פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יאניס ספירופולוס - חתם ל 3 שנים נוספות

15 פברואר 2022, 00:39

פיני גרשון , צביקה שרף , עודד קטש , סבתא זפטה , כולם עדיפים על יאניס .

15 פברואר 2022, 00:42

שמע, אתה חי בסרט עידן. איזה מיליון שקל? איזה פיצויים? מי יבקש פיצויים על מעבר כזה? אתה מדבר כאילו הוא חתם על תפקיד ג'נרל מנג'ר בגולדן סטייט. ואתה יודע מה? גם שם אף אחד לא היה מבקש פיצוי על מעבר מנהל לעמדת מאמן, אלא רק את ברכת הדרך.

אבל זה באמת לא מעניין מי יעמוד על הקווים.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 15 פברואר 2022, 01:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

15 פברואר 2022, 00:52

אותך זה לא מעניין מי יעמוד על הקוים, אותי כן.

אם היו מביאים עכשיו בחוזה ארוך טווח מאמן כמו טרינקיירי - מעולה, אשמח מאוד. אם מביאים מאמן כמו קטש או גודס או שיבק - אז באמת שאין טעם. שיישארו עם יאניס עד סוף העונה כי התוצאות לא יהיו אחרות וייפרדו ממנו יפה בסוף החוזה וזהו. כמובן שצריך לחפש מחליף ראוי עד אז, ואני לא בטוח אם מכבי מסוגלת לזה, אבל זו בעיה משמעותית אחרת.

15 פברואר 2022, 01:00

מאיפה אתה יודע אם התוצאות לא יהיו אחרות? הקבוצה מתה. אין תרגילים, אין מוטיבציה, אין כלום. אם יאניס היה פה בעונה הראשונה שלו, מילא. היו סיבות לתמוך בו. אני לגמרי נגד החלפת מאמנים בתדירות גבוהה, אבל אי אפשר להיות אדישים ומקובעים למתרחש כל הזמן. להגיד שיש רק אופציה אחת וזהו זה מגוחך. לפעמים כן צריך לזעזע. כך שלבטל את הדעה הזאת בכל פעם זה מצחיק.

אותי כאמור לא מעניין יותר יותר מידי מי יהיה על הקווים עד סוף העונה (זה כולל את יאניס אגב). מבחינתי שלא ישנו כלום, ושהאוהדים ישרקו בוז מעכשיו ועד סוף העונה מבלי לעודד. זה
הכי טוב שיקרה למועדון.

15 פברואר 2022, 01:07

אחדשיודע כתב:מאיפה אתה יודע אם התוצאות לא יהיו אחרות? הקבוצה מתה. אין תרגילים, אין מוטיבציה, אין כלום. אם יאניס היה פה בעונה הראשונה שלו, מילא. היו סיבות לתמוך בו. אני לגמרי נגד החלפת מאמנים בתדירות גבוהה, אבל אי אפשר להיות אדישים ומקובעים למתרחש כל הזמן. להגיד שיש רק אופציה אחת וזהו זה מגוחך. לפעמים כן צריך לזעזע.

אני גם הייתי בעד לזעזע עכשיו (ויפה שעה אחת קודם) אם יאניס לא היה מסיים חוזה ו/או העונה לא הייתה גמורה. אבל העונה באופן ריאלי גמורה, ויאניס מסיים חוזה בסוף העונה. מבחינתי אם יש עוד שביב כבוד, אז עדיף לתת למאמן לסיים חוזה בצורה יפה ולא לפטר אותו באישון לילה. זה לא מוסיף כבוד לאף אחד.

ואני לא אומר שיש רק אופציה אחת, אני אומר שהאופציות האחרות לא טובות יותר. לא בוודאות של 100%, אבל קרוב לשם. ראה ערך אבי אבן במשחק נגד באיירן.

15 פברואר 2022, 01:14

עידן כתב:אותך זה לא מעניין מי יעמוד על הקוים, אותי כן.

אם היו מביאים עכשיו בחוזה ארוך טווח מאמן כמו טרינקיירי - מעולה, אשמח מאוד. אם מביאים מאמן כמו קטש או גודס או שיבק - אז באמת שאין טעם. שיישארו עם יאניס עד סוף העונה כי התוצאות לא יהיו אחרות וייפרדו ממנו יפה בסוף החוזה וזהו. כמובן שצריך לחפש מחליף ראוי עד אז, ואני לא בטוח אם מכבי מסוגלת לזה, אבל זו בעיה משמעותית אחרת.

על סמך מה זה נאמר?
סביר להניח שעם מאמן נורמלי מכבי היתה לוקחת את הגביע + אליפות (עוד תואר שספק שתגיע אליו, אפילו לפיינל פור).
ואפילו מעבר לתוצאות, מכבי משחקת כדורסל רע מאוד (Aלא נופל מבגאצקיס וחבריו המושמצים) במשך תקופת זמן ארוכה מאוד (שנה וחצי לפחות).

15 פברואר 2022, 01:14

חלום שלי שימצאו דרך להביא את פיני.

יאניס היה צריך להיות מפוטר ביוני. או בנובמבר. גג דצמבר.
כרגע, זה באמת מיותר.
ואין סיכוי שאחרי מה שקטש עבר במכבי ובפאו, הוא מספיק מטומטם כדי לבוא למכבי המפורקת הזו בלי לדרוש חוזה למינימום שנה וחצי.

15 פברואר 2022, 01:18

עידן כתב:
אחדשיודע כתב:מאיפה אתה יודע אם התוצאות לא יהיו אחרות? הקבוצה מתה. אין תרגילים, אין מוטיבציה, אין כלום. אם יאניס היה פה בעונה הראשונה שלו, מילא. היו סיבות לתמוך בו. אני לגמרי נגד החלפת מאמנים בתדירות גבוהה, אבל אי אפשר להיות אדישים ומקובעים למתרחש כל הזמן. להגיד שיש רק אופציה אחת וזהו זה מגוחך. לפעמים כן צריך לזעזע.

אני גם הייתי בעד לזעזע עכשיו (ויפה שעה אחת קודם) אם יאניס לא היה מסיים חוזה ו/או העונה לא הייתה גמורה. אבל העונה באופן ריאלי גמורה, ויאניס מסיים חוזה בסוף העונה. מבחינתי אם יש עוד שביב כבוד, אז עדיף לתת למאמן לסיים חוזה בצורה יפה ולא לפטר אותו באישון לילה. זה לא מוסיף כבוד לאף אחד.

ואני לא אומר שיש רק אופציה אחת, אני אומר שהאופציות האחרות לא טובות יותר. לא בוודאות של 100%, אבל קרוב לשם. ראה ערך אבי אבן במשחק נגד באיירן.

ההיפך. בגלל שיאניס מסיים חוזה, יותר קל לבצע זעזוע ולפטר. ככה אתה לא צריך לשלם פיצויים גם בשנים הבאות.

עם כל הכבוד ליאניס, ויש (הוא נשאר פה יותר מכל מאמן אחר בעשור האחרון - למרות הישגים בינוניים במקרה הטוב), יש דברים חשובים יותר מכבוד למאמן כזה או אחר. לפני הכל, יש כבוד של מועדון. ובכלל, אם משאירים את יאניס, יכול להיות שהוא יתבזה הרבה יותר מאשר אם יפוטר. אם לא ייקח אליפות, הוא ייזכר רע מאוד (שלא לדבר על קריאות הבוז שיחטוף עד סוף העונה ביחד עם כל הקבוצה על כל הפסד).

בעלים/מנהלים שאכפת להם - עושים שינוי במצב כזה. או מעיפים את המאמן, או מעיפים את עצמם. אני מעדיף כמובן את האופציה השנייה. אבל זה לא יקרה מעצמו. המצב של המועדון לא מעניין אותם.

ואבי אבן לא מאמן. גם לא איש סקאוטינג. הוא חלטורה.

15 פברואר 2022, 01:53

הדהים אותי שהוא חזר היום ל״לחם והחמאה״ שלו - שחקנים ״לחמים״ שמשחקים גרוע.
מה עם כהן? היה פצוע? במשחק כזה שהכל נכנס להפועל, למה לא לחשוב התקפה?

15 פברואר 2022, 09:17

איפה היושרה האישית שלו אחרי כמעט שלוש שנים ואחרי שבעצמו החליף מאמן שפוטר - מצופה שישים את המפתחות על השולחן ביוזמתו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

15 פברואר 2022, 09:23

לצערנו ועל בשרינו, יאניס נמצא בצד היורד של קריירת האימון שלו והוא איבד מהחדות שלו

אין הסבר להרכבים שהוא נתקע בהם שאין איש שמסוגל לקלוע סל, להגיב מאוד לאט למה שקורה על המגרש, לשכוח את ג׳ון די, אין תרגיל אחרי פסק זמן וכו

15 פברואר 2022, 09:24

4 עונות במכבי , 3 פעמים שכלל לא הגענו למעמד גמר גביע , ובעונה שכן הגענו , זה היה לאחר שוד בחצי מול חולון (בבית) , ותודה לאלוהים שהעלה מולנו קבוצת נוער של ראשון , שגם אותה בקושי ניצחנו.
מאמן רע.
מרים טלפון לדן שמיר כבר אתמול.

15 פברואר 2022, 09:34

שוקלים לפטר אותו לפי וואלה

15 פברואר 2022, 09:37

מקאדו 3 כתב:שוקלים לפטר אותו לפי וואלה

הוא לא יכול להשאר פה אחרי עוד הפסד בדרבי ועוד העפה מהגביע , אני לא יכול לסמוך על ניהול המשחק שלו , לא יכול לשמוח על שיתוף השחקנים שלו , לא יכול להאמין בו שהוא מסוגל להביא את מכבי לנצח משחק צמוד.
כפי שטענתי שנים , תנו לניקולה ימ"ש , לאמן את הקבוצה , לא רוצה? הביתה.

15 פברואר 2022, 09:38

לא מאמין שקהל מכבי ירצה בזמן הקרוב שהשחקנים או מישהו מההנהלה והצוות המקצועי ייגש אליהם להודות אחרי משחק , ויאניס בחיים לא ישמע קריאות בשמו.

15 פברואר 2022, 10:25

ankram כתב:לא מאמין שקהל מכבי ירצה בזמן הקרוב שהשחקנים או מישהו מההנהלה והצוות המקצועי ייגש אליהם להודות אחרי משחק , ויאניס בחיים לא ישמע קריאות בשמו.

לקהל יש זכרון קצר.
ניצחון גדול ב20 הבדל על באסקוניה המתפוררת,
ותראה צלחות נשברות ביציע עם קריאות יאניס.

15 פברואר 2022, 10:28

מקאדו 3 כתב:שוקלים לפטר אותו לפי וואלה
עוד פעם שוקלים. כמה אפשר לשקול? כמה אפשר לא להחליט?
הנהלה כושלת.

15 פברואר 2022, 10:47

Thorin כתב:
ankram כתב:לא מאמין שקהל מכבי ירצה בזמן הקרוב שהשחקנים או מישהו מההנהלה והצוות המקצועי ייגש אליהם להודות אחרי משחק , ויאניס בחיים לא ישמע קריאות בשמו.

לקהל יש זכרון קצר.
ניצחון גדול ב20 הבדל על באסקוניה המתפוררת,
ותראה צלחות נשברות ביציע עם קריאות יאניס.

לדעתי זה כבר לא יקרה , יאניס שרוף מבחינת האוהדים , אבל ת'אמת? הגייט יכולים עוד לשיר לו תמורת עוד אביזרי עידוד , עלובים כמו המועדון שלנו.

15 פברואר 2022, 10:58

עם יאניס או בלעדיו הקבוצה הזו גמורה, אסופת שחקנים שלא הולכת לשום מקום. שווה להוציא עכשיו עוד כסף כדי להמשיך לגרד ניצחונות בליגת ווינר?
אם יגיע לפה איזה מאמן בינוני מינוס (במקסימום) בשלב הזה של העונה, סיכוי סביר שניתקע איתו חוזית גם לעונה הבאה (=עוד אפרוריות\עוד הוצאות על התרת חוזה עתידית).. זו סכנה הרבה יותר גדולה מלהישאר עם הרע הקיים.

15 פברואר 2022, 11:05

מי אמר שצריך להחתים מאמן לשנה וחצי? מחתימים עד סוף העונה. ואם אין מי שרוצה, ״לקדם״ מישהו מתוך המועדון.
והסכנה היחידה היא שהבעלים/הנהלה עדיין פה.
פרסם תגובה