Dperk כתב:מתAMסרת כתב:yarinsaky כתב:תורידו קצת את ההתלהבות מגבוהים עם אורך, זה לא הכול בכדורסל . אני זוכר לא מעט קבוצות עם גבוהים ארוכים שמכבי חגגה עליהם יפה מאוד.
השאלה איך כל הדברים יסתדרו ביחד, מי השחקנים שיביאו את הסקור , בעיקר בקו האחורי, מי ימסור לגבוהים ועוד דברים כאלו.
אבי סגל בישראל היום אמר שזה הקונספט שבמכבי החליטו ללכת עליו העונה, גובה. גם על חשבון כישרון. זה מאוד מסקרן ואולי קצת מבטיח, אבל לא כדאי לחגוג כבר מעכשיו.
אני חושבת שעל חיבור והתאמה בין השחקנים אפשר לסמוך על בלאט בעיניים עצומות שידע גם לחבר וגם להתאים. כמובן שיכול להיות שפה ושם זה עלול להתפקשש, אבל בגדול, סומכת עליו.
לדעתי הכוונה פחות לחיבור וההתאמה ויותר לכך שיהיו שחקנים מוכשרים בכל העמדות. שיהיה גם בקו האחורי שחקנים טובים שמסוגלים לייצר נקודות ולהפעיל את הגבוהים. שלא יצא בסוף שמכבי השקיעה הכל בעמדה 5 ובקו האחורי אוחיון והיקמן ישחקו זה לצד זה. בלאט תותח אבל הוא לא יכול להוציא מים מהסלע.
אני מאמינה שגם בקו האחורי יהיו שחקנים שידעו לייצר לעצמם ולאחרים. רק אוחיון והלפרין (בשאיפה שיסגרו כבר) הם שחקנים קבוצתיים שיודעים להפעיל אחרים אם בחדירות והוצאה לקלעים או הזנה של הגבוהים ואם בפיק אן רול,ויש להם ראיית משחק טובה ויכולת ריכוז. ובנוסף להיקמן יגיע עוד גארד בכיר.. ולא לשכוח שיש גם את פניני שיש לו יכולת מסירה והפעלה של אחרים די טובה. בקיצור, מאמינה שיהיה בסדר.