ת'רד מלפפונים 2025

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים 2025

הודעהעל ידי עידן » 01 ספטמבר 2025, 13:56

felix_r כתב:
עידן כתב:
refael כתב:אני חושב שזה אחד הסגלים ההזויים שבנו פה בשנים האחרונות
והיו כמה וכמה כאלה.
כל החתמה שהייתה הקיץ חוץ לוני ווקר - אף אחד לא הכיר או שהיה מבסוט ממנה.
יחי ההנהלה
יחי ה GM

לגמרי בטופ 5 של הסגלים ההזויים, אולי אפילו בטופ 3. במיוחד ההחתמה של אומורואי.

אתם ממש זקוקים לריענון בזיכרון.

היו כמה שנים נוראיות, לכן אמרתי טופ 5. אתה מוזמן לרענן.

אני לפחות לא מדבר על 30 ו-40 שנה אחורה, אלא 15 או גג 20 שנה האחרונות.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 01 ספטמבר 2025, 14:01

עידן כתב:
felix_r כתב:
עידן כתב:
refael כתב:אני חושב שזה אחד הסגלים ההזויים שבנו פה בשנים האחרונות
והיו כמה וכמה כאלה.
כל החתמה שהייתה הקיץ חוץ לוני ווקר - אף אחד לא הכיר או שהיה מבסוט ממנה.
יחי ההנהלה
יחי ה GM

לגמרי בטופ 5 של הסגלים ההזויים, אולי אפילו בטופ 3. במיוחד ההחתמה של אומורואי.

אתם ממש זקוקים לריענון בזיכרון.

היו כמה שנים נוראיות, לכן אמרתי טופ 5. אתה מוזמן לרענן.

אני לפחות לא מדבר על 30 ו-40 שנה אחורה, אלא 15 או גג 20 שנה האחרונות.

:D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי refael » 01 ספטמבר 2025, 14:45

לא שמעתי את כל הראיון עם קטש עכשיו בספורט 5 ברדיו
אבל לפי מה שהבנתי הוא אמר שניסו להביא את פטרושוב?
איך משחקן בפרופיל הזה הגענו לסנטוס וקליפורד?
תמונה
refael

הודעהעל ידי שמואל1 » 01 ספטמבר 2025, 20:09

refael כתב:לא שמעתי את כל הראיון עם קטש עכשיו בספורט 5 ברדיו
זה כנראה היה לפני שהמחאה התפוצצה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי A.Parker » 01 ספטמבר 2025, 20:27

"רצו". אתם יודעים כמה שחקנים הם רוצים?
תמיד גם כשהאופציה הבכירה והיקרה נופלת הולכים במקרה על אופציה זולה ונוראית
A.Parker

הודעהעל ידי גל גל » 01 ספטמבר 2025, 21:17

קולדבלה אמר שהדבר שהכי שנוא עליו זה להחליף שחקן באמצע העונה ולכן אני בספק שאומורי יוחלף.
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי עידן » 01 ספטמבר 2025, 21:24

A.Parker כתב:"רצו". אתם יודעים כמה שחקנים הם רוצים?
תמיד גם כשהאופציה הבכירה והיקרה נופלת הולכים במקרה על אופציה זולה ונוראית

בדיוק. לרצות תמיד אפשר. כל שנה אנחנו רוצים כמה שמות גדולים בתחילת הקיץ והאוהדים מתחילים לפנטז.

בסוף במקום לקבל שחקן דרג א' אנחנו לא מקבלים שחקן דרג ב', נניח, אלא שחקן דרג ד'. וזה ממש לא משהו מפתיע או שונה השנה לעומת שנים קודמות.
עידן

הודעהעל ידי Jack55 » 02 ספטמבר 2025, 02:22

עידן כתב:
A.Parker כתב:איפה קאנון שהבטיח סנטר במיליון וחצי לפחות?
אה כן, הוא יחזור רק בקיץ הבא עם הבטחות נוספות

האמת שגם אראל הבטיח הקיץ הרים וגבעות, וממנו אני תופס, הוא לא טרול

אני כתבתי פה שהמטרה של מכבי זה להחתים שני שחקנים בכירים מהNBA, גארד וסנטר
אכן הגיע גארד ברמה גבוהה (ווקר), בנוגע לסנטר אני עדיין עומד מאחורי הדברים שלי, אני יודע שעבדו חזק בשוק האמריקאי במטרה להחתים שחקן אבל הגיעו לסיטואציה שהשחקנים שעודד רצה פשוט לא רצו להגיע לאירופה ולכן נתקעו, לא יודע כל כך מאיפה הביאו את אומורי וכמובן שזה רחוק שנות אור מאיכות השחקן שכולם ציפו, אבל לפי מה שאני מבין עוד קיים תרחיש שינסו להחתים את אחד מהשמות הבכירים שרצו מהNBA במהלך ספטמבר בתקווה שאחד מהם ירצה להגיע לאירופה, ואז פשוט ישאילו את אומורי. אבל לא הייתי בונה על זה יותר מדי במקומך...

ניסיתי להיות כמה שיותר מדויק ולהעביר את המידע שאני יכול, בסוף גם אכן הייתי דיי מדויק במידע שכתבתי. אמרתי שיגיע גארד בכיר מהNBA ולוני הגיע, אמרתי שסנטוס סגור והוא הגיע, אמרתי שיהיו 8 זרים + 6 ישראלים וזה אכן מה שהיה, כל מידע שיכולתי לשתף והייתי סגור עליו כתבתי פה. נכון שהסנטר הבכיר בסוף לא הגיע, אבל גם לא הבטחתי בשום שלב שיגיע מישהו בהרבה כסף, רשמתי שהמטרה היא להביא מישהו בכיר, לצערנו לא תמיד הכל הולך לפי התוכניות וחבל שלא השקיעו את הכסף הנכון בשביל שזה יקרה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Shay_uzan » 02 ספטמבר 2025, 03:15

העניין הוא כזה, ניסו לא ניסו, מתי פעם האחרונה שמכבי נתנה למטרה 2 עמדות להשקיע x והיא באמת החתימה 2 שחקנים בx?
יכול להיות שההנהלה מאמינה לשקר שלה אבל שנה שעברה אמרו שיביאו סקורר ו3 ובסוף לויד עזב וסקורר לא הגיע, שנה לפני כן אמרו סנטר הביאו את ריברו, עוד אחורה היה את מרטין, אני לא אופתע אם נצליח לחזור ככה גם ל2014. גם שהביאו 2 שמות גדולים זה היה אחרי שהם זרקו כל שחקן טוב בסגל ואמרו שיבואו גם סנטר במיליון וחצי של הבייאוטים וזה לא קרה.
מכבי היסטורית שומרת את ההחתמה היקרה לסוף ולא מחתימה אותה. זאת כנראה הבעיה הכי גדולה של מכבי תחת דני פדרמן. ה"כןכן בטח חכו תראו בסוף אוגוסט תקבלו את הגיים ציינגר שלנו, בנתיים תקנו מנויים" ובסוף מקבלים שחקן שבמקרה הטוב יש לו פוטנציאל.
קאנון אין לי מושג מה קורה איתו אבל על אראל אני סומך שזה באמת המידע שהיה לו אבל שהוא אמר את זה ידעתי בדיוק שיקרה מה שקרה. יש מצב שבאמת היה תקציב של 1.5 אבל כמו כל שנה קבוצות אחרות מציעות יותר על 1.5 ובסוף נתקעים עם שחקנים שלא רוצים להגיע לאירופה גם תמורת 1.5 אז אף אחד לא רוצה ומצאנו על הדרך שחקן שהשתיק טיפה את האוהדים ו"כסף זאת לא הבעיה שלנו", זאת השיטה של מכבי, זאת תמיד הייתה השיטה של מכבי וזה למה פדרמן צריך ללכת לפני עשור
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 02 ספטמבר 2025, 03:45

פדרמן ימכור את זה שזה לא בעיה של כסף ויש מצב שזה כי הוא לא מבין שאם הוא חושב ששחקן שווה מיליון וחצי אבל קבוצות אחרות שהן גם מצליחות יותר ולא במלחמה שמות עליו 3 מיליון אז הוא לא שווה מיליון וחצי.
ואם זה לא בעיה של כסף אבל המועדון נכשל למשך שנים אז יש בעיה אחרת אבל הוא לא יגיד מה היא כי אין כזאת. אז אם זה לא כסף אז זה סקאוטינג שאתה מינית ועד שהם מצאו שחקן טוב כמו קולסון ויוקו או אפילו רייס, פתאום משום מקום הערך שלהם עולה ואתם לא מוכנים להשוות אותו. אז זה לא בעיה של סקאוטינג זה בעיה של אימון, אבל השחקנים היו מרוצים מקטש ומיאניס שלקחו קבוצות בשקל 90 לפלייאוף, היחידי שלא היו מרוצים ממנו זה אבי אבן, מעניין למה. אז זה לא בעיה של כסף ולא של סקאוטינג ולא של אימון אז זאת בעיה של GM אבל הGM הקודם קודם הואשם בכל דבר ואמר שלא נתתם לו לעשות כלום והתערבתם לו בכל שטות והGM הקודם היה איש שהדבר היחידי שקשור בינו לתפקיד זה שהוא איש אמון שלך שהשאיר פרצות בחוזים כמו מטומטפ והGM הנוכחי והקודם והקודם קודם קיבלו תקציב שהוא רבע מהגדולות באירופה, אבל זאת לא בעיה של כסף אז זה לא בעיה של GM. אז אולי זאת בעיה של ניהול? רגע אתה ההנהלה אתה לא זה שמנהל? הא זה המנכ"ל? אבל ה2 האחרונים פוטרו למרות שהם עמדו ביעדים והביאו ספונסרים ועשו כל מה שביקשת. אולי המדינה בעיה אבל רגע ההוא מעבר לכביש לא נראה שיש לו בעיה ככ להחתים את מי שבא לו, גם בזמן מלחמה. אז בעיה של מה זה? מי פה מ2014 ולא זז מהכיסא שלו? מי כל שנה אומר שיש עליה חדה בתקציב ויבואו כוכבים על הבייאוטים אבל בסוף אחרי הבייאוטים התקציב ירד (השנה אולי לא אבל גם זה בגלל הגרוש תשעים של שנה שעברה), מי כל שנה מבטיח כוכב ולא מביא, מי עשור לא הוביל את הקבוצה שלו לפיינל פור? מי האחראי לכישלון של קבוצה? כנראה ההוא שאמר שאין בעיה של כסף ואם אתה נותן שנים תקציב לא מוגבל ולא מצליחים להחתים שחקנים אתה עדיין הבעיה.

הא רגע שכחתי... נתתם עוד בעיה, האוהדים. האוהדים הם הבעיה, מבריחים ספונסרים בדרישות לקבוצה מתפקדת, לא נותנים לכם הלוואה, סליחה מחדשים מנויים בזמן שיתן תקציב למרות שבסוף הגייט התקפל בשבילכם כמו נייר. נאשים את האוהדים הכפויים טובה שלא מבינים כלום כי אין על פדרמן הקדוש, צריך להודות שהוא הבעלים של המועדון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Gevaudan » 02 ספטמבר 2025, 22:39

refael כתב:לא שמעתי את כל הראיון עם קטש עכשיו בספורט 5 ברדיו

ניסו להביא את פטרושב כמו שניסו להביא את טייריק ג'ונס, סטרלינג בראון ועוד רבים וטובים אחרים.
מכבי כמו מכבי לא רוצה להתיישר עם מחירי השוק אלא לנסות להביא גניבות או דילים כאילו מדובר בבלאק פריידי. לכן אנחנו נשארים עם שחקני קולג' בעוד קבוצות אחרות עם אופציות נורמליות.
Gevaudan

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־20 אורחים