פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
23 פברואר 2012, 20:51
לאנגפורד שחקן ענק
ולחשוב שאנשים השוו אותו לאנדרסון....
23 פברואר 2012, 20:51
קיבלנו דרמה מהסרטים , רק שלא ינקמו בנו על המשחק ההוא.
23 פברואר 2012, 20:52
יוסי22 כתב:קיבלנו דרמה מהסרטים , רק שלא ינקמו בנו על המשחק ההוא.
אשכרה.
זה עוד רחוק מלהיות סיפור גמור.
23 פברואר 2012, 20:53
סמית'!!!!!!!!!!!!!!1
סמית' ענק ומטומטם יחד!
עשה לי התקף לב!
נערך לאחרונה על ידי
asafb96 בתאריך 23 פברואר 2012, 20:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
חחחחחחחחחחחח איזה פאשלה של סמית' אחרי מהלך ענק..
לרגע היה לי פלאשבק לקליפרס-ספרס
23 פברואר 2012, 20:54
וואו סמית'... התחפש לפיפן ברבע הזה.
פשוט טירוף. הנדריקס מתחפש לגוסטאס. פאקקקקקקק
23 פברואר 2012, 20:54
אוי סמית' סמית'. עושה מהלך ענק אבל חייב לקלקל.
23 פברואר 2012, 20:55
ללא ספק ה-2 חסימות של סמית' כבר בחסימות העונה, פסיכי לגמרי
23 פברואר 2012, 20:56
איזה ניצחון..... ווואו.
שתי חסימות ושתי שלשות ענקיות של סמית', באמת. לאנגפורד שחקן מופלא. העמיס את ההתקפה של מכבי על הכתפיים.
גם ריצ' היה טוב ברבע האחרון וכמובן פאפאס, שמחק לבדו את ההפרש והעלה את מכבי ל+7.
בלאט עם ניהול משחק רע מאוד ברבעים 1 ו-3 אבל ברבעים 2 ו-4 הוא הלך עם השחקנים שהאמין בהם, וקיבל את הניצחון מהם.
אבל זאת רק המחצית הראשונה. השניה מתחילה תיכף באיטליה.
23 פברואר 2012, 20:57
itai7 כתב:ללא ספק ה-2 חסימות של סמית' כבר בחסימות העונה, פסיכי לגמרי
חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מטומטם הסמית הזה נתן למכבי את הניצחון וכמעט דפק את זה,אבל באמת מחצית שנייה אדירה שלו...בכל זאת אני לא חושה שהוא צריך להישאר שנה הבאה מה שכן לאנגפורד חייב להישאר
23 פברואר 2012, 20:58
אשכרה יכול להיות שמהערב ההזוי הזה עוד נעלה להצלבה שזו בעצם המטרה המוצהרת של מכבי בתחילת העונה.
23 פברואר 2012, 20:59
סיום הזוי.
סמית' הזה הורג אותי. למה הוא לא מביא את היכולת הזאת לכל העונה? 90% הוא נראה זוועה, ובשאר הוא נראה כמו הSF הטוב באירופה. אני עדיין מחכה שייצב את היכולת שלו. בכל מקרה, הוא היה ענק בסוף. ובכל זאת, המצטיינים במשחק כולו היו לאנגפורד, פאפאס והנדריקס. בלעדיהם היינו מקבלים בראש ולסמית' לא היה אופציה לנצח את המשחק
נ.ב, אם קולינס היה קולע את השלשה והיינו מפסידים בהארכה, אני אישית הייתי מסדר לסמית' טיסה עוד הלילה!
סתם, ברצינות, כל הכבוד לו. הגיע למאני טיים
23 פברואר 2012, 21:00
jol9 כתב:yellowaura כתב:החמישייה שצריכה להיות לאורך רוב המשחק:
אוחיון, לאנגפורד/פניני, סמית, בלו, הנדריקס. (פניני בעמדה 2 שהיה בה טוב בשנה שעברה יכול לפתוח את ההגנה)
מכבי כצפוי באה שאננה עם עיניים למשחק של קאנטו. מאמין שיהיה בסדר בהמשך צריך את סמית' שיקלע שלשות ויפתח את המשחק.
רבע קליעה כזה של זאלגריס לא יחזור.
כן אה... בלו וסמית'.
מזל שדיויד קיבל שכל ושם את השחקנים הטובים (רמז - לא סמית') על המגרש.
להזכירך

סתם זה יכל גם ללכת לצד השני.
23 פברואר 2012, 21:01
לא יודע מה איתכם אבל מהמשחק הראשון של סמית במכבי אהבתי אותו אולי לא סקורר מטורף אבל שחקן הגנה אדיר וגם היום הוא הוכיח זאות !
אין שום סיבה שלא ישאר עוד עונה ביחוד אם יש דיבורים על חזרתו של פרקינס שוב קבוצה של פיטבולים .
23 פברואר 2012, 21:01
OMG דווין סמית'!!!
החסימה הזאת חייבת להיכנס ל-10 מהלכי השבוע ביורוליג! גם החסימה על יבטוקאס בעלייה לדאנק היתה מפלצתית
חבל אגב שהוא לא סיים עם דאנק בצד השני בסוף, אבל ראו שהוא התרגש..
משחק מסריח ורווי טעויות, אבל גם כאלה משחקים צריך לנצח
23 פברואר 2012, 21:02
המשחק הזה הוריד לי שנתיים מהחיים לפחות. עדיין לא מאמין שעם כמות השטויות שהשחקנים ובלאט עשו, עדיין איכשהו ניצחנו. בדקות מסוימות היה נראה שרצינו להפסדי בכוח.
לא יכול להיות שעולים למשחק, שהפסד בו יכול לגמור עונה, ומשחקים בשאננות כאילו זה עוד משחק קופליג. לא מתאים לקבוצות של בלאט.
דיוויד חייב לבקש סליחה מפאפאס על כל הספסולים המיותרים העונה. הוא הציל לו את העונה האירופאית היום.
23 פברואר 2012, 21:04
אני מקווה שאחרי התצוגה הנהדרת של פאפאס היום בלאט יתן לו לשחק גם קצת בליגה.
לא יכול להיות שגם כשאין יורוליג ומשחקים באדריאטית מתבטלים הבנאדם לא רואה מגרש..
אפשר לתת לסמית' לנוח לפעמים בליגה לא יקרה כלום..
23 פברואר 2012, 21:05
misha כתב:המשחק הזה הוריד לי שנתיים מהחיים לפחות. עדיין לא מאמין שעם כמות השטויות שהשחקנים ובלאט עשו, עדיין איכשהו ניצחנו. בדקות מסוימות היה נראה שרצינו להפסדי בכוח.
לא יכול להיות שעולים למשחק, שהפסד בו יכול לגמור עונה, ומשחקים בשאננות כאילו זה עוד משחק קופליג. לא מתאים לקבוצות של בלאט.
דיוויד חייב לבקש סליחה מפאפאס על כל הספסולים המיותרים העונה. הוא הציל לו את העונה האירופאית היום.
100% נכון.
פאפאס פשוט גבר וווינר. לא רואה אף אחד ממטר. הגיל שלו פגע בו אמנם, אבל את השכל הזה אי אפשר ללמד.
23 פברואר 2012, 21:07
פאפאס ענק ואם לא משתמשים בו אנו מפסידים מכך פשוט מאוד