פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יאניס ספירופולוס - חתם ל 3 שנים נוספות

30 דצמבר 2021, 01:57

דווקא בעיני התלות של מכבי בווילבקין והיכולת שלו במאני טיים היא תוצאה ברורה של חוסר השיטה של יאניס

30 דצמבר 2021, 02:51

מהשמות שקראתי פה, עוד לא חיברו את קטש וגודס ביחד. הקריירות שלהם הצטלבו כבר כמה פעמים, וגם יהיה אפשר לשחרר את גודס לנבחרת בבוא העת.
לגבי צביקה, אם הוא חוזר, לפחות שיחזירו גם את גרטל לקווים. זה יהיה גדול:
https://www.youtube.com/watch?v=biZWyJu5qP4

30 דצמבר 2021, 02:54

תמונה

30 דצמבר 2021, 04:49

רק היום גיליתי שחואן פלאסה פנוי אחרי שעזב את בטיס העונה.
אם אתם זוכרים אחרי שספאחיה פוטר מכבי התלבטה בין יאניס לחואן ובסוף בחרה ביווני.
אני חושב שהוא האופציה הכי טובה להחליף את יאניס ממה שיש בשוק, לדעתי למכבי אסור להסס לפטר את יאניס ולהנחית פה את פלאסה.

30 דצמבר 2021, 05:07

שחרור ג'ונס הייתה כנראה הטעות הכי גדולה שלו בבניית הסגל.
איתו זה היה נראה אחרת.

30 דצמבר 2021, 10:28

toja27 כתב:שחרור ג'ונס הייתה כנראה הטעות הכי גדולה שלו בבניית הסגל.
איתו זה היה נראה אחרת.

מכבי עם ג'ונס לא הייתה קבוצת פלייאוף, וגם הקבוצה הנוכחית של ג'ונס לא קבוצת פלייאוף נכון לעכשיו.

גם אם מסתכלים נטו מבחינת יכולת הריכוז שלו, שזה מה שמכבי הכי צריכה, לא נראה לי שהוא נותן יותר ממה שאוונס נותן. אני באמת לא חושב שזו הייתה טעות לשחרר אותו או רואה סיבה להתגעגע.

30 דצמבר 2021, 10:40

צאו מהסרט שיפטרו את ספרופולוס כל פעם תירוץ אחר
הם לא יפטרו אותו עד סוף השנה
אלה אם תיהיה משהו באמת שובר כלים

30 דצמבר 2021, 12:03

השבוע יאניס כנראה יעזוב מסיבות מוצדקות שאני לא הולך להתייחס אליהם (ואני גם בעד שיעזוב ועדיף שיקח איתו את פדרמן/רקנאטי סוניור/גוניור) אבל חייב לציין שזה לא קל העובדה שהוא עוזב.
מדובר באחד המאמנים היותר מכביסטים ומחוברים למועדון שהיו במיוחד מאז עידן דיוויד בלאט, באמת אפשר לעבור על הארכיון שלו ולהבין עד כמה. הוא היה אחד האנשים שהצליחו להיות מזוהים עם המועדון בצורה כל כך משכנעת, הוא זכה לכבוד בצורה שמאז סופו אף אחד לא זכה לו ואני מדבר גם למחוץ למועדון.
אם הוא היה שחקן הוא היה מהשחקנים האלה שהייתי רוצה שיקבלו פה תפקיד אחרי הפרישה שלהם ושהם תמיד ישארו על הראדר. עכשיו מכבי תעבור לעידן אחרי ספרופולוס שאם ההנהלה לא תתחלף הוא כנראה יזכיר את העידן לפניו (עם כל הצדדים הרעים שלו) ויקח כנראה הרבה זמן למצוא מאמן שהוא לא כמו המאמנים שבאו לפניו, עם עשירית מהאופי של יאניס ויקח לא מעט זמן להתרגל לזה שלא יהיו שירי 'סה אגפו' לפרופסור היווני עם החליפה

30 דצמבר 2021, 12:04

סומבץ כתב:מהשמות שקראתי פה, עוד לא חיברו את קטש וגודס ביחד. הקריירות שלהם הצטלבו כבר כמה פעמים, וגם יהיה אפשר לשחרר את גודס לנבחרת בבוא העת.
לגבי צביקה, אם הוא חוזר, לפחות שיחזירו גם את גרטל לקווים. זה יהיה גדול:
https://www.youtube.com/watch?v=biZWyJu5qP4
לא רואה את גודס חוזר לעמדת עוזר מאמן מכבי

30 דצמבר 2021, 12:53

עוד שבועיים מתחיל הגביע, המפעל שיאניס מצטיין בו. אם רוצים להתבזות גם שם ולהיות מודחים - שישיארו אותו עוד קצת.

30 דצמבר 2021, 12:55

Shay_uzan כתב:השבוע יאניס כנראה יעזוב מסיבות מוצדקות שאני לא הולך להתייחס אליהם (ואני גם בעד שיעזוב ועדיף שיקח איתו את פדרמן/רקנאטי סוניור/גוניור) אבל חייב לציין שזה לא קל העובדה שהוא עוזב.
מדובר באחד המאמנים היותר מכביסטים ומחוברים למועדון שהיו במיוחד מאז עידן דיוויד בלאט, באמת אפשר לעבור על הארכיון שלו ולהבין עד כמה. הוא היה אחד האנשים שהצליחו להיות מזוהים עם המועדון בצורה כל כך משכנעת, הוא זכה לכבוד בצורה שמאז סופו אף אחד לא זכה לו ואני מדבר גם למחוץ למועדון.
אם הוא היה שחקן הוא היה מהשחקנים האלה שהייתי רוצה שיקבלו פה תפקיד אחרי הפרישה שלהם ושהם תמיד ישארו על הראדר. עכשיו מכבי תעבור לעידן אחרי ספרופולוס שאם ההנהלה לא תתחלף הוא כנראה יזכיר את העידן לפניו (עם כל הצדדים הרעים שלו) ויקח כנראה הרבה זמן למצוא מאמן שהוא לא כמו המאמנים שבאו לפניו, עם עשירית מהאופי של יאניס ויקח לא מעט זמן להתרגל לזה שלא יהיו שירי 'סה אגפו' לפרופסור היווני עם החליפה

זה העניין, חוץ מדיפלומטיה טובה אין לו כלום. אם זה מספיק לך אז זו בעיה בפני עצמה. יאניס נכשל לא פחות מהמאמנים שהיו לפניו, למעט אותה עונת קורונה.

30 דצמבר 2021, 12:57

לדעתי העונה הזאת היא קופי לעונת בגקציס, מבחינת אימון קבוצה , אפילו בזיונית יותר. מועדון מת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

30 דצמבר 2021, 12:57

A.Parker כתב:
Shay_uzan כתב:השבוע יאניס כנראה יעזוב מסיבות מוצדקות שאני לא הולך להתייחס אליהם (ואני גם בעד שיעזוב ועדיף שיקח איתו את פדרמן/רקנאטי סוניור/גוניור) אבל חייב לציין שזה לא קל העובדה שהוא עוזב.

זה העניין, חוץ מדיפלומטיה טובה אין לו כלום. אם זה מספיק לך אז זו בעיה בפני עצמה. יאניס נכשל לא פחות מהמאמנים שהיו לפניו, למעט אותה עונת קורונה.
כמו שרשמתי שורה ראשונה, לא אומר מה אין והוא צריך לעזוב, רציתי לעצור לציין את הדברים הטובים יותר

30 דצמבר 2021, 13:02

מסכים עם כל מה שכתבת. יאניס מיצה וצריך לעזוב, אבל בעיני הוא הרבה יותר טוב מכל שאר המאמנים שהיו פה אחרי עידן בלאט, לדעתי חבר'ה פה הספיקו לשכוח כמה גרוע היה בשנים האלו. לפחות עם יאניס היו משחקים שנהניתי מהם, אפילו לא מעט.

30 דצמבר 2021, 13:06

שנת 1996, רלף קליין מחליט לעזוב בג'נטנלמניות ומפנה את מקומו לצביקה שרף. למה יאניס לא יכול לעשות צעד כזה גם? הוא רוצה להמשיך להתבזות?

https://youtu.be/r5ILv9cZa2s

30 דצמבר 2021, 13:10

Shay_uzan כתב:מדובר באחד המאמנים היותר מכביסטים ומחוברים למועדון שהיו במיוחד מאז עידן דיוויד בלאט, באמת אפשר לעבור על הארכיון שלו ולהבין עד כמה. הוא היה אחד האנשים שהצליחו להיות מזוהים עם המועדון בצורה כל כך משכנעת, הוא זכה לכבוד בצורה שמאז סופו אף אחד לא זכה לו ואני מדבר גם למחוץ למועדון.
עכשיו מכבי תעבור לעידן אחרי ספרופולוס שאם ההנהלה לא תתחלף הוא כנראה יזכיר את העידן לפניו (עם כל הצדדים הרעים שלו) ויקח כנראה הרבה זמן למצוא מאמן שהוא לא כמו המאמנים שבאו לפניו, עם עשירית מהאופי של יאניס

מסכים. הוא התחבר מעולה, וכאוהד, הוא בדיוק האישיות שהייתי רוצה לראות פה. קשוח, מחוייב, וגם גוד גאי עם הרבה כבוד.
הבעיה שמקצועית, הכדורסל שלו מאוד לא מכביסטי. צפוי, מקובע, משעמם ומפסיד. הקרדיט שקיבל מבוסס על הבינוניות שהתרגלנו אליה. כי בהשוואה לטבק\בגצקיס\פאחיה, הכל נראה טוב. למשל, בלי ההתפרקות הנוכחית, מכבי תחתיו שווה העונה מקום 10, כמו כל עונה. וזה היה מספיק כדי להציע לו הארכה. בינוניות.
זו חרב פיפיות. כי אנחנו יודעים שהוא לא הבעיה הגדולה, ואנחנו גם יודעים שכנראה לא יגיע מחליף טוב יותר. אבל הבעיות הגדולות לא ייפתרו בקרוב, אז מה האלטרנטיבה? לתת לדברים להמשיך כמו שהם, או לנסות שינויים בינוניים אחרים?

30 דצמבר 2021, 13:36

אני גם בספק שמכבי תמצא מאמן טוב יותר משמעותית (בטח עכשיו). ועדיין, אין הבדל מהותי בין יאניס לספאחיה, ואולי גם לגירויים יותר. אז אם הם פוטרו למה יאניס לא?

30 דצמבר 2021, 15:50

שוב, כשהיה סגל נגרים עם דיאנדרה קיין כשחקן בכיר, כשהקבוצה הזו גם לא הצליחה לשמור, יאניס היה האיש הנכון.
כי היה חסר סדר הגנתי, עם כלים (אותו הקיין, טאריק בלאק, זוסמן וכו') שיכלו תיאורתית לספק אותו ולזה יאניס התאים.

עכשיו חסר סדר התקפי, עם כלים שיכולים לספק אותו. לזה יאניס הוכיח שהוא לא מתאים. והפעם, תחתיו, הקבוצה הזו גם לא מצליחה לשמור.
אז הוא לא צריך להיות פה עם הסגל הזה והוא צריך ללכת לפני שניפול לתהומות שהתקרבנו אליהן לפני שהוא הגיע.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

30 דצמבר 2021, 18:11

תראה, נדיר שמאמן מקבל אחד לאחד סגל שלבקשתו ולסגנונו.
ב-NBA בטוח לא, ובאירופה תחלופת המאמנים כ"כ גבוהה שכמעט תמיד מאמן יירש סגל לא-שלו ובמקסימום יוסיף לו כמה שחקנים.
המצב אף פעם לא מושלם, ומאמן טוב צריך לדעת לעשות התאמות ולהוציא את המקסימום מכל סיטואציה.

יאניס פה 4 שנים ומצבו במובן הזה טוב מרוב היריבים שלו. חוץ מ-18-19, הוא לכל הפחות היה שותף מרכזי בבניית הסגלים (גם אם קיבל אופצייה 3 או 5 מההעדפות שלו וגם אם "רק אישר" שחקן). הוא לא האשם היחיד מן הסתם, אבל כן היחיד שאפשר להחליף, כי ניקולה ואבן הם כמו ביבי ושרה.

30 דצמבר 2021, 21:33

Rampel כתב:שוב, כשהיה סגל נגרים עם דיאנדרה קיין כשחקן בכיר, כשהקבוצה הזו גם לא הצליחה לשמור, יאניס היה האיש הנכון.
כי היה חסר סדר הגנתי, עם כלים (אותו הקיין, טאריק בלאק, זוסמן וכו') שיכלו תיאורתית לספק אותו ולזה יאניס התאים.

עכשיו חסר סדר התקפי, עם כלים שיכולים לספק אותו. לזה יאניס הוכיח שהוא לא מתאים. והפעם, תחתיו, הקבוצה הזו גם לא מצליחה לשמור.
אז הוא לא צריך להיות פה עם הסגל הזה והוא צריך ללכת לפני שניפול לתהומות שהתקרבנו אליהן לפני שהוא הגיע.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

הסבר יפה :like:
פרסם תגובה