30 דצמבר 2021, 01:57
30 דצמבר 2021, 02:51
30 דצמבר 2021, 02:54
30 דצמבר 2021, 04:49
30 דצמבר 2021, 05:07
30 דצמבר 2021, 10:28
toja27 כתב:שחרור ג'ונס הייתה כנראה הטעות הכי גדולה שלו בבניית הסגל.
איתו זה היה נראה אחרת.
30 דצמבר 2021, 10:40
30 דצמבר 2021, 12:03
30 דצמבר 2021, 12:04
לא רואה את גודס חוזר לעמדת עוזר מאמן מכביסומבץ כתב:מהשמות שקראתי פה, עוד לא חיברו את קטש וגודס ביחד. הקריירות שלהם הצטלבו כבר כמה פעמים, וגם יהיה אפשר לשחרר את גודס לנבחרת בבוא העת.
לגבי צביקה, אם הוא חוזר, לפחות שיחזירו גם את גרטל לקווים. זה יהיה גדול:
https://www.youtube.com/watch?v=biZWyJu5qP4
30 דצמבר 2021, 12:53
30 דצמבר 2021, 12:55
Shay_uzan כתב:השבוע יאניס כנראה יעזוב מסיבות מוצדקות שאני לא הולך להתייחס אליהם (ואני גם בעד שיעזוב ועדיף שיקח איתו את פדרמן/רקנאטי סוניור/גוניור) אבל חייב לציין שזה לא קל העובדה שהוא עוזב.
מדובר באחד המאמנים היותר מכביסטים ומחוברים למועדון שהיו במיוחד מאז עידן דיוויד בלאט, באמת אפשר לעבור על הארכיון שלו ולהבין עד כמה. הוא היה אחד האנשים שהצליחו להיות מזוהים עם המועדון בצורה כל כך משכנעת, הוא זכה לכבוד בצורה שמאז סופו אף אחד לא זכה לו ואני מדבר גם למחוץ למועדון.
אם הוא היה שחקן הוא היה מהשחקנים האלה שהייתי רוצה שיקבלו פה תפקיד אחרי הפרישה שלהם ושהם תמיד ישארו על הראדר. עכשיו מכבי תעבור לעידן אחרי ספרופולוס שאם ההנהלה לא תתחלף הוא כנראה יזכיר את העידן לפניו (עם כל הצדדים הרעים שלו) ויקח כנראה הרבה זמן למצוא מאמן שהוא לא כמו המאמנים שבאו לפניו, עם עשירית מהאופי של יאניס ויקח לא מעט זמן להתרגל לזה שלא יהיו שירי 'סה אגפו' לפרופסור היווני עם החליפה
30 דצמבר 2021, 12:57
30 דצמבר 2021, 12:57
כמו שרשמתי שורה ראשונה, לא אומר מה אין והוא צריך לעזוב, רציתי לעצור לציין את הדברים הטובים יותרA.Parker כתב:Shay_uzan כתב:השבוע יאניס כנראה יעזוב מסיבות מוצדקות שאני לא הולך להתייחס אליהם (ואני גם בעד שיעזוב ועדיף שיקח איתו את פדרמן/רקנאטי סוניור/גוניור) אבל חייב לציין שזה לא קל העובדה שהוא עוזב.
מדובר באחד המאמנים היותר מכביסטים ומחוברים למועדון שהיו במיוחד מאז עידן דיוויד בלאט, באמת אפשר לעבור על הארכיון שלו ולהבין עד כמה. הוא היה אחד האנשים שהצליחו להיות מזוהים עם המועדון בצורה כל כך משכנעת, הוא זכה לכבוד בצורה שמאז סופו אף אחד לא זכה לו ואני מדבר גם למחוץ למועדון.
אם הוא היה שחקן הוא היה מהשחקנים האלה שהייתי רוצה שיקבלו פה תפקיד אחרי הפרישה שלהם ושהם תמיד ישארו על הראדר. עכשיו מכבי תעבור לעידן אחרי ספרופולוס שאם ההנהלה לא תתחלף הוא כנראה יזכיר את העידן לפניו (עם כל הצדדים הרעים שלו) ויקח כנראה הרבה זמן למצוא מאמן שהוא לא כמו המאמנים שבאו לפניו, עם עשירית מהאופי של יאניס ויקח לא מעט זמן להתרגל לזה שלא יהיו שירי 'סה אגפו' לפרופסור היווני עם החליפה
זה העניין, חוץ מדיפלומטיה טובה אין לו כלום. אם זה מספיק לך אז זו בעיה בפני עצמה. יאניס נכשל לא פחות מהמאמנים שהיו לפניו, למעט אותה עונת קורונה.
30 דצמבר 2021, 13:02
Shay_uzan כתב:השבוע יאניס כנראה יעזוב מסיבות מוצדקות שאני לא הולך להתייחס אליהם (ואני גם בעד שיעזוב ועדיף שיקח איתו את פדרמן/רקנאטי סוניור/גוניור) אבל חייב לציין שזה לא קל העובדה שהוא עוזב.
30 דצמבר 2021, 13:06
30 דצמבר 2021, 13:10
Shay_uzan כתב:מדובר באחד המאמנים היותר מכביסטים ומחוברים למועדון שהיו במיוחד מאז עידן דיוויד בלאט, באמת אפשר לעבור על הארכיון שלו ולהבין עד כמה. הוא היה אחד האנשים שהצליחו להיות מזוהים עם המועדון בצורה כל כך משכנעת, הוא זכה לכבוד בצורה שמאז סופו אף אחד לא זכה לו ואני מדבר גם למחוץ למועדון.
עכשיו מכבי תעבור לעידן אחרי ספרופולוס שאם ההנהלה לא תתחלף הוא כנראה יזכיר את העידן לפניו (עם כל הצדדים הרעים שלו) ויקח כנראה הרבה זמן למצוא מאמן שהוא לא כמו המאמנים שבאו לפניו, עם עשירית מהאופי של יאניס
30 דצמבר 2021, 13:36
30 דצמבר 2021, 15:50
30 דצמבר 2021, 18:11
30 דצמבר 2021, 21:33
Rampel כתב:שוב, כשהיה סגל נגרים עם דיאנדרה קיין כשחקן בכיר, כשהקבוצה הזו גם לא הצליחה לשמור, יאניס היה האיש הנכון.
כי היה חסר סדר הגנתי, עם כלים (אותו הקיין, טאריק בלאק, זוסמן וכו') שיכלו תיאורתית לספק אותו ולזה יאניס התאים.
עכשיו חסר סדר התקפי, עם כלים שיכולים לספק אותו. לזה יאניס הוכיח שהוא לא מתאים. והפעם, תחתיו, הקבוצה הזו גם לא מצליחה לשמור.
אז הוא לא צריך להיות פה עם הסגל הזה והוא צריך ללכת לפני שניפול לתהומות שהתקרבנו אליהן לפני שהוא הגיע.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk