ת'רד ההנהלה הביזיונית של מכבי ת''א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד ההנהלה הביזיונית של מכבי ת''א

הודעהעל ידי מרסר » 14 נובמבר 2024, 23:45

A.Parker כתב:
A.Parker כתב:עוד משחק של כמעט, עוד הפסד שנעוץ בהנהלה. עם סגל טיפה נורמלי קטש כבר היה שם אותם במאזן הפוך.

עוד אחד לאוסף. ובדרך הספיקו לבצע החתמה בזיונית ביחס לסיטואציה ולתקציב שהתפנה.

אני לא מבין למה אתה מופתע כול פעם מחדש, כבר מסוף העונה שעברה זה היה ברור שתהיה ירידה חדה בתקציב וכבר בקיץ היה ברור שמתעכבים עם החתמות, אלו בעלי המועדון וזה מה שיש אמרתי כבר שהם לא מתאימים לפורמט הנוכחי של היורוליג, אי אפשר להחזיק מועדון ברמת יורוליג רק מהכנסות עצמאיות חייבים בעלים שגם מזרימים כספים בצורה משמעותית אבל הם תקועים בשנת 2010 וכולנו אוכלים אותה.
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 15 נובמבר 2024, 00:15

מרסר כתב:
A.Parker כתב:
A.Parker כתב:עוד משחק של כמעט, עוד הפסד שנעוץ בהנהלה. עם סגל טיפה נורמלי קטש כבר היה שם אותם במאזן הפוך.

עוד אחד לאוסף. ובדרך הספיקו לבצע החתמה בזיונית ביחס לסיטואציה ולתקציב שהתפנה.

אני לא מבין למה אתה מופתע כול פעם מחדש, כבר מסוף העונה שעברה זה היה ברור שתהיה ירידה חדה בתקציב וכבר בקיץ היה ברור שמתעכבים עם החתמות, אלו בעלי המועדון וזה מה שיש אמרתי כבר שהם לא מתאימים לפורמט הנוכחי של היורוליג, אי אפשר להחזיק מועדון ברמת יורוליג רק מהכנסות עצמאיות חייבים בעלים שגם מזרימים כספים בצורה משמעותית אבל הם תקועים בשנת 2010 וכולנו אוכלים אותה.

ציפיתי לירידת תקציב והיא כבר התקיימה בקיץ. השיא, שבאמת הפתיע אותי, היה כשלויד השתחרר ופינה מיליון וחצי ומכבי בתמורה החתימה שחקן בגג חצי מיליון. כלומר גם ביחס לסגל הצנוע והזול שהעמידו, תוך כדי עונה הם שינמכו והוזילו אותו עוד יותר. זה בהחלט מהדברים הכי מביכים ומעצבנים שראיתי מהם.
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 17 נובמבר 2024, 23:11

כל כך קלאסי שישחררו את לי, יתדרכו כתבים על החתמה של שחקן בכיר, ובמקרה הטוב יחתימו שחקן ב-150 אלף באפריל כשכבר הכל גמור.
A.Parker

הודעהעל ידי Jazzman » 17 נובמבר 2024, 23:15

A.Parker כתב:כל כך קלאסי שישחררו את לי, יתדרכו כתבים על החתמה של שחקן בכיר, ובמקרה הטוב יחתימו שחקן ב-150 אלף באפריל כשכבר הכל גמור.

הקמפיין לשחרור לי, ללא מחליף, כבר בעיצומו. זה תכף קורה. רווח נטו לפדרקנאטי. בדיוק כמו העזיבה של לויד.
Jazzman

הודעהעל ידי felix_r » 17 נובמבר 2024, 23:54

מה לעשות שלי לא מוכן להגיע לישראל. אי אפשר להמשיך ככה מבלי שהוא יתאמן עם הקבוצה. כמה אפשר חיות על היכולת האישית שלו?

ביורוליג כבר למדו אותו. יודעים שהקליעה שלו מהקשת היא לא משהו, והוא מעדיף חדירה. יודעים שאם הוא הולך לצבע, 90% הוא לא ימסור ויעדיף ללכת עם הראש בקיר גם נגד 3 שחקנים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 נובמבר 2024, 07:12

A.Parker כתב:כל כך קלאסי שישחררו את לי, יתדרכו כתבים על החתמה של שחקן בכיר, ובמקרה הטוב יחתימו שחקן ב-150 אלף באפריל כשכבר הכל גמור.

הם כבר לא טורחים לתדרך אפילו, כבר לא מסתירים את ההשתנה בפרצוף
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מרסר » 19 נובמבר 2024, 19:23

פשרה: מכבי ת"א בכדורסל תחלק 6,000 כרטיסים למשחקי בית

במסגרת הסדר פשרה שהושג בעקבות ייצוגית שהוגשה נגד המועדון, הקבוצה התחייבה להעניק לזכאים, למשרתי מילואים ולילדים בסיכון כרטיסים בסך 600 אלף שקל. ההטבה תינתן על בסיס מקום פנוי ברוב משחקי הבית של הקבוצה בליגה הישראלית, ללא משחקי גביע המדינה, הפיינל פור וכדומה.

https://www.ynet.co.il/economy/article/hyqw6mqmyg
מרסר

הודעהעל ידי Shay_uzan » 19 נובמבר 2024, 20:01

מרסר כתב:פשרה: מכבי ת"א בכדורסל תחלק 6,000 כרטיסים למשחקי בית

במסגרת הסדר פשרה שהושג בעקבות ייצוגית שהוגשה נגד המועדון, הקבוצה התחייבה להעניק לזכאים, למשרתי מילואים ולילדים בסיכון כרטיסים בסך 600 אלף שקל. ההטבה תינתן על בסיס מקום פנוי ברוב משחקי הבית של הקבוצה בליגה הישראלית, ללא משחקי גביע המדינה, הפיינל פור וכדומה.

הם עושים את זה בכל מקרה...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי felix_r » 19 נובמבר 2024, 21:12

מרסר כתב:פשרה: מכבי ת"א בכדורסל תחלק 6,000 כרטיסים למשחקי בית

בכול עונה ועונה מכבי מחלקת עשרות אלפי הזמנות לילדים מהפריפריה למשחקי הבית שלה בליגה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Shay_uzan » 04 דצמבר 2024, 19:28

בשלב הזה אני חושב שהמילה ביזיונית היא דיי קלה איתם
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי גיא » 05 דצמבר 2024, 13:04

Shay_uzan כתב:בשלב הזה אני חושב שהמילה ביזיונית היא דיי קלה איתם

ינאי היא התרופה לדעתי. מלחמה לא מלחמה - העמיד חתיכת קבוצה.
שם מראה מול הפרצוף של פדרמן.
גיא

הודעהעל ידי Avi1508 » 06 דצמבר 2024, 00:26

שחררו את סייבן לי לפני שהגיע מחליף
שחררו את ג׳ורדן לויד לפני שהגיע מחליף
שחררו את מייקון לפני שהגיע מחליף
מבלי לדבר על כל שאר הנזקים שהם עשו ועושים
אני כבר לא יודע אם יש סיכוי שהנהלה הזאת תתחלף מתי שהוא
חוששני שהם לא ישחררו הקבוצה לפני שהם ירסקו את מה שנשאר מהמכביזם
Avi1508

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 דצמבר 2024, 06:12

Avi1508 כתב:שחררו את סייבן לי לפני שהגיע מחליף

לא נעים להגיד אבל המכביזם התרסק מזמן.

הפיינל פור האחרון של המועדון הזה היה לפני 10 שנים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מרסר » 06 דצמבר 2024, 12:29

MTA2311 כתב:
Avi1508 כתב:שחררו את סייבן לי לפני שהגיע מחליף

לא נעים להגיד אבל המכביזם התרסק מזמן.

הפיינל פור האחרון של המועדון הזה היה לפני 10 שנים.

הוא התרסק לפני ברגע שפדרמן העיף את שמעון מזרחי מכול מוקדי הכוח במועדון וגם לא נתן לו להכניס מטעם שמעון אנשים משלו לדריקטוריון, שמעון הוא אחרון המכביזים ושהוא לא משפיע זה נראה כמו שזה נראה, אני זוכר בשנות ה 90 ששמעון שמלוק ז"ל ושאר השותפים לניהול היו פועלים מהר מאוד שהיו בעיות עם שחקנים ומאמנים לא היו מחכים לא היה מחשבים אם יש כסף או לא היו פשוט מביאים, במובנים מסוימים עופר ינאי מזכיר את שמעון חוץ מהשטויות בטוויטר, לא מתחשב באף קבוצה אחרת ולא מה יגידו עליו בתקשורת יש שחקן טוב הוא מביא יש מאמן טוב הוא מחתים, פדרמן ורקאנטי הם ההפך חשוב להם מה יגידו עליהם כמה כסף אפשר לחסוך ולא אכפת להם להפסיד תארים בארץ .
מרסר

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 דצמבר 2024, 12:39

שמעון מיצה את עצמו לפני 15 שנה כמו כל שאר הבעלים.

מכבי צריכה הנהלה עשירה עם יכולות ניהול מודרניות שמתאימות לעידן הנוכחי, לא את פדרמן וגם לא את שמעון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי גיא » 06 דצמבר 2024, 15:45

טור של האוזמן בוואלה ספורט, אם הבנתי נכון, טוען בין השאר שבלאט האבא לא מעוניין בהבאת רכז שיקח את תפקיד הרכז מהבן.

https://sports.walla.co.il/item/3709814
גיא

הודעהעל ידי עידן » 06 דצמבר 2024, 16:18

גיא כתב:טור של האוזמן בוואלה ספורט, אם הבנתי נכון, טוען בין השאר שבלאט האבא לא מעוניין בהבאת רכז שיקח את תפקיד הרכז מהבן.

כבר איזה שבוע מדברים על הקטע שכביכול דייויד בלאט מנע את הבאת מדר למכבי.

הנהלה שמביאה שחקנים בשקל תשעים מקבוצות כמו נמרי הנייר המעופפים מסין, פתאום הייתה מביאה את מדר במיליון דולר לעונה, וזה נפל רק בגלל דייויד בלאט. נשמע הגיוני לחלוטין ללא צל של ספק.
עידן

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 דצמבר 2024, 16:22

עידן כתב:
גיא כתב:טור של האוזמן בוואלה ספורט, אם הבנתי נכון, טוען בין השאר שבלאט האבא לא מעוניין בהבאת רכז שיקח את תפקיד הרכז מהבן.

הנהלה שמביאה שחקנים בשקל תשעים מקבוצות כמו נמרי הנייר המעופפים מסין, פתאום הייתה מביאה את מדר במיליון דולר לעונה, וזה נפל רק בגלל דייויד בלאט. נשמע הגיוני לחלוטין ללא צל של ספק.

הם בשלב של הפרחת כל ספין אפשרי לאוויר בתקווה שמשהו יתפוס
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי גיא » 06 דצמבר 2024, 18:12

עידן כתב:

כן קשה לי להאמין שהם הציעו לו מליון, אבל ממה שהבנתי מהפודקסט של פיני - ים רצה לשחק במכבי (יורוליג) וקטש פשוט לא יצר איתו קשר.
אולי זה מה שטוען האוזמן, אולי זה המתח של ים עם תמיר. בכל אופן ים זה שחקן עם הגנה שהיה יכול לעזור למכבי.

מאמין שאם היו קצת סבלניים עם סייבן לי ומסבירים לו את ההפסקת אש, הוא היה משחק ביום ראשון בדרבי בעשירית מחיר.
אבל זה כבר מים מתחת לגשר.
גיא

הודעהעל ידי omerk » 08 דצמבר 2024, 14:34

גיא כתב:
עידן כתב:

כן קשה לי להאמין שהם הציעו לו מליון, אבל ממה שהבנתי מהפודקסט של פיני - ים רצה לשחק במכבי (יורוליג) וקטש פשוט לא יצר איתו קשר.
אולי זה מה שטוען האוזמן, אולי זה המתח של ים עם תמיר. בכל אופן ים זה שחקן עם הגנה שהיה יכול לעזור למכבי.

מאמין שאם היו קצת סבלניים עם סייבן לי ומסבירים לו את ההפסקת אש, הוא היה משחק ביום ראשון בדרבי בעשירית מחיר.
אבל זה כבר מים מתחת לגשר.

כתבתי את זה באיזשהו דיון. לא חושב שבאמת יש פה דרמה כמו שמנסים לייצר:
בלאט המנהל המקצועי והתפקיד שלו להביא את מי שמתאים לאור כל התנאים. אין טעם לחרפן את המערכת ולנסות להביא שחקן שקודם כל המאמן עצמו אמר שהוא לא מתאים ולא רוצה ודבר שני, מבחינת תקציב מכבי בכלל לא בכיוון. עדיף שהמשאבים יושקעו בשחקנים שבאמת ריאלי שיגיעו ובאמת מתאימים מקצועית, וזה לאור התקציב הדל (מכבי של פעם חד משמעית היו מביאים כל ישראלי תותח שיש בלי קשר להתאמה או לא, קודם כל שיהיה במכבי ולא אצל היריבות, אבל התקופה הזאת כבר תמה ולא תחזור כנראה בעידן פדרמן). מדר לא "רצה" לבוא למכבי הוא רצה לקבל את ההצעה הכי טובה שיכול לקבל ולכן הסוכן שלו פנה למכבי כדי שיתחילו להציע עליו הצעות. יכול להיות שהייתה לו העדפה למכבי בגלל יורוליג ואולי אהד אותם בעבר, אבל זה שולי, כי בסוף גם אם בלאט היה מביא את זה להנהלה אז בסוף גם הפועל היו מגישים הצעה. מישהו באמת חושב שהסוכן של מדר כל כך מטומטם שהוא היה נותן לו לחתום במכבי בלי לפחות לבחון מה יש לפזרן הכספים הראשי של הכדורסל הישראלי להציע לו? בשום סיטואציה לא משנה מה, מכבי לא הייתה משלמת למדר אפילו לא 3/4 ממה שסגר עם הפועל. הוא בחר ללכת אחרי הכסף וזכותו (לדעתי טעות שתמשיך לדרדר את המותג שלו והקריירה שלו, אבל זה כבר שלו ושל הסוכן- פעם אחרונה שהלך אחרי הכסף זה לא נגמר בטוב).
omerk

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־7 אורחים