ת'רד ההנהלה הביזיונית של מכבי ת''א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד ההנהלה הביזיונית של מכבי ת''א

הודעהעל ידי A.Parker » 30 אוקטובר 2024, 09:17

יריקה בפרצוף. מראש תכננו להחתים פורוורד. אחרי זה מייקון (חצי מיליון) ולויד (1.3 מיליון) עזבו, ורק לי חתם. ואיזה פראיירים המנויים.
A.Parker

הודעהעל ידי Mitelka » 30 אוקטובר 2024, 13:40

אני אכתוב את זה כי זה מרתיח אותי ומבאס אותי ואני אשחרר את כאן:

זאת העונה המבישה ביותר בתולדות מכבי ת״א וההנהלה שלה. זה בלתי נסלח ובלתי נסבל. הם לא מנסים פשוט, וזה הכי גרוע. זה מטורף. איפה sense of urgency?, מכבי התחילה את העונה במינוס שני זרים ! (מייקון וזר שהעדיפו לא להביא), המשיכה לאבד שחקנים וההנהלה אפילו לא מנסה. פציעות זה לא גזירת גורל. שתמיר בלאט משחק מעל 30 דקות כל שלושה ימים אז הוא נפצע בשריר הירך האחורי מהעומס. במקום שמכבי תשתולל, תוציא כסף שאשכרה אפילו יש (נחסכו מיליון דולר של לויד) היא פשוט מתנהלת כאילו הכל סבבה. מרתיח.

אתם יודעים מה? זה הרבה יותר גרוע מעונות 16-17 ו15-16 ״המיתולוגיות״. שם לפחות ניסו. שפכו כסף על סוני ווימס, גאודלוק, מילר, צירבס, פבראני וכל שאר הסחלה שהיה שם. זה היה כישלון, הם לא התאימו, הביאו שחקנים על ראש של מאמן, הביאו מאמנים לא מתאימים הכל נכון התרסקנו - אבל פאקינג ניסו. פה אשכרה לא עושים כלום. אנחנו קבוצה לא תחרותית ביורוליג (קטש עושה ניסים ומביא אותנו למשחקים צמודים..) ואנחנו רחוקים שנות אור מהפועל ת״א וגם אם אלה מהבירה יתאפסו הם גם יעברו אותנו (שמים כסף שהם מביאים מחליפים לפצועים שלהם לפנינו?).

איזה בושה של הנהלה. לא ראויים בכלל להסתובב בהיכל.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי TAYO » 30 אוקטובר 2024, 14:21

סיטואציה קצת מוזרה כאן בפורום… כאילו… אם יש כאן מנויים, אין להם זכות להתלונן כי התסריט הזה היה יותר ברור מהאלצהיימר של ביידן ועדיין הם שפכו אלפי שקלים על זה. לאלו שאין מנוי, להם בטח אין זכות להתלונן כי הם לא שמו שקל על מכבי. כל עוד יש מטומטמים שמוכנים לממן את הטירלול הזה - זבשם. כל השאר (ואני ביניהם) - לא יותר מנפגעים אגביים לכל היותר. אין להם באמת זכויות. לי בעיקר חבל, היות ואין לי מנוי, אני בעיקר יכול רק להסתקרן מהדינמיקה ההזויה של האירוע הזה שנקרא ״מכבי״, מהשמדת הערך מהמפוארות בהיסטוריה של הספורט וגם קצת לצחוק מההודעות המצחיקות של ההנהלה מדי פעם.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 אוקטובר 2024, 15:49

מי שעשה מנוי- אין לו זכות להתלונן
מי שלא עשה מנוי- אין לו זכות להתלונן

ודאי, ודאי

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 30 אוקטובר 2024, 16:09

לי אין מנוי ואני אתלונן כמה שבא לי ויותר מזה אני אמשיך לקרוא לאלו שעשו מנוי השנה : אם כל הפראיירים , זה מקובל?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי עידן » 30 אוקטובר 2024, 16:09

TAYO כתב:סיטואציה קצת מוזרה כאן בפורום… כאילו… אם יש כאן מנויים, אין להם זכות להתלונן כי התסריט הזה היה יותר ברור מהאלצהיימר של ביידן ועדיין הם שפכו אלפי שקלים על זה. לאלו שאין מנוי, להם בטח אין זכות להתלונן כי הם לא שמו שקל על מכבי. כל עוד יש מטומטמים שמוכנים לממן את הטירלול הזה - זבשם. כל השאר (ואני ביניהם) - לא יותר מנפגעים אגביים לכל היותר. אין להם באמת זכויות. לי בעיקר חבל, היות ואין לי מנוי, אני בעיקר יכול רק להסתקרן מהדינמיקה ההזויה של האירוע הזה שנקרא ״מכבי״, מהשמדת הערך מהמפוארות בהיסטוריה של הספורט וגם קצת לצחוק מההודעות המצחיקות של ההנהלה מדי פעם.

גם התגובה שלך קצת מוזרה.

למה למי שאין מנוי אין זכות להתלונן? אתה טוען שאנחנו לא "שמים שקל על מכבי", אבל אם היו רק מנויים בהיכל, אז לא היו משדרים את המשחקים של מכבי כי אף אחד לא היה צופה בהם ולא היה רייטינג.

במצב כזה סביר להניח שהקבוצה לא הייתה מתקיימת, כי לא היו הכנסות מזכויות שידור ואנחנו רואים שגם איתם בקושי ההנהלה מוכנה להוציא כסף.
עידן

הודעהעל ידי TAYO » 30 אוקטובר 2024, 16:21

עידן כתב:
TAYO כתב:סיטואציה קצת מוזרה כאן בפורום… כאילו… אם יש כאן מנויים, אין להם זכות להתלונן כי התסריט הזה היה יותר ברור מהאלצהיימר של ביידן ועדיין הם שפכו אלפי שקלים על זה. לאלו שאין מנוי, להם בטח אין זכות להתלונן כי הם לא שמו שקל על מכבי. כל עוד יש מטומטמים שמוכנים לממן את הטירלול הזה - זבשם. כל השאר (ואני ביניהם) - לא יותר מנפגעים אגביים לכל היותר. אין להם באמת זכויות. לי בעיקר חבל, היות ואין לי מנוי, אני בעיקר יכול רק להסתקרן מהדינמיקה ההזויה של האירוע הזה שנקרא ״מכבי״, מהשמדת הערך מהמפוארות בהיסטוריה של הספורט וגם קצת לצחוק מההודעות המצחיקות של ההנהלה מדי פעם.

גם התגובה שלך קצת מוזרה.

למה למי שאין מנוי אין זכות להתלונן? אתה טוען שאנחנו לא "שמים שקל על מכבי", אבל אם היו רק מנויים בהיכל, אז לא היו משדרים את המשחקים של מכבי כי אף אחד לא היה צופה בהם ולא היה רייטינג.

במצב כזה סביר להניח שהקבוצה לא הייתה מתקיימת, כי לא היו הכנסות מזכויות שידור ואנחנו רואים שגם איתם בקושי ההנהלה מוכנה להוציא כסף.
אבל אתה עוד צופה… כלומר אתה נותן להם רייטינג… אתה מבין? זכות זה לא נותן לך, אבל אתה חלק מהסיבה שההנהלה הזו עדיין מצליחה להחזיק את הקבוצה

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי עידן » 30 אוקטובר 2024, 16:23

TAYO כתב:
עידן כתב:

גם התגובה שלך קצת מוזרה.

אבל אתה עוד צופה… כלומר אתה נותן להם רייטינג… אתה מבין? זכות זה לא נותן לך, אבל אתה חלק מהסיבה שההנהלה הזו עדיין מצליחה להחזיק את הקבוצה

אז לפי ההיגיון הזה, למי יש זכות להתלונן על ההנהלה של מכבי? אוהדי הפועל שלא מנויים ולא צופים במשחקים של מכבי?
עידן

הודעהעל ידי TAYO » 30 אוקטובר 2024, 16:23

ankram כתב:לי אין מנוי ואני אתלונן כמה שבא לי ויותר מזה אני אמשיך לקרוא לאלו שעשו מנוי השנה : אם כל הפראיירים , זה מקובל?
מאד מקובל, אבל אין לך את הזכות… אם אתה מנוי - אתה חלק מהבעיה, אם אתה לא מנוי - אתה לא ראוי להתייחסות מבחינתם

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי TAYO » 30 אוקטובר 2024, 16:24

עידן כתב:
TAYO כתב:
עידן כתב:

גם התגובה שלך קצת מוזרה.

אז לפי ההיגיון הזה, למי יש זכות להתלונן על ההנהלה של מכבי? אוהדי הפועל שלא מנויים ולא צופים במשחקים של מכבי?
זה בדיוק מה שמוזר בסיטואציה …

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי Shay_uzan » 30 אוקטובר 2024, 17:33

omerk כתב:מתוך ספורט 5:
"בעמדת הגארד, אם כן, מכבי מחפשת שחקן בפרופיל מסוים מאוד - פארסונס, דג'וליוס, בוגי אליס - כולם שחקנים צעירים יחסית שלא אמורים להגיע בכסף הגדול. את החיזוק המשמעותי יותר רוצים בצוות המקצועי בעמדת הפורוורד, כשהשחקן שיצורף, אם וכאשר, אמור להשתכר סביב ה-500 אלף דולר. עם זאת, דיישון פייר - שחקן שמכבי מעוניינת בו עוד מהקיץ ולא מרבה לשחק בפנרבחצ'ה (7 דקות אתמול) - יקר מדי בשלב זה, בתחשיב של שכרו יחד עם הביי-אאוט. "אני מקווה שנמצא חיזוק בקרוב, זה הכרחי", אמר קטש. "הכי חשוב זה שנישאר בריאים, נקווה שהפצועים יחזרו ושלא יהיו עוד פציעות"

תעזרו לי להבין את המתמטיקה: רוצים גארד אלמוני בכסף קטן ועוד זר "בכיר" ב500.קיבלנו 1.4 מעסקת לויד איפה הכסף הזה???
אשכרה מביאים אותנו לעונה שבה המשתכר הבכיר יהיה רומן סורקין ולא יהיה לנו אף שחקן שמתקרב אפילו למיליון אבל אח''כ הדביל הזה יגיד לנו שעוד 5 מיליון יורו לא יביאו הישגים. בואו נתחיל עם 5 מיליון שקל. זו לא קבוצת יורוליג. טפי עליהם

הכסף לכיס של פדרקנאטי, אל תופתעו אם גם את זה לא יחתימו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 30 אוקטובר 2024, 17:42

עידן כתב:
TAYO כתב:
עידן כתב:

גם התגובה שלך קצת מוזרה.

במקומות אחרים מי שלא קונה את הקבוצה אין לו זכות להתלונן ולא אכפת להם שמלא ניסו לקנות את המועדון, אם אתה לא מליארדר אסור לך להתלונן
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי A.Parker » 02 נובמבר 2024, 22:07

גניבת הדעת של הקבוצה הזאת זה פשוט וואו.

במכבי מספרים כי "כסף הוא לא הסיפור", וכי הרבה שחקנים שקיבלו הצעות כספיות טובות - מעל מה שהם הרוויחו עד כה בקריירה, חלקם אף שחקנים חופשיים - פשוט דחו את ההצעה בשל המצב בישראל.

וואלה..ממש חוכמה להציע לשחקנים קיקיוניים, כולל אחד שלא שיחק קריירה מקצוענית, יותר ממה שהרוויחו. ממש מתפרעים עם הכסף.

בכל זאת, אם כסף הוא לא בעיה, מדוע מכבי תל אביב לא עושה מהלכים כפי שעופר ינאי עושה אצל היריבה העירונית? על פי אנשי מכבי, נעשים מהלכים משמעותיים, אלא ש"בניגוד לינאי שיכול למשוך שחקן של 350-400 אלף דולר ולהביא אותו בשכר כפול ומעלה בשלב הזה, אנחנו מכוונים לשחקנים שמראש קצת יותר יקרים לעמדות מסוימות. לא נשלם לשחקן של חצי מיליון דולר מעל 1.5 מיליון דולר, אין בזה היגיון".

כמה שטויות...
1. ינאי לא מחתים שחקנים של 400 אלף. רובם ככולם שחקנים מהטופ. הניסיון להוציא אותו ככה כדי להוריד מהם אשמה פתטי.
2. כן, אין ספק שמכוונים להחתמות יקרות יותר. ממש בדיחה.

https://sports.walla.co.il/item/3701565
A.Parker

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 נובמבר 2024, 06:07

A.Parker כתב:גניבת הדעת של הקבוצה הזאת זה פשוט וואו.

במכבי מספרים כי "כסף הוא לא הסיפור", וכי הרבה שחקנים שקיבלו הצעות כספיות טובות - מעל מה שהם הרוויחו עד כה בקריירה, חלקם אף שחקנים חופשיים - פשוט דחו את ההצעה בשל המצב בישראל.

וואלה..ממש חוכמה להציע לשחקנים קיקיוניים, כולל אחד שלא שיחק קריירה מקצוענית, יותר ממה שהרוויחו. ממש מתפרעים עם הכסף.

בכל זאת, אם כסף הוא לא בעיה, מדוע מכבי תל אביב לא עושה מהלכים כפי שעופר ינאי עושה אצל היריבה העירונית? על פי אנשי מכבי, נעשים מהלכים משמעותיים, אלא ש"בניגוד לינאי שיכול למשוך שחקן של 350-400 אלף דולר ולהביא אותו בשכר כפול ומעלה בשלב הזה, אנחנו מכוונים לשחקנים שמראש קצת יותר יקרים לעמדות מסוימות. לא נשלם לשחקן של חצי מיליון דולר מעל 1.5 מיליון דולר, אין בזה היגיון".

כמה שטויות...
1. ינאי לא מחתים שחקנים של 400 אלף. רובם ככולם שחקנים מהטופ. הניסיון להוציא אותו ככה כדי להוריד מהם אשמה פתטי.
2. כן, אין ספק שמכוונים להחתמות יקרות יותר. ממש בדיחה.

https://sports.walla.co.il/item/3701565

אין להם שביב של בושה בגוף
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מרסר » 06 נובמבר 2024, 19:40

מכבי תחל למכור כרטיסים למשחקים בבלגרד, מנויים יצטרכו ליצור קשר עם המועדון ולקבל כרטיס בחינם.

https://www.maccabi.co.il/news.asp?id=21405
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 13 נובמבר 2024, 00:11

עוד משחק של כמעט, עוד הפסד שנעוץ בהנהלה. עם סגל טיפה נורמלי קטש כבר היה שם אותם במאזן הפוך.
A.Parker

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 נובמבר 2024, 06:39

A.Parker כתב:עוד משחק של כמעט, עוד הפסד שנעוץ בהנהלה. עם סגל טיפה נורמלי קטש כבר היה שם אותם במאזן הפוך.

הדבר היחיד שמפריד בין ההנהלה לבין התבזות מוחלטת בכל החזיתות זה קטש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Jazzman » 13 נובמבר 2024, 19:05

נראה לי שלכולם ברור כבר שההנהלה ויתרה רישמית על העונה, שחיזוק לא יגיע ואלי בכלל ישוחררו שחקנים (כמו סייבן לי). שמרוצים מאד מהבריחה של לויד שהכניסה לקופה 1.5 מליון דולר. אבל לתקשורת "גורמים במועדון" ממשיכים לפזר חרטוטים.
Jazzman

הודעהעל ידי שמוליק » 13 נובמבר 2024, 22:24

אוותר בכיף גדול על העונה הזו בתמורה להסתלקות פדרמן ורקנאטי
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי A.Parker » 14 נובמבר 2024, 23:08

A.Parker כתב:עוד משחק של כמעט, עוד הפסד שנעוץ בהנהלה. עם סגל טיפה נורמלי קטש כבר היה שם אותם במאזן הפוך.

עוד אחד לאוסף. ובדרך הספיקו לבצע החתמה בזיונית ביחס לסיטואציה ולתקציב שהתפנה.
A.Parker

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים