ת'רד מלפפונים 2026/2027

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים 2026/2027

הודעהעל ידי אליאור » 11 יולי 2026, 21:28

אדם כתב:היה ברור התחלנו אם הולמס וברנדו וחלומות על מוזס וסימנו אם זיבי.
אין קשר לחוזה של מדר יש קשר להתנהלות של מכבי יותר מידי בעלי דעה וענין ויותר מידי בירוקרטיה ובלבולי ביצים .
לדוגמה חוזה של איפה ,הבן אדם רוצה לשחק פה מחכה מדברים איתו חצי שנה כבר בטח רוצה 2 מליון מכבי רוצה מליון שבע מאות וככה אנחנו נראים וככה מתנהלים ואותו דבר עם מדר.
מספיק לנו כאוהדים להיות גזברים .
הפועל תל אביב מחתימה את ליידי בגיל 33 זורקת כסף ,משלמת על אלייזה 5 לעונה .
למה רקנאטי לקח וממשיך באותה התנהלות ,שנים של שליטה בתודעה אם כתבות יח״צ בספורט חמש ועבודה בעיניים ,שטילמן רמז גם על זה שהוא קנה רק בגלל שהוא לא רצה אותו אבל הוא לא מתכון להישאר אם אחוזי הבעלות הללו לבד.
שטילמן באמת פרובוקטור אבל באמת רצה לשפר את מכבי להכניס דם חדש התעוררות ווינריות ולא התרדמת וההתנהלות המיושנת הזו .
שטילמן לא מאמין לדעתי שמכבי נשארה בלי פרננדו ובלי הולמס הוא היה בטוח שהוא דיבר שלפחות אחד מהם פה .
איך יכול להיות ששחקן כמו פרננדו קיבל הצעה של 2.1 ולא סגר פה מה הוא רצה עוד מאה מאתיים אלף על זה נפל מה אנחנו בקקי פיפי .
אני משתגע כי מהלך על מדר זה מצוין אבל כמו תמיד אין לדברים הללו המשך ,גם אין במכבי שום יציאה מהקופסה להביא כוח עולה או שחקנים מחוץ לרדאר לדוגמה כמו הקיפי הזה שהפועל החתימה אני לא יודע אם הוא טוב או לא אבל זה יציאה מהשבלונה ולמכבי אין את זה,ממחזרים את אותם שמות אותה בינוניות .
שוב ריברו הגמור .בושה

לדעתי ברגע שרקנאטי לקחו את הבעלות הסיפור נגמר. הם לא יתקעו במקלות בגלגלים בהחתמה של מדר כי זה יהיה שקוף מדי אבל פתאום כל משא ומתן עם שחקן ששווה משהו קורס. אכלנו אותה. עד שבא דם חדש עם כסף ורצון הם העיפו אותו החוצה וחזרו לסורם.
אליאור

הודעהעל ידי Avi1508 » 12 יולי 2026, 02:33

Avi1508

הודעהעל ידי felix_r » 12 יולי 2026, 12:45

יאללה, עכשיו את לונדברג, ואני אולי אהיה קצת יותר רגוע
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], ozymandias, Shay_uzan, עידן ו־25 אורחים