Holiday_Armadillo כתב:שייחנקו כל אחד ואחד מהם..שיילכו לקבל עוד תבוסה ביוון במשחק החמישי שיהיה להם בהצלחה ושלא יחזרו בכלל
וכן אני יודעת שאני אירגע אחרי המשחק אבל תנו לי להוציא את העצבים בשקט..
קצת פרופורציות, בסך הכל 5 הפרש... מכבי עדיין חזק בתמונה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:שייחנקו כל אחד ואחד מהם..שיילכו לקבל עוד תבוסה ביוון במשחק החמישי שיהיה להם בהצלחה ושלא יחזרו בכלל
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שייחנקו כל אחד ואחד מהם..שיילכו לקבל עוד תבוסה ביוון במשחק החמישי שיהיה להם בהצלחה ושלא יחזרו בכלל
שמואל1 כתב:רבע שני רע של מכבי, ויש אפילו תחושה שמכבי יצאה בזול, רק 5 הפרש, כי זה היה יכול להיות הרבה יותר.
משחק מאוד קשה עובר על מכבי, אין נקודות קלות. מכבי בקושי קולעת בצבע וההגנה של פאו מתקתקת במלוא יכולתה.
מכבי תהיה חייבת להתעורר במחצית השנייה ולהכתיב את קצב המשחק. כרגע היא משחקת לידיים של פאו ואם לא יהיה שינוי, ההפרש יגדל ואנחנו ניסע להר הגעש באואקה בשבוע הבא.
חנו'ש כתב:עם מחצית שלמה שנגמרה באסיסט אחד לא מנצחים את אלופת אירופה!!
הכל במכבי זה מהלכים אישיים או ריבאונד התקפה, איפה המשחק הקבוצתי??
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שייחנקו כל אחד ואחד מהם..שיילכו לקבל עוד תבוסה ביוון במשחק החמישי שיהיה להם בהצלחה ושלא יחזרו בכלל
5 במשחק הזה זה כמו 20..בטח כמו שמכבי משחקים..
יוסי22 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שייחנקו כל אחד ואחד מהם..שיילכו לקבל עוד תבוסה ביוון במשחק החמישי שיהיה להם בהצלחה ושלא יחזרו בכלל
5 במשחק הזה זה כמו 20..בטח כמו שמכבי משחקים..
זה נכון אבל צריך לזכור שמכבי שיחקה רוב הרבע בלי גבוהים כי סופו והנדריקס ישבו עם 2 עבירות בחוץ ורק שם התחילה הבריחה של פאו.
שמואל1 כתב:רבע שני רע של מכבי, ויש אפילו תחושה שמכבי יצאה בזול, רק 5 הפרש, כי זה היה יכול להיות הרבה יותר.
משחק מאוד קשה עובר על מכבי, אין נקודות קלות. מכבי בקושי קולעת בצבע וההגנה של פאו מתקתקת במלוא יכולתה.
מכבי תהיה חייבת להתעורר במחצית השנייה ולהכתיב את קצב המשחק. כרגע היא משחקת לידיים של פאו ואם לא יהיה שינוי, ההפרש יגדל ואנחנו ניסע להר הגעש באואקה בשבוע הבא.
felix_r כתב:צריך לנסות את מאלט
יוסי22 כתב:ג'יימס היה צריך לקבל עוד 2 עבירות , כל דקה שלו על המגרש זו מתנה נפלאה לפאו בשני הצדדים.
ואגב היום ראינו איך דווקא בצד ההגנתי סופו הרבה יותר יעיל מהנדריקס שחופרים עליו פעם אחר פעם .
yarinsaky כתב:יוסי22 כתב:ג'יימס היה צריך לקבל עוד 2 עבירות , כל דקה שלו על המגרש זו מתנה נפלאה לפאו בשני הצדדים.
ואגב היום ראינו איך דווקא בצד ההגנתי סופו הרבה יותר יעיל מהנדריקס שחופרים עליו פעם אחר פעם .
נכון, סופו, סופו סופו.
סופו סופו סופו.
סופו יוסי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, שמוליק ו־30 אורחים