המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
TAYO כתב:סיטואציה קצת מוזרה כאן בפורום… כאילו… אם יש כאן מנויים, אין להם זכות להתלונן כי התסריט הזה היה יותר ברור מהאלצהיימר של ביידן ועדיין הם שפכו אלפי שקלים על זה. לאלו שאין מנוי, להם בטח אין זכות להתלונן כי הם לא שמו שקל על מכבי. כל עוד יש מטומטמים שמוכנים לממן את הטירלול הזה - זבשם. כל השאר (ואני ביניהם) - לא יותר מנפגעים אגביים לכל היותר. אין להם באמת זכויות. לי בעיקר חבל, היות ואין לי מנוי, אני בעיקר יכול רק להסתקרן מהדינמיקה ההזויה של האירוע הזה שנקרא ״מכבי״, מהשמדת הערך מהמפוארות בהיסטוריה של הספורט וגם קצת לצחוק מההודעות המצחיקות של ההנהלה מדי פעם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אבל אתה עוד צופה… כלומר אתה נותן להם רייטינג… אתה מבין? זכות זה לא נותן לך, אבל אתה חלק מהסיבה שההנהלה הזו עדיין מצליחה להחזיק את הקבוצהעידן כתב:TAYO כתב:סיטואציה קצת מוזרה כאן בפורום… כאילו… אם יש כאן מנויים, אין להם זכות להתלונן כי התסריט הזה היה יותר ברור מהאלצהיימר של ביידן ועדיין הם שפכו אלפי שקלים על זה. לאלו שאין מנוי, להם בטח אין זכות להתלונן כי הם לא שמו שקל על מכבי. כל עוד יש מטומטמים שמוכנים לממן את הטירלול הזה - זבשם. כל השאר (ואני ביניהם) - לא יותר מנפגעים אגביים לכל היותר. אין להם באמת זכויות. לי בעיקר חבל, היות ואין לי מנוי, אני בעיקר יכול רק להסתקרן מהדינמיקה ההזויה של האירוע הזה שנקרא ״מכבי״, מהשמדת הערך מהמפוארות בהיסטוריה של הספורט וגם קצת לצחוק מההודעות המצחיקות של ההנהלה מדי פעם.
גם התגובה שלך קצת מוזרה.
למה למי שאין מנוי אין זכות להתלונן? אתה טוען שאנחנו לא "שמים שקל על מכבי", אבל אם היו רק מנויים בהיכל, אז לא היו משדרים את המשחקים של מכבי כי אף אחד לא היה צופה בהם ולא היה רייטינג.
במצב כזה סביר להניח שהקבוצה לא הייתה מתקיימת, כי לא היו הכנסות מזכויות שידור ואנחנו רואים שגם איתם בקושי ההנהלה מוכנה להוציא כסף.
TAYO כתב:אבל אתה עוד צופה… כלומר אתה נותן להם רייטינג… אתה מבין? זכות זה לא נותן לך, אבל אתה חלק מהסיבה שההנהלה הזו עדיין מצליחה להחזיק את הקבוצהעידן כתב:TAYO כתב:סיטואציה קצת מוזרה כאן בפורום… כאילו… אם יש כאן מנויים, אין להם זכות להתלונן כי התסריט הזה היה יותר ברור מהאלצהיימר של ביידן ועדיין הם שפכו אלפי שקלים על זה. לאלו שאין מנוי, להם בטח אין זכות להתלונן כי הם לא שמו שקל על מכבי. כל עוד יש מטומטמים שמוכנים לממן את הטירלול הזה - זבשם. כל השאר (ואני ביניהם) - לא יותר מנפגעים אגביים לכל היותר. אין להם באמת זכויות. לי בעיקר חבל, היות ואין לי מנוי, אני בעיקר יכול רק להסתקרן מהדינמיקה ההזויה של האירוע הזה שנקרא ״מכבי״, מהשמדת הערך מהמפוארות בהיסטוריה של הספורט וגם קצת לצחוק מההודעות המצחיקות של ההנהלה מדי פעם.
גם התגובה שלך קצת מוזרה.
למה למי שאין מנוי אין זכות להתלונן? אתה טוען שאנחנו לא "שמים שקל על מכבי", אבל אם היו רק מנויים בהיכל, אז לא היו משדרים את המשחקים של מכבי כי אף אחד לא היה צופה בהם ולא היה רייטינג.
במצב כזה סביר להניח שהקבוצה לא הייתה מתקיימת, כי לא היו הכנסות מזכויות שידור ואנחנו רואים שגם איתם בקושי ההנהלה מוכנה להוציא כסף.
מאד מקובל, אבל אין לך את הזכות… אם אתה מנוי - אתה חלק מהבעיה, אם אתה לא מנוי - אתה לא ראוי להתייחסות מבחינתםankram כתב:לי אין מנוי ואני אתלונן כמה שבא לי ויותר מזה אני אמשיך לקרוא לאלו שעשו מנוי השנה : אם כל הפראיירים , זה מקובל?
זה בדיוק מה שמוזר בסיטואציה …עידן כתב:TAYO כתב:אבל אתה עוד צופה… כלומר אתה נותן להם רייטינג… אתה מבין? זכות זה לא נותן לך, אבל אתה חלק מהסיבה שההנהלה הזו עדיין מצליחה להחזיק את הקבוצהעידן כתב:TAYO כתב:סיטואציה קצת מוזרה כאן בפורום… כאילו… אם יש כאן מנויים, אין להם זכות להתלונן כי התסריט הזה היה יותר ברור מהאלצהיימר של ביידן ועדיין הם שפכו אלפי שקלים על זה. לאלו שאין מנוי, להם בטח אין זכות להתלונן כי הם לא שמו שקל על מכבי. כל עוד יש מטומטמים שמוכנים לממן את הטירלול הזה - זבשם. כל השאר (ואני ביניהם) - לא יותר מנפגעים אגביים לכל היותר. אין להם באמת זכויות. לי בעיקר חבל, היות ואין לי מנוי, אני בעיקר יכול רק להסתקרן מהדינמיקה ההזויה של האירוע הזה שנקרא ״מכבי״, מהשמדת הערך מהמפוארות בהיסטוריה של הספורט וגם קצת לצחוק מההודעות המצחיקות של ההנהלה מדי פעם.
גם התגובה שלך קצת מוזרה.
אז לפי ההיגיון הזה, למי יש זכות להתלונן על ההנהלה של מכבי? אוהדי הפועל שלא מנויים ולא צופים במשחקים של מכבי?
omerk כתב:מתוך ספורט 5:
"בעמדת הגארד, אם כן, מכבי מחפשת שחקן בפרופיל מסוים מאוד - פארסונס, דג'וליוס, בוגי אליס - כולם שחקנים צעירים יחסית שלא אמורים להגיע בכסף הגדול. את החיזוק המשמעותי יותר רוצים בצוות המקצועי בעמדת הפורוורד, כשהשחקן שיצורף, אם וכאשר, אמור להשתכר סביב ה-500 אלף דולר. עם זאת, דיישון פייר - שחקן שמכבי מעוניינת בו עוד מהקיץ ולא מרבה לשחק בפנרבחצ'ה (7 דקות אתמול) - יקר מדי בשלב זה, בתחשיב של שכרו יחד עם הביי-אאוט. "אני מקווה שנמצא חיזוק בקרוב, זה הכרחי", אמר קטש. "הכי חשוב זה שנישאר בריאים, נקווה שהפצועים יחזרו ושלא יהיו עוד פציעות"
תעזרו לי להבין את המתמטיקה: רוצים גארד אלמוני בכסף קטן ועוד זר "בכיר" ב500.קיבלנו 1.4 מעסקת לויד איפה הכסף הזה???
אשכרה מביאים אותנו לעונה שבה המשתכר הבכיר יהיה רומן סורקין ולא יהיה לנו אף שחקן שמתקרב אפילו למיליון אבל אח''כ הדביל הזה יגיד לנו שעוד 5 מיליון יורו לא יביאו הישגים. בואו נתחיל עם 5 מיליון שקל. זו לא קבוצת יורוליג. טפי עליהם
עידן כתב:TAYO כתב:אבל אתה עוד צופה… כלומר אתה נותן להם רייטינג… אתה מבין? זכות זה לא נותן לך, אבל אתה חלק מהסיבה שההנהלה הזו עדיין מצליחה להחזיק את הקבוצהעידן כתב:TAYO כתב:סיטואציה קצת מוזרה כאן בפורום… כאילו… אם יש כאן מנויים, אין להם זכות להתלונן כי התסריט הזה היה יותר ברור מהאלצהיימר של ביידן ועדיין הם שפכו אלפי שקלים על זה. לאלו שאין מנוי, להם בטח אין זכות להתלונן כי הם לא שמו שקל על מכבי. כל עוד יש מטומטמים שמוכנים לממן את הטירלול הזה - זבשם. כל השאר (ואני ביניהם) - לא יותר מנפגעים אגביים לכל היותר. אין להם באמת זכויות. לי בעיקר חבל, היות ואין לי מנוי, אני בעיקר יכול רק להסתקרן מהדינמיקה ההזויה של האירוע הזה שנקרא ״מכבי״, מהשמדת הערך מהמפוארות בהיסטוריה של הספורט וגם קצת לצחוק מההודעות המצחיקות של ההנהלה מדי פעם.
גם התגובה שלך קצת מוזרה.
אז לפי ההיגיון הזה, למי יש זכות להתלונן על ההנהלה של מכבי? אוהדי הפועל שלא מנויים ולא צופים במשחקים של מכבי?
במכבי מספרים כי "כסף הוא לא הסיפור", וכי הרבה שחקנים שקיבלו הצעות כספיות טובות - מעל מה שהם הרוויחו עד כה בקריירה, חלקם אף שחקנים חופשיים - פשוט דחו את ההצעה בשל המצב בישראל.
בכל זאת, אם כסף הוא לא בעיה, מדוע מכבי תל אביב לא עושה מהלכים כפי שעופר ינאי עושה אצל היריבה העירונית? על פי אנשי מכבי, נעשים מהלכים משמעותיים, אלא ש"בניגוד לינאי שיכול למשוך שחקן של 350-400 אלף דולר ולהביא אותו בשכר כפול ומעלה בשלב הזה, אנחנו מכוונים לשחקנים שמראש קצת יותר יקרים לעמדות מסוימות. לא נשלם לשחקן של חצי מיליון דולר מעל 1.5 מיליון דולר, אין בזה היגיון".
A.Parker כתב:גניבת הדעת של הקבוצה הזאת זה פשוט וואו.במכבי מספרים כי "כסף הוא לא הסיפור", וכי הרבה שחקנים שקיבלו הצעות כספיות טובות - מעל מה שהם הרוויחו עד כה בקריירה, חלקם אף שחקנים חופשיים - פשוט דחו את ההצעה בשל המצב בישראל.
וואלה..ממש חוכמה להציע לשחקנים קיקיוניים, כולל אחד שלא שיחק קריירה מקצוענית, יותר ממה שהרוויחו. ממש מתפרעים עם הכסף.בכל זאת, אם כסף הוא לא בעיה, מדוע מכבי תל אביב לא עושה מהלכים כפי שעופר ינאי עושה אצל היריבה העירונית? על פי אנשי מכבי, נעשים מהלכים משמעותיים, אלא ש"בניגוד לינאי שיכול למשוך שחקן של 350-400 אלף דולר ולהביא אותו בשכר כפול ומעלה בשלב הזה, אנחנו מכוונים לשחקנים שמראש קצת יותר יקרים לעמדות מסוימות. לא נשלם לשחקן של חצי מיליון דולר מעל 1.5 מיליון דולר, אין בזה היגיון".
כמה שטויות...
1. ינאי לא מחתים שחקנים של 400 אלף. רובם ככולם שחקנים מהטופ. הניסיון להוציא אותו ככה כדי להוריד מהם אשמה פתטי.
2. כן, אין ספק שמכוונים להחתמות יקרות יותר. ממש בדיחה.
https://sports.walla.co.il/item/3701565
A.Parker כתב:עוד משחק של כמעט, עוד הפסד שנעוץ בהנהלה. עם סגל טיפה נורמלי קטש כבר היה שם אותם במאזן הפוך.
A.Parker כתב:עוד משחק של כמעט, עוד הפסד שנעוץ בהנהלה. עם סגל טיפה נורמלי קטש כבר היה שם אותם במאזן הפוך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים