הסגל שלכם לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלכם לעונה הבאה

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 01 יוני 2012, 14:23

הסגל שלי(די ריאלי):
רכז: טייריס רייס\פולן\פרקינס , אוחיון
שוטינג : לאנגפורד , הלפרין , לאנדסברג
סמול: סמית' , פניני
פאוור: דבון ג'פרסון, אליהו
סנטר:מאריץ',שרמדיני, ג'יימס?

סגל די מאוזן, מאוד הגנתי, פחות קולע משלוש אבל מצטיין בחדירות ונקודות בצבע, אגרסיבי, רעב, והכי חשוב מחוספס!!!
~BenTom~

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 יוני 2012, 16:04

~BenTom~ כתב:הסגל שלי(די ריאלי):

סגל די מאוזן, מאוד הגנתי, פחות קולע משלוש אבל מצטיין בחדירות ונקודות בצבע, אגרסיבי, רעב, והכי חשוב מחוספס!!!

חחחחחח היום בלי חיספוס זה לא תופס..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yellowaura » 02 יוני 2012, 12:54

LIAV10 כתב:
~BenTom~ כתב:הסגל שלי(די ריאלי):

חחחחחח היום בלי חיספוס זה לא תופס..

סגל מאוד ריאלי וטוב מאוד מלבד הפשרה בעניין ה- PG (למרות שבפורום הזה מזלזלים ביכולת הכספיות של מכבי).
ארון ג'קסון הוא לא שחקן מהדרג הראשון באירופה כמו מקאלב. אפשרי בהחלט להביא אותו. אני חושב שג'קסון או בוורלי צריכים להיות PG ראשון במכבי.

וראיתי לאחרונה כתבות על צמצום כספי בסיינה. במקרה הזה אפשר גם להעז ולתת הצעה על מקאלב (כמובן במחיר של הבאת SG זול יותר במקום לאנגפורד).
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yzafrir » 02 יוני 2012, 13:20

yzafrir כתב:הסגל שלי ( בלי להתייחס אם אפשרי כלכלי או לא )
1. ג'אקסון , אוחיון
2 . לאנגפורד , הלפרין , לאנדסברג
3. מאחיה או דאונס , פניני (גם סמית' יכול לבוא בחשבון)
4 . אליהו , בלו . (אם בלו לא נשאר אז דולמן )
5. גרגמל , מאריץ' , ג'יימס (אם בלו נשאר ) או טיוס (אם בלו עוזב וטיוס מקבל אזרחות...)

כרמל , לגבי ג'ראלד גרין , את רוצה אותו לעמדה 4 ?? הבחור הרבה יותר קרוב לעמד 2 מאשר ל-4 (הכי מתאים כ-3)

טוב , אז כנראה שבלו לא נשאר אז כמו שכבר כתבתי , דולמן ב-4 ואם חייבים עוד ישראלי חוץ מסילבאן אז טיוס (אם יקבל אזרחות) ואם לא חייבים אז ג'יימס
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 יוני 2012, 13:23

מה אתם אומרים על האופציה הבאה (למקרה שקית' לא ימשיך) :
להשקיע את הכסף על רכז טוב, לא חרטא, רכז על מצויין של הרבה כסף ולשים את עמדה מספר 2 בידיים של הלפרין ולאנדסברג..
עם כל הכבוד לזלזול שלכם הלפרין 2 קלאסי באירופה, נתן כבר עונות של דאבל פיגרס ביורוליג ו-4 פלוס אסיסטים, קלעי מצויין, נתן קמפיינים מצויינים עם הנבחרת, הוכיח שבסופו של דבר יש לו ביצים, בנוסך לאנדסברג הוא כישרון NBA בלי ספק, אתלט וגבוה מרוה המספרי 2 באירופה יש כדורסל, ולסגור את העמדה עם זר זול שהוא יהיה רק פיור שוטר ל15 דקות בערב ביורוליג במקרה הרע, ג'ייסי קארול הבא במקרה הטוב, זה לא משנה כי הוא מאוד זול..אני מדבר על ג'ימי בארון שהוא ג'ימר פרידט של הליגה הספרדית..

זה אמור להראות ככה:

PG: רכז על, אוחיון
SG: הלפרין, לאנדסברג, בארון
SF: סמית', פניני
PF: קאנר מדלי\מישהו אחר, אליהו
C: מאריץ', שרמאדיני

+טיוס במידה והוא ישראלי, אם לא אז לנסות להשאיר את ג'יימס..

למי שלא יודע במי מדובר:
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 02 יוני 2012, 13:33

ליאב, הרעיון נחמד, אבל 2 בעיות:
1. גם אם מוותרים על לאנגפורד, לא נקבל פה שום "רכז על". אין מצב. המקסימום שנראה זה ג'קסון, שהוא ממש לא רכז על. לא נראה פה בשום מצב שחקן כמו דיאמנטידיס, ובטח שלא איזה פארמר מהNBA
2. מיותר מאוד וגם לא זול להחזיק 3 שחקנים בכירים לעמדה 2. נגיד והבארון הזה נותן 15 דקות כמו שאתה אומר, אתה נשאר עם 25 דקות גם ללנדסברג וגם להלפרין. סתם עמוס מדי. מה גם שאם יהיה פה רכז תותח, שיקבל לפחות 30 דקות, סביר להניח שבלאט ישחק איתו ועם אוחיון יחד עם המגרש לכמה דקות כל ערב, מה שישאיר פירורים ללנסברג והלפרין.
לדעתי אם לאנגפורד עוזב, אין בכלל צורך ב2 זר. לנדסברג+הלפרין יסתדרו בסדר גמור לטעמי.
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 יוני 2012, 13:40

asafb96 כתב:ליאב, הרעיון נחמד, אבל 2 בעיות:
1. גם אם מוותרים על לאנגפורד, לא נקבל פה שום "רכז על". אין מצב. המקסימום שנראה זה ג'קסון, שהוא ממש לא רכז על. לא נראה פה בשום מצב שחקן כמו דיאמנטידיס, ובטח שלא איזה פארמר מהNBA
2. מיותר מאוד וגם לא זול להחזיק 3 שחקנים בכירים לעמדה 2. נגיד והבארון הזה נותן 15 דקות כמו שאתה אומר, אתה נשאר עם 25 דקות גם ללנדסברג וגם להלפרין. סתם עמוס מדי. מה גם שאם יהיה פה רכז תותח, שיקבל לפחות 30 דקות, סביר להניח שבלאט ישחק איתו ועם אוחיון יחד עם המגרש לכמה דקות כל ערב, מה שישאיר פירורים ללנסברג והלפרין.
לדעתי אם לאנגפורד עוזב, אין בכלל צורך ב2 זר. לנדסברג+הלפרין יסתדרו בסדר גמור לטעמי.

מכבי צריכים להשתדל להנחית פה רכז מצויין אם לאנגפורד עוזב..
צריך להכיר בעובדה שאוחיון לא יכול לשחק עונה שלמה 20 דקות למשחק ולהיות טוב..
יותר מידי שחקנים על עמדה 2? שילחמו על הדקות, חוץ מזה שלאנדסברג גם יכול להיות שלוש בהתאמות מיוחדות נגד קבוצות מסויימות או דקות מסויימות או אפילו כושר רע של פניני או סמית'..

אם מכבי מתכוונת לוותר גם על הנדריקס וגם על לאנגפורד ולהביא שלישיית גארדים לא יקרה במיוחד היא צריכה לעשות מאמצים לשים מיליון וחצי דולר על רכז, בטח כשמעלים כל מנוי בשלוש מאות שקל ושכמות המשחקים יורדת (עליית משחקי היורוליג רק מכניסה כסף)..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 02 יוני 2012, 13:52

LIAV10 כתב:

יותר מידי שחקנים על עמדה 2? שילחמו על הדקות, חוץ מזה שלאנדסברג גם יכול להיות שלוש בהתאמות מיוחדות נגד קבוצות מסויימות או דקות מסויימות או אפילו כושר רע של פניני או סמית'..

אם מכבי מתכוונת לוותר גם על הנדריקס וגם על לאנגפורד ולהביא שלישיית גארדים לא יקרה במיוחד היא צריכה לעשות מאמצים לשים מיליון וחצי דולר על רכז, בטח כשמעלים כל מנוי בשלוש מאות שקל ושכמות המשחקים יורדת (עליית משחקי היורוליג רק מכניסה כסף)..

3 SG בכירים זה בזבוז כסף. לנדסברג והלפרין זה מספיק.
גם אם יהיה מיליון וחצי דולר, וגם אם יהיה 2 מיליון דולר, מי ה"רכז התותח" הזה שאתה מדבר עליו. בסכום כזה אי אפשר להביא שחקנים כמו דיאמנטידיס, מקאלב, הוארטס, תאודוסיץ' או שבד. אי אפשר. גם לא את פארמר. זה בעייה, שוק הרכזים עלוב. כל הרכזים האיכותיים כבר תפוסים. זאת בדיוק הסיבה שאני כל כך רוצה את לאנגפורד, כי המקסימום שנשיג זה ג'קסון או דה קולו
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 יוני 2012, 14:59

אתה תצחק אבל לדעתי סרחיו יול עדיין לא התפוצץ (איך אפשר בלוזרית כמו ריאל), הוא לדעתי יכול להיות חוזה קלדרון משופר..
אם הוא לא מספיק סופר סטאר תמיד אפשר ללכת על מישהו אחר כשמילאן מאצ'באן כלול בעיסקה של אותה קבוצה עם הסופרסטאר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מתAMסרת » 02 יוני 2012, 15:21

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:

3 SG בכירים זה בזבוז כסף. לנדסברג והלפרין זה מספיק.
גם אם יהיה מיליון וחצי דולר, וגם אם יהיה 2 מיליון דולר, מי ה"רכז התותח" הזה שאתה מדבר עליו. בסכום כזה אי אפשר להביא שחקנים כמו דיאמנטידיס, מקאלב, הוארטס, תאודוסיץ' או שבד. אי אפשר. גם לא את פארמר. זה בעייה, שוק הרכזים עלוב. כל הרכזים האיכותיים כבר תפוסים. זאת בדיוק הסיבה שאני כל כך רוצה את לאנגפורד, כי המקסימום שנשיג זה ג'קסון או דה קולו

1. מכבי לא ממהרת להוציא 2 מליון על שחקן. היחיד שלמענו היא תוציא סדר גודל כזה של סכומים יכול להיות פארמאר ואני לא רואה את זה קורה.
2. אם מכבי מוכנה להוציא מליון וחצי יש מצב שתשקיע את זה בלאנגפורד ואז תביא רכז סולידי שלא ישתלט על העמדה אלא יחלוק אותה עם אוחיון, כשיש כגיבוי גם את הלפרין לעזרה פה ושם.
3. היו פרסומים שפרקינס ולאנגפורד לא יהיו פה יחד, ללמד אתכם על איכות ורמת הרכז שיגיע במידה ולאנגפורד נשאר.
4. מזכירה לכם שטל עוד לא עזב את מכבי (ממה שאני קוראת הוא די מתעקש על החוזה שלו..) ולכן לא יהיו פה טל, הלפרין ולנסברג.
מתAMסרת

הודעהעל ידי asafb96 » 02 יוני 2012, 15:33

LIAV10 כתב:אתה תצחק אבל לדעתי סרחיו יול עדיין לא התפוצץ (איך אפשר בלוזרית כמו ריאל), הוא לדעתי יכול להיות חוזה קלדרון משופר..
אם הוא לא מספיק סופר סטאר תמיד אפשר ללכת על מישהו אחר כשמילאן מאצ'באן כלול בעיסקה של אותה קבוצה עם הסופרסטאר..

יול שחקן נחמד מאוד אבל לא ממש שחקן אינטיליגנטי
אין היום שום "רכז על" באירופה שאנחנו יכולים לשים עליו את היד
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 יוני 2012, 15:47

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:אתה תצחק אבל לדעתי סרחיו יול עדיין לא התפוצץ (איך אפשר בלוזרית כמו ריאל), הוא לדעתי יכול להיות חוזה קלדרון משופר..

בגלל זה עדיף לשמור על קית'..
הבעיה היא שבאמת אני לא יודע מי יקלע מבחוץ, עם בלו אנחנו אחת הקבוצות משלוש הגרועות ביורוליג..בלעדיו?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 02 יוני 2012, 16:16

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

בגלל זה עדיף לשמור על קית'..
הבעיה היא שבאמת אני לא יודע מי יקלע מבחוץ, עם בלו אנחנו אחת הקבוצות משלוש הגרועות ביורוליג..בלעדיו?

אם מאצ'בן יחזור, הוא יתן קליעה. לא ברמה של בלו, אבל יתן את זה. גם הלפרין ישפר מאוד את הנתון הזה. השאר תלוי באיך יהיו סמית'-פניני. שניהם קלעים מצויניים שהיו בעונת קליעה רעה מאוד. אם הם יחזרו לעצמם בעונה הבאה, אני חושב שיהיה בסדר. גם לאנגפורד ואוחיון יודעים לתת שלשות פה ושם, כך שאפשר להסתדר
asafb96

הודעהעל ידי Euro_Basket » 02 יוני 2012, 17:12

כמה זרים יהיה מותר לרשום בעונה הבאה בקופליאדה?
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי אנטוניו » 02 יוני 2012, 18:14

הסגל המעודכן שלי לעונת 2012-2013
PG -ג'מון לוקאס גורדון ,אוחיון
SG - לנגפורד, הלפרין,לנדסברג
SF- סמית,פניני
PF קאנר-מדלי,אליהו,
C -מאריץ,שרמאדיני,שון גיימס
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי felix_r » 02 יוני 2012, 18:33

Euro_Basket כתב:כמה זרים יהיה מותר לרשום בעונה הבאה בקופליאדה?

אתה רואה פה את קופל כותב בפורום? למה אתה שואל אותנו? :cool
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 יוני 2012, 18:34

אנטוניו כתב:הסגל המעודכן שלי לעונת 2012-2013
PG -ג'מון לוקאס גורדון ,אוחיון
SG - לנגפורד, הלפרין,לנדסברג
SF- סמית,פניני
PF קאנר-מדלי,אליהו,
C -מאריץ,שרמאדיני,שון גיימס

ממש לא הייתי מתנגדת לסגל הזה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי argof » 02 יוני 2012, 18:35

1 - פרקינס ואוחיון
2 - לנגפורד, הלפרין ולנדסברג
3 - סמית' ופניני
4 - קנר-מדלי ואליהו
5 - מאריץ', שרמנדיני וזלמנסון
argof

הודעהעל ידי felix_r » 04 יוני 2012, 12:59

היתי אומר לכם את מי אני מעדיף, אבל שחקנים כאלה עוד לא נולדו...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 04 יוני 2012, 13:54

אגב, לפני שבועיים בדיוק אמר בלאט (מיד אחרי שחתם על החוזה שלו) שתוך שבועיים ידעו איך תיראה הקבוצה. בינתיים מאז לא קרה כלום: שרמדיני היה חתום כבר אז, רכז נוסף עדיין אין, לנגפורד עדיין בספק גדול (לא מימשו אופציה ולא נעליים), הלפרין עוד עם ענייני המס (היתה להם שנה שלמה לטפל בזה מאז קיץ שעבר), פאוור פורוורד עדיין אין וגם סנטר לא (לא מאריץ וגם לא הנדריקס חתמו או סיכמו).
הנה הציטוט מהכתבה: "...התפנה להתייחס גם ברצינות לעונה הבאה במכבי ת"א כשאמר לאתר ערוץ הספורט: "יש פה ושם שחקנים שאנחנו רוצים להביא ועדיין לא קיבלנו תשובות, אבל אני מאמין שתוך שבועיים העסק יהיה הרבה יותר ברור".
כנראה שבכל זאת הדברים לא הולכים חלק כמו שתכננו...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־30 אורחים