פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
23 דצמבר 2024, 00:00
כאילו האוהדים עשו משהו רע לבעלים..
23 דצמבר 2024, 00:35
הבנייה היא פה כזאת עקומה שאפילו ילד בן 10 מבין את זה
יש לנו קו קדמי לא רע כשכל הפצועים יחזרו וביחד עם וויליאמס זה צריך להספיק
אבל הקו האחורי הוא שערורייה ואין שם אף שחקן שהוא ברמת חמישיה פותחת לקבוצת יורוליג
תמיר בלאט הוא שחקן לא רע אבל הוא דו ממדי והוא לא יותר מרכז לגיטימי ליורוליג
רוקאס יוקובאייטיס לא יותר משחקן מחליף כרגע
וג׳ונדי בעונה הגרועה ביותר שלו בישראל
מריאל שאיוק שחקן מחליף לעמדה 3
ליוואי רנדולף שחקן מחליף בעמדה 3
דג׳וליוס לא פונקציה ביורוליג וכך גם רפי מנקו
23 דצמבר 2024, 00:38
Avi1508 כתב:הבנייה היא פה כזאת עקומה שאפילו ילד בן 10 מבין את זה
יש לנו קו קדמי לא רע כשכל הפצועים יחזרו וביחד עם וויליאמס זה צריך להספיק
אבל הקו האחורי הוא שערורייה ואין שם אף שחקן שהוא ברמת חמישיה פותחת לקבוצת יורוליג
תמיר בלאט הוא שחקן לא רע אבל הוא דו ממדי והוא לא יותר מרכז לגיטימי ליורוליג
רוקאס יוקובאייטיס לא יותר משחקן מחליף כרגע
וג׳ונדי בעונה הגרועה ביותר שלו בישראל
מריאל שאיוק שחקן מחליף לעמדה 3
ליוואי רנדולף שחקן מחליף בעמדה 3
דג׳וליוס לא פונקציה ביורוליג וכך גם רפי מנקו
נכון, גם בתקציב מוגבל היה אפשר להרכיב סגל הרבה יותר טוב, אפשר לבקר את ההנהלה אבל את הסגל בנו פה הצוות המקצועי והם בנו אותו לא טוב.
23 דצמבר 2024, 20:01
הסכום שקיבלה מכבי ת"א על שחרור שחקניה מהקיץ
ווייד בולדווין - 800 אלף דולר מפנרבחצ'ה
לורנזו בראון - 600 אלף דולר מפנאתינייקוס
בונזי קולסון - 400 אלף דולר מפנרבחצ'ה
ווניין גבריאל - 400 אלף דולר מפנאתינייקוס
ג'ורדן לויד - 350 אלף דולר ממונאקו
סייבן לי - מכבי קיבלה חזרה את הסכום ששילמה למניסה
סך הכך: 2.550 מיליון דולר
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=492237
24 דצמבר 2024, 18:10
אני מחכה ליום שאכנס לכאן ויהיה רשום שהם הלכו
24 דצמבר 2024, 18:35
Shay_uzan כתב:אני מחכה ליום שאכנס לכאן ויהיה רשום שהם הלכו
אל תעצור את הנשימה
24 דצמבר 2024, 19:35
MTA2311 כתב:Shay_uzan כתב:אני מחכה ליום שאכנס לכאן ויהיה רשום שהם הלכו
אל תעצור את הנשימה
איך אומרים... זה נשמע יותר טוב באנגלית
25 דצמבר 2024, 02:28
גם יש בעייתיות בקטע של אין קהל, זה נכון שאין קהל במשחקי הבית אבל למרות שהקהל ידע שלא יהיו משחקי בית הוא כן קנה מנויים כאילו הבית נשאר רגיל. משמע הכסף נכנס רגיל. שהם אומרים אין תמיכה של עידוד קהל אני מבין, אבל יש כאן תמיכה כלכלית של הקהל ובמקום לראות את זה בצורה של הערכה הם מתנהגים בצורה נורית
25 דצמבר 2024, 15:22
חח ענק...אבל 'חובת צפייה' - כבר חשבתי שאני הולך לצפות בסרט הדוקומנטרי 'מי העלים את אבי אבן' חחח
25 דצמבר 2024, 18:36
חבל היה שתפ מוצלח מאוד עם פומה... בטח כי הם לא נאמנים מספיק לפדרמן
25 דצמבר 2024, 19:27
Shay_uzan כתב:חבל היה שתפ מוצלח מאוד עם פומה... בטח כי הם לא נאמנים מספיק לפדרמן
המדים העונה ממש מכוערים סתמיים כאלה בלי שום עיצוב נורמלי כמו של נייק בזמנו, אצל אדידס אין בדרך כלל מדים בלי עיצוב יפה.
26 דצמבר 2024, 03:42
סוגייה חשובה חברים תמשיכו לעדכן אותנו
28 דצמבר 2024, 22:05
""זה די עצוב לראות לאיזה קבוצה מכבי הפכה להיות", ריניטיס ויסניאוסקס אמר, "המצב הזו בו נפצע לקבוצה אחרת שחקן ואז היא חושבת 'רגע, אולי למכבי יש שחקן בעמדה הזו? בואו נתקשר אליהם, נציע להם כסף וננסה להשיג את השחקן'. כולנו מכירים את המצב עכשיו, מכבי הפכה לקבוצת פיתוח. קבוצות אומרות 'אנחנו צריכים שחקן בעמדה הזו, למכבי יש שחקן טוב בעמדה הזו, זה מעניין, פשוט נתקשר אליהם'"
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=492649
29 דצמבר 2024, 13:23
omerk כתב:""זה די עצוב לראות לאיזה קבוצה מכבי הפכה להיות", ריניטיס ויסניאוסקס אמר, "המצב הזו בו נפצע לקבוצה אחרת שחקן ואז היא חושבת 'רגע, אולי למכבי יש שחקן בעמדה הזו? בואו נתקשר אליהם, נציע להם כסף וננסה להשיג את השחקן'. כולנו מכירים את המצב עכשיו, מכבי הפכה לקבוצת פיתוח. קבוצות אומרות 'אנחנו צריכים שחקן בעמדה הזו, למכבי יש שחקן טוב בעמדה הזו, זה מעניין, פשוט נתקשר אליהם'"
חחחח זה עוד עדין. תראה מה אמר יורגוס בוגריס:
אתמול הסנטר הוותיק, יורגוס בוגריס, התארח בתכנית רדיו והתנגח במכבי תל אביב: "אני רוצה להתמקד בווניין גבריאל - הוא יעלה את הרמה של הקבוצה. אני לא מאמין איזה מועדון חרא זה מכבי תל אביב. המאמן של הקבוצה (עודד קטש) רצה שגבריאל יישאר, אבל ההנהלה הלכה ומכרה אותו. עבדים של כסף. אני לא מאמין, הם פשוט מועדון זבל".
הכתבה מוואלה.
29 דצמבר 2024, 13:27
התרגום של 5 ספורט יותר עדין אבל עדיין...
מקום שבו רואים היטב את מה שקורה הוא יוון. שם, הפרשן ואלוף היורוליג לשעבר גיורגוס בוגריס, ששיחק בעברו באולימפיאקוס ופנאתינייקוס, ביקר בחריפות את הצהובים, זאת אחרי העברתו של ווניין גבריאל לפאו. "אני רוצה לדבר עליו (גבריאל), אמר הפרשן. "הוא ירים את הרמה של הקבוצה. אני לא מאמין איזה בלאגן יש במכבי", הוסיף.
בוגריס המשיך: "פאו ביקשה שחקן שהמאמן רוצה והם פשוט מכרו אותו. עבדים של הכסף. אני לא מאמין שזה קורה. קריסה מקצועית ומעמדית. מכבי לא בכיוון, מה קרה?"
29 דצמבר 2024, 13:29
הזכיה ההזויה של מכבי בגביע של 2014 הביאה הרבה נזק וזחיחות למועדון.
זה שלהיות טופ 8 שתי עונות ברצף (״פסע מפיינל פור״ - הפסע שאף פעם לא יגיע) נחשב ל״הצלחה״ זה רק מעיד.
29 דצמבר 2024, 13:57
התנין 2 כתב:omerk כתב:""זה די עצוב לראות לאיזה קבוצה מכבי הפכה להיות", ריניטיס ויסניאוסקס אמר, "המצב הזו בו נפצע לקבוצה אחרת שחקן ואז היא חושבת 'רגע, אולי למכבי יש שחקן בעמדה הזו? בואו נתקשר אליהם, נציע להם כסף וננסה להשיג את השחקן'. כולנו מכירים את המצב עכשיו, מכבי הפכה לקבוצת פיתוח. קבוצות אומרות 'אנחנו צריכים שחקן בעמדה הזו, למכבי יש שחקן טוב בעמדה הזו, זה מעניין, פשוט נתקשר אליהם'"
חחחח זה עוד עדין. תראה מה אמר יורגוס בוגריס:
אתמול הסנטר הוותיק, יורגוס בוגריס, התארח בתכנית רדיו והתנגח במכבי תל אביב: "אני רוצה להתמקד בווניין גבריאל - הוא יעלה את הרמה של הקבוצה. אני לא מאמין איזה מועדון חרא זה מכבי תל אביב. המאמן של הקבוצה (עודד קטש) רצה שגבריאל יישאר, אבל ההנהלה הלכה ומכרה אותו. עבדים של כסף. אני לא מאמין, הם פשוט מועדון זבל".
הכתבה מוואלה.
מדהים שאין אף עיתונאי או שחקן עבר בארץ שמעז להגיד את המובן מאליו