אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי where is the love? » 08 מרץ 2012, 14:53

דורון פרקינס יאללה דורון פרקינס, דורון פרקינס עולה עולה עולה!!!!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי yzafrir » 08 מרץ 2012, 19:12

Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
NY boy כתב:היום היה עוד מחזור בליגה האיטלקית ופרקינס הולך ומתמקם לו כשחקן הכי טוב בקאנטו שהביסה את קזרטה בחוץ 75-58 ועלתה למקום השני בטבלה. פרקינס היה השחקן המצטיין בקאנטו עם 20 נק', 11 ריב', 3 אס' (6 איב'), 5-12 ל2, 2-4 ל3, 4-6 מהקו ומדד 26 (הגבוה בקבוצה) ב36 דקות משחק.

פחות מחודש אחרי שחזר לשחק היכולת של פרקינס היא לא פחות ממדהימה.

על המשחק הזה אני יכולה להחמיא..פשוט נהדר..כאילו לא נפצע ולא שיחק 8 חודשים :nono
מה שכן,רואים שניהול המשחק לוקה אצלו בחסר וזה תמיד יהיה ככה כי הוא לא מנהל משחק מחונן והוא צריך להפחית את מספר האיבודים..במשחק הקודם 5 ועכשיו 6..אבל אולי חלק לא היו באשמתו..
מה שבטוח,רואים שזה שפרקינס לקח לעצמו את כל הזמן שבעולם עושה את שלו..הוא לא מיהר לחזור לפני שהוא היה ב-110% מבחינה גופנית ורואים..נראה אם יהיו לו סנטימנטים למכבי במידה והם ירצו אותו..

איך בדיוק את רואה את זה ? בגלל מספר האיבודים ?? אולי זה בגלל שהוא עוד לא מכיר את החברים החדשים שלו ?? במשחק הקודם הוא חילק 6 אס' והפעם רק 3 אז מה אפשר ללמוד על זה ? כלום !!!
אני יכול להגיב רק על משחקים שלו שראיתי וראיתי שניים כאלו ביורוליג והוא נראה פשוט מצויין לשחקן שחזר מפציע באמצע עונה לקבוצה שהוא לא מכיר .
אם ימשיך ככה יהיה קשה להביא אותו כי הוא יהיה מאוד מבוקש...

ואולי בגלל שהוא שיחק פה שנתיים ואנחנו יודעים שהוא לא מנהל משחק מהרמות הגבוהות?

דברי בשם עצמיך , אני מאוד אהבתי את ניהול המשחק שלו אפילו יותר משל פארגו שלרוב היה לוקח הכל על עצמו....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 08 מרץ 2012, 21:24

yzafrir כתב:
felix_r כתב:
yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
NY boy כתב:היום היה עוד מחזור בליגה האיטלקית ופרקינס הולך ומתמקם לו כשחקן הכי טוב בקאנטו שהביסה את קזרטה בחוץ 75-58 ועלתה למקום השני בטבלה. פרקינס היה השחקן המצטיין בקאנטו עם 20 נק', 11 ריב', 3 אס' (6 איב'), 5-12 ל2, 2-4 ל3, 4-6 מהקו ומדד 26 (הגבוה בקבוצה) ב36 דקות משחק.

פחות מחודש אחרי שחזר לשחק היכולת של פרקינס היא לא פחות ממדהימה.

על המשחק הזה אני יכולה להחמיא..פשוט נהדר..כאילו לא נפצע ולא שיחק 8 חודשים :nono
מה שכן,רואים שניהול המשחק לוקה אצלו בחסר וזה תמיד יהיה ככה כי הוא לא מנהל משחק מחונן והוא צריך להפחית את מספר האיבודים..במשחק הקודם 5 ועכשיו 6..אבל אולי חלק לא היו באשמתו..
מה שבטוח,רואים שזה שפרקינס לקח לעצמו את כל הזמן שבעולם עושה את שלו..הוא לא מיהר לחזור לפני שהוא היה ב-110% מבחינה גופנית ורואים..נראה אם יהיו לו סנטימנטים למכבי במידה והם ירצו אותו..

איך בדיוק את רואה את זה ? בגלל מספר האיבודים ?? אולי זה בגלל שהוא עוד לא מכיר את החברים החדשים שלו ?? במשחק הקודם הוא חילק 6 אס' והפעם רק 3 אז מה אפשר ללמוד על זה ? כלום !!!
אני יכול להגיב רק על משחקים שלו שראיתי וראיתי שניים כאלו ביורוליג והוא נראה פשוט מצויין לשחקן שחזר מפציע באמצע עונה לקבוצה שהוא לא מכיר .
אם ימשיך ככה יהיה קשה להביא אותו כי הוא יהיה מאוד מבוקש...

די, נו. היו לו 15 איבודים בסידרה הזכורה לרעה מול פרטיזן.

אז 4 משחקים בקריירה שלו הפכו אותו למנהל משחק גרוע ?? ומי כן היה טוב באותה סידרה ?
מה שיותר מדהים שלפארגו היו עונה שעברה יותר איבודים בממוצע מפרקינס ועדיין כולם בטוחים שפרקינס מנהל משחק יותר גרוע מפארגו .....

אני לא בודק את המספרים שציינת, ויוצא מהנחה שהם נכונים.
אבל עדיין פארגו היה שחקן צעיר במגמת שיפור מהירה מאוד. ואילו פרקינס הוא שחקן שכבר הגיע לשיא שלו.
יש גם את מבחן התוצאה (תשאל את פיני גרשון):
מכבי עם פרקינס בעמדת הרכז לא עלתה לפיינל-פור היורוליג והפסידה את האליפות בארץ.
מכבי עם פארגו בעמדת הרכז הגיע לגמר היורוליג ולקחה את התואר בארץ.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 מרץ 2012, 11:07

פליקס, זה קצת פשטני לטעון דבר שכזה.
מכבי עם קאמינגס בעמדת הרכז הגיעה לגמר היורוליג בעוד שמכבי עם ארויו בעמדת הרכז לא עברה את הטופ 16, האם זה אומר שקאמינגס שחקן טוב מארויו??
אל תשכח שיש עוד שחקנים בעמדות אחרות, ומכבי של עונת פיני היא לא המכבי של השנה שעברה ואי אפשר להפיל את כל חוסר ההצלחה של העונה ההיא על פרקינס כמו שאי אפשר לתת את כל הקרדיט על ההצלחה בעונה שעברה לפארגו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 09 מרץ 2012, 11:50

חנו'ש כתב:פליקס, זה קצת פשטני לטעון דבר שכזה.
מכבי עם קאמינגס בעמדת הרכז הגיעה לגמר היורוליג בעוד שמכבי עם ארויו בעמדת הרכז לא עברה את הטופ 16, האם זה אומר שקאמינגס שחקן טוב מארויו??
אל תשכח שיש עוד שחקנים בעמדות אחרות, ומכבי של עונת פיני היא לא המכבי של השנה שעברה ואי אפשר להפיל את כל חוסר ההצלחה של העונה ההיא על פרקינס כמו שאי אפשר לתת את כל הקרדיט על ההצלחה בעונה שעברה לפארגו.

רק שבעונת קאמינגס בעמדות הגארד היו גם את הלפרין, ביינום וגארסיה
אבל אני בהחלט מסכים איתך שהדוגמא הספציפית הזאת היא פשטנית ולא מלמדת יותר מדי על האיכות. אם כי בעיקרון, אני מסכים עם פליקס שפרקינס מנהל התקפה עומדת לא משהו בכלל. גם פארגו הוא לא איזה דיאמנאידיס, אבל לטעמי בהתקפה עומדת הוא מנהלת משחק הרבה יותר טוב.
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 מרץ 2012, 12:17

asafb96 כתב:

אבל אני בהחלט מסכים איתך שהדוגמא הספציפית הזאת היא פשטנית ולא מלמדת יותר מדי על האיכות. אם כי בעיקרון, אני מסכים עם פליקס שפרקינס מנהל התקפה עומדת לא משהו בכלל. גם פארגו הוא לא איזה דיאמנאידיס, אבל לטעמי בהתקפה עומדת הוא מנהלת משחק הרבה יותר טוב.

פארגו הוא פשוט שחקן אחד על אחד טוב יותר מפרקינס ולכן קל לו יותר ליצור לעצמו ולאחרים מצבים נוחים.
בעיקרון, אני לא חושבת שאף אחד מהם הוא מנהל משחק גדול אבל לכל אחד מהם היו נקודות חוזקה במקומות אחרים שהשלימו אחד את השני כאשר אידסון השלים בכל הקשור לניהול משחק אחראי, לכן היתה שנה שעברה קבוצה טובה - בזכות כל המרכיבים שלה שהתחברו היטב אחד עם השני.

ואגב, לגבי קאמינגס, אפשר גם להגיד באותה מידה שעם פיני היה לפרקינס איתו את וויז בעוד ששנה אח"כ היה לו את פארגו, זה לא אומר כלום על פרקינס עצמו.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 09 מרץ 2012, 12:28

חנו'ש כתב:
asafb96 כתב:

פארגו הוא פשוט שחקן אחד על אחד טוב יותר מפרקינס ולכן קל לו יותר ליצור לעצמו ולאחרים מצבים נוחים.
בעיקרון, אני לא חושבת שאף אחד מהם הוא מנהל משחק גדול אבל לכל אחד מהם היו נקודות חוזקה במקומות אחרים שהשלימו אחד את השני כאשר אידסון השלים בכל הקשור לניהול משחק אחראי, לכן היתה שנה שעברה קבוצה טובה - בזכות כל המרכיבים שלה שהתחברו היטב אחד עם השני.

ואגב, לגבי קאמינגס, אפשר גם להגיד באותה מידה שעם פיני היה לפרקינס איתו את וויז בעוד ששנה אח"כ היה לו את פארגו, זה לא אומר כלום על פרקינס עצמו.

זה מה שאמרתי. פארגו הוא לא איזה דיאמנטידיס או משהו בסגנון, מבחינת ניהול משחק, אבל בהתקפה עומדת, הוא מייצר לעצמו ולאחרים הרבה יותר טוב מפרקינס. פרקינס מצוין בהתקפות מעבר.
לגבי קאמינגס-אי אפשר לומר את זה. יש הבדל בין לשחק לצד הלפרין, ביינום, וגארסיה, שהוא האחרון ברוטציה, לעומת פרקינס שהיה שחקן חמישיה לכל דבר ועניין ב2 העונות האלה. אבל הדוגמא הזאת בהחלט לא במקום, כי אי אפשר למדוד איכות של תכונה כזאת או אחרת אצל שחקן, על פי הצלחה קבוצתית בשנה הספציפית המדוברת
asafb96

הודעהעל ידי where is the love? » 09 מרץ 2012, 12:50

אני חושב שהשילוב של שניהם צמד הפ"פ כמו שהיינו קוראים להם אז, היו יכולים להוליך כדור בצורה טובה ולכן מכבי זרמה בצורה מצויינת, אני חושב ששניהם טובים בניהול משחק, ושניהם ביחד עוד יותר. אני חושב ששילוב של לנגפורד עם פרקינס יכול להועיל.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 מרץ 2012, 12:52

דווקא בעונה של פיני פרקינס לרוב עלה מהספסל, בעוד שקאמינגס לרוב פתח בחמישייה.
גם מבחינת הדקות, פרקינס אצל פיני קיבל 21 דקות למשחק (עם בלאט עלה לכמעט 30), וקאמינגס קיבל 18 דקות שזה לא כזה פער גדול.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי יוסי22 » 09 מרץ 2012, 13:16

אומנם 4 משחקים באמת לא אומרים כלום אבל ללא שום קשר ניהול המשחק שלו בינוני ומטה בלשון המעטה.
יוסי22

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 מרץ 2012, 13:55

כתבה מעניינת על טרנס מוריס, שפרש השנה מכדורסל
http://sports.walla.co.il/?w=//2515285
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 09 מרץ 2012, 14:23

חנו'ש כתב:דווקא בעונה של פיני פרקינס לרוב עלה מהספסל, בעוד שקאמינגס לרוב פתח בחמישייה.
גם מבחינת הדקות, פרקינס אצל פיני קיבל 21 דקות למשחק (עם בלאט עלה לכמעט 30), וקאמינגס קיבל 18 דקות שזה לא כזה פער גדול.

קאמינגס שיחק אצל שרף לא אצל פיני
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 מרץ 2012, 14:36

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:דווקא בעונה של פיני פרקינס לרוב עלה מהספסל, בעוד שקאמינגס לרוב פתח בחמישייה.

אני יודעת, איפה ראית שכתבתי אחרת?? :neutral
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 מרץ 2012, 15:09

שמואל1 כתב:כתבה מעניינת על טרנס מוריס, שפרש השנה מכדורסל
http://sports.walla.co.il/?w=//2515285

דמיינו אותו בהרכב עם סופו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 09 מרץ 2012, 15:57

זה שונה, מכיוון שפרקינס אכן פתח על הספסל, אבל מהטופ 16 של אותה שנה, עד הפציעה שלו, הוא היה שחקן של 25 דקות בממוצע ומעלה. גם אם אצל פיני הוא היה עולה מהספסל (גם פאפאס בשנותיו היפות ביותר היה עולה מהספסל.. ברור שלא וויז' היה השחקן המוביל בקוו האחורי)
אבל זה לא כל כך משנה. אנחנו מסכימים, ובכל זאת מתווכחים... :duh :rolleyes
מוריס היה אחד האהובים עלי. תענוג של שחקן. הוא באמת השחקן המושלם לצד סנטר כמו סופו. תפור בתכונות שלו אחד לאחד לצד סנטר כזה. היה יכול להיות קוו קדמי רצחני :heat
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 09 מרץ 2012, 16:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 09 מרץ 2012, 16:39

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:

אני יודעת, איפה ראית שכתבתי אחרת?? :neutral

ככה בנית את המשפט שלך :dance1 בעונה של פיני... פרקינס היה כהה... קאמינגס היה ככה...

:hi
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 09 מרץ 2012, 17:39

asafb96 כתב:

זה שונה, מכיוון שפרקינס אכן פתח על הספסל, אבל מהטופ 16 של אותה שנה, עד הפציעה שלו, הוא היה שחקן של 25 דקות בממוצע ומעלה. גם אם אצל פיני הוא היה עולה מהספסל (גם פאפאס בשנותיו היפות ביותר היה עולה מהספסל.. ברור שלא וויז' היה השחקן המוביל בקוו האחורי)
מוריס היה אחד האהובים עלי. תענוג של שחקן. הוא באמת השחקן המושלם לצד סנטר כמו סופו. תפור בתכונות שלו אחד לאחד לצד סנטר כזה. היה יכול להיות קוו קדמי רצחני :heat

מוריס שחקן מעולה, אבל איכשהו למרות ההערכה הגדולה ליכולות המקצועיות שלו, אני זוכר שהיה קושי מסויים להתחבר אליו.
אני מזכיר גם שאיתו כשחקן סופר מוביל וחשוב מכבי איבדה את האליפות.

סה"כ אני אישית מרוצה מהנדריקס ולא מתגעגע למוריס יותר מדי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 09 מרץ 2012, 18:27

jol9 כתב:
asafb96 כתב:

מוריס שחקן מעולה, אבל איכשהו למרות ההערכה הגדולה ליכולות המקצועיות שלו, אני זוכר שהיה קושי מסויים להתחבר אליו.

הקושי להתחבר אליו זה בגלל שהוא היה שחקן שקט כזה, בלי כל השואו וההתלהבות. לסופו לדוגמא, התחברו גם בגלל היכולת, אבל גם בגלל שהוא בחור אמוציונלי, וזה הרבה יותר נוח לקהל להתחבר
ריץ' אחלה שחקן, אבל לא ברמה של מוריס. מוריס יותר איכותי ומגוון. סופו ומוריס היה יכול להיות קוו קדמי קטלני. הם באמת משלימים אחד את השני בצורה הכי טובה שיש
נכון שהוא היה חלק באיבוד האליפות, אבל זה השחקן האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות. הוא היה השחקן הטוב ביותר של מכבי באותה שנה, וסחף אותה עד לגמר היורוליג, למרות שמסביבו לו היו ממש כוכבים גדולים בלשון המעטה
לא סתם הוא קיבל חוזים כאלה בצסק"א ובבארסה
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 09 מרץ 2012, 20:12

asafb96 כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:

הקושי להתחבר אליו זה בגלל שהוא היה שחקן שקט כזה, בלי כל השואו וההתלהבות. לסופו לדוגמא, התחברו גם בגלל היכולת, אבל גם בגלל שהוא בחור אמוציונלי, וזה הרבה יותר נוח לקהל להתחבר
ריץ' אחלה שחקן, אבל לא ברמה של מוריס. מוריס יותר איכותי ומגוון. סופו ומוריס היה יכול להיות קוו קדמי קטלני. הם באמת משלימים אחד את השני בצורה הכי טובה שיש
נכון שהוא היה חלק באיבוד האליפות, אבל זה השחקן האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות. הוא היה השחקן הטוב ביותר של מכבי באותה שנה, וסחף אותה עד לגמר היורוליג, למרות שמסביבו לו היו ממש כוכבים גדולים בלשון המעטה
לא סתם הוא קיבל חוזים כאלה בצסק"א ובבארסה

לי אישית אין בעיה להתחבר לשחקנים שקטים (תסתכל על תמונת הפרופיל שלי). אוסיף ואומר ששחקן הNBA הכי אהוב עליי בכל הזמנים (או אחד מהשלושה) הוא סטוקטון.
ככה שאין לי בעיה עם שחקנים שקטים. אבל במוריס היה משהו קצת נוקשה ואפאטי לפעמים.
ברור שזאת סתם תחושה, ולא באמת, ואם היה נשאר במכבי עוד עונה, יש מצב שהדברים היו מתהפכים.

אני מסכים שהוא שחקן איכותי יותר מריצ', אבל מה שרק אמרתי זה שאני שמח עם ריצ', ואני אשמח אם הוא ימשיך איתנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 09 מרץ 2012, 20:21

תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים