מכבי תשחק באדריאטית בעונה הבאה!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי תשחק באדריאטית בעונה הבאה!

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 מאי 2011, 13:34

אולי היה בעבר (לא תמיד עקבתי אחרי אדריאטית) אבל כרגע בטוח אין פיינל8.

http://www.adriaticbasket.com/competition_system.php

סבבה,תודה על התשובה..

תגידו מישהו יודע אם ההפלצה של רסקין נכונה או שזאת סתם הפלצה? כי הוא אמר שצריך שני שחקנים אקס-יוגוסבלים..זה נשמע הזוי אבל הוא אפילו לא גיחך כשהוא אמר את זה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

Re: מכבי סיכמה על חוזה עם האדריאטית!

הודעהעל ידי אבי » 20 מאי 2011, 13:36

rc4991 כתב:נפל הפור:מכבי תשחק באדריאטית
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00224.html
חבל אני מדיף לשחק בליגה האדריאטית על חשבון ליגת קופל ולא בנוסף כי זה גם יוצר בעיות
מה גם שזה מוכיח לנו שפדרמן בהחלט שולט במכבי ולא שמעון.חבל

אני מאד מקווה שזה רק הצעד הראשון לקראת עזיבה מוחלטת של הליגה הישראלית. מכבי צריכים לנצל את הזמן שנותר עד לפתיחת העונה הבאה ולפעול במסגרת מוסדות היורוליג כדי שאלו יאפשרו לקבוצה לשחק ביורוליג מבלי לשחק בליגה הישראלית. את התמריצים לעזיבת הליגה המנהלת ושופטיה כבר יתנו במהלך הפיינל 4 וגם אחריו...
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי BIG sofo » 20 מאי 2011, 13:37

Holiday_Armadillo כתב:
אולי היה בעבר (לא תמיד עקבתי אחרי אדריאטית) אבל כרגע בטוח אין פיינל8.

http://www.adriaticbasket.com/competition_system.php

סבבה,תודה על התשובה..

תגידו מישהו יודע אם ההפלצה של רסקין נכונה או שזאת סתם הפלצה? כי הוא אמר שצריך שני שחקנים אקס-יוגוסבלים..זה נשמע הזוי אבל הוא אפילו לא גיחך כשהוא אמר את זה..

אין לי מושג איפה קראת את זה.
בכל מקרה, אם זה נכון, שחקן אחד כבר יש - מצבאן. צריך עוד אחד...
BIG sofo

הודעהעל ידי misha » 20 מאי 2011, 13:39

אין חוק כזה, כמובן.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 מאי 2011, 13:41

misha כתב:אין חוק כזה, כמובן.

סבבה..זה באמת היה נשמע לי קצת אידיוטי..אבל חשבתי ''טוב נו,אולי בגלל זה מכבי רוצים את הרכז הצעיר''..אבל אם אין חוק כזה אז אפילו יותר טוב שמכבי רוצים את הרכז הזה..מתחילים להחתים פה פרוספקטים סוף סוף..

האידיוט אמר את זה באחת מתוכניות היציע..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 20 מאי 2011, 13:49

עכשיו כשאני חושב על זה,
הייתי שמח בשביל הכדורסל הישראלי אם עוד קבוצה הייתה משתדרגת ונכנסת לאדריאטית.
זה יכול להיות בשורה נהדרת עבור קבוצות כמו י-ם, גליל (למי ששכח ניצחה את ורסאץ' בחוץ בעונה הקודמת) או בנה"ש.
זה יהיה משב רוח מרענן למועדונים ולאוהדים ויעזור ליצור מסורת אירופאית אצל חלקם (בעונה נתונה בלי מכבי, כל קבוצה ממי שהזכרתי יכולה לקחת את האדריאטית).
יותר אוהדים יבואו למגרשים (בכל זאת, משחקים נגד קבוצות אירופאיות), תקציבי המועדון יגדלו,
והכי חשוב - יתרום להעלאת הרמה של הכדורסל הישראלי.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי בנימין נעמן » 20 מאי 2011, 13:58

י-ם מכוונת יורוליג אחרי בניית הארנה שצפוייה להסתיים ב2013.
בתור אחד שגר בי-ם לא הייתי בונה במקומם על הדד ליין כי אחרת הם עלולים להראות כמו רחוב יפו של לפני שנה...
סמל אישי של המשתמש
בנימין נעמן

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 מאי 2011, 13:59

Mta_atic כתב:עכשיו כשאני חושב על זה,
זה יכול להיות בשורה נהדרת עבור קבוצות כמו י-ם, גליל (למי ששכח ניצחה את ורסאץ' בחוץ בעונה הקודמת) או בנה"ש.
זה יהיה משב רוח מרענן למועדונים ולאוהדים ויעזור ליצור מסורת אירופאית אצל חלקם (בעונה נתונה בלי מכבי, כל קבוצה ממי שהזכרתי יכולה לקחת את האדריאטית).
יותר אוהדים יבואו למגרשים (בכל זאת, משחקים נגד קבוצות אירופאיות), תקציבי המועדון יגדלו,

אני בספק אם כיום הקבוצות הישראליות הם יותר טובות מפרטיזן או לובליאנה.
לא נראה לי שבמצבן הנוכחי של קבוצות הליגה יש מישהי שיכולה לקחת את המפעל הזה, במקסימום להגיע לפיינל פור שלו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי BIG sofo » 20 מאי 2011, 14:00

Holiday_Armadillo כתב:
misha כתב:אין חוק כזה, כמובן.

סבבה..זה באמת היה נשמע לי קצת אידיוטי..אבל חשבתי ''טוב נו,אולי בגלל זה מכבי רוצים את הרכז הצעיר''..אבל אם אין חוק כזה אז אפילו יותר טוב שמכבי רוצים את הרכז הזה..מתחילים להחתים פה פרוספקטים סוף סוף..

האידיוט אמר את זה באחת מתוכניות היציע..

על איזה רכז מדובר?
BIG sofo

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 מאי 2011, 14:05

בנימין נעמן כתב:י-ם מכוונת יורוליג אחרי בניית הארנה שצפוייה להסתיים ב2013.
בתור אחד שגר בי-ם לא הייתי בונה במקומם על הדד ליין כי אחרת הם עלולים להראות כמו רחוב יפו של לפני שנה...

הם רוצים ישר לקפוץ ראש לתוך היורוליג? כי אם כן זה כמו קפיצת ראש למים רדודים..טוב לא ייצא מזה..שינסו להעלות את הרמה שלהם ולייצר איזשהי ''מסורת'' לפני שהם נכנסים ליורוליג..

חנו'ש כתב:

לא נראה לי שבמצבן הנוכחי של קבוצות הליגה יש מישהי שיכולה לקחת את המפעל הזה, במקסימום להגיע לפיינל פור שלו.

לא צריכים לקחת אותו..רק לא לדשדש בעליבות של הליגה הישראלית..להרגיש מה זה לשחק נגד קבוצות אירופאיות..

על איזה רכז מדובר?

נמניה נדוביץ',בן 20,נחשב כישרון ענק..
דיברנו עליו קצת במלפפונים..לפי השמועות מכבי רוצה להחתים אותו ל-5 שנים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 20 מאי 2011, 14:13

חנו'ש כתב:

אני דווקא מאמין שבסיטואציה מסויימת (כלומר, תלוי בקבוצה שנבנית),
לקיחת האדריאטית זה לא דבר שהוא רחוק המציאות, בעיקר מכיוון הפועל ירושלים.

חוץ מזה, גם להגיע לפיינל-פור של האדריאטית זה משהו, לא?
הרבה ניסיון אירופי לשחקנים, לא מעט יוקרה למועדון ובעיקר יותר הנאה לאוהדים ופיתוח תרבות ספורט.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 מאי 2011, 14:18

יכול להיות שמכבי הולכת על מהלך הרבה יותר מתוחכם ממה שחשבנו?
הרי אם מכבי יכריזו על מלחמה מוצהרת נגד המנהלת זה די ברור שזה רק יגרום לקופל להתבצר עוד יותר בעמדות המפגרות שלו.
הרי אם הרעיון של הפיינל פור הוא לפגוע במכבי, אולי מכבי מנסה ליצור סיטואציה בה דווקא השיטה הזו היא שתורמת למכבי ועוזרת לה.
הרי אם מכבי מציגה זאת בצורה שבה היא מבהירה שההצטרפות לאדריאטית נועדה להגדיל את התקציב שלה ושרק בזכות השיטה בליגה היא יכולה לעשות זאת כי אם היו סדרות היא לא היתה מסוגלת להצטרף לעוד ליגה, אבל בזכות השיטה היא יכולה להוסיף עוד ליגה ופשוט להוריד הילוך בקופליאדה ולשחק עם הרכבים משניים כי אין שום חשיבות עבורה לסיים במקום הראשון.
לכן מכבי אפילו צריכה להודות לקופל ולשיטה שלו על כך שהוא עוזר לה להגדיל עוד יותר את התקציב שלה ולהגדיל את הפער התקציבי שלה מהליגה עוד יותר, וכל זה רק בזכות השיטה שלו.
מכבי צריכה אפילו לדרוש ממנו שלא ישנה את השיטה בזמן הקרוב ושרק ימשיך ככה.

כמה זמן אתם חושבים ייקח לקופל ולשאר הקבוצות לדרוש לבטל את הפיינל פור?? :grin
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי itay92 » 20 מאי 2011, 14:19

שמעתי פעם באיזה כתבה שעוד תמריץ למכבי היה שהפיינל פור של האדריאטית יהיה בתל אביב,מעניין אם זה נכון.
itay92

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 מאי 2011, 14:21

Mta_atic כתב:
חנו'ש כתב:

אני דווקא מאמין שבסיטואציה מסויימת (כלומר, תלוי בקבוצה שנבנית),
לקיחת האדריאטית זה לא דבר שהוא רחוק המציאות, בעיקר מכיוון הפועל ירושלים.

חוץ מזה, גם להגיע לפיינל-פור של האדריאטית זה משהו, לא?
הרבה ניסיון אירופי לשחקנים, לא מעט יוקרה למועדון ובעיקר יותר הנאה לאוהדים ופיתוח תרבות ספורט.

ברור שבשיטת פיינל פור זה לא בלתי אפשרי, אבל עדיין הקבוצות כאן לא יותר טובות מפרטיזן או לובליאנה.

בלי קשר, ברור שאני בעד פיתוח הליגה כאן, הבעיה היא שבישראל זה אסור לשאוף להצליח ולנסות להתקדם, אם תשאף למצוינות ינסו להוקיע אותך ויתחילו להאשים אותך בזה שכל יתר הקבוצות נשארו מאחור.

תרבות הספורט כאן כל כך מפגרת שזה פשוט עצוב.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 מאי 2011, 14:23

חנו'ש כתב:יכול להיות שמכבי הולכת על מהלך הרבה יותר מתוחכם ממה שחשבנו?
הרי אם מכבי יכריזו על מלחמה מוצהרת נגד המנהלת זה די ברור שזה רק יגרום לקופל להתבצר עוד יותר בעמדות המפגרות שלו.
הרי אם הרעיון של הפיינל פור הוא לפגוע במכבי, אולי מכבי מנסה ליצור סיטואציה בה דווקא השיטה הזו היא שתורמת למכבי ועוזרת לה.
הרי אם מכבי מציגה זאת בצורה שבה היא מבהירה שההצטרפות לאדריאטית נועדה להגדיל את התקציב שלה ושרק בזכות השיטה בליגה היא יכולה לעשות זאת כי אם היו סדרות היא לא היתה מסוגלת להצטרף לעוד ליגה, אבל בזכות השיטה היא יכולה להוסיף עוד ליגה ופשוט להוריד הילוך בקופליאדה ולשחק עם הרכבים משניים כי אין שום חשיבות עבורה לסיים במקום הראשון.
לכן מכבי אפילו מודה לקופל ולשיטה שלו על כך שהוא עוזר לה להגדיל עוד יותר את התקציב שלה ולהגדיל את הפער התקציבי שלה מהליגה עוד יותר, וכל זה רק בזכות השיטה שלו.
כך שמכבי דורשת ממנו שלא ישנה את השיטה בזמן הקרוב ושרק ימשיך ככה.

כמה זמן אתם חושבים ייקח לקופל ולשאר הקבוצות לדרוש לבטל את הפיינל פור?? :grin

אחרי העונה הטובה שהייתה למכבי קצת ירדו מהגב של פדרמן..אנשים מאוד אהבו לקחת אותו כשעיר לעזאזל וזה היה קצת חסר להם..אז הנה יש להם אפשרות להתלהם שוב..
אני אישית חושבת שהמהלך עם האדריאטית הוא הרבה יותר מכסף ולפדרמן כן יש תוכנית מעבר לזה..וכן אני יודעת שאני אתקל ב''איזה תמימה את,כל מה שפדרמן חושב עליו זה רק כסף''..סבבה..לי יש את ראיית העולם שלי בקשר למהלך הזה שפדרמן דחף אליו..אני חושבת שמכבי תצא עם ידה על העליונה מכל העניין הזה..גם בכסף,גם ברמת המוכנות ליורוליג,גם במה שיקרה בליגה הישראלית כתוצאה מכך..

itay92 כתב:שמעתי פעם באיזה כתבה שעוד תמריץ למכבי היה שהפיינל פור של האדריאטית יהיה בתל אביב,מעניין אם זה נכון.

זה נכון,הפיינל פור יהיה בת''א(אני לא יודעת אם בכל מצב או רק במידה ומכבי תגיע לשם)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 20 מאי 2011, 14:30

חנו'ש כתב:ברור שבשיטת פיינל פור זה לא בלתי אפשרי, אבל עדיין הקבוצות כאן לא יותר טובות מפרטיזן או לובליאנה.

בלי קשר, ברור שאני בעד פיתוח הליגה כאן, הבעיה היא שבישראל זה אסור לשאוף להצליח ולנסות להתקדם, אם תשאף למצוינות ינסו להוקיע אותך ויתחילו להאשים אותך בזה שכל יתר הקבוצות נשארו מאחור.

יותר מזה, גם בסדרות זה אפשרי.
לדעתי הפועל ירושלים לא נופלת מפרטיזן ולובליאנה בכל יום נתון (לא ניקח מקרים חריגים כמו פרטיזן של העונה הקודמת שכמה אחת לדור).
המעבר לליגה אירופית סטייל האדריאטית תגרום לה להחתים שחקנים הרבה יותר גבוהים ומתאימים (סם קלנסי לעמדה 5, WTF?).

לגבי האמירה האחרונה:
הדרך היחידה לצאת ממירוץ העכברים של ליגת המחניים שלנו היא לדרבן קבוצות שיצאו לשחק באירופה.
המאמנים פה הם מהשורה הראשונה, וכדורסל הוא ספורט מאד פופולרי בארץ. אני חושב שמגיע לנו ליגה יותר טובה ממה שיש פה
וחלק מזה יגיע כשקבוצות ישתפרו וישחקו במפעלים אירופאים.
לא ראיתי שמישהו האשים/מאשים את ירושלים/גליל/בנה"ש/חיפה שהם שיחקו במפעלים אירופאים.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי BIG sofo » 20 מאי 2011, 14:33

Holiday_Armadillo כתב:
בנימין נעמן כתב:י-ם מכוונת יורוליג אחרי בניית הארנה שצפוייה להסתיים ב2013.

הם רוצים ישר לקפוץ ראש לתוך היורוליג? כי אם כן זה כמו קפיצת ראש למים רדודים..טוב לא ייצא מזה..שינסו להעלות את הרמה שלהם ולייצר איזשהי ''מסורת'' לפני שהם נכנסים ליורוליג..

חנו'ש כתב:

לא צריכים לקחת אותו..רק לא לדשדש בעליבות של הליגה הישראלית..להרגיש מה זה לשחק נגד קבוצות אירופאיות..

על איזה רכז מדובר?

נמניה נדוביץ',בן 20,נחשב כישרון ענק..
דיברנו עליו קצת במלפפונים..לפי השמועות מכבי רוצה להחתים אותו ל-5 שנים

איפה הוא שיחק בעונה האחרונה?
תוכלי לתת לי קישור ?
תודה
BIG sofo

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 מאי 2011, 14:36

Mta_atic כתב:
חנו'ש כתב:
לא ראיתי שמישהו האשים/מאשים את ירושלים/גליל/בנה"ש/חיפה שהם שיחקו במפעלים אירופאים.

אני גם לא ראיתי מישהו שמאשים אבל כן ראיתי את הקבוצות מתבכיינות על כמה שהן עייפות והן לא רגילות לשחק שני משחקים בשבוע(בו-הו)

איפה הוא שיחק בעונה האחרונה?
תוכלי לתת לי קישור ?
תודה

http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... rID=130801
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 מאי 2011, 14:48

Mta_atic כתב:
חנו'ש כתב:ברור שבשיטת פיינל פור זה לא בלתי אפשרי, אבל עדיין הקבוצות כאן לא יותר טובות מפרטיזן או לובליאנה.

יותר מזה, גם בסדרות זה אפשרי.
לדעתי הפועל ירושלים לא נופלת מפרטיזן ולובליאנה בכל יום נתון (לא ניקח מקרים חריגים כמו פרטיזן של העונה הקודמת שכמה אחת לדור).
המעבר לליגה אירופית סטייל האדריאטית תגרום לה להחתים שחקנים הרבה יותר גבוהים ומתאימים (סם קלנסי לעמדה 5, WTF?).

לגבי האמירה האחרונה:
הדרך היחידה לצאת ממירוץ העכברים של ליגת המחניים שלנו היא לדרבן קבוצות שיצאו לשחק באירופה.
המאמנים פה הם מהשורה הראשונה, וכדורסל הוא ספורט מאד פופולרי בארץ. אני חושב שמגיע לנו ליגה יותר טובה ממה שיש פה
וחלק מזה יגיע כשקבוצות ישתפרו וישחקו במפעלים אירופאים.

פרטיזן היא קבוצה שכמה שנים ברציפות מגיעה במינימום לטופ 16 ביורוליג, אתה רואה קבוצה ישראלית כיום שמסוגלת לעבור את שלב הבתים?

אל תבין אותי לא נכון, אני לגמרי בעד שקבוצות יצאו לאירופה, שיתחילו לפתח את עצמם ולהתקדם במקום לשבת כל היום ולהתבכיין על מכבי שהורסת את הליגה.
אבל אני כן חושבת שמשהו עמוק חייב להשתנות בתרבות הספורט בארץ כדי שתהיה כאן הצלחה והתקדמות, וזה צריך להתחיל בזה שהספורט הישראלי חייב להפסיק ולנסות להוקיע קבוצות "שמעיזות" לפרוף את חומת הבינוניות שהספורט הישראלי הקים סביבו.

כי תאמין לי שאם היה קורה ומכבי היתה נניח עוזבת את הליגה לתמיד, וקבוצה אחרת, נניח הפועל, היתה מתחילה לגדול ולצמוח ולהגיע להישגים אדירים באירופה והיתה מתחילה לברוח לכל יתר הליגה ולקחת הרבה אליפויות ברצף, כמה זמן היה לוקח שעד שהיו מנסים להוקיע אותה מהליגה על כך כמו שעושים למכבי?

אני גם בטוחה שאם היתה בכדורגל קבוצה כלשהי שהיתה מקבילה למכבי בשאיפות ובהשגים שלה, והיתה כמובן שולטת בליגה המקומית, היו מוקיעים גם אותה.

הספורט הישראלי משום מה לא מסוגל להתמודד עם הצלחה ואם קבוצה ששואפת הכי רחוק שהיא רק יכולה, וישר מאשימים אותה בכך שכל היתר מעדיפים להמשיך לשקוע בבינוניות שלהם כי זה הכי קל.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 20 מאי 2011, 15:49

ולמה למשהו נראה שבליגה אדריאטית רוצים קבוצה נוספת מישראל ? המנכ"ל שלהם אמר בבירור שהמטרה של התקשרות של מכבי שהעלת רמה , לגייס ספונסרים, יותר עבוד ויקרה . עניין הוא שבאירופה כולה מאוד מחזיקים ממכבי ורוצים להתקרב לרמתינו , לצור פיסגה חדשה כדי שיהיה להן להתתקדם קדימה ולא להוריד את מכבי ברמה לפי שיטת הקופל . אף אחד באירופה לא משתין לכיוון קבוצות ישראליות אחרות גם עם לפני 7 שנים הוא לקחה יול"ב קאפ . מה מאזן של קבוצות ישראליות מול אקס יוגוסלביות בשנים אחרונות :? לא משהו בכלל .
נ.ב. מתברר שטיסות פנים אירופאיות וסידורי לינה הם גם על חשבון הליגה .. אז מדובר על רווח נטו .
טיקי חוזר

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים