שעד לשנה שעברה בה הוא סופסל בסלטיקס, הוא היה שחקן שעשה ממוצעים של דאבל דאבל באינדיאנה, ויכול ליהיות אחלה שחקן שעולה מהספסל, אבל לא ברור למה הם שלחו את אודום תמורת כלום. פשוט לא ברור. הם עדיין קבוצה בלי רכז.
כרגע, הם חייבים רכז, מה שיש לקליפרס יותר מדי, והם רוצים כנראה להעביר אחד מהם, וויליאמס, שיכול לתרום המון המון ללייקרס, והלייקרס היו מוכנים להעביר את אחד הסנטרים שלהם, גאסול/ביינום לפי מה שדווח, מה שבדיוק חסר לקליפרס. מעניין אם הקבוצות יעשו טרייד בינהם, שיחזק מאוד את שתי הקבוצות, או שילכו ראש בקיר ולא יסכימו לחזק את היריבה העירונית על חשבון חיזוק של עצמם, כי טרייד כזה של מו וויליאמס תמורת ביינום, או מו וויליאמס+בלאדסו+פוי/גומס תמורת גאסול, יכול לחזק מאוד את שתי הקבוצות האלו

הלייקרס זרקו את המשחק לפח בדקה האחרונה. בת'כלס, הבולס היו אמורים לחסל את הלייקרס בלי ביינום ואודום בקלות, אבל זה לא יצא ככה.
לרוז היה יום קליעה טוב, אבל הליגה מאוד מאוד תשמח אם הוא יזרקו שלושות, כי כמו שראינו בפלייאוף האחרון, האחוזים שלו מ- 3 בסוף לכיוון ה- 30 אחוז ומטה. לגבי ההגנה של רוז - תסתכל מה עשה סטיב בלייק.

מרפי זה שחקן שנזרק מניו ג'רזי ומקרוברטס נזרק מאינדיאנה - זה שני שחקני מינימום שלא יצילו את הלייקרס. אין שום סיכוי שהלייקרס ייתנו את גאסול או ביינום בשביל מו וויליאמס או שחקנים מצחיקים אחרים.

הבנתי שאתה לא אוהב את רוז, אבל תנסה ליהיות קצת אובייקטיבי. מה הקשר בין השלשה מה שבלייק עשה? מה? ראית את המשחק? אתה מדבר כאילו הוא לקח את רוז לסל בקלילות מתי שהוא רצה
באותה מידה אפשר לומר, מה פישר עשה? 2 נקודות, 20% מהשדה ו3 איבודים
מרפי שחקן נחמד מאוד, עם קריירה מצוינת, שעשה אתמול 7 נקודות ו8 ריבאונד (5 בהתקפה) וחסימה, מקרוברטס קלע 6 נקודות עם 8 ריבאונד (3 בהתקפה) ו2 חסימות. שניהם לא שחקנים ברמה של אודם אולי (שנראה אתמול פח), אבל שניהם רול פליירס טובים מאוד.
מול וויליאמס שחקן מצחיק? :confused
אנחנו מדברים על אותו שחקן? מול וויליאמס רכז מצוין, ששווה לטעמי גם יותר מאנדרו ביינום
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 דצמבר 2011, 14:40

אוף איזה באסה..ראיתי עד רבע ל-7(בוקר כמובן)את המחצית הראשונה בין גולדן סטייט לקליפרס וירדנו למחצית ביתרון 3 ועם משחק טוב מאוד בריבאונד ובלחימה..נכנסתי היום בשביל לראות את המשך המשחק רק בשביל לגלות שהיינו קרובים והתפרקנו ברבע הרביעי..ההפרש משקר..לא קלענו כשהיינו יכולים והקליפרס הענישו..
תומפסון מפחד עדיין מהצל של עצמו ומונטה אליס עושה מה שבא לו..שחקן מוכשר בטירוף אבל הייתי יותר משמחה אם היו עושים עליו טרייד..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 26 דצמבר 2011, 14:44

Holiday_Armadillo כתב:אוף איזה באסה..ראיתי עד רבע ל-7(בוקר כמובן)את המחצית הראשונה בין גולדן סטייט לקליפרס וירדנו למחצית ביתרון 3 ועם משחק טוב מאוד בריבאונד ובלחימה..נכנסתי היום בשביל לראות את המשך המשחק רק בשביל לגלות שהיינו קרובים והתפרקנו ברבע הרביעי..ההפרש משקר..
תומפסון מפחד עדיין מהצל של עצמו ומונטה אליס עושה מה שבא לו..שחקן מוכשר בטירוף אבל הייתי יותר משמחה אם היו עושים עליו טרייד..

התוצאה בכלל לא משקפת, אבל פול פשוט היה מדהים ברבע האחרון.
אהבתי את הטקטיקה של מאמן גולדן סטייט, שמשהו כמו 2-3 דקות רצופות ברבע ה3, פשוט אמר לשחקנים שלו לעשות פאולים אוטומטיים על ג'ורדן, ולשלוח אותו ישר לקוו, איך שהקליפרס יוצאים להתקפה, בלי לחכות :laugh3
הבחור נראה חסר אונים. נגר בן נגר, אבל מפלצת בהגנה
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 דצמבר 2011, 14:46

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אוף איזה באסה..ראיתי עד רבע ל-7(בוקר כמובן)את המחצית הראשונה בין גולדן סטייט לקליפרס וירדנו למחצית ביתרון 3 ועם משחק טוב מאוד בריבאונד ובלחימה..נכנסתי היום בשביל לראות את המשך המשחק רק בשביל לגלות שהיינו קרובים והתפרקנו ברבע הרביעי..ההפרש משקר..

אהבתי את הטקטיקה של מאמן גולדן סטייט, שמשהו כמו 2-3 דקות רצופות ברבע ה3, פשוט אמר לשחקנים שלו לעשות פאולים אוטומטיים על ג'ורדן, ולשלוח אותו ישר לקוו, איך שהקליפרס יוצאים להתקפה, בלי לחכות :laugh3

לגמרי מפלצת,אבל אם יש לך פחות מ-50% מהקו בכל הקריירה אז מגיע לך שיעשו לך האק-אה-ג'ורדן :laugh2
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 דצמבר 2011, 15:46

asafb96 כתב:

היה מקרה מפורסם כזה בפלייאוף לפני כמה שנים..
שלחו שחקן של הספרס נדמה לי לקו בכל התקפה..

לא זוכר בדיוק נגד מי זה היה ומי היה אותו שחקן..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Angelstrong » 26 דצמבר 2011, 15:53

זה הספרס נגד שאקיל אוניל ופיניקס וקוראים לדבר הזה hack a shaq
Angelstrong

הודעהעל ידי misha » 26 דצמבר 2011, 16:05

Ido_Maccabi כתב:אה בסוף זה עובד? התייאשתי אחרי כמה נסיונות...
ואני כנראה אקנה את המנוי לזה לכל העונה

עבד מאמצע המשחק של דאלאס- מיאמי. שווה את הכסף למי שיש זמן פנוי, למרות שהם העלו את המחירים דווקא בעונה מקוצרת.

ד"א, בוזר כנראה לקח קשה את התצוגות שלו מהפלייאוף ועבד קשה הקיץ. הוריד כמה וכמה קילוגרמים.

נייס.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 דצמבר 2011, 18:19

ד"א, בוזר כנראה לקח קשה את התצוגות שלו מהפלייאוף ועבד קשה הקיץ. הוריד כמה וכמה קילוגרמים.

לא אהבתי את המשחק של בוזר אתמול..
נראה כמו חצי בוזר וזה משפיע על האגרסיביות שלו בצבע..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 26 דצמבר 2011, 19:05

בוזר דווקא נראה אתמול די טוב יחסית לאיך שהוא נראה בפלייאוף, לא שזאת משימה קשה במיוחד. בהגנה הוא לא ממש טורח לשחק אבל כל עוד הוא מסוגל לתת 15-18 נק' באחוזים טובים, 6-9 ריב' ועוד אסיסט או שניים אז אני לא חושב שאוהדי בולס יתלוננו יותר מדי.
EulGam05

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 דצמבר 2011, 19:09

אני מת על בוזר.. אם לא היה לו אופי של ילדה בת 5, הוא היה יכול להיות שחקן גדול
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 דצמבר 2011, 19:27

יש היום כמה רוקים מעניינים ששווה לעקוב אחריהם..
ג'ימר בסקרמנטו
קיירי אירווינג בקליבלנד
קמבה ווקר בשארלוט

עריכה:
אה ושכחתי שחקן שאני מאוד אוהבת ושאני חושבת שהגיע לו להיות הבחירה הראשונה לפני אירווינג..דרק וויליאמס במינסוטה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 דצמבר 2011, 19:36

בוזר נראה כאילו הוא איבד את הפיזיות שלו לגמרי..
בתור אחד שקיווה שהבולס ינצחו, כל פעם שהוא קיבל את הכדור נכנסתי ללחץ..

Angelstrong כתב:זה הספרס נגד שאקיל אוניל ופיניקס וקוראים לדבר הזה hack a shaq

לאלא, שחקן של הספרס נשלח לקו, זה היה כמה עונות לפני ששאק היה בסאנס..
השפ "בואן" תקוע לי בראש, אז חיפשתי אותו בגוגל באגלית ובאמת מצאתי את ברוס בואן עם אחוזים מזעזעים מהקו..
אז זה הוא, השאלה היא איזה קבוצה עשתה את זה..
יש מצס הרוקטס?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 דצמבר 2011, 19:42

רשמתי hack-a-bowen בגוגל וזה מצא לי ת'רדים על משחק בין הסאנס לספרס..אז כנראה שאתה צודק..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 דצמבר 2011, 20:01

Holiday_Armadillo כתב:רשמתי hack-a-bowen בגוגל וזה מצא לי ת'רדים על משחק בין הסאנס לספרס..אז כנראה שאתה צודק..

נראה לי שהת'רדים שנפתחו דווקא היו על המקרה שעשו לשאק..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים