פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יאניס ספירופולוס - חתם ל 3 שנים נוספות

28 דצמבר 2021, 00:32

אני לא מסוגל לראות את הכדורסל שלו יותר.

זה שמדברים על היפרדות ממנו הקיץ כשהייתה אופציה להארכה, זה אומר שאפשר להגיע איתו ועם יראגוטליס לסיכום סביר.

בשביל לא לפגוע בתקציב של העונה הבאה, צריך ללכת על מאמן שיסכים להגיע בשכר יחסית נוח. אני לא מתיימר להכיר את שוק המאמנים הזרים, אבל זו אחריות של וויצ'יץ' כמנהל המקצועי. כשחושבים על זה שהוא אחראי למצוא מחליף, אני פחות ופחות מתנגד לרעיון של לנסות את קטש.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

28 דצמבר 2021, 00:33

אני לא יודע לאיזה הסדר יגיעו איתו מבחינת פיצויים או איזה סעיף רלוונטי קיים בחוזה שלו. יכול מאוד להיות שימשיכו לשלם לו ולעוזר את מלוא השכר עד סוף העונה וזה הכל. אבל כמובן שהכוונה היא שאם גם נאלצים לשלם לו וגם נאלצים לשלם לצוות מקצועי נוסף עד סוף העונה, זה ייצא יותר (ואולי הרבה יותר) מהחוזה המקורי של יאניס בלבד.

מצד שני, לא כל כך תפתיע אותי האפשרות שמכבי פשוט תמנה את אבי אבן כמאמן עד סוף העונה כי לא נמצא מישהו מתאים. גם אופציה.

28 דצמבר 2021, 02:56

שי האוזמן טוען שעם מאמן אחר יש עוד צ׳אנס לטופ 8.
אני אישית טוען שאין לנו שחקנים מתאימים לטופ 8.

מעניין מי ייצא צודק בסוף העונה (מקווה שהוא)

28 דצמבר 2021, 03:10

גיא כתב:שי האוזמן טוען שעם מאמן אחר יש עוד צ׳אנס לטופ 8.
אני אישית טוען שאין לנו שחקנים מתאימים לטופ 8.

מעניין מי ייצא צודק בסוף העונה (מקווה שהוא)
קטש + וונאמייקר ויש סיכוי.

28 דצמבר 2021, 10:03

אמשיך להגיד את זה כל עוד הוא במועדון , תנו לניקולה לאכול את החרא שהוא מבשל שנה אחר שנה , ניקולה מאמן , אבי אבן עוזר.

28 דצמבר 2021, 10:21

עידן כתב:
er79 כתב:
עידן כתב:
A.Parker כתב:חייב רק לנפץ את התירוץ הזה שנרקם פה סביב בניית הקבוצה, כאילו ליאניס לא היה חלק (עיקרי) בה.

וודאי שהיה לו חלק בבניית הקבוצה. אז? זה לא סותר בעיני את זה שהוא לא הבעיה העיקרית לחולי של מכבי, ולא סותר את העובדה שאין לו כרגע מחליף ראוי.

הוא אולי לא הבעיה העיקרית לחולי, הקבוצה חולה מהראש וזה ההנהלה, מאידך הוא אחלה סימפטום לחולי. הוא מאמן טיפש ומנהל משחק בשקל ו-90. אתה לא יכול להשאיר אותו. תחליף ראוי? יש לא מעט מאמנים, גם לא שמות נוצצים, שהם מאמנים הרבה יותר טובים ממנו, בוודאי שבניהול משחק. ובוודאי כפלסטר עד סוף העונה, אם לא מעבר לכך בהתאם למידת הצלחתם. אז מה אתה מציע? שנמשיך לשבור שיאי הפסדים רצופים באירופה ולהתבזות בארץ? צריך לעשות זעזוע, זה תמיד מתחיל במאמן, ויש במאמן הזה הרבה אשמה במצב הנוכחי אין מה לעשות.

תן שם אחד של מאמן ראוי שיכול להגיע עכשיו עד סוף העונה

אני אישית במצב הנוכחי לא יודע אם אני יכול לסמוך על קטש למרות שאני בדעה שגם הוא מנהל משחק טוב מיאניס. אם היו שואלים אותי הייתי מרים טלפון כבר לפני חודש לננו גינזבורג. אני לא יודע מה הסטטוס שלו בנבחרת צכיה אבל הייתי מנסה. הוא מאמן הרבה יותר טוב מהיווני המטומטם לדעתי

28 דצמבר 2021, 10:47

er79 כתב:
עידן כתב:
er79 כתב:
עידן כתב:
A.Parker כתב:חייב רק לנפץ את התירוץ הזה שנרקם פה סביב בניית הקבוצה, כאילו ליאניס לא היה חלק (עיקרי) בה.

וודאי שהיה לו חלק בבניית הקבוצה. אז? זה לא סותר בעיני את זה שהוא לא הבעיה העיקרית לחולי של מכבי, ולא סותר את העובדה שאין לו כרגע מחליף ראוי.

הוא אולי לא הבעיה העיקרית לחולי, הקבוצה חולה מהראש וזה ההנהלה, מאידך הוא אחלה סימפטום לחולי. הוא מאמן טיפש ומנהל משחק בשקל ו-90. אתה לא יכול להשאיר אותו. תחליף ראוי? יש לא מעט מאמנים, גם לא שמות נוצצים, שהם מאמנים הרבה יותר טובים ממנו, בוודאי שבניהול משחק. ובוודאי כפלסטר עד סוף העונה, אם לא מעבר לכך בהתאם למידת הצלחתם. אז מה אתה מציע? שנמשיך לשבור שיאי הפסדים רצופים באירופה ולהתבזות בארץ? צריך לעשות זעזוע, זה תמיד מתחיל במאמן, ויש במאמן הזה הרבה אשמה במצב הנוכחי אין מה לעשות.

אני אישית במצב הנוכחי לא יודע אם אני יכול לסמוך על קטש למרות שאני בדעה שגם הוא מנהל משחק טוב מיאניס. אם היו שואלים אותי הייתי מרים טלפון כבר לפני חודש לננו גינזבורג. אני לא יודע מה הסטטוס שלו בנבחרת צכיה אבל הייתי מנסה. הוא מאמן הרבה יותר טוב מהיווני המטומטם לדעתי

גם אם אתה חושב שננו יותר טוב מיאניס, יש לו אפס ניסיון יורוליג. זה משמעותי, ואני בספק שתפקיד ראשון במכבי ת"א זה מה שהוא צריך.

ובכל מקרה, הוא יצטרך לעזוב את נבחרת צ'כיה אז אני לא מאמין שהוא רלוונטי.

28 דצמבר 2021, 10:54

ננו גינזבורג גם מאמן את פרומיטיי האוקראינית ב-BCL אז גם יש לו חוזה בקבוצה. הוא עוד פחות רלוונטי באופן המיידי.
בקיץ שווה לגשש בגזרה שלו.

28 דצמבר 2021, 10:59

עידן כתב:
er79 כתב:
עידן כתב:
er79 כתב:
עידן כתב:

גם אם אתה חושב שננו יותר טוב מיאניס, יש לו אפס ניסיון יורוליג. זה משמעותי, ואני בספק שתפקיד ראשון במכבי ת"א זה מה שהוא צריך.

ובכל מקרה, הוא יצטרך לעזוב את נבחרת צ'כיה אז אני לא מאמין שהוא רלוונטי.

כולם מתחילים מאפס. יש לו מספיק קבלות ברמות גבוהות גם בלבל של נבחרות. יש לי אמונה בו אישית. אם הנבחרת אישרה לשחררו לקבוצה אוקראינית לא רואה איך הם עומדים בדרכו עם הצעה ממכבי.

28 דצמבר 2021, 11:00

Rampel כתב:ננו גינזבורג גם מאמן את פרומיטיי האוקראינית ב-BCL אז גם יש לו חוזה בקבוצה. הוא עוד פחות רלוונטי באופן המיידי.
בקיץ שווה לגשש בגזרה שלו.

בייאאוט. לא ביג דיל. לצערנו לפדרמן זה ביג דיל

28 דצמבר 2021, 11:16

למה לשלם בייאאוט לננו? באמת שאני לא חושב שהוא שווה את זה. אם כבר משלמים בייאאוט, אפשר לנסות להביא מאמן זר טוב יותר ועם קבלות ברמת הקבוצות.

לגבי הנבחרת - הוא לא יוכל להמשיך לאמן שם וגם לאמן קבוצת יורוליג, לא כל עוד החלונות של הנבחרות נופלים על משחקי יורוליג. הוא לא רלוונטי קיצר.

28 דצמבר 2021, 12:51

על פי וואלה - המועמד המוביל לתפקיד המאמן הוא גיא גודס, שפנוי אחרי שהוביל לאחרונה את ראשון למקום האחרון בליגה.

"גודס נחשב מקורב מאוד לאנשים רבים במכבי, ובסבירות גבוהה יסכים לחוזה עד לסיום העונה, אך העובדה שהוא מאמן את נבחרת ישראל יוצרת בעייתיות שרק החתמת עוזר בכיר לצידו עשויה לפתור."

שיהיה לנו בהצלחה.

28 דצמבר 2021, 12:53

וואו. גודס הוא בערך הדבר הכי גרוע שיכול לקרות עכשיו. המאמן הכי גרוע ונבוב שהיה פה ב-30 שנה. אני פשוט בהלם מקבלת ההחלטות במועדון הזה.
נערך לאחרונה על ידי מילוס בתאריך 28 דצמבר 2021, 12:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

28 דצמבר 2021, 12:54

גם גיא גודס עדיף של יאניס, למרות שהוא לא כוס התה שלי.

28 דצמבר 2021, 12:55

חחח אמרתי לכם שיביאו את גודס..

העיקר ההיכל סולד אאוט

28 דצמבר 2021, 12:56

מילוס כתב:וואו. גודס הוא בערך הדבר הכי גרוע שיכול לקרות עכשיו. המאמן הכי גרוע שהיה פה ב-30 שנה. אני פשוט בהלם מקבלת ההחלטות במועדון הזה.

לא מבין למה אתה בהלם. אני אמרתי כבר מזה תקופה פה שלדעתי המחליף יהיה גודס או מאמן ישראלי דומה אחר.

מניח שהיו יכולים להנחית מאמן זר אלמוני ממוצא קרואטי, אבל לו נדרש בידוד והוא גם בטח יקר יותר. לחילופין, אמרתי שאפילו אם אבי אבן יוחתם כמאמן זה לא יפתיע אותי.

28 דצמבר 2021, 12:59

my man כתב:חח גם גודס התפנה השבוע חח
יאפ

28 דצמבר 2021, 13:03

עידן כתב:
מילוס כתב:וואו. גודס הוא בערך הדבר הכי גרוע שיכול לקרות עכשיו. המאמן הכי גרוע שהיה פה ב-30 שנה. אני פשוט בהלם מקבלת ההחלטות במועדון הזה.

לא מבין למה אתה בהלם. אני אמרתי כבר מזה תקופה פה שלדעתי המחליף יהיה גודס או מאמן ישראלי דומה אחר.

מניח שהיו יכולים להנחית מאמן זר אלמוני ממוצא קרואטי, אבל לו נדרש בידוד והוא גם בטח יקר יותר. לחילופין, אמרתי שאפילו אם אבי אבן יוחתם כמאמן זה לא יפתיע אותי.

אני בהלם כי גם ברמת הישראלים, יש לפחות 5 מאמנים שהייתי בודק לפניו. וזרים, אני לא איש הסקאוטינג במועדון, אבל צריכה להיות להם מבעוד מועד רשימה של 100 מועמדים. עדיף להקריב שבוע בידוד עם ניקולה על הקווים, מלחזור למאמן הכושל הזה. מה הקטע הזה של להחזיר מאמנים\שחקנים שנכשלו פה בגדול?

28 דצמבר 2021, 13:06

מילוס כתב:
עידן כתב:

אני בהלם כי גם ברמת הישראלים, יש לפחות 5 מאמנים שהייתי בודק לפניו. וזרים, אני לא איש הסקאוטינג במועדון, אבל צריכה להיות להם מבעוד מועד רשימה של 100 מועמדים. עדיף להקריב שבוע בידוד עם ניקולה על הקווים, מלחזור למאמן הכושל הזה. מה הקטע הזה של להחזיר מאמנים\שחקנים שנכשלו פה בגדול?

אני מסכים איתך לגמרי, כן? אני פשוט לא מופתע..ההיפך. אהיה מופתע אם יביאו מאמן בעל רזומה.

אפשר לקוות שאם יביאו את גודס/אבי אבן/דומה אחר, זה יהיה עד תום העונה הנוכחית בלבד.

28 דצמבר 2021, 13:12

אני דווקא כן רואה את מכבי מתחילים משחקים עם תנועה ותרגילים.
גם שלח ציין את זה במשחק האחרון.

הבעיה ככך שהמשחק מתקדם - שחקנים חוזרים להרגלים שלהם.
בגלל זה משלמים הרבה כסף לשחקנים טובים.
לא כזה תולה תקוות במאמן אחר.
פרסם תגובה