באמת תהיתי מי האוהדים שהפכו את פרקינס לדריק ג'וניור, ובלי קשר תהיתי לגבי דריק ג'וניור המקורי....

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:דווקא הבנתי למה התכוונת![]()
באמת תהיתי מי האוהדים שהפכו את פרקינס לדריק ג'וניור, ובלי קשר תהיתי לגבי דריק ג'וניור המקורי....
MTA2311 כתב:וואלה? איפה היית ב6 העמודים האחרונים?
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:דווקא הבנתי למה התכוונת![]()
דווקא לפי הדיבורים נראה כאילו הצאצא המוכשר ביותר במכבי הוא דווקא הבן של המאמן..
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:וואלה? איפה היית ב6 העמודים האחרונים?
דווקא קראתי ועדיין אני תוהה מי בדיוק הרים אותו לדרגה של מעבר שחקן טוב שתרם לא מעט למכבי בשנתיים האחרונות.
תן לי שמות וציטוטים, ברבים, לא איזה אוהד אחד הזוי....
דווקא קראתי ועדיין אני תוהה מי בדיוק הרים אותו לדרגה של מעבר שחקן טוב שתרם לא מעט למכבי בשנתיים האחרונות.
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:וואלה? איפה היית ב6 העמודים האחרונים?
כמה ציטוטים נבחרים:
"אני מקווה שהוא יחתום שם בשביל שיצליח לשקם את הקרירה שלו ואז אולי שנה הבאה יחזור הביתה למכבי...."
"לא יעזור- יש זיקה בין הצדדים ואם דורון יחזור לשוק החופשי הוא יהפוך למועמד אוטומטי."
"שברון לב מבחינתי , חבל שהוא ישחק נגדנו."
"למרות כל ההערכה לפרקינס, ולמרות התחושה שהוא כבר סוג של מכביסט,"
"אומנם מכבי היא לא בית תמחוי לשחקני כדורסל, אבל דורון פרקינס הוא מכביסט במלוא מובן המילה."
"אני לא חושב שיש בעיה לכנות אותו מכביסט. הבן אדם השאיר כל טיפת זיעה (וגם הרבה יותר מזה) על הפרקט עבור מכבי."
וזה רק ברפרוף, אני בטוח שפספסתי לא מעט..
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:וואלה? איפה היית ב6 העמודים האחרונים?
כמה ציטוטים נבחרים:
"אני מקווה שהוא יחתום שם בשביל שיצליח לשקם את הקרירה שלו ואז אולי שנה הבאה יחזור הביתה למכבי...."
"לא יעזור- יש זיקה בין הצדדים ואם דורון יחזור לשוק החופשי הוא יהפוך למועמד אוטומטי."
"שברון לב מבחינתי , חבל שהוא ישחק נגדנו."
"למרות כל ההערכה לפרקינס, ולמרות התחושה שהוא כבר סוג של מכביסט,"
"אומנם מכבי היא לא בית תמחוי לשחקני כדורסל, אבל דורון פרקינס הוא מכביסט במלוא מובן המילה."
"אני לא חושב שיש בעיה לכנות אותו מכביסט. הבן אדם השאיר כל טיפת זיעה (וגם הרבה יותר מזה) על הפרקט עבור מכבי."
וזה רק ברפרוף, אני בטוח שפספסתי לא מעט..
3 הציטוטים הראשונים מביעים בסה"כ הערכה גדולה ואהדה לסוג שחקן שקצת קשה לא לאהוב את האופי שלו, כמו גם הנדריקס למשל, שאני לא מחשיבה כמכביסט, ואם יעזוב לחוזה עתק בקבוצה אחרת בקיץ אני לגמרי אבין, ועדיין אני מאוד אוהבת את השחקן הזה וכך גם אני אישית מרגישה כלפי פרקינס.
הציטוט הרביעי הוא של אוהד אחד שגם אני לא מסכימה עם דעתו.
ואת 2 הציטוטים האחרים כנראה לקחת משרשור אחר כי אני עברתי הרגע על כל השרשור ולא מצאתי אותם.
אגב, אחרי שעברתי על השרשור ראיתי שהוויכוח הזה חוזר על עצמו מהעמודים הראשונים וגם שם אני לא הייתי היחידה שתהתה מי בדיוק רואה אותו כאיזה מכביסט גדול.
asafb96 כתב:לא ממש הבנת נכון. אף אחד ממש לא מפחית מערכו, לא טוען שהיה דם רע במו"מ, ובטח שלא מכפישים אותו
פרקינס הוא שחקן נשמה שקל מאוד להתחבר אליו ולאהוב אותו, והוא תרם רבות בשנתיים האחרונות, וראוי להערכה ולאהבה מצד האוהדים והמועדון. אף אחד לא טוען שלא. הנקודה היא שחלק שמים אותו במקום של מכביסט, מה שלא ממש מתאים, ומאוד מוגזם. אבל כמו שאמרת, זה אדם או שניים, כך שזה לא כל כך משנה
MTA2311 כתב:אוהד אחד.. בסדר..
לרצות להחתים אותו אחרי הפציעה "למקרה שיום אחד הוא יחזור ליכולת שיא" למרות שכל רופא שראיינו אמר שזה מאוד לא ריאלי, ושיש לא מעט שחקנים שהפציעה הזאת גומרת להם את הקריירה, זה לא שונה מלהגיד, "הוא מכביסט". זאת גישה רומנטית שמונעת אך ורק על ידי הרגשות.
איפה בדיוק ראית שהכפשתי אותו?? או שאמרתי שהוא פגע במועדון?
הצגתי את העובדות האלה, בשביל שכל אלה שמיהרו להחתים אותו בשלבים שונים אחרי הפציעה, יראו שאין לו זיקה למכבי, שאין לו סנטימנטים מיוחדים למכבי ובטח שהוא לא מכביסט.
הוא שחקן טוב, שעשה פה שנתיים מצויינות, ונפצע בפציעה שכנראה גמרה לו את הקריירה. זהו.
MTA2311 כתב:זה הרבה יותר מסתם משמועה, גם האנשים במכבי התבטאו לא פעם בנושא הזה, אבל זה לא משנה.
ברור שמכבי לא הציעה לו סכום עתק ובגלל זה הוא גם לא חתם. החוזה שמכבי הציעה לו היה מבוסס על סכום בסיס מובטח(יחסית קטן כמובן) שמשתדרג בהתאם ליכולת. פרקינס העדיף לחכות להחלמה ולראות אם הוא יקבל הצעה גבוהה יותר. כנראה שגם הוא ידע שיכול מאוד להיות שהחוזה הבא שהוא יקבל, יהיה גם האחרון . לגיטימי? בוודאי
בסופו של דבר מה שאני(ואני מאמין שגם אסף, אבל אני לא רוצה לדבר בשם אחרים) רוצה להגיד, זה שההתייחסות לפרקינס צריכה להיות אובייקטיבית וקרה עד כמה שאפשר. הרי אם הייתם שומעים שההנהלה רוצה להחתים שחקן אחר שעבר פציעה כזאת, סביר להניח שהייתם שוחטים אותה.
MTA2311 כתב:זה הרבה יותר מסתם משמועה, גם האנשים במכבי התבטאו לא פעם בנושא הזה, אבל זה לא משנה.
ברור שמכבי לא הציעה לו סכום עתק ובגלל זה הוא גם לא חתם. החוזה שמכבי הציעה לו היה מבוסס על סכום בסיס מובטח(יחסית קטן כמובן) שמשתדרג בהתאם ליכולת. פרקינס העדיף לחכות להחלמה ולראות אם הוא יקבל הצעה גבוהה יותר. כנראה שגם הוא ידע שיכול מאוד להיות שהחוזה הבא שהוא יקבל, יהיה גם האחרון . לגיטימי? בוודאי
בסופו של דבר מה שאני(ואני מאמין שגם אסף, אבל אני לא רוצה לדבר בשם אחרים) רוצה להגיד, זה שההתייחסות לפרקינס צריכה להיות אובייקטיבית וקרה עד כמה שאפשר. הרי אם הייתם שומעים שההנהלה רוצה להחתים שחקן אחר שעבר פציעה כזאת, סביר להניח שהייתם שוחטים אותה.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:זה הרבה יותר מסתם משמועה, גם האנשים במכבי התבטאו לא פעם בנושא הזה, אבל זה לא משנה.
זו כן רק שמועה.
אני לא זוכרת שום אסמכתא מקצועית לכך שבאמת היתה בקיץ הצעת חוזה ממשית ממכבי לפרקינס והוא סירב.
אם תצליח להביא לי ציטוט על כך ממקור מוסמך (כלומר, בלאט או מישהו מההנהלה ולא סתם "מקורב") אז אני אאמין.
בינתיים לי זה זכור בעיקר כשמועה, וגם לא ממש הגיונית.
כלומר, אתה די מבסס את כל כתיאוריה שלך על רמת הסנטימנטים של פרקינס כלפי מכבי על איזו שמועה לא מבוססת.
בעיקרון, די ברור שיש טווח רחב מאוד בין מכביסטים אמיתיים לבין סתם עוד שחקנים שכירי חרב שמכבי היתה סתם עוד תחנת מעבר עבורם, ודי ברור שפרקינס לא נמצא באף קצה של הציר הזה.
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:זה הרבה יותר מסתם משמועה, גם האנשים במכבי התבטאו לא פעם בנושא הזה, אבל זה לא משנה.
אם אתה אומר לי להחתים שחקן שעבר פציעה שפרקינס עבר אבל לא שיחק במכבי מעולם אז הייתי אומר לך שאני לא רוצה אותו , אבל כשמדובר בשחקן ששיחק במכבי ושיחק מצויין ואנחנו מכירים את האופי שלו , אם יוכיח שהוא כשיר אז ברור שהייתי רוצה אותו .
הציטוט שהבאת עם שיחזור הביתה נאמר בציניות , הרי את בטח מבין (או שלא ) ששחקן ששיחק כאן כמעט שנתיים לא רואה במכבי בית . לרגע לא טענתי שהוא מכביסט . אבל זה שיש לו פינה חמה בלב למכבי זה בטוח כמו שיש לאיידסון או כל זר אחר ששיחק פה בהצלחה . ואני די בטוח שהיה מעדיף הצעה בפחות כסף ממכבי מאשר קבוצה אחרת (כמובן שלא פי 2...) .
לגבי החתמתו בקיץ , אני טענתי שכמו במקרה פייזר כשהחתימו אותו פעם נוספת לאחר הפציע עם סעיף שיחרור ללא תמורה במידה ויראה שלא חזר לעצמו וכך היה צריך גם לעשות עם פרקינס . ביום שישי הוא אמור לשחק את המשחק האשון שלו העונה ונראה אם הפסדנו בסופו של דבר...בכל מקרה את הבדיקות הרפאויות שם הוא עבר ....
משתמשים הגולשים בפורום זה: Jack55 ו־21 אורחים