מלפפונים וזה...

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים וזה...

הודעהעל ידי מתAMסרת » 20 יוני 2012, 06:57

Dperk כתב:
מתAMסרת כתב:
yarinsaky כתב:תורידו קצת את ההתלהבות מגבוהים עם אורך, זה לא הכול בכדורסל . אני זוכר לא מעט קבוצות עם גבוהים ארוכים שמכבי חגגה עליהם יפה מאוד.
השאלה איך כל הדברים יסתדרו ביחד, מי השחקנים שיביאו את הסקור , בעיקר בקו האחורי, מי ימסור לגבוהים ועוד דברים כאלו.

אבי סגל בישראל היום אמר שזה הקונספט שבמכבי החליטו ללכת עליו העונה, גובה. גם על חשבון כישרון. זה מאוד מסקרן ואולי קצת מבטיח, אבל לא כדאי לחגוג כבר מעכשיו.

אני חושבת שעל חיבור והתאמה בין השחקנים אפשר לסמוך על בלאט בעיניים עצומות שידע גם לחבר וגם להתאים. כמובן שיכול להיות שפה ושם זה עלול להתפקשש, אבל בגדול, סומכת עליו.

לדעתי הכוונה פחות לחיבור וההתאמה ויותר לכך שיהיו שחקנים מוכשרים בכל העמדות. שיהיה גם בקו האחורי שחקנים טובים שמסוגלים לייצר נקודות ולהפעיל את הגבוהים. שלא יצא בסוף שמכבי השקיעה הכל בעמדה 5 ובקו האחורי אוחיון והיקמן ישחקו זה לצד זה. בלאט תותח אבל הוא לא יכול להוציא מים מהסלע.

אני מאמינה שגם בקו האחורי יהיו שחקנים שידעו לייצר לעצמם ולאחרים. רק אוחיון והלפרין (בשאיפה שיסגרו כבר) הם שחקנים קבוצתיים שיודעים להפעיל אחרים אם בחדירות והוצאה לקלעים או הזנה של הגבוהים ואם בפיק אן רול,ויש להם ראיית משחק טובה ויכולת ריכוז. ובנוסף להיקמן יגיע עוד גארד בכיר.. ולא לשכוח שיש גם את פניני שיש לו יכולת מסירה והפעלה של אחרים די טובה. בקיצור, מאמינה שיהיה בסדר.
מתAMסרת

הודעהעל ידי Dperk » 20 יוני 2012, 07:03

מתAMסרת כתב:
Dperk כתב:
מתAMסרת כתב:
yarinsaky כתב:תורידו קצת את ההתלהבות מגבוהים עם אורך, זה לא הכול בכדורסל . אני זוכר לא מעט קבוצות עם גבוהים ארוכים שמכבי חגגה עליהם יפה מאוד.
השאלה איך כל הדברים יסתדרו ביחד, מי השחקנים שיביאו את הסקור , בעיקר בקו האחורי, מי ימסור לגבוהים ועוד דברים כאלו.

אבי סגל בישראל היום אמר שזה הקונספט שבמכבי החליטו ללכת עליו העונה, גובה. גם על חשבון כישרון. זה מאוד מסקרן ואולי קצת מבטיח, אבל לא כדאי לחגוג כבר מעכשיו.

אני חושבת שעל חיבור והתאמה בין השחקנים אפשר לסמוך על בלאט בעיניים עצומות שידע גם לחבר וגם להתאים. כמובן שיכול להיות שפה ושם זה עלול להתפקשש, אבל בגדול, סומכת עליו.

לדעתי הכוונה פחות לחיבור וההתאמה ויותר לכך שיהיו שחקנים מוכשרים בכל העמדות. שיהיה גם בקו האחורי שחקנים טובים שמסוגלים לייצר נקודות ולהפעיל את הגבוהים. שלא יצא בסוף שמכבי השקיעה הכל בעמדה 5 ובקו האחורי אוחיון והיקמן ישחקו זה לצד זה. בלאט תותח אבל הוא לא יכול להוציא מים מהסלע.

אני מאמינה שגם בקו האחורי יהיו שחקנים שידעו לייצר לעצמם ולאחרים. רק אוחיון והלפרין (בשאיפה שיסגרו כבר) הם שחקנים קבוצתיים שיודעים להפעיל אחרים אם בחדירות והוצאה לקלעים או הזנה של הגבוהים ואם בפיק אן רול,ויש להם ראיית משחק טובה ויכולת ריכוז. ובנוסף להיקמן יגיע עוד גארד בכיר.. ולא לשכוח שיש גם את פניני שיש לו יכולת מסירה והפעלה של אחרים די טובה. בקיצור, מאמינה שיהיה בסדר.

מהמקלדת שלך לאלוהים :happy
Dperk

הודעהעל ידי yzafrir » 20 יוני 2012, 07:11

לדעתי מאריץ' מוכשר מוויוקאס אבל ויויו' מגיע במצב טוב יותר בקריירה בדומה לגרגמל , הוא נמצא בעליה .
פוטנציאלית אני חושב שגרגמל יותר מוכשר אבל וויויו' יותר מוכן כרגע להיות סנטר ראשון במכבי .
אם הידיעה נכונה זו החתמה מעולה של מכבי שמעמידה צמד גבוהים עם פוטנציאל עצום .
מה שכן החתמתו באמת עושה לי חשק לראות פה מספר 4 כמו ג'פרסון קצת יותר ניידות ואתלטיות...
וכמובן חשוב להחתים גארד איכותי נוסף לעמדה 1 או 2 (תלוי מה מחליטים לגבי תפקידו של היקמן ואם לאנגפורד יחתום או לא...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אנטוניו » 20 יוני 2012, 07:36

צריך לקחת את כל הדיווחים הנ"ל בפורפורציה הם מסתמכים רק על מקור אחד שגם מעלה ספקולציה אפשרית,אין הודעה של סוכו או של השחקן וכו.
חוץ מזה אל תתפלאו אם תצוץ פתאום קבוצה רוסית שתציע לויואקס מיליון דולר !!!!!!
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי Allan Turing » 20 יוני 2012, 07:49

וויאקס באמת יותר טוב מסופו?? אני לא חושב..
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי Dperk » 20 יוני 2012, 07:51

Allan Turing כתב:וויאקס באמת יותר טוב מסופו?? אני לא חושב..

בוודאי נחות התקפית אבל הרבה יותר יציב וגם כנראה יותר זול. מה עדיף? לפחות בנוגע לסופו, מכבי כבר בחרה.
Dperk

הודעהעל ידי yzafrir » 20 יוני 2012, 08:00

זה תלוי לאיזה סופו אתה מתכוון....אם ניקח את הממוצע של סופו (לא מבחינה נקודות וכו' ) מבחינת סך הכל המשחקים שלו במכבי , אז התרומה שלו די בינונית...
אני חושב שהעונה שעברה של סופו הייתה שיא הקיירה שלו ומשם הוא רק בכיוון ירידה , והכל בכלל האופי שלו . הוא פשוט ביזבוז עצום של פוטנציאל....
יויו (איך השם ?) פחות מוכשר מסופו אבל אני בטוח שנקבל ממנו תפוקה הרבה יותר יציבה . אגב המספרים שלו בפאו ביחס לכמות הדקות הם מעולים !!!
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אנטוניו » 20 יוני 2012, 08:06

כשסופו כשיר, לא עייף, לא מדוכא,לא עצבני, לא פצוע,לא מבצע עבירות מיותרות או צעדים, הוא ללא ספק אחד מהסנטרים הטובים באירופה.
תודה אבל אני מעדיף את ויוקאס.
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2012, 08:42

ספורט 5 מפרסם שמכבי בודקת את האלטרנטיבות לאוחיון ולהלפרין בדמותם של אפיק ניסים ויבזורי.
אני מקווה שזאת בדיחה חביבה על חשבונו של גלדסטון...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אנטוניו » 20 יוני 2012, 08:51

jol9 כתב:ספורט 5 מפרסם שמכבי בודקת את האלטרנטיבות לאוחיון ולהלפרין בדמותם של אפיק ניסים ויבזורי.

עזוב , אם הלפרין,יוגב,לנדסברג וטיוס לא יוכלו להצטרף למכבי לעונה הבאה , את מי נשאר להחתים חוץ מרוט ? יש אלטרנטיבה אחרת?
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 יוני 2012, 08:53

jol9 כתב:ספורט 5 מפרסם שמכבי בודקת את האלטרנטיבות לאוחיון ולהלפרין בדמותם של אפיק ניסים ויבזורי.

בסוף זאת תהיה בדיחה של ההנהלה עלינו, האוהדים..
אחרי ששילמנו הרבה נקבל פה את שני אלה בתוספת רייס, בנזינג והאטשיימר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 יוני 2012, 08:54

אולי זו ידיעה שנועדה להלחיץ קצת את הלפרין??
למרות שכרגע זה בעיקר מלחיץ אותנו האוהדים.... :stoned
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 יוני 2012, 08:55

LIAV10 כתב:

בסוף זאת תהיה בדיחה של ההנהלה עלינו, האוהדים..
אחרי ששילמנו הרבה נקבל פה את שני אלה בתוספת רייס, בנזינג והאטשיימר..

וואו, הפסימיות הזו פשוט מדבקת בטירוף....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 20 יוני 2012, 08:57

אפיק ניסים ויבזורי? אני רוצה את הכדורים שגלדסטון לקח הבוקר
er79

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2012, 09:00

אנטוניו כתב:

עזוב , אם הלפרין,יוגב,לנדסברג וטיוס לא יוכלו להצטרף למכבי לעונה הבאה , את מי נשאר להחתים חוץ מרוט ? יש אלטרנטיבה אחרת?

רוט בסדר, אבל ניסים??
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2012, 09:01

חנו'ש כתב:

אולי זו ידיעה שנועדה להלחיץ קצת את הלפרין??
למרות שכרגע זה בעיקר מלחיץ אותנו האוהדים.... :stoned

אשכרה... :bigsmile3

מצחיק שבפרסום אחר על וויוקאס הם מדברים על זה שהלפרין כבר צורף לסגל. מקצוענות לשמה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 יוני 2012, 09:03

אני דווקא אוהב את יבזורי. הוא עשה שיפור עצום העונה, ואם אוחיון, שהיה רכז שלישי בירושלים נתן עונה סבירה, גם דגן מסוגל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 20 יוני 2012, 09:11

אני אוהב את וויוקאס אבל מעדיף את מאריץ' כי נראה לי שלוויוקאס יש לימיט מסויים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 20 יוני 2012, 09:16

עזבו שטויות , לא יבזורי ולא ניסים יהיו פה .
לאוחיון יש חוזה כך שהוא צריך להיות מאוד מטומטם (והוא לא ) בכדי ללכת לבוררות...
הלפרין כבר סגר ומה שמעקב זה הבירוקרטיה של רשות המיסים לגבי גובהה המס שהוא ישלם .
ולגבי טיוס , זו רק ההטלבטות של מכבי אם ללכת עליו או להשאיר את ג'יימס....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2012, 09:48

MTA2311 כתב:אני דווקא אוהב את יבזורי. הוא עשה שיפור עצום העונה, ואם אוחיון, שהיה רכז שלישי בירושלים נתן עונה סבירה, גם דגן מסוגל.

פעם מכבי החזיקה קלעי כמו ג'מצ'י, ולא רצתה להביא לקבוצה קלעים נהדרים כמו אמיר כץ, שפע, זלוטיקמן ואחרים, כי ג'מצ'י היה 3-4 רמות מעל כל השאר.
יבזורי באמת שחקן נחמד, אבל אם זה הקלעי/גארד הישראלי, הכי טוב שמכבי יכולה להביא במקום הלפרין, אז המצב שלנו בכלל לא משהו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], refael, גל גל ו־15 אורחים